- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Inşallah güzel haberlerle gelirim kontrolden çıkınca hemen yazarım :)Güzel haberlerini bekliyorum canım bende de korku oluyo kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo
inşallah canım inşallahhh ama unutmasınlar, gelenler gideni elbet aratırmış. :) mumla arar inşallah beni gerçekten de arayacak it gibi memnun benden ama diline hakim olamıyorsa benim sorunum değil. bende 5 yıldır çalışıyorum burda benden önce yerime bakanlar 1 ay bilemedin 5 ay dayanırmış bu adama . herkes hayret ediyor bana iyi dayandın sen aferin diye. ama kıymetimi bilmiyor pis herifinşallahhhh alırsın hakkını
bende ilk kızımda çalıştığım yerde öyle adi bir müdürle çalışıyodum ki ağlıyodum hamileyken kaç kez hastanelşk etti beni. çok çektim 5 yıl süründürdü yalvarıyordum çıkarsa diye nitekim çıkardı yerime mini mini giyinen arkadaş bulunca değere bindi. bende herşeyi fazlasıyla aldım dilerim sende fazlasıyla alırsın inş. cnm benim
Ahh canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben de şu gün oldu daha hiç normal kontrole gidemedim hep bi kanama oldu sıkıntı oldu en son bende hastahanede yattım şimdi ne olacak bakalımGuzel haberlerle gelirsin insallah:))Olmaz mi ben bir yandan heyecanla bekliyorum o gunu,iple cekiyorum.Bir yandan da o gun yaklastikca korku basıyor.Ya bir sey cikarsa diye.Benim gecen sefer bir de kese ile bebegi doktor goremedi o kadar ugrasti.Sonra beni radyolojiye gonderdi o gordu.O yuzden bir fobi olustu bende.
Ayy o balayı haftaları hangileri oluyor bende merakla bekliyorum onu :) :) :)Bak ya hormonların bize yaptığına :)) Allahtan sebebimiz çok tatlı ❤
Az kaldı biran önce hamileliğin balayi dönemine geçelimm
ay kurtul ordan ama sabret doğumda rapor paranı alırsın rica et ayrılmadan hamile haline acır belki çıkarın dönüşte diye inş çıkarır işsizlik için de tazminatı söyleme o adamı Allah ıslah etsin bak ben o kötü yerden sonra şuan çalıştığım yere girdim bir melekle çalışıyorum rızkı veren Allah bir gün iyi bir yer çıkıyor. hiç üzülme elbet bebek büyüdümü senide iyi bir yer bulacak. ben huzurla geliyorum işe hatta çocuk yapmayım böyle yer bulamam bir daha bile dedim ama kızım için yaptık.canım evet çok doğru dediklerin , inşallah diyorum inşallah hepimiz gönlümüzce yaşarız. peki hem istifa edip hemde işsizlik maaşını nasıl aldın bunu bi açıklarsan vallahi ne alırsam o kar diyorum şuan , canım bende çıkarım baktım olmuyor bebişim biraz büyür yine bi iş bulurum aslan gibide çalışırım. ben patronumdan memnun değilim.
mesela mesaimiz akşam 18:00 de bitiyor normalde, ama asla bu saatte çıkamıyoruz. bakıyoruz pat diye 18:15 gibi misafiri geliyor bize gidin demiyor bekleyin diyor. e ama işimiz bitti çayını kahveni çaycı versin bizle işin yok , kendi oturuyor misafirlerle sohbet muhabbet saat 19:00 oluyor çıkıyorlar. hadi sizde toparlanın çıkın diyor bize dalga geçergibi ve eve gitmem 20:00 i buluyor. ve daha böyle nice örnekler var.
saat 18:30 olur kafamıza göre çıkamayız izin alrız çıkabilir miyiz diye. onda bile der ki dibine mi yandınız bekleyin elbet çıkarsınız der
yani ben parayı geçmiş vaziyetteyim artık kafam rahat değil böyle anlayışsız bir yerde çalışmak istemiyorum. inş istedğim gibi olur
inşallah canım :) saat 15:30 da ikili testte olacak bugün sonuç 5 gün sonra çıkıyormuş. inşallah iyi haberlerle gelirim. tabiki de çıkar çıkmaz yazarım hemen :)Dimi en ufak şeyi kafamıza takıyoruz elde değil.. tadını da çıkaramıyoruz
Yolundadır tabi içini ferah tutsaat kaçta radnv. bize de mutlaka haber ver belki cinsiyetide öğrenirsin 13 haftalık gözüküyorsun çünkü hayirlisiyla git gel inşallahh
4-5-6 7 ayları nin başı balayı gibi relax bir okdar dinç güzel hissediliyor canımAyy o balayı haftaları hangileri oluyor bende merakla bekliyorum onu :) :) :)
yazıcam canım inş bebişim iyidir. saat 15:30 da daha çok var :)ay ne güzel kontrolün gelmiş.
cinsiyet tahminde eder çok heyecanlı yaz kesin gruba çıkınca kaçta saat
ya öğleden sonraki randevulara zaman geçmiyor. inş güzel haberlerle geleceksin. çook heycanlıyazıcam canım inş bebişim iyidir. saat 15:30 da daha çok var :)
inşallah canım bezdim valla , yok zaten şuan beni çıkaramaz hamileyim diye bende çıkmam zaten rapor paramı iznimi herşeyimi kullanırım. insaflı davranırsa halime acırsa tazminat verir. yoksa ben kendimi çıkarmanın yollarını arayacagım. yemin ederim 1 kuruşumu bile yedirmek istemiyorum bu adamaay kurtul ordan ama sabret doğumda rapor paranı alırsın rica et ayrılmadan hamile haline acır belki çıkarın dönüşte diye inş çıkarır işsizlik için de tazminatı söyleme o adamı Allah ıslah etsin bak ben o kötü yerden sonra şuan çalıştığım yere girdim bir melekle çalışıyorum rızkı veren Allah bir gün iyi bir yer çıkıyor. hiç üzülme elbet bebek büyüdümü senide iyi bir yer bulacak. ben huzurla geliyorum işe hatta çocuk yapmayım böyle yer bulamam bir daha bile dedim ama kızım için yaptık.
bakalım darısı başına inş. Allah büyük
aynen çok heyecanlıyım, canım en son ne zaman gittin ki senya öğleden sonraki randevulara zaman geçmiyor. inş güzel haberlerle geleceksin. çook heycanlı
bende hala dr a gitmedim napıcamı bilmiyorum ne zaman gideyim bilmiyorum..
canım geç döllenme oldugu için imzada da değiştiremedim bir türlü şuan tam 12 haftalıgımDimi en ufak şeyi kafamıza takıyoruz elde değil.. tadını da çıkaramıyoruz
Yolundadır tabi içini ferah tutsaat kaçta radnv. bize de mutlaka haber ver belki cinsiyetide öğrenirsin 13 haftalık gözüküyorsun çünkü hayirlisiyla git gel inşallahh
15 nisan acile gittim kuzum ben akşam temizlik yaptım fena oldum baktırdım okadaraynen çok heyecanlıyım, canım en son ne zaman gittin ki sen
benim kuyruk sokumum kalkınca fena zor adım atıyorumkızlar birde şey duydum ne kadar doğru bilemem ama , erkek bebeğe hamile olanların bel ağrısı çok oluyormuş. bende mesela sürekli bel ağrısı var üstüne bide sırtım ağrıyor feci bişey çıkıyor ortaya
Ablamin hamileliklerinde hep bel ağrısı olmuş hatta ilk belirti olarak ve erkek bebislerikızlar birde şey duydum ne kadar doğru bilemem ama , erkek bebeğe hamile olanların bel ağrısı çok oluyormuş. bende mesela sürekli bel ağrısı var üstüne bide sırtım ağrıyor feci bişey çıkıyor ortaya
Ayy o balayı haftaları hangileri oluyor bende merakla bekliyorum onu :) :) :)
12+5 de gidicem ben,geç değil bence tam zamanıkızlar 9 mayısa devletten randevu aldım 12+6 haftalık olacağım ikili için o tarihe ayarladım sizce geçmi sorun olurmu sonra sonuç çıkınca özelde dr a gideceğim.
inşallah canım :) saat 15:30 da ikili testte olacak bugün sonuç 5 gün sonra çıkıyormuş. inşallah iyi haberlerle gelirim. tabiki de çıkar çıkmaz yazarım hemen :)
canım geç döllenme oldugu için imzada da değiştiremedim bir türlü şuan tam 12 haftalıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?