2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tebrikler canım iyi haberler aldık çok şükür beslenmesinde neyi beğenmedi canım bebeğin beslenmesi mi

Bizimkinde yok canım

Maşallah hadi gözün aydın,bizi yakaladiniz Benim doktor da tam tersi iğneyi kesmeye kalktı.Artık stres yapma

Sen bakma onlara en iyisi seninki bence zaten doktorlar diyo bebek o dönemler minicik o alacağı ne varsa bi şekilde aliyodur senden

Ay masallah annesi ona öyle ıyi bakıyor ki tabi hemencecik büyümüş,hep hep böyle güzel haberler alalım inşllah ❤❤

Aaa kesti mi peki? Yapmıcam bu hafta söz verdim
Yok,kendi doktorum izindeydi,ordaki herhangi bi doktor muayene etti beni.Karnimdaki morluklari görünce sordu ne için kullandigimi..Heterozigot deyince,igneye gerek yok,boşuna kullanma dedi.Ama tabi ben güvenip bırakamadim

Kızlar yüzünüzde sivilcelenme var mı? Her gün yeni bir tanesi çıkıyor bende

Selam canım. Naber? İzmirden görümcemler geldi. Kalabalık biraz . Yoğun geçiyor günler. Giremedim kaç gündür. Nasılsın, naber
İyi canım çok şükür ikili testi yaptırdın Mı ben bu hafta içinde yaptırıcam senden naber bebiş nasıl iyi mi

Şöyle yakışıklı bi pozu yok mu annesi görelim

Gözün Aydın kuzum boşuna atıp tuttun kendini yedin hadi maşallah çok sevindim

Canım maşallah doktorun ne kadar anlayışlı cinsiyete bakıyor bana bakmıyorlar erken diye:)

Maşallah canım. Normalden dört gün önde gidiyor demek gelişimi baya iyi olmuş. Maşallah allah korusun. Hep böyle gitsin inşallah. Darısıda bize olsun inşallah. Seni haftaya ikili teste çağırdıysa büyük ihtimal bende haftaya ikili teste giderim. Sağ salim bi de ben görseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…