Sanırım 0.15 cm :) ultrason kagidinda ensesini işaretlemis D 0.15 cm yaziyor. Bu heraldeEnse kaç çıktı canım
yaa erkekler yormuyo anneleriniHımm hadi bakalım hayırlısı. Ben kızıma hamileyken çok kötü geçirdim. 2 defa acilde serum yedim. Gece uykusu bile uyuyamıyordum mide bulantılarından o kadar kötü durumda idim. Bu hamileliğimde mide bulantısından ziyade mide yanması ve reflü ile uğraşıyorum. Eşim de diyordu bu sefer daha rahatsın demi diyekızımda iken hiç bir şey yiyemiyordum şimdi yiyorum fakat çıkartıyorum bi süre sonra. Midemde durmuyor. Doktor da erkeğe yakın deyince hayırlısı dedik. Bi kız bi erkek güzel olurdu
aynen öyle canım kaldı ki alışmanız lazım dağınık eve çocuklar doğduktan sonra ev hep dağınık eğer çok temiz olsun istersen çocuğunun büyüdüğünü kaçırıyosun hem evi çok temizleyip hem çocukla çok iyi ilgilenmek imkansız bence. Dağınık ev içinde yaşam olan evdir biblo gibi evler ruhsuz maalesefKesinlikle... bişi olursa bebegime geri dönüşü yok ama iş beklemiş ev batmış hepsinin caresi var.
Yaaaa inanamıyorum ayak üstü ne korku yaşattı sana beyinsiz. Off!! Neyse çok şükür canım iyisiniz önemli olan o. Ama kuzum sen çok iş yapmışın daha napacaktın boşver yapma. Bebeğinden kıymetli değil,eşin gelince yapsın. Belki yaparken dikkat etmişsindir ama çok arka arkaya yapmışsın ondan da bu kadar yormuştur seni. Geçmiş olsun canımKizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
ay inanmiyorum gercekten mii meraktan delirmek uzereyim bugunki ruyamda da erkek bebek dogurmustum normalde hep kiz hissediyordum ama bu ruyalarim yuzunden 2 gundur oglum olacak galiba diyorum bide bunu gorunce tamam dedim oglus geliyo heraldeayyy bende aynı rüyayı görmüştüm 2 gün önce. hatta rüyamda diyordum ki, evlendik nası olsa bidaha neden giydim ki bu gelinliği yeniden düğün yapıyoruz diye üşeniyordum. bugün doktor erkek büyük ihtimal dedisağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ah be kuzum. Evi süpürdün bi de üstüne halı çekme bari. Geçer gider inş hemen,dikkat etBende dün evi çektim.. hamile olduğumdan beri eşim çekiyordu
Bir kere de derin temizlik yapıldı evimde (ben yapmadım)
Dedim 3 ayım doldu ben çekeyim halıyı kaldırdım falan mutfağıda iyice temizledim..
Ama ya makineyi kaldırırken ya da halıyı kaldırırken ters birsey yaptım sanırımo andan beri belimin sol tarafi cok agiriyor
Dün sanki kitlendi gibi oldu duşa girdim rahatladım.. bugün aynı yerde ağrı devam ediyor
Bende korkmaya başladım inşallah bir şey olmamıştır
Ah be kuzum. Evi süpürdün bi de üstüne halı çekme bari. Geçer gider inş hemen,dikkat et
Ya kızlar yapmayın etmeyin Allah aşkınaBende dün evi çektim.. hamile olduğumdan beri eşim çekiyordu
Bir kere de derin temizlik yapıldı evimde (ben yapmadım)
Dedim 3 ayım doldu ben çekeyim halıyı kaldırdım falan mutfağıda iyice temizledim..
Ama ya makineyi kaldırırken ya da halıyı kaldırırken ters birsey yaptım sanırımo andan beri belimin sol tarafi cok agiriyor
Dün sanki kitlendi gibi oldu duşa girdim rahatladım.. bugün aynı yerde ağrı devam ediyor
Bende korkmaya başladım inşallah bir şey olmamıştır
10+2 de erkek dedi canım doktorIkimizin bebekleri ayni sanirim haftalari 12 haftalik mi cikti kuzum oglun ultrasonda
Ense kalınlığının ölçüsü NT nın karşısında yazıyor canım. Bütün kemiği ölçülmüyor diye biliyorum , var mı yok mu diye bakıyor. Var diye de not düşüldü .Nt burun kemigi olcusu olmasi lazm canim
Araştırmadım canım. Bugün iyi değilim de. Sabahtan beri 7 kere çıkardım. Su içsem çıkarıyorum. Az önce çorba içtim. Dua ediyorum çıkmadın diye. Sabah demir ilacı içmiştim. Ondan beridir böyleyim.K Kutsal Alerji canım bu plasentadan ornek almadan falan annenin kanından yurt dışında yapılan bir test varmış. 2000-3000tl gibi bişiymiş ama sonucu dogru oluyormuş. Dna testi mi neymiş tam adını bilmiyorum. Hic arastırdın mı canım?
Nifty gibi bişeydi sanırım adıK Kutsal Alerji canım bu plasentadan ornek almadan falan annenin kanından yurt dışında yapılan bir test varmış. 2000-3000tl gibi bişiymiş ama sonucu dogru oluyormuş. Dna testi mi neymiş tam adını bilmiyorum. Hic arastırdın mı canım?
Yorulmuş olmanın da etkisi vardır belki ama belki de hamileliğin verdiği bel ağrısı da olabilir canım. Bak grupta bir sürü bel ağrısı yaşayan arkadaş var. Yine sor tabi doktoruna ama endişe etmeKüçük halıydı altını çekeyim dedim.. böyle ucundan tutup diğer üstüne attım
Mayıs 2 de randv. var eğer geçmezse daha erken gideceğim.
Bu normal yaşadığım bir bel ağrısı değil..
Çok büyük ders oldu bana
Yorulmuş olmanın da etkisi vardır belki ama belki de hamileliğin verdiği bel ağrısı da olabilir canım. Bak grupta bir sürü bel ağrısı yaşayan arkadaş var. Yine sor tabi doktoruna ama endişe etme
Hemen bakayım canım. Sağolasın.Nifty gibi bişeydi sanırım adı
Bende duydum
Hatta 2li 3lü yaptırmayıp tek bu testi yaptıranlar da var
Kesin sonuç diyorlar
Gyno ferro sanol verdi canım. Bugün başladım. Aç karnına. Normalde bulantı ve kusmalarım bitmişti . Bu ilaçla başladı.Oyyy gecmiş olsun canımben de az önce cıkardım. Demir ilacı ne alıyorsun? Maltofer şurup içiyorum ben.
Yuhhh ya o nasıl doktor. Çok ilginç. Sevindim iyi olmanıza canımKizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
Acaba benim de mi bu yüzden bulanıyor... sorucam doktora gidince.Hemen bakayım canım. Sağolasın.
Gyno ferro sanol verdi canım. Bugün başladım. Aç karnına. Normalde bulantı ve kusmalarım bitmişti . Bu ilaçla başladı.
Tesekkur ederim canim.:)Yuhhh ya o nasıl doktor. Çok ilginç. Sevindim iyi olmanıza canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?