2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben doyamıyorum ya. İki gündür doydugumu hissetmiyorum. Deliricem. Yemekten kalkıyorum karnım gurulduyor bu haftaya dr kilo almadım hatta zayıfladım. İnşallah bu doymama geçici olur ya.

Perşembe günü kontrol var zaman hemen geçsin. Her dk acaba iyimi diye düşünüyorum.
Başka hiç bir belirtim yok çünkü. Hatta hamile değilim gibi hissediyorum o derece sıfır belirti.

Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var o da bu haftaya gitcem atarim bende goruntu artik bakarsiniz :)
bekliyoruz yenilerini inşallah, kız bak seninkinin kalbi nasıl atıyr ya benimki niye öyle cihazdan mı acaba

Canım doktora çarşamba günü gidexegim ozaman söyler ama ben yaptırmayacagım boşuna üzülen hamileligi zehir olan cok kişiye sahit oldum yaptırmamaya karar verdim ben canım
Ya ben d3 yaptırmayı düşünmüyordum ama esim çok istedi yaptiralim diye o yüzden yaptıracağım sanirim

Yaaaa çok teşekkür ederim bende erkek olmasını bi tık daha fazla istiyorum bir kızım var ama tabi sağlıklı olsun da❤

Bende kız olmasını bir tık daha fazla istiyorum.herkes farklı olsun istiyor 2.çocuğu.Allah gönlümüze göre versin inşallah sağlıklı olsunlar

Kızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 olduk benim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…