- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Olabilir. Bol bol marul yemeliyiz. Yeşil mercimek,brokoli,baklagillerin hepsini aslında haftada bir tüketmeliyiz. Ve yoğurtla süt. Ben malesef sadece ayran içebiliyorum. Ama yeşil mercimeği çorbada pilavda bol yiyorum.D vitamini kullanıyordum ilave demir de başlattı kan degerlerim düşmüş. Ondan sanırım.
İnşallah canım hayattan koptup resmenCanım gecer biter insallah bu şikayetlerin haftalar ilerledikce. Bak 4-6 ay hamileligin en guzel zamanlarıymıs. Az kaldı insallah
Öyleyse benimki erkekKızlar bir sitede baş ağrısıyla ilgili bir yazı okuyordum. Ne gördüm bilin
Bir doktor der ki; baş ağrısı erkek bebek belirtisidir
Soyleyecektim de cok biliyorsun demeyin diye demedimKızlar bir sitede baş ağrısıyla ilgili bir yazı okuyordum. Ne gördüm bilin
Ne mutlu size ya ne kadar cesaretisiniz,allah o gücü veriyor demekki.@Sosyaljo ben suni sancıyla normal doğum yaptım. Epiduralsiz diyebilirim çünkü doğumun bitmesine son 15 dk kala epidural taktılar. Çektiğim acıyı anlatmama imkan yok ama doğum bitti ve 10 dk sonra ben bahçeye indim. O çektiğim acının zerresi kalmadı. Allah nasip ederse bu seferde normal doğum yapmak istiyorum. Zaten burda annenin seçimininde değil normal ya da sezeryan doğum. En son çare olarak sezeryan yapıyorlar.
Az kaldı cinsiyetleri öğrenmeye bakalım ne kadar doğru sürekli bas ağrısı çekmiş biri olarak merakla bekliyorumKızlar bir sitede baş ağrısıyla ilgili bir yazı okuyordum. Ne gördüm bilin
hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz
Kizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum
sağol canım cevabın için , sorum şuydu doğum iznine nasıl ayrılmayı düşünüyorsunuz iş yerinizle konuştunuz mu , ücretsiz izin mi kullanacaksınız yada istifa mı edeceksiniz diye sormuştum canımBen yazılımcıyım + web tasarım uzun yıllar özel sektörde çalıştım.. 2 yıldırda evden home office çalışıyorum.
Sorunu göremedim
canım sakin ol hatırlarsan burda bi arkadaştada kan pıhıtsıyla beraber kanama olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam 8 gün sürmüştü. bebegi gayet iyiydi dr ona içeride kalan pislik mi ne temizleniyor demişti. sakin ol üzülme, ama dr a görünmende fayda varKizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum
Kuzum dr.umu aradim olabilecek bir durum bu diyo..kafayi yicem parca geldi buyukte biraz gitti kesin melegimHemen kötüyü düsunmeyelim.. acil doktora gitme şansin yok mu
Biran önce doktora gitmen lazim.. bebegin seninle insallah sakin ol tamam mi suanda
Ya hemen bi hastaneye gideyimmi yarin kendi dr.uma mi gideyim bilemedim kuzum elim ayagim titriyr yardim edin nolurcanım sakin ol hatırlarsan burda bi arkadaştada kan pıhıtsıyla beraber kanama olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam 8 gün sürmüştü. bebegi gayet iyiydi dr ona içeride kalan pislik mi ne temizleniyor demişti. sakin ol üzülme, ama dr a görünmende fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?