2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım bende ilk basda kadın doktora gittim 8 gün geriden daha sonra 3doktora gittim satımla uyumlu birdahaki randevunda kadına tekrardan gittim 8gun attı bende bıraktım ona gitmeyi bakma sen doktora bırak hemen
Yâ çok memnuniyet üstüne gittim kapısı tıklım tıklım ne bilim eşim de çok iyi diyo bilmiyorum bir süre daha devam ederim duruma göre bırakırım belki canım

hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz
Ben memurum canım gördüm aslında ama özelde çalışanlarla ilgiliydi bişey demedim

Kuzum dr.umu aradim olabilecek bir durum bu diyo..kafayi yicem parca geldi buyukte biraz gitti kesin melegim ( yarin gelicem dedm tmm gel bakalim dedi..bilmiyrm ne yapacagimi

Yarını bekleme bu akşan git mutlaka.. belki bi ilaç bir şey verir şuan hiç birsey bilmiyoruz
Ama bebek böyle kanka gideceğini sanmıyorum

Canim hiç korkma Allahın izniyle birsey olmaz ben 28 martta biri büyük biri küçük iki pıhtı düşürdüm kanamali doktoru aradım düşük yapıyorum gittim baktı kese duruyo bebek de minicik daha dedi o donem 6 haftaya yakındım kanama alanı vardı kan pıhtı yapmıştı proluton iğne oldum günde 2 yada 3 serum yedim progestan falan azaldi bebeğe bişey olmadı. Ağrın var mı

Doktor sadece bi 3 ay daha idare eder dedi o zaman gebelikten emin değilim olabilirim olmayadabilirim demiştim bana şubatta gittiğimde hazirana randevu verdi ama randevuyuniptal ettim çünkü o zamanda film çekerim demişti eğer ağrırsa gideceğim ben tekrar hem sağ hem sol azı dişlerim üst hem kırıldı hem dolgusu düştü bende gittigi kadar idare edecegim canm zarari ne olabilir acaba zaten dolgu düştü biride yarısı kaldı bi yiyecek artıkları sorun onuda fırçalamak lazım ama benim aşırı bulantin olduğu için dışımı fırçalamak zulüm gibi

Kizlar bebek yasiyo kalp atislarini duyduk tekrar ekstra bi tedavi uygulamicam zatn ilaclarini aliyosun dedi istersen yatiraym dedi ben istemedim eve geciyrm yarn kendi dr.umla gorusurum aetk cok sagolun Allah razi olsn
Çok sevindim canım. Stres yapma artıl güzelce yat dinlen bugün.

Resmen birebir aynı şeyleri yaşıyoruz.. benim ağrım olmuyor sinirleri alındığı için
Kenar kırılmış sallanıyor.. ben sürekli içini temizliyorum ne zararı olur bilmiyorumki..
Şimdi kadın doğumcumla bi konuşayım başka dişçiye de soracağım o da aynı şeyleri söyleyecek mi bakalım
Zararlarını da sorar seni de bilgilendiririm
Allah yardımcımız olsun

Ta Tamam canım banada yaz inşallah bi zararı yoktur bide onunla uğraşmak istemiyorum dişçiye gitsem kusmaktan ağzımı açamambide kasilirim zaten o koltuk korkusu var bebekte huzursuzlansin istemiyorm zaten zor yaptık diyorum Rabbime emanet senden haber bekliyorum cnm

Kizlar bebek yasiyo kalp atislarini duyduk tekrar ekstra bi tedavi uygulamicam zatn ilaclarini aliyosun dedi istersen yatiraym dedi ben istemedim eve geciyrm yarn kendi dr.umla gorusurum aetk cok sagolun Allah razi olsn
Oh şükür cnm yalnız bu haftalarda kanamam olabilir panik yapmadan uzan ya da acile git benimde olmuştu yavrun seninle Allahın izniyle

Çok şükür bol bol dinlen canım.
Peki neden olmuş kanama alanımı varmış

Çok şükür canım inşallah hersey güzel olacak

hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz

Canım ben anca okuyorum
Ben kurumsal bi firmadayım
Bildiğim kadarıyla ücretsiz izine sıcak bakılmıyor
Çalışmayı düşünüyorum yani çalışmam gerek
Zor olacak ama zaman ne gösterir bilemiyorum
Toplam 4 ay çok az en fazla bebeğimiz 3 aylıkken iş başı yapmış olacaz
Ama daha küçücük nasıl bırakırız
Ay çok zor bi süreç olacak

Canım zaten onceden dolgu oldugu için yine dolgu yaptı diş hekimim. Gebelik bitince yenileriz dedi. Açık kalması bence pek mantıklı diil. Anestezi film hicbir seye gerek yok ki. Zaten gebelik sonrası yenilenecek. Yoksa iyice çürüme yapar zaten hassas dişlerimiz.

Çok şükür canım çok memnun oldum ya nasıl sevindim anlatamam çok dikkat et kendine bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…