Benim de oluyo anlık sızı gibiKızlar dünden beri vajina içinde batmalar hissediyorum rahme doğru..
Enfeksiyondan mı diye düşnürken internette bebek büyürken oluyormuş diye okudum..
Size de oluyor mu? Yoksa benim ki enfeksiyon mu yine
Tatlım umursamamayı başarıyorsan gidebildiğin yere git bir gün bir gündüranladım canım hakkında hayırlısı olsun, benim iş yorucu olsa bende çıkardım ama masa başı oldugu için yorucu değil çok, ama stres dersen var mı çok var. bebegim için takmıyorum işlerine gelmiyorsa çıkarırlar diyorum umursamıyorum çok
Güzel haberlerini bekliyorum canım bende de korku oluyo kalbim yerinden çıkacak gibi oluyoKızlar hepinize günaydın bu gün doktora gidecem bakalım bebiş nasıl ne durumda cinsiyet tahmini olacak mı merak içindeyim. Sizde de her kontrolde korku oluyor mu
aynen canım bende öyleyim. dokunsalar ağlayacak gibiyim, ağlıyorum da hatta :)Kesinlikle doğru.. birde üzerimde anlamsız bir gerginlik vardi. Birine patlamamak için zor duruyordum aynı adet oncesi gibi
Kendimi mutsuz melankolik hissettim şimdi geçti..
Adet olamamanın gerginligi de olabiliyor
inşalla kızımı 18 ay ben büyüttüm aramızdaki bağ emmediği halde inanılmaz güçlü ben varsam kimseden yemez içmez herşeyde benden ister annem yedirsin uyutsun gibi.Sen şimdi yazınca hatırladım kuzum ya. Aynen bende öyle bişey yazıp imzalamıştım. Sorun çıkarmazlar inş sanada
aynn canım başarmaya çalışıyorum çünkü adam tek bana değil herkese saygısız , onun için kendimde hata aramıyorum. huyu böyle hele şu zaman geçsin işim olmaz burasıyla havasındayım. nşallah aksi bi durum olmaz. mesela bugün kontrolüm var nasıl izin alsam diye kırk takla atıyorum, herif izin isteyince bi saate bi yüzümüze bakıyor böyle bi şekil var mı yaTatlım umursamamayı başarıyorsan gidebildiğin yere git bir gün bir gündür
aynen canım bende öyleyim. dokunsalar ağlayacak gibiyim, ağlıyorum da hatta :)
Benim de oluyo anlık sızı gibi
inşallah canım , hal böyle olunca buraya gelip akşama kadar çalışıp verdigim emeğe acıyorum. böyle bi insan için değmez diyorum hiç hatır gönül bilmiyor kırıp atıyor herkesi . ama ben allaha havale ediyorum onu. canım zaten ben işimi yaptıgım için burası değil her yerde iş bulurum . çünkü hata bende değil. insan olmayan kendisi.ıyyy en nefret insan tipi.
sende inş çıkar kendin bakarsın.
benim ev araba borç birde üstüne öğrenim kredi borcu çıktı 2 gün önce kredi çekip kapamak zorunda kaldım
krediler daha bitmemişken
biz ekim kasım aralıkda ciddi sıkılşacağız.
allahım yardım etsin bakalım neler görcez ama inş ev araba seneye mart ve mayısda son
inşallah allah sağlık versin iki bebeğede maddiyat sorunumuz olmazsa bakarım.
Amin inşinşalla kızımı 18 ay ben büyüttüm aramızdaki bağ emmediği halde inanılmaz güçlü ben varsam kimseden yemez içmez herşeyde benden ister annem yedirsin uyutsun gibi.
o yüzden insan kendi bakabilirse harika oluyor zor ama bağ kuvvetli oluyor.
bakalım inş geçim sıkıntımız olmasın hiçbirimizin
:) her halini seviyorum. şu evhamlar olmasa daha da güzel olacak ama olsun diyorum. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır. :)Bak ya hormonların bize yaptığına :)) Allahtan sebebimiz çok tatlı ❤
Az kaldı biran önce hamileliğin balayi dönemine geçelimm
inşallahhhh alırsın hakkınıinşallah canım , hal böyle olunca buraya gelip akşama kadar çalışıp verdigim emeğe acıyorum. böyle bi insan için değmez diyorum hiç hatır gönül bilmiyor kırıp atıyor herkesi . ama ben allaha havale ediyorum onu. canım zaten ben işimi yaptıgım için burası değil her yerde iş bulurum . çünkü hata bende değil. insan olmayan kendisi.
varya 16 hafta+ ücretsiz izin kullanıp çıkışımı verse üstüne birde işsizlik maaşı alsam süper olur varya inşallah muduğumuz gibi olur.
Benimde ozeldeki Dr umun istedi testler 700 lira tutuyordu ben ayni listeyle gidip devlette yaptırdım hepsini onlar genelde hamilelik basinda istenen klasik testlermis zatenya aşılamayla hamile kalan bir arkadaş var bir doktora gitmiş 800 tl değerinde test istemiş kız benden hiçbirşey isteyen yok.
gerçi ben daha iyi bir özele gitmedim oda var tabi. ama sanki öteki gebeliğimdede bukadar pahalı test olmadım
bir sürü şeyine bakacakmıs dr
sende dr a sor kansızlık vitaminsizlik böyle mutsuz halsiz ağrı yapıyor
ay ne güzel kontrolün gelmiş.:) her halini seviyorum. şu evhamlar olmasa daha da güzel olacak ama olsun diyorum. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır. :)
:) her halini seviyorum. şu evhamlar olmasa daha da güzel olacak ama olsun diyorum. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır. :)
öylemiii ben hamile kaldığımdan beri hiç iyi bir dr a gitmediğim için hiçbir test yapılmadı.Benimde ozeldeki Dr umun istedi testler 700 lira tutuyordu ben ayni listeyle gidip devlette yaptırdım hepsini onlar genelde hamilelik basinda istenen klasik testlermis zaten
Benimde ozeldeki Dr umun istedi testler 700 lira tutuyordu ben ayni listeyle gidip devlette yaptırdım hepsini onlar genelde hamilelik basinda istenen klasik testlermis zaten
ya heycanla o balayı dönemini bekliyorumBak ya hormonların bize yaptığına :)) Allahtan sebebimiz çok tatlı ❤
Az kaldı biran önce hamileliğin balayi dönemine geçelimm
canım evet çok doğru dediklerin , inşallah diyorum inşallah hepimiz gönlümüzce yaşarız. peki hem istifa edip hemde işsizlik maaşını nasıl aldın bunu bi açıklarsan vallahi ne alırsam o kar diyorum şuan , canım bende çıkarım baktım olmuyor bebişim biraz büyür yine bi iş bulurum aslan gibide çalışırım. ben patronumdan memnun değilim.Canım Allah merhamet versin tüm patronlara. Bene ilk dogumumda raporum bittiği gün çıkış istemiştim. Tazminat falan almadım ama işsizlik alıdm. Kızım 1 yasına gelince tekrar basladım. o zaman borcumuz coktu. Hemen başlamıştım. Ama bu kez yine çıkış alacağım ve kızımla bebişimle vakit geçireceğim. Kızımda bu sene anaokuluna başlayacak. İlk defa kresden ayrılacak seneyede ilkokul ve devlete gidecek. o yuzden yanınıda olmak istiyorum. Ama şunuda söyleyim. kçük çocukla birikim olmuyo. Kres veya bakıcı masrafı artı yol masrafı maaşının yarısından cogu gidiyor. Normalde cocuga 1 kıyafet lazımsa krese giden yada bakıcı bakılan cocuklara en az 3 lazım oluyo. Rızkımızı veren Allah. Bugunwe kadar karnımızı onlar doyurmadı. Her zaman acık bi kapı bulunur. Sen gönlünü ferah tut.
Bende doğumdan sonra genel anestezi ile safra kesesi amleiystı oldum. Kapalıamerliyettı dikiş yeri bile küçüçük. O kdar sancı çektimki sezeryandan sonra nasıl ertesi gün ayaktaydım hayret ettim. Ama o ameliyattan beri sezeryandan da korkuyorum. Genel anestezi olmak isterim ama epiduraldede agrı kesiciyi daha cok alabiliyorsun. Korkuyorum(
Inşallah belli olur eşim bana diyorki kendini çok kıza alıştırdın erkek olursa çok hayal kırıklığı yaşarsın her ihtimale emmiştir diyor bakalım sağlıklı olsundaay çok heycanlı yaz kesin cinsiyet bence bilir heralde ya ama belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?