Amin canım sağlıklı olsunlar inşallahBende kız olmasını bir tık daha fazla istiyorum.herkes farklı olsun istiyor 2.çocuğu.Allah gönlümüze göre versin inşallah sağlıklı olsunlar
Tebrikler canım iyi haberler aldık çok şükür beslenmesinde neyi beğenmedi canım bebeğin beslenmesi miKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Hani kordonun baglandıgı yer var ya plasenta- ordaki kan akışını begenmedi.Tebrikler canım iyi haberler aldık çok şükür beslenmesinde neyi beğenmedi canım bebeğin beslenmesi mi
Bizimkinde yok canımKızlar sağlık ocağında kalp sesi dinleniyordu eskiden.Hâlâ var mı bu uygulama?Giden oldu mu hiç?Dün akşam ufak çaplı bi trafik tartışması yaşadık.Eşim baya sinirlendi ,tartıştılar başka bi sürücüyle.Kendimi nasıl kastıysam akşamdan beri belim ağrıyor.
Maşallah hadi gözün aydın,bizi yakaladinizKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Sen bakma onlara en iyisi seninki bence zaten doktorlar diyo bebek o dönemler minicik o alacağı ne varsa bi şekilde aliyodur sendenYa kizlar konu acilmis ben de soracaktim.Ben de 11. haftadayim.Hic kilo almadim.Kilom sabit.Hatta 1 kilo verdim..Bu bebegimin zihinsel ya da bedensel gelisimini etkiler mi?Okuyorum benim haftamda olanlar 6 kilo ,8 kilo ,4 kilo aldiklarindan bahsediyorlar.Ben sabit kilodayim.
Ay masallahKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
AaaMaşallah hadi gözün aydın,bizi yakaladinizBenim doktor da tam tersi iğneyi kesmeye kalktı.Artık stres yapma
Bizimkinde 4.aydan sonra dinleniyormusBizimkinde yok canım
Amin kuzum aminAy masallahannesi ona öyle ıyi bakıyor ki tabi hemencecik büyümüş,hep hep böyle güzel haberler alalım inşllah ❤❤
Geliyo yaa tv de etrafta hele ki üzülen birini göreyim tamam işte başlıyorum çok alıngan im bideKızlar sizde de gerekli gereksiz şeylere ağlama duygusu geliyor mu?
Yok,kendi doktorum izindeydi,ordaki herhangi bi doktor muayene etti beni.Karnimdaki morluklari görünce sordu ne için kullandigimi..Heterozigot deyince,igneye gerek yok,boşuna kullanma dedi.Ama tabi ben güvenip bırakamadimAaakesti mi peki? Yapmıcam bu hafta söz verdim
Yok canım söylemedi Benim de sormakta aklıma gelmediCihazdan kaynaklaniyordur o sen ilk gittiginde dakikada kac atiyordu kalbi soyledimi
İyi canım çok şükür ikili testi yaptırdın Mı ben bu hafta içinde yaptırıcam senden naber bebiş nasıl iyi miSelam canım. Naber? İzmirden görümcemler geldi. Kalabalık biraz . Yoğun geçiyor günler. Giremedim kaç gündür. Nasılsın, naber
Şöyle yakışıklı bi pozu yok mu annesi görelimKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Gözün Aydın kuzum boşuna atıp tuttun kendini yedinKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Canım maşallah doktorun ne kadar anlayışlı cinsiyete bakıyor bana bakmıyorlar erken diye:)Kızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Maşallah canım. Normalden dört gün önde gidiyor demek gelişimi baya iyi olmuş. Maşallah allah korusun. Hep böyle gitsin inşallah. Darısıda bize olsun inşallah. Seni haftaya ikili teste çağırdıysa büyük ihtimal bende haftaya ikili teste giderim. Sağ salim bi de ben görseydimKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?