Selam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
Cok guzel buyumusum ve cok hareketliyim. Annemin karninda hep zipladim tekme attım hic yerimde durmadim fotomu bile zor cektiler
Her sey yolundaymis cok şükür kizlar. Demir ve magnezyuma başladık. Idrar yolu enfeksiyonu olabilecegimi arada yanmalarim oldugunu soyledim. Test yaptir hatta içi saglik ocaginda sonuca gore bir iki ilac vericem gecmezse kulture gondeririz dedi. Simdilik enfeksiyonun bebege zarari olmazmis ama ilerleyen aylarda bazen erken doguma sebep olabiliyormus.
Bel agrisini cok normal dedi. Yatakten kalkarken belinden destek alma dedi. Her kadının bel kasları ayni guclukte olmuyor o yuzden bazilari daha cok agri hissediyor dedi. Bu agrilar bebek buyudukce artacak malesef dedi.
Ultrasonda ensesini ölçtü cok normal çıktı. O yuzden ikili test yaptirmicam 3lu test yapariz bi dahaki ay hem daha garanti olur hem daha guzel ayrintili bakmis oluruz simdi 2liye bosu bosuna para verme ensesi falan normal görünüyor zaten dedi.
Cinsiyetle alakali asla ama asla yorum yapmadı. Israrla sorduk bi dahaki ay soylerim deyip durdu. Ama bence erkek, cunku nuba gore pipiye benzer bi seyler gordum size foto aticam
Bizden bu seferlik bu kadar
Kızlar şimdi doktordan çıktık,allah'a şükür herşey yolundaymış ense kalınlığı da burun kemigide normal cıktı 2li testte gerek yok dedi.cok sevindim zaten yaptırmayacktim ama yinede doktorunda gerek yok demesi çok rahatlattı.
Bu arada bebeğim bize el salladi, iyce büyümüş annesinin kuzusu ❤❤
Cinsiyeti tam belli değil 2 haftaya kesinleşir dedi,rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Darısı müjdeli haber bekleyenlerin başına
Gözünüz aydın kızlar,sizin adınıza çok sevindim. Hep güzel haberler alalım inş. Benim kontrolümde haftaya günler geçmiyoBizde bugün gittik doktora, ikili test yapmadı desteklemiyormuş doktor. radyoloji uxmanı doktora yönlendirdi. ense kalınlığına ve detaylı ultrasonla iç organlarına baktılar. normal çıktı her şeyben oyumu erkekten yana kullanıyorjm dedi bebişe. sizce cinsiyeti nedir? nubdan anlayanlar??
kestir cnm benim belime kadardı kut yapdim@Kavunlu Dondurma
@optumkibbye
Kendimi yalnız sanıyordum.
Benim bu son haftalarda arttı iyice. Kestirsem mi saclarımı diyorum.
Ense kaç çıktı canımBen doktoru dinliyorum bu konularda kuzu. Bana kalsa hem ikili hem üçlü yaptircaktim ama ensesini ölçtü 2liye gerek yok ben 3luyu destekleyen doktorlardanim dedi :)
Kesin söyler. 30 nisanda bize solicek. Yani umarımBenim ikili tarama testi 4 Mayıs Cumartesi bakalım kesin cinsiyetini söyler herhaldeerkek olması muhtemel dedi ama o zamandan 2 hafta geçecek
Ay ne guzel, gule gule kullankestir cnm benim belime kadardı kut yapdim
Ense ölçüsünü sana söyledi miBizde bugün gittik doktora, ikili test yapmadı desteklemiyormuş doktor. radyoloji uxmanı doktora yönlendirdi. ense kalınlığına ve detaylı ultrasonla iç organlarına baktılar. normal çıktı her şeyben oyumu erkekten yana kullanıyorjm dedi bebişe. sizce cinsiyeti nedir? nubdan anlayanlar??
Cinsiyeti kesinleştirince ilk işim gidip bi bebek kıyafeti almak olacak.Kesin söyler. 30 nisanda bize solicek. Yani umarım
Sanki kız gibi bir izlenim verdi canım,ama söylemek icin erken dedi...2 hafta sonra bir sürprizde olabilr kesin söylemeyemem dedi.Ya hala cinsiyet tahmininde bile bulunmuyor mu doktorun? 10 +2 de bana söyleyen doktoruma hala hayret ediyorum
nuchal kalınlık 0,6 yazıyor raporda o mu acaba?Ense ölçüsünü sana söyledi mi
Ohh ne güzel canım zaten tahmin ettim 6 yıl önce de kızıma hamileyken doktor bi türlü söylemek istemiyordu daha erken diye. 13. Haftada erken dedi. 16. Haftada kimseye söylemeyin henüz kesin değil kıza benziyor dedi. 18 haftalıkken kesin kız dedi. Zaten o zaman erkeğe hamile olanlar çoktan öğrenmişlerdi.Sanki kız gibi bir izlenim verdi canım,ama söylemek icin erken dedi...2 hafta sonra bir sürprizde olabilr kesin söylemeyemem dedi.
Biz zaten 3 aydır kızım diye seviyoruz kız ilsa canımıza minnet
O olabilir genelde o rakamlara normal diyolar 0.6 0.8 bu iki değeri sık duydumnuchal kalınlık 0,6 yazıyor raporda o mu acaba?
şimdi baktım canım netten ense kalınlığıymış. 2 değerinin üstünü riskli görüyorlarmış doktorlarO olabilir genelde o rakamlara normal diyolar 0.6 0.8 bu iki değeri sık duydum
Evet canim cok sevindim senin adına bende hep bunu düşünüyorum inşallah hepimizin iyi çıkarşimdi baktım canım netten ense kalınlığıymış. 2 değerinin üstünü riskli görüyorlarmış doktorlar
İnşallah canımm. Allah kimseye sıkıntı yaşaymasın..Evet canim cok sevindim senin adına bende hep bunu düşünüyorum inşallah hepimizin iyi çıkar
canım kendini çok yormamaya çalış ben bu aralar bayağı tembelleştim işi biraz artırınca belim sırtım başım ağrıyo perşembe günü canım çekti diye biraz uğraştırıcı 2 yemek 1 de tatlı yaptım 2 saat mutfakta kalmışım çokta fazla sayılmaz ama sonunda o kadar pertim çıkmış ki saatlerce kanepeden kalkamadım yaptıklarımı yiyemedim gözüm bile karardıKizlar hemen bir soru soracagim.Sabah kahvalti yaptik sonra eşim işe gitti..Ben de işe koyuldum.Makinede bulasiklar vardi onlari yerlestirdim.Tezgahi,ocagi bir sildim.Makineye yeni bulasiklari attim.Dun camasir yikamistim.Onlari topladim.Katladim yerlrstirdim.3 tane battaniye yikamistim..Onlari katladim.Dolaba yerlestirdim tabureye cikip.Evi supurecektim bir de .Belim cok agridi.Biraz uzanip duşa gireyim sonra supururum dedim.Biraz uzandim.Sonra dusa girecektimki baktim biraz kanamam olmus.Korktum.Gordugumden beri yatiyorum hic kalkmadim.Bir daha olmadi ama tedirgin oldum kizlar.Kendimi yordum mu acaba??Bu kadarcik isten kanama olur mu?Bu isleri sizler de yapmiyor musunuz??
yaa banada şuan 12 13 haftalık bebekler kocaman geliyo sanki benim ki hiç büyümüyo gibi geliyoGözünüz aydın çok sevindim. Baya büyümüş gerçekten sanırım 12 haftada artık tamamen bebek görüntüsünü daha net görebiliyoruz. Off benim daha çok var kontrole nasıl sabredicem bilmiyorum
nazlı kızım benimOhh ne güzel canım zaten tahmin ettim 6 yıl önce de kızıma hamileyken doktor bi türlü söylemek istemiyordu daha erken diye. 13. Haftada erken dedi. 16. Haftada kimseye söylemeyin henüz kesin değil kıza benziyor dedi. 18 haftalıkken kesin kız dedi. Zaten o zaman erkeğe hamile olanlar çoktan öğrenmişlerdi.senin iş de benim hesap olmuş. Önceden 18. Haftamda cinsiyeti öğrendiğim için doktorun 10+2 de erkeğe benziyor demesine hayret ettim o yüzden. Senin kızın da hayırlı olsun şimdiden canım ilk çocuğun mu
Maşallah size. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Selam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
Cok guzel buyumusum ve cok hareketliyim. Annemin karninda hep zipladim tekme attım hic yerimde durmadim fotomu bile zor cektiler
Her sey yolundaymis cok şükür kizlar. Demir ve magnezyuma başladık. Idrar yolu enfeksiyonu olabilecegimi arada yanmalarim oldugunu soyledim. Test yaptir hatta içi saglik ocaginda sonuca gore bir iki ilac vericem gecmezse kulture gondeririz dedi. Simdilik enfeksiyonun bebege zarari olmazmis ama ilerleyen aylarda bazen erken doguma sebep olabiliyormus.
Bel agrisini cok normal dedi. Yatakten kalkarken belinden destek alma dedi. Her kadının bel kasları ayni guclukte olmuyor o yuzden bazilari daha cok agri hissediyor dedi. Bu agrilar bebek buyudukce artacak malesef dedi.
Ultrasonda ensesini ölçtü cok normal çıktı. O yuzden ikili test yaptirmicam 3lu test yapariz bi dahaki ay hem daha garanti olur hem daha guzel ayrintili bakmis oluruz simdi 2liye bosu bosuna para verme ensesi falan normal görünüyor zaten dedi.
Cinsiyetle alakali asla ama asla yorum yapmadı. Israrla sorduk bi dahaki ay soylerim deyip durdu. Ama bence erkek, cunku nuba gore pipiye benzer bi seyler gordum size foto aticam
Amin canım. Sağolasın.Olurmu canım ya ne demek özür bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki,allah yardimcin olsun canim rabbim hayirli heberler almayi nasip etsin
Siz de ona sallasaydınız :) gerçi zaten göbüşle yollanan mesajlara karşılık vermiştir o. Allah bağışlasın canım.Kızlar şimdi doktordan çıktık,allah'a şükür herşey yolundaymış ense kalınlığı da burun kemigide normal cıktı 2li testte gerek yok dedi.cok sevindim zaten yaptırmayacktim ama yinede doktorunda gerek yok demesi çok rahatlattı.
Bu arada bebeğim bize el salladi, iyce büyümüş annesinin kuzusu ❤❤
Cinsiyeti tam belli değil 2 haftaya kesinleşir dedi,rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Darısı müjdeli haber bekleyenlerin başına
Allah korusun sizi. Hâlâ devam mı ediyor kanama? Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahCanim gidiyorum simdi hastaneye..
Çok şükür canım. Hepinizin gözü aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah.Bizde bugün gittik doktora, ikili test yapmadı desteklemiyormuş doktor. radyoloji uxmanı doktora yönlendirdi. ense kalınlığına ve detaylı ultrasonla iç organlarına baktılar. normal çıktı her şeyben oyumu erkekten yana kullanıyorjm dedi bebişe. sizce cinsiyeti nedir? nubdan anlayanlar?? ☺☺
O galiba canım. NT yazıyor benimkinde.nuchal kalınlık 0,6 yazıyor raporda o mu acaba?
Ahh kuuzummm ahhhh ben bunlardan sadece bulasik makinesi doldur bosalt yapiyrm bi de yemek yapiyrm o kdr..baska da bisi yapmiyrm..ki 23unden beri bu dediklerimde yk.. dikkat et nolur.bayanlar olarak duramiyrz ama .yormussun ck kendini..Kizlar hemen bir soru soracagim.Sabah kahvalti yaptik sonra eşim işe gitti..Ben de işe koyuldum.Makinede bulasiklar vardi onlari yerlestirdim.Tezgahi,ocagi bir sildim.Makineye yeni bulasiklari attim.Dun camasir yikamistim.Onlari topladim.Katladim yerlrstirdim.3 tane battaniye yikamistim..Onlari katladim.Dolaba yerlestirdim tabureye cikip.Evi supurecektim bir de .Belim cok agridi.Biraz uzanip duşa gireyim sonra supururum dedim.Biraz uzandim.Sonra dusa girecektimki baktim biraz kanamam olmus.Korktum.Gordugumden beri yatiyorum hic kalkmadim.Bir daha olmadi ama tedirgin oldum kizlar.Kendimi yordum mu acaba??Bu kadarcik isten kanama olur mu?Bu isleri sizler de yapmiyor musunuz??
Cnm ck ck sevindim guzel haberlerle gelmene hep boyle guzel haberler alalim insallah..darisi basimiza saglikla gelsin minikler :)Selam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?