2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Korkma sakin ol. Bende oldum öyle hemen panik yapma. Doktora gitme şansın varsa git yoksa uzan ayagını kaldır evde progestan varsa hemen fitil yap. Daha etkili oluyor demişti doktor. Düşük değildir yotulmuşsundur falan allah korusun

Hem düşük şiddetli kramp ve sancıyla olur. Bazen bebek büyüdükcede olurmuş yerini temizlermiş. Benimde pıhtı oldı adet gibi bi hafta uzandım geçti. Sakin ol stres yapma canım

Kuzum dr.umu aradim olabilecek bir durum bu diyo..kafayi yicem parca geldi buyukte biraz gitti kesin melegim ( yarin gelicem dedm tmm gel bakalim dedi..bilmiyrm ne yapacagimi
Progestan kullanıyor musun canım. Hemen doktora gitsen aslında. İnşallah bişey yok. Ne parçalar düşürüp bebeği sağlam olanlar okuduk. İçini ferah tut

Agrim sancim yok kuzum yaa birden bire eve geldim baktim kan gelmis 10 dk sona parca geldi
canım benm bildigim düşükte illa ki agrı sancı olur korkma hemen sakin ol , ama acile falan git şimdide ayakta kalma uzan arkdaşın da dedigi gibi ayaklarını yüksekte tutarak uzan , ben düşükolacagını sanmıyorum , rabbim yardımcın olsun inşallah kötü bişe degfildir

Kaç haftalık gebesiniz 11 haftanın üstündeyse pıhtı olarak düşmez bebek organları oluşmuştur çünkü hemen doktora gidin inşlh düşğk değildir

Yok kuzum yok düşük öyle olmaz bu haftalardaki. Agrıyla gelir. Cok var şakır şakır kanaması olup saglıklı bebegi olanlar. Doktoru aradın mı canım? Bir an önce görün lütfen progestan ignesi falan yapabilir kanama dursun diye.

Progestan kullanıyor musun canım. Hemen doktora gitsen aslında. İnşallah bişey yok. Ne parçalar düşürüp bebeği sağlam olanlar okuduk. İçini ferah tut
Kullaniyrm transferden beri kuzum sabah iki aksm iki fitil olarak gun asiri da igne olark

Insallah degildir cnm insallah

Hemen git için rahatlasın sabahı edemezsin şimdi sen bebeişini görürsen rahatlarsın inşallah canım
Ya cnm bnm tup bebek ya acaba devlettekiler smdi naparlar onun korkusu var gitmem dogru olurmu bilmiyrm ama dedigin gibi sabahi edemicem o kesin

Canım ben düşük yaptım 2 tane. Once mide bulantım oldu feci, sonra bagırsaklarım patlıcak sandım... yarım saatten fazla şiddetli agrı cektim öyle ki bir an şurda ölsem keşke demişim. O agrıların ardından plasentasıyla beraber düştü bebek. Hiç öyle düşük olmaz sen içini rahat tut lütfen ama bir hastaneye mutlaka git kanama alanı bebege zarar vermesin. İgne yaparlar en azından. Kendi doktorunu da ara bir bakalım ne diyor. Agrın yok hic korkma canım.

Kuzum dr.umu aradim olabilecek bir durum bu diyo..kafayi yicem parca geldi buyukte biraz gitti kesin melegim ( yarin gelicem dedm tmm gel bakalim dedi..bilmiyrm ne yapacagimi
Gitmedi bebegin! Öyle kolay mı... orda saglıkla insallah yarın goreceksin. Uzan ayagının altına yastık al. Hıc kalkma.

Cnm gorustum yarin geleym dedm gel dedi bu kdr..yat dinlen dedi..20 gundur yatiyrm kahve lekeden dolayi zatn ben bilemiyrm ne yapicam..olabilur diyo baska bisi demiyo kadin..normal diyo..bugun igne gunumdu kuzum ya bugun yaptirdim daha igneyi

Cnm gorustum yarin geleym dedm gel dedi bu kdr..yat dinlen dedi..20 gundur yatiyrm kahve lekeden dolayi zatn ben bilemiyrm ne yapicam..olabilur diyo baska bisi demiyo kadin..normal diyo..bugun igne gunumdu kuzum ya bugun yaptirdim daha igneyi
Tamam o keser şimdi. Eger devam ederse acile git canım, sen iZin vermedikce bişi yapamazlar. Bebek iyi mi onu ogrenir rahatlarsın. Doktorun kimdi? Hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…