Gözün aydın canım darısı bizim başımızaKızlar şimdi doktordan çıktık,allah'a şükür herşey yolundaymış ense kalınlığı da burun kemigide normal cıktı 2li testte gerek yok dedi.cok sevindim zaten yaptırmayacktim ama yinede doktorunda gerek yok demesi çok rahatlattı.
Bu arada bebeğim bize el salladi, iyce büyümüş annesinin kuzusu ❤❤
Cinsiyeti tam belli değil 2 haftaya kesinleşir dedi,rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Darısı müjdeli haber bekleyenlerin başına
Aaa evett bak burda net görünüyor paşaya bak
Ben en iyisi haftaici cinsiyet soyleyen baska bi doktora daha gideyim cok merak ediyorumAaa evett bak burda net görünüyor paşaya bak
Bence hissettiğin doğru çıkacakBen en iyisi haftaici cinsiyet soyleyen baska bi doktora daha gideyim cok merak ediyorum
Canim gidiyorum simdi hastaneye..Canım o kadar tabureye falan çıkıp iş yapma
Battaniyeler ne kadarsa olsa ağır olur ve katlamam için kollarını yukarı kaldırıp sallandırman gerek
Hele tabure sandalye falan bi yere çıkma
İşini kurt yesin
Tamam yapmadan da olmuyor ama evlatta ha deyince olmuyor
Sonra çok pişman oluruz ama dönüşü olmaz allah korusun
Ben öğrendiğimden bu yana hiç bi iş yapmadım
Hatta evde bişeyin yeri değişse eşim bunu sen mi kaldırdın diye kızar
Çünkü çok bekledik
Sen de yapabildiğini yap baktın riskli iş hiç bulaşma
Eşinden yardım iste
Artık dinlen ama dontorunu bilgilendir bence
Gitme şansın varsa da bi hastaneye git ki Emin’im için içini yiyordur bişi mi oldu diye
En azından için rahat eder canım benim
Sağlıkla al kucağına çok öpüyorum
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canımCanim gidiyorum simdi hastaneye..
Çok tatlı çok güzel maşallah canım. Ama ikili test üçlüden daha güvenilirSelam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
Cok guzel buyumusum ve cok hareketliyim. Annemin karninda hep zipladim tekme attım hic yerimde durmadim fotomu bile zor cektiler
Her sey yolundaymis cok şükür kizlar. Demir ve magnezyuma başladık. Idrar yolu enfeksiyonu olabilecegimi arada yanmalarim oldugunu soyledim. Test yaptir hatta içi saglik ocaginda sonuca gore bir iki ilac vericem gecmezse kulture gondeririz dedi. Simdilik enfeksiyonun bebege zarari olmazmis ama ilerleyen aylarda bazen erken doguma sebep olabiliyormus.
Bel agrisini cok normal dedi. Yatakten kalkarken belinden destek alma dedi. Her kadının bel kasları ayni guclukte olmuyor o yuzden bazilari daha cok agri hissediyor dedi. Bu agrilar bebek buyudukce artacak malesef dedi.
Ultrasonda ensesini ölçtü cok normal çıktı. O yuzden ikili test yaptirmicam 3lu test yapariz bi dahaki ay hem daha garanti olur hem daha guzel ayrintili bakmis oluruz simdi 2liye bosu bosuna para verme ensesi falan normal görünüyor zaten dedi.
Cinsiyetle alakali asla ama asla yorum yapmadı. Israrla sorduk bi dahaki ay soylerim deyip durdu. Ama bence erkek, cunku nuba gore pipiye benzer bi seyler gordum size foto aticam
Bizden bu seferlik bu kadar
Erkek gibi
Ben doktoru dinliyorum bu konularda kuzu. Bana kalsa hem ikili hem üçlü yaptircaktim ama ensesini ölçtü 2liye gerek yok ben 3luyu destekleyen doktorlardanim dedi :)Çok tatlı çok güzel maşallah canım. Ama ikili test üçlüden daha güvenilir
Zaten o kadar hareketliydi kiErkek gibi
Guzel haberler bekliyoruzCanim gidiyorum simdi hastaneye..
Erkek olabilirEki Görüntüle 2263044
13 haftalık nub teorisine göre cinsiyet nedir ?
Bu kadarcık iş mi! Ben masadan tabagımı bile kaldırmıyorum neredeyse. Cok yormussun kendini. Yapma dikkat et önemli dönemdeyiz.Kizlar hemen bir soru soracagim.Sabah kahvalti yaptik sonra eşim işe gitti..Ben de işe koyuldum.Makinede bulasiklar vardi onlari yerlestirdim.Tezgahi,ocagi bir sildim.Makineye yeni bulasiklari attim.Dun camasir yikamistim.Onlari topladim.Katladim yerlrstirdim.3 tane battaniye yikamistim..Onlari katladim.Dolaba yerlestirdim tabureye cikip.Evi supurecektim bir de .Belim cok agridi.Biraz uzanip duşa gireyim sonra supururum dedim.Biraz uzandim.Sonra dusa girecektimki baktim biraz kanamam olmus.Korktum.Gordugumden beri yatiyorum hic kalkmadim.Bir daha olmadi ama tedirgin oldum kizlar.Kendimi yordum mu acaba??Bu kadarcik isten kanama olur mu?Bu isleri sizler de yapmiyor musunuz??
Ya hala cinsiyet tahmininde bile bulunmuyor mu doktorun? 10 +2 de bana söyleyen doktoruma hala hayret ediyorumKızlar şimdi doktordan çıktık,allah'a şükür herşey yolundaymış ense kalınlığı da burun kemigide normal cıktı 2li testte gerek yok dedi.cok sevindim zaten yaptırmayacktim ama yinede doktorunda gerek yok demesi çok rahatlattı.
Cinsiyeti tam belli değil 2 haftaya kesinleşir dedi,rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Ay tipini yediğimmm. MaşallahhhhhhSelam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
Cok guzel buyumusum ve cok hareketliyim. Annemin karninda hep zipladim tekme attım hic yerimde durmadim fotomu bile zor cektiler
Her sey yolundaymis cok şükür kizlar. Demir ve magnezyuma başladık. Idrar yolu enfeksiyonu olabilecegimi arada yanmalarim oldugunu soyledim. Test yaptir hatta içi saglik ocaginda sonuca gore bir iki ilac vericem gecmezse kulture gondeririz dedi. Simdilik enfeksiyonun bebege zarari olmazmis ama ilerleyen aylarda bazen erken doguma sebep olabiliyormus.
Bel agrisini cok normal dedi. Yatakten kalkarken belinden destek alma dedi. Her kadının bel kasları ayni guclukte olmuyor o yuzden bazilari daha cok agri hissediyor dedi. Bu agrilar bebek buyudukce artacak malesef dedi.
Ultrasonda ensesini ölçtü cok normal çıktı. O yuzden ikili test yaptirmicam 3lu test yapariz bi dahaki ay hem daha garanti olur hem daha guzel ayrintili bakmis oluruz simdi 2liye bosu bosuna para verme ensesi falan normal görünüyor zaten dedi.
Cinsiyetle alakali asla ama asla yorum yapmadı. Israrla sorduk bi dahaki ay soylerim deyip durdu. Ama bence erkek, cunku nuba gore pipiye benzer bi seyler gordum size foto aticam
Bizden bu seferlik bu kadar
Oh çok şükür, maşallahhh annesiKızlar şimdi doktordan çıktık,allah'a şükür herşey yolundaymış ense kalınlığı da burun kemigide normal cıktı 2li testte gerek yok dedi.cok sevindim zaten yaptırmayacktim ama yinede doktorunda gerek yok demesi çok rahatlattı.
Benim ikili tarama testi 4 Mayıs Cumartesi bakalım kesin cinsiyetini söyler herhaldeOh çok şükür, maşallahhh annesiSalı günü de benim randevum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?