2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Belli ki iyi kilo alicaz hep beraber . Bende dun üsenmedim icli kofte yaptim keske hepimiz bir arada olsak ta soyle toplanip hapur hupur yesek

Ay kızlar ben de rüyamda kaza yapıyordum. Bebegime bir şey oldu diye korkuyla uyandım. Ayyy korkunç bir histi çok gerçekti

Bu rüyalar çok etkiliyor insanı .. sürekli evhamlı olduğumuz için bilinç altımız bize oyun oynuyor.. bende kötü rüyalar görüyorum arada o yüzden hiç dikkate almıyorum

Off mercimek köftesi hastasıyım.. antepli değilim ama leblebi gibi yerim mercimek köftesini yerken doyduğumu anlamam Keşkeee komşun olsaydim
Yarın anneme gideceğim ön sipariş listeme ekliyorumm

Ay
Belli ki iyi kilo alicaz hep beraber . Bende dun üsenmedim icli kofte yaptim keske hepimiz bir arada olsak ta soyle toplanip hapur hupur yesek
Aynen ya ne güzel olurdu ben 2 bucuk aylık oldu bebek 2 kilo almısım sabah tartıldım bulantıdan baş agrılarından hamileşigimi bilemiyorum tam ki ama fün gördüm kollar bacaklar kıpır kıpırdı maşallah

Off mercimek köftesi hastasıyım.. antepli değilim ama leblebi gibi yerim mercimek köftesini yerken doyduğumu anlamam Keşkeee komşun olsaydim
Yarın anneme gideceğim ön sipariş listeme ekliyorumm
Keşke yakın olsaydın karşı komsum gelin hamileydi ne zmaan köfte yapsam aman canı ister diye ona göndermek isterdim şimdi eşki salatayla benim canım çekiyo bebegi ezmeyeyim dedim tezgahta yogurmaya calısyım ama cok gzüel oldu

Kuzucuğunla sana afiyett bal şekerr olsunn ohh ellerine sağlikk Ben de bu aralar böreklere kafayı taktım
Dün akşam su böreği olsa keşke dedim..
Bugün öğlende çiğ börek nasıl yapılır diye youtubedan izliyordum çiğ börek yapacaktım baktım kapı çaldı eşim su böreği getirmis yedim ama aklım çiğ börekte kaldı
Allah sonumu hayr etsin

Sagol canım amin ben 2 kilo almısım stres ettim

Sagol canım amin ben 2 kilo almısım stres ettim

2 kilo ne ki .. 2 kiloyu benim kolum almıştır geçen hafta tartıldım 8 kilo almışım
Doktorun yüzüne nasıl bakacağım onu düşünüyorum
Allahtan şuan çok sırıtmıyor boy biraz kurtarıyor ama kıyafetler isyana geldi

Oo maşallah canım bu ne hız bende boy cok uzun degil kiloları kapatmaz şanslısın yine ben 8 kilo alsam oho

Bizim nisan anneleri grubunda biri yemek paylaşmıştı canım şunu çekti diye kıyamet kopmuştu. Bizim canımız da ya çekerse diye aman dikkat afiyet olsun canım,benimde istemişti annem yapmış ama benimde midemi bulandırmıştı aynen pişman olmuştum yediğime

Ayy haklısın kuzum annem aşka şehirde nazımı eşimden balka çekenim yok napayım rabbim güç versin bir an önce kendimize gelelim inşallah

Cnm kulal hanm dogumu nerede yaptiriyr
Canım bir cok yerde yaptırıyormuş. Kent Medikal Egepol bikac yer daha soylediler unuttum. Yeni bir hastane acılmıs tertemizmiş ve 2000civarıymıs dogum. Nerde oldugunu tamm bilmiyorum yenişehir tarafında acılmıs sanırım. Tabi Külal Hoca ayrıca kac para alıcak bilmiyorum. Ama oyle guveniyorum ki ona baska dr dusunmuyorum.
Bu arada Kent 5000
Can hast 3500
Medikal 3000-3500
Egepolü bilmiyorum ama daha uygundur

Anladim kuzum yaa bnde bi gitsemmi dedim ck duyuyrdm adini gidememistm bn tupe kafayi taktigim icin..bu zamanda ilgili dr bulmak zor sende ck memnunmussun..egepol ck uzak kaliyr yavrm ya daha uygundur aynen..bakalim hayirlisi Allahtn cok tesekkur ederim cnm bnm ayrintili cevabin icin ayrica

Canım valla oneririm. En azından aklında olsun sonradan gecis yaparsın belki. Aman kuzum uzak olsun ne olacak... En iyisi Kent diyorlar ama ben tereddüt ediyorum 5000tl cok fazla bir para... Medikal i de nedense birkac kişi önermedi... sen ne dusunuyorsun dogum için?

Benide biraksalar bütün gün erik yiycem kendimi alamıyorum içimden erik ağacı cikicak
Al benden de o kadar. Bir de karpuz istiyorum ama ilaclı falan dedi arkadaslar bir kere yedim bir daha da almadım. Haziran gelse de yesek. Zaten canım nerdeyse hicbişi cekmiyo... yicek bişi bulamıyorum. Bir tuhaf iştahım.

Kuzumm medikali bnde sicak bulmuyrm kendi dr.umla devam edersem cinarlida yaptiriyormus..bnde bilemedim bi su donemi atlatsam daha yogunlasicam insallah dogum fikrine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…