2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözünüz aydın kızlar,sizin adınıza çok sevindim. Hep güzel haberler alalım inş. Benim kontrolümde haftaya günler geçmiyo

Ense ölçüsünü sana söyledi mi

Ya hala cinsiyet tahmininde bile bulunmuyor mu doktorun? 10 +2 de bana söyleyen doktoruma hala hayret ediyorum
Sanki kız gibi bir izlenim verdi canım,ama söylemek icin erken dedi...2 hafta sonra bir sürprizde olabilr kesin söylemeyemem dedi.
Biz zaten 3 aydır kızım diye seviyoruz kız ilsa canımıza minnet

Sanki kız gibi bir izlenim verdi canım,ama söylemek icin erken dedi...2 hafta sonra bir sürprizde olabilr kesin söylemeyemem dedi.
Biz zaten 3 aydır kızım diye seviyoruz kız ilsa canımıza minnet
Ohh ne güzel canım zaten tahmin ettim 6 yıl önce de kızıma hamileyken doktor bi türlü söylemek istemiyordu daha erken diye. 13. Haftada erken dedi. 16. Haftada kimseye söylemeyin henüz kesin değil kıza benziyor dedi. 18 haftalıkken kesin kız dedi. Zaten o zaman erkeğe hamile olanlar çoktan öğrenmişlerdi. senin iş de benim hesap olmuş. Önceden 18. Haftamda cinsiyeti öğrendiğim için doktorun 10+2 de erkeğe benziyor demesine hayret ettim o yüzden. Senin kızın da hayırlı olsun şimdiden canım ilk çocuğun mu

şimdi baktım canım netten ense kalınlığıymış. 2 değerinin üstünü riskli görüyorlarmış doktorlar
Evet canim cok sevindim senin adına bende hep bunu düşünüyorum inşallah hepimizin iyi çıkar

canım kendini çok yormamaya çalış ben bu aralar bayağı tembelleştim işi biraz artırınca belim sırtım başım ağrıyo perşembe günü canım çekti diye biraz uğraştırıcı 2 yemek 1 de tatlı yaptım 2 saat mutfakta kalmışım çokta fazla sayılmaz ama sonunda o kadar pertim çıkmış ki saatlerce kanepeden kalkamadım yaptıklarımı yiyemedim gözüm bile karardı
Gözünüz aydın çok sevindim. Baya büyümüş gerçekten sanırım 12 haftada artık tamamen bebek görüntüsünü daha net görebiliyoruz. Off benim daha çok var kontrole nasıl sabredicem bilmiyorum
yaa banada şuan 12 13 haftalık bebekler kocaman geliyo sanki benim ki hiç büyümüyo gibi geliyo forumun en minnakları bizimkiler oluncaa

nazlı kızım benim erkek dese oracıkta ikimizde bayılırdık herhalde...
Hayırla gelsinde kuzucum ne olursa olsun,evet ilk çocuk canım ❤❤

Maşallah size. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Olurmu canım ya ne demek özür bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki,allah yardimcin olsun canim rabbim hayirli heberler almayi nasip etsin
Amin canım. Sağolasın.
Siz de ona sallasaydınız :) gerçi zaten göbüşle yollanan mesajlara karşılık vermiştir o. Allah bağışlasın canım.
Canim gidiyorum simdi hastaneye..
Allah korusun sizi. Hâlâ devam mı ediyor kanama? Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Çok şükür canım. Hepinizin gözü aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah.
nuchal kalınlık 0,6 yazıyor raporda o mu acaba?
O galiba canım. NT yazıyor benimkinde.

Ahh kuuzummm ahhhh ben bunlardan sadece bulasik makinesi doldur bosalt yapiyrm bi de yemek yapiyrm o kdr..baska da bisi yapmiyrm..ki 23unden beri bu dediklerimde yk.. dikkat et nolur.bayanlar olarak duramiyrz ama .yormussun ck kendini..

Kizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..

Cnm ck ck sevindim guzel haberlerle gelmene hep boyle guzel haberler alalim insallah..darisi basimiza saglikla gelsin minikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…