2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
inşallah canım inşallahhh ama unutmasınlar, gelenler gideni elbet aratırmış. :) mumla arar inşallah beni gerçekten de arayacak it gibi memnun benden ama diline hakim olamıyorsa benim sorunum değil. bende 5 yıldır çalışıyorum burda benden önce yerime bakanlar 1 ay bilemedin 5 ay dayanırmış bu adama . herkes hayret ediyor bana iyi dayandın sen aferin diye. ama kıymetimi bilmiyor pis herif

Ahh canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben de şu gün oldu daha hiç normal kontrole gidemedim hep bi kanama oldu sıkıntı oldu en son bende hastahanede yattım şimdi ne olacak bakalım

ay kurtul ordan ama sabret doğumda rapor paranı alırsın rica et ayrılmadan hamile haline acır belki çıkarın dönüşte diye inş çıkarır işsizlik için de tazminatı söyleme o adamı Allah ıslah etsin bak ben o kötü yerden sonra şuan çalıştığım yere girdim bir melekle çalışıyorum rızkı veren Allah bir gün iyi bir yer çıkıyor. hiç üzülme elbet bebek büyüdümü senide iyi bir yer bulacak. ben huzurla geliyorum işe hatta çocuk yapmayım böyle yer bulamam bir daha bile dedim ama kızım için yaptık.
bakalım darısı başına inş. Allah büyük

inşallah canım :) saat 15:30 da ikili testte olacak bugün sonuç 5 gün sonra çıkıyormuş. inşallah iyi haberlerle gelirim. tabiki de çıkar çıkmaz yazarım hemen :)

inşallah canım bezdim valla , yok zaten şuan beni çıkaramaz hamileyim diye bende çıkmam zaten rapor paramı iznimi herşeyimi kullanırım. insaflı davranırsa halime acırsa tazminat verir. yoksa ben kendimi çıkarmanın yollarını arayacagım. yemin ederim 1 kuruşumu bile yedirmek istemiyorum bu adama

ya öğleden sonraki randevulara zaman geçmiyor. inş güzel haberlerle geleceksin. çook heycanlı
bende hala dr a gitmedim napıcamı bilmiyorum ne zaman gideyim bilmiyorum..
aynen çok heyecanlıyım, canım en son ne zaman gittin ki sen

canım geç döllenme oldugu için imzada da değiştiremedim bir türlü şuan tam 12 haftalıgım

kızlar 9 mayısa devletten randevu aldım 12+6 haftalık olacağım ikili için o tarihe ayarladım sizce geçmi sorun olurmu sonra sonuç çıkınca özelde dr a gideceğim.

Ablamin hamileliklerinde hep bel ağrısı olmuş hatta ilk belirti olarak ve erkek bebisleri

inşallah canım :) saat 15:30 da ikili testte olacak bugün sonuç 5 gün sonra çıkıyormuş. inşallah iyi haberlerle gelirim. tabiki de çıkar çıkmaz yazarım hemen :)
canım geç döllenme oldugu için imzada da değiştiremedim bir türlü şuan tam 12 haftalıgım

Allahn izniyle güzel güzel haberlerle geleceksin insallah ❤❤❤
Heyecanla bekliyoruz

Doktorunun söylediği tahmini doğumu imzaya girersen düzelir .. tam haftasında giderse daha heyecanlı olur.
Ben sabah ilk işim imzamda ne yazıyor acaba diye yorumlarıma bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…