At tabiYa ozelden resmini atabilirmiyim sana
Bi yarim saat daha durayim olmadi gidyim kuzum cigliye..irenbede umit hanim kuzumTamam o keser şimdi. Eger devam ederse acile git canım, sen iZin vermedikce bişi yapamazlar. Bebek iyi mi onu ogrenir rahatlarsın. Doktorun kimdi? Hangi hastane?
Kacta kapanıyo irenbe... gitsen ya şimdi? Acili var mı oranın? Doktoruna desen duramıyorum korkudan diye. İçin içini yicek yoksa bişi olmasa da.Bi yarim saat daha durayim olmadi gidyim kuzum cigliye..irenbede umit hanim kuzum
Cnm bugun 2ye kdr calismislar acili yk diye biliyrm malesefKacta kapanıyo irenbe... gitsen ya şimdi? Acili var mı oranın? Doktoruna desen duramıyorum korkudan diye. İçin içini yicek yoksa bişi olmasa da.
Canım en azından usg ile baktır gidip şimdi yine sen bilirsinYa cnm bnm tup bebek ya acaba devlettekiler smdi naparlar onun korkusu var gitmem dogru olurmu bilmiyrm ama dedigin gibi sabahi edemicem o kesin
Kuzum o kadar kolay olcagini zannetmiyorum sen hemen bir acil e git baksinlar. Kanama alani olusmusturKizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum
Sen bi kötüyü çağırma hemen bakalım yoktur bişeyi Allahın izniyle. Ama bende olsam arkadaşların dediği gibi yarını beklemez bi doktorda en azından bebeğimi görür içimi rahatlatırdım.Kizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum
Canım ben kızıma hamileyken çalışıyordum. Bizim şirkette ücretsiz izin vermiyolardı yani 4ay veriyorlar ama o iki sene olayı yoktu. Ben doğum iznine ayrılırken geri dönmiycem demedim çünkü benden önceki arkadaşı doğum izninden döndüğü gün işten çıkardılar ve tazminatını aldı. Bende belki de beni de çıkartırlar diyerek kendim ayrılıcam demedim. Çıkarmadılar beni ben ayrılmak istiyorum dedim patron sağolsun yine de tazminatımı verdi ama tamamen insafına geldi. Çok acımasız ve anlayışsızdır normalde. Yani bunları nasıl yapacağına birazda senin patron ilişkin ve şirketin durumuna göre karar vermen gerek. Benim böyle olmuştusağol canım cevabın için , sorum şuydu doğum iznine nasıl ayrılmayı düşünüyorsunuz iş yerinizle konuştunuz mu , ücretsiz izin mi kullanacaksınız yada istifa mı edeceksiniz diye sormuştum canım
Canım bence doktora gitmelisinKizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum
Canim iyimisin,hayır inşllah düşük falan yapmadin..Kizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum
Canım benim mesleğim insan kaynakları uzmanı. Sorularına cevap verebilirim. Neyi merak ediyorsun.hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz
Ne durumdassın yatıyosun demi. Varmıydı progestan. YptınmıOff bilmiyrm kuzum ck kotu bi durum
Dur bakalım hemen panikleme!Düşük öyle ağrısız,sancısız olmaz,doğum sancısından beter.Hemen herhangi bi hastanenin aciline git ultrasonla bakılsın.İnşallah bi sorun yoktur.Bekleme..Duam seninleKizlar yaa sanirim ben dusuk yaptim yada yapiyrm kahverengi kanamam kesildi derken bi yarim saat once kanamayla birlikte kan pihtisi dustu( cok kotuyum suan duusk yapan varmiydi daha once yardimci olabilirmi normal degil elbette bu durum ama suan ne yapacagimi bilemiyrm ck kotuyum
Canım devlet hastahanelerinde nöbetçi kadın doğumcu oluyor sen yarın tamam doktoruma git ama bence hemen acilden giriş yap olumsuz şeyler söylemek coj acı ama bende düşük yaptım daha geçen hafta kuzenim düşük yaptı ikiside senin anlattığın gibi erken müdahale edilebilir belkiKuzum dr.umu aradim olabilecek bir durum bu diyo..kafayi yicem parca geldi buyukte biraz gitti kesin melegim( yarin gelicem dedm tmm gel bakalim dedi..bilmiyrm ne yapacagimi
canım bende ilk basda kadın doktora gittim 8 gün geriden daha sonra 3doktora gittim satımla uyumlu birdahaki randevunda kadına tekrardan gittim 8gun attı bende bıraktım ona gitmeyi bakma sen doktora bırak hemenKızlar yazılanları anca bitirdim benim de bugun randevum vardı ben bir önceki olçume göre 8+5 bekliyorum 9+1 cikti kanama odağı hala var radyolojiye gönderdi orası da 10+1 ölçtü doktor o sonuca göre bi rapor yazdı ise gitmicem bi süre daha. Kalp atışı dinletmedi sonra dedi iyi görünüyor 10 gün sonra gel ense ölçücem dedi kan sulandırıcı ya devam göbekten yapcam artık progestana devam kilom aynı. Bugün işyerinde bi arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu yeni başlayan bi kız hamile misin dedi evet dedim riskli olduğunu duydu zaten ne sorun var dedi var işte bişeyler dedim anlatmak istemedim çok üsteledi ben gecistirince dedi özürlü mü yoksa bi sinirlendim ki dedim terslemeyeyim yeni gelmis sen daha beni 5 dk dir görüyorsun ne haddine ya bir de insan der ki sağlıksız mı gerizekalı kalkmış diyo özürlü mü yuh ki gelmiş o koltuğa sahip olmuş cahil
225tl benim hastanem cnmL Landscape canım özele gittin değil mi. İkili için masraflar ne olacak sordun mu? Çünkü çok yüksek fiyatlar geziyor konularda.
Benim ilk çocugum ben yaptırmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun ztn bebegimden vazgeçmem. Önceden bir boş gebelik geçirdim. En azından bi sorun varsa önlem alınabilir. Sonradan keşke yaptırsaydım demek istemiyorum. Bazen bir iğneyle bir aşıyla çözülebilecek sorunlar olabilir sonuçta.
Canım seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşıyorum malesef ama film olmadan dişe dolgu yapmazlar eminim çekim olsa iyi kotu anestesi az verip çekerler ama dolgu zor oluyor bide kasacaksın kendini ister istemez radyasyon almamamiz gerek en azindan 3 ayi doldurmayi bekle bence agri olsa zaten mecbur mudahale etmeleri gerek ama agri olmayinca cokta yapilacak bisey yok gibiKızlar ben o yaziyi yazdim sonra gondermeden biraktim kaydetmis otamatik yorumda yapinca cikmis
Doktor baş hekime sormam lazım dedim.. Baş hekim ise benim doktorumun izin vermeden yapilamayacaginı söyledi.. kök diş olduğu için film gerekecekmis
Kendi doktoruma randv. daha var ve erken gidemiyorum malesef kadın full çekiyor
Dişçide böyle durmasıda zararlı dedi başka doktora gideceğim mecbur o da diyorum şimdi kafasina göre rapor yazar mı acaba zararlı olduğu halde anlamadim gitti
Kanal tedavili olduğum için hiç bir şekilde ağrım yok.. ama içi tamamen boş kenarlari kalmıs dişin bi kenarıda acayip sallanıyor
Ki benim dişlerim 4 köklüdür öyle kolay kolay çekilebilecek dişlerde değil..
Eğer zararı olmasa böyle kalmamın bebeğim için doğuma kadar idare ederim ama dişçide canımı sıktı böyle durmaması lazım dedi
Sürekli içine yemek kaçıyor.. o da benim için sorun değil bebeğim için idare de ederim onu ama bilemedim
Sanırım kendi doktoruma kadar bekleyeceğim.. kızlar dua edin bana da çıkayım şu işin içinden canım kaç gündür buna sıkkın
L Landscape L Leiyla
Canim kanamam şiddetli devam ediyormu ayrıca kanmaya eslik eden ağrı sandim varmı bence panik yapma bebeğin büyüdü artık öyle kolay düşmez bi pihtiyla o ilk haftalarda olabilrdiYa hemen bi hastaneye gideyimmi yarin kendi dr.uma mi gideyim bilemedim kuzum elim ayagim titriyr yardim edin nolur
Canım seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşıyorum malesef ama film olmadan dişe dolgu yapmazlar eminim çekim olsa iyi kotu anestesi az verip çekerler ama dolgu zor oluyor bide kasacaksın kendini ister istemez radyasyon almamamiz gerek en azindan 3 ayi doldurmayi bekle bence agri olsa zaten mecbur mudahale etmeleri gerek ama agri olmayinca cokta yapilacak bisey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?