2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzumm medikali bnde sicak bulmuyrm kendi dr.umla devam edersem cinarlida yaptiriyormus..bnde bilemedim bi su donemi atlatsam daha yogunlasicam insallah dogum fikrine :)
Ne dicem sana. O bebek tutundu annesi. İstedigin kadar kanaman olsun o bebek seninle hep guzel dusun hic endise etme.

Ne dicem sana. O bebek tutundu annesi. İstedigin kadar kanaman olsun o bebek seninle hep guzel dusun hic endise etme.
Oyyy canimsinnnn nasi icime akti mesajinn yaaaaaa...Allah razi olsunnnn vala..insallah cnm bnm insallah birakmasin beni sipa..en son kanama icin gittigimde hareket ediyodu yaa hic bisi umrunda degildi :))) ne mucizevi birsey Allaha inanmayan kafirdir dedm o an..

Arkadaşlar ben ikili test için devlet hastanesinden randevu aldım ama en yakın tarih olarak.iki hafta sonrasına verdiler.ikili test yaptırmak için geç kalmış olmam değil mi

Kızlar cinsel hayatınız nasıl biz kardeş olduk 3 ay dolsun korkuyorum ben sadece artık kendime gelmek istiyorum başka birşey istemiyorum

Son düzenleme:
Ben İzmir’deyim. Bir sürü dr degiştirdim. Külal Çukurova’ya gidiyorum artık ve cok memnunum cok hem de. Ozel muayenehanesi var Alsancak’ta. Devlet dusunurseniz ciglide İrfan Özer i öneriyorlar.

Çok teşekkür ederim Çiğli bana çok uzak zaten :) urladayım ama Alsancak’taki dr bi gidebilirim denerim en azından tekrar teşekkürler

çok geçmiş olsun,bu son olsun inşAllah,hangi profa göründün ankara da

Kızlar merhaba. 12+5 teyim bugün. İkili test için hastaneye gittim. Ense kalınlığı çok iyi dedi. 1 hafta sonrada kan testim çıkacak herşey çok yolunda dedi. Cinsiyeti sordum söylemedi. Gelecek ayki kontrolünde kesinleştirelim dedi. Kıpır kıpırdı miniğim ense ölçümünü bile karnıma ultrasonun başlığıyla baskı yaparak baktı ayrıca 10 gündür sürekli idrara çıkma, hafifte yanma, kaşıntı şikayetlerim vardı. İdrar tahlili yaptırdık mikroskobik kanamam varmış. Böbreklerde kum olabilir dedi. İlaçlarımı verdi. Ayrıca kan ilacına başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…