2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar dünden beri vajina içinde batmalar hissediyorum rahme doğru..
Enfeksiyondan mı diye düşnürken internette bebek büyürken oluyormuş diye okudum..
Size de oluyor mu? Yoksa benim ki enfeksiyon mu yine
Benim de oluyo anlık sızı gibi

Tatlım umursamamayı başarıyorsan gidebildiğin yere git bir gün bir gündür

Kızlar hepinize günaydın bu gün doktora gidecem bakalım bebiş nasıl ne durumda cinsiyet tahmini olacak mı merak içindeyim. Sizde de her kontrolde korku oluyor mu
Güzel haberlerini bekliyorum canım bende de korku oluyo kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo

Kesinlikle doğru.. birde üzerimde anlamsız bir gerginlik vardi. Birine patlamamak için zor duruyordum aynı adet oncesi gibi
Kendimi mutsuz melankolik hissettim şimdi geçti..
Adet olamamanın gerginligi de olabiliyor
aynen canım bende öyleyim. dokunsalar ağlayacak gibiyim, ağlıyorum da hatta :)

Sen şimdi yazınca hatırladım kuzum ya. Aynen bende öyle bişey yazıp imzalamıştım. Sorun çıkarmazlar inş sanada
inşalla kızımı 18 ay ben büyüttüm aramızdaki bağ emmediği halde inanılmaz güçlü ben varsam kimseden yemez içmez herşeyde benden ister annem yedirsin uyutsun gibi.
o yüzden insan kendi bakabilirse harika oluyor zor ama bağ kuvvetli oluyor.
bakalım inş geçim sıkıntımız olmasın hiçbirimizin

Tatlım umursamamayı başarıyorsan gidebildiğin yere git bir gün bir gündür
aynn canım başarmaya çalışıyorum çünkü adam tek bana değil herkese saygısız , onun için kendimde hata aramıyorum. huyu böyle hele şu zaman geçsin işim olmaz burasıyla havasındayım. nşallah aksi bi durum olmaz. mesela bugün kontrolüm var nasıl izin alsam diye kırk takla atıyorum, herif izin isteyince bi saate bi yüzümüze bakıyor böyle bi şekil var mı ya

inşallah canım , hal böyle olunca buraya gelip akşama kadar çalışıp verdigim emeğe acıyorum. böyle bi insan için değmez diyorum hiç hatır gönül bilmiyor kırıp atıyor herkesi . ama ben allaha havale ediyorum onu. canım zaten ben işimi yaptıgım için burası değil her yerde iş bulurum . çünkü hata bende değil. insan olmayan kendisi.

varya 16 hafta+ ücretsiz izin kullanıp çıkışımı verse üstüne birde işsizlik maaşı alsam süper olur varya inşallah muduğumuz gibi olur.

Amin inş

Bak ya hormonların bize yaptığına :)) Allahtan sebebimiz çok tatlı ❤
Az kaldı biran önce hamileliğin balayi dönemine geçelimm
:) her halini seviyorum. şu evhamlar olmasa daha da güzel olacak ama olsun diyorum. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır. :)

inşallahhhh alırsın hakkını
bende ilk kızımda çalıştığım yerde öyle adi bir müdürle çalışıyodum ki ağlıyodum hamileyken kaç kez hastanelşk etti beni. çok çektim 5 yıl süründürdü yalvarıyordum çıkarsa diye nitekim çıkardı yerime mini mini giyinen arkadaş bulunca değere bindi. bende herşeyi fazlasıyla aldım dilerim sende fazlasıyla alırsın inş. cnm benim

Benimde ozeldeki Dr umun istedi testler 700 lira tutuyordu ben ayni listeyle gidip devlette yaptırdım hepsini onlar genelde hamilelik basinda istenen klasik testlermis zaten

:) her halini seviyorum. şu evhamlar olmasa daha da güzel olacak ama olsun diyorum. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır. :)

Dimi en ufak şeyi kafamıza takıyoruz elde değil.. tadını da çıkaramıyoruz

Yolundadır tabi içini ferah tut saat kaçta radnv. bize de mutlaka haber ver belki cinsiyetide öğrenirsin 13 haftalık gözüküyorsun çünkü hayirlisiyla git gel inşallahh

Benimde ozeldeki Dr umun istedi testler 700 lira tutuyordu ben ayni listeyle gidip devlette yaptırdım hepsini onlar genelde hamilelik basinda istenen klasik testlermis zaten
öylemiii ben hamile kaldığımdan beri hiç iyi bir dr a gitmediğim için hiçbir test yapılmadı.
kansızlığım var dedim ilaç aldım okadar.

Özelde evet o fiyat.. genel testler ya da istanbulda medipolde o civarlarda bende devlette yaptirdim

Hatta 3 testim eksikti sonra oradaki kayit yapan kizlar dediki 280 tl fiyati 3 testin..
Dedim ben devlette yaptiracagim.. biz bile 5 günde cikariyoruz devlette daha gec cikar dedi.
Olsun bizim icin problem degil, acelemiz yok dedim.

Gittim bezmialemde 5 dk da hallettim ertesi günde çıktı 5 kurusta para vermedim
Resmen soyguncu bunlar ya.

canım evet çok doğru dediklerin , inşallah diyorum inşallah hepimiz gönlümüzce yaşarız. peki hem istifa edip hemde işsizlik maaşını nasıl aldın bunu bi açıklarsan vallahi ne alırsam o kar diyorum şuan , canım bende çıkarım baktım olmuyor bebişim biraz büyür yine bi iş bulurum aslan gibide çalışırım. ben patronumdan memnun değilim.
mesela mesaimiz akşam 18:00 de bitiyor normalde, ama asla bu saatte çıkamıyoruz. bakıyoruz pat diye 18:15 gibi misafiri geliyor bize gidin demiyor bekleyin diyor. e ama işimiz bitti çayını kahveni çaycı versin bizle işin yok , kendi oturuyor misafirlerle sohbet muhabbet saat 19:00 oluyor çıkıyorlar. hadi sizde toparlanın çıkın diyor bize dalga geçergibi ve eve gitmem 20:00 i buluyor. ve daha böyle nice örnekler var.

saat 18:30 olur kafamıza göre çıkamayız izin alrız çıkabilir miyiz diye. onda bile der ki dibine mi yandınız bekleyin elbet çıkarsınız der

yani ben parayı geçmiş vaziyetteyim artık kafam rahat değil böyle anlayışsız bir yerde çalışmak istemiyorum. inş istedğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…