2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kacta kapanıyo irenbe... gitsen ya şimdi? Acili var mı oranın? Doktoruna desen duramıyorum korkudan diye. İçin içini yicek yoksa bişi olmasa da.
Cnm bugun 2ye kdr calismislar acili yk diye biliyrm malesef biraz daha duraym devam ederse gideyim en iyisi rahat edemicem ben duramicam

Kuzum o kadar kolay olcagini zannetmiyorum sen hemen bir acil e git baksinlar. Kanama alani olusmustur

Sen bi kötüyü çağırma hemen bakalım yoktur bişeyi Allahın izniyle. Ama bende olsam arkadaşların dediği gibi yarını beklemez bi doktorda en azından bebeğimi görür içimi rahatlatırdım.
Canım ben kızıma hamileyken çalışıyordum. Bizim şirkette ücretsiz izin vermiyolardı yani 4ay veriyorlar ama o iki sene olayı yoktu. Ben doğum iznine ayrılırken geri dönmiycem demedim çünkü benden önceki arkadaşı doğum izninden döndüğü gün işten çıkardılar ve tazminatını aldı. Bende belki de beni de çıkartırlar diyerek kendim ayrılıcam demedim. Çıkarmadılar beni ben ayrılmak istiyorum dedim patron sağolsun yine de tazminatımı verdi ama tamamen insafına geldi. Çok acımasız ve anlayışsızdır normalde. Yani bunları nasıl yapacağına birazda senin patron ilişkin ve şirketin durumuna göre karar vermen gerek. Benim böyle olmuştu

Canım bence doktora gitmelisin

Canim iyimisin,hayır inşllah düşük falan yapmadin..
Bebeğin artık kocaman oldu,öyle küçücük bir kan pihtisiyla düşer mi.
Sakin ama sakin böyle şeyler düşünme,uzan dinlen bol bol dua er.
Inşallah doktora gidince sağ sağlim göreceksin onu,ne olur üzülme

Dur bakalım hemen panikleme!Düşük öyle ağrısız,sancısız olmaz,doğum sancısından beter.Hemen herhangi bi hastanenin aciline git ultrasonla bakılsın.İnşallah bi sorun yoktur.Bekleme..Duam seninle

Kuzum dr.umu aradim olabilecek bir durum bu diyo..kafayi yicem parca geldi buyukte biraz gitti kesin melegim ( yarin gelicem dedm tmm gel bakalim dedi..bilmiyrm ne yapacagimi
Canım devlet hastahanelerinde nöbetçi kadın doğumcu oluyor sen yarın tamam doktoruma git ama bence hemen acilden giriş yap olumsuz şeyler söylemek coj acı ama bende düşük yaptım daha geçen hafta kuzenim düşük yaptı ikiside senin anlattığın gibi erken müdahale edilebilir belki

canım bende ilk basda kadın doktora gittim 8 gün geriden daha sonra 3doktora gittim satımla uyumlu birdahaki randevunda kadına tekrardan gittim 8gun attı bende bıraktım ona gitmeyi bakma sen doktora bırak hemen

225tl benim hastanem cnm

Canım seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşıyorum malesef ama film olmadan dişe dolgu yapmazlar eminim çekim olsa iyi kotu anestesi az verip çekerler ama dolgu zor oluyor bide kasacaksın kendini ister istemez radyasyon almamamiz gerek en azindan 3 ayi doldurmayi bekle bence agri olsa zaten mecbur mudahale etmeleri gerek ama agri olmayinca cokta yapilacak bisey yok gibi

Ya hemen bi hastaneye gideyimmi yarin kendi dr.uma mi gideyim bilemedim kuzum elim ayagim titriyr yardim edin nolur
Canim kanamam şiddetli devam ediyormu ayrıca kanmaya eslik eden ağrı sandim varmı bence panik yapma bebeğin büyüdü artık öyle kolay düşmez bi pihtiyla o ilk haftalarda olabilrdi

Çok gecmis olsun doktor sana boyle kalsa sıkıntı olur dedi mi?
Aslında benim derdim dolgu da değil çekilsede olur hatta doğuma kadar böyle de kalırım ama dişçi böyle kalması zararlı dedi beni iyice çaresizlestirdi
Başka bir dişçiye de gideceğim kendi canım umrumda değil de bebeğe zarar olacak en ufak şey korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…