2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
D vitamini kullanıyordum ilave demir de başlattı kan degerlerim düşmüş. Ondan sanırım.
Olabilir. Bol bol marul yemeliyiz. Yeşil mercimek,brokoli,baklagillerin hepsini aslında haftada bir tüketmeliyiz. Ve yoğurtla süt. Ben malesef sadece ayran içebiliyorum. Ama yeşil mercimeği çorbada pilavda bol yiyorum.
Marulun faydalarına baktım ogün. Çok yiyorum acaba zararlı olurmu diye ama harika bir besinmiş. Ispanak mevsimi bitmeden bolca tüketin. Sizde limon seviyordunuz. Biz ıspanagın salatasını yaparız. Bol yeşil soğan domates ıspanak. Domates hormonlu diye pek koymuyorum. Bol limonlu harika oluyor. Ben pişmişini yiyemiyorum ztn çiğ halide hem lezzetli hem daha sağlıklı.
Demir destekli beslen inşallah. Kemikleri dişleri kuvvetli olsun meleğin

Biraz pahalı ama. Az az kuru üzüm,kuru dut,badem,fındık,ceviz. En azından günde iki üç tane ağzımıza atsak ara acıkmalarda harika olur.

Kızlar ben o yaziyi yazdim sonra gondermeden biraktim kaydetmis otamatik yorumda yapinca cikmis

Doktor baş hekime sormam lazım dedim.. Baş hekim ise benim doktorumun izin vermeden yapilamayacaginı söyledi.. kök diş olduğu için film gerekecekmis

Kendi doktoruma randv. daha var ve erken gidemiyorum malesef kadın full çekiyor

Dişçide böyle durmasıda zararlı dedi başka doktora gideceğim mecbur o da diyorum şimdi kafasina göre rapor yazar mı acaba zararlı olduğu halde anlamadim gitti

Kanal tedavili olduğum için hiç bir şekilde ağrım yok.. ama içi tamamen boş kenarlari kalmıs dişin bi kenarıda acayip sallanıyor
Ki benim dişlerim 4 köklüdür öyle kolay kolay çekilebilecek dişlerde değil..
Eğer zararı olmasa böyle kalmamın bebeğim için doğuma kadar idare ederim ama dişçide canımı sıktı böyle durmaması lazım dedi

Sürekli içine yemek kaçıyor.. o da benim için sorun değil bebeğim için idare de ederim onu ama bilemedim
Sanırım kendi doktoruma kadar bekleyeceğim.. kızlar dua edin bana da çıkayım şu işin içinden canım kaç gündür buna sıkkın

L Landscape L Leiyla

@Sosyaljo ben suni sancıyla normal doğum yaptım. Epiduralsiz diyebilirim çünkü doğumun bitmesine son 15 dk kala epidural taktılar. Çektiğim acıyı anlatmama imkan yok ama doğum bitti ve 10 dk sonra ben bahçeye indim. O çektiğim acının zerresi kalmadı. Allah nasip ederse bu seferde normal doğum yapmak istiyorum. Zaten burda annenin seçimininde değil normal ya da sezeryan doğum. En son çare olarak sezeryan yapıyorlar.
[/QUOTE]
Ne mutlu size ya ne kadar cesaretisiniz,allah o gücü veriyor demekki.
Rabbim hepimizi sağ sağlim kurtarsın işallah önemli olan o,bende bu korkumu yensem keşke

Ne mutlu size ya ne kadar cesaretisiniz,allah o gücü veriyor demekki.
Rabbim hepimizi sağ sağlim kurtarsın işallah önemli olan o,bende bu korkumu yensem keşke
[/QUOTE]
Sağlığın el verirse yaparsın canım inan bana. Normal doğumdan sonra insana inanılmaz bir özgüven geliyor bunu hep söylerlerdi inanmazdım. Gerçekten korktuğun kadar değil. O dayanılmaz acılar sadece birkaç saat sürüyor. Bilmem kaç saatte doğurdum diye anlatıyolar ya o iş öyle değil işte. Yaklaşık 12 saat sürdü benim doğumum bunun 2,5-3 saati çok zordu. Dayanılmıcak birşey. Mesela bir arkadaşımın doğumu 40 dk sürdü kızın sancıları başlamış farkında değil, suyu gelince hastaneye gidiyorlar hemen doğumhaneye alıp 40 dk da normal doğurtmuşlar.
Ama tabi doğum gibi çok çok özel durumdaki kararına karışamam ben sadece korktuğun kadar değil demek istedim

hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz

Kizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu ( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum

hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz

Ben yazılımcıyım + web tasarım uzun yıllar özel sektörde çalıştım.. 2 yıldırda evden home office çalışıyorum.
Sorunu göremedim

Hemen kötüyü düsunmeyelim.. acil doktora gitme şansin yok mu
Biran önce doktora gitmen lazim.. bebegin seninle insallah sakin ol tamam mi suanda

Ben yazılımcıyım + web tasarım uzun yıllar özel sektörde çalıştım.. 2 yıldırda evden home office çalışıyorum.
Sorunu göremedim
sağol canım cevabın için , sorum şuydu doğum iznine nasıl ayrılmayı düşünüyorsunuz iş yerinizle konuştunuz mu , ücretsiz izin mi kullanacaksınız yada istifa mı edeceksiniz diye sormuştum canım

canım sakin ol hatırlarsan burda bi arkadaştada kan pıhıtsıyla beraber kanama olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam 8 gün sürmüştü. bebegi gayet iyiydi dr ona içeride kalan pislik mi ne temizleniyor demişti. sakin ol üzülme, ama dr a görünmende fayda var

Hemen kötüyü düsunmeyelim.. acil doktora gitme şansin yok mu
Biran önce doktora gitmen lazim.. bebegin seninle insallah sakin ol tamam mi suanda
Kuzum dr.umu aradim olabilecek bir durum bu diyo..kafayi yicem parca geldi buyukte biraz gitti kesin melegim ( yarin gelicem dedm tmm gel bakalim dedi..bilmiyrm ne yapacagimi

Ya hemen bi hastaneye gideyimmi yarin kendi dr.uma mi gideyim bilemedim kuzum elim ayagim titriyr yardim edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…