2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yaa erkekler yormuyo annelerini kızlar nazlı oluyo ondan daha karnındayken bile zıpırlar erkeklerin adı çıkmış maşallah çok uslu oğlum var ikinci heralde canımıza okuyacak
Kesinlikle... bişi olursa bebegime geri dönüşü yok ama iş beklemiş ev batmış hepsinin caresi var.
aynen öyle canım kaldı ki alışmanız lazım dağınık eve çocuklar doğduktan sonra ev hep dağınık eğer çok temiz olsun istersen çocuğunun büyüdüğünü kaçırıyosun hem evi çok temizleyip hem çocukla çok iyi ilgilenmek imkansız bence. Dağınık ev içinde yaşam olan evdir biblo gibi evler ruhsuz maalesef

Yaaaa inanamıyorum ayak üstü ne korku yaşattı sana beyinsiz. Off!! Neyse çok şükür canım iyisiniz önemli olan o. Ama kuzum sen çok iş yapmışın daha napacaktın boşver yapma. Bebeğinden kıymetli değil,eşin gelince yapsın. Belki yaparken dikkat etmişsindir ama çok arka arkaya yapmışsın ondan da bu kadar yormuştur seni. Geçmiş olsun canım

ay inanmiyorum gercekten mii meraktan delirmek uzereyim bugunki ruyamda da erkek bebek dogurmustum normalde hep kiz hissediyordum ama bu ruyalarim yuzunden 2 gundur oglum olacak galiba diyorum bide bunu gorunce tamam dedim oglus geliyo heralde senin bugun ne kadarlik oldu canim ? Sende saglicakla al insallah kucagina

Bende dün evi çektim.. hamile olduğumdan beri eşim çekiyordu
Bir kere de derin temizlik yapıldı evimde (ben yapmadım)
Dedim 3 ayım doldu ben çekeyim halıyı kaldırdım falan mutfağıda iyice temizledim..
Ama ya makineyi kaldırırken ya da halıyı kaldırırken ters birsey yaptım sanırım o andan beri belimin sol tarafi cok agiriyor
Dün sanki kitlendi gibi oldu duşa girdim rahatladım.. bugün aynı yerde ağrı devam ediyor
Bende korkmaya başladım inşallah bir şey olmamıştır

Ah be kuzum. Evi süpürdün bi de üstüne halı çekme bari. Geçer gider inş hemen,dikkat et

Ah be kuzum. Evi süpürdün bi de üstüne halı çekme bari. Geçer gider inş hemen,dikkat et

Küçük halıydı altını çekeyim dedim.. böyle ucundan tutup diğer üstüne attım
Mayıs 2 de randv. var eğer geçmezse daha erken gideceğim.
Bu normal yaşadığım bir bel ağrısı değil..
Çok büyük ders oldu bana

Ya kızlar yapmayın etmeyin Allah aşkına

K Kutsal Alerji canım bu plasentadan ornek almadan falan annenin kanından yurt dışında yapılan bir test varmış. 2000-3000tl gibi bişiymiş ama sonucu dogru oluyormuş. Dna testi mi neymiş tam adını bilmiyorum. Hic arastırdın mı canım?

Nt burun kemigi olcusu olmasi lazm canim
Ense kalınlığının ölçüsü NT nın karşısında yazıyor canım. Bütün kemiği ölçülmüyor diye biliyorum , var mı yok mu diye bakıyor. Var diye de not düşüldü .
Araştırmadım canım. Bugün iyi değilim de. Sabahtan beri 7 kere çıkardım. Su içsem çıkarıyorum. Az önce çorba içtim. Dua ediyorum çıkmadın diye. Sabah demir ilacı içmiştim. Ondan beridir böyleyim.

Nifty gibi bişeydi sanırım adı
Bende duydum
Hatta 2li 3lü yaptırmayıp tek bu testi yaptıranlar da var
Kesin sonuç diyorlar

Yorulmuş olmanın da etkisi vardır belki ama belki de hamileliğin verdiği bel ağrısı da olabilir canım. Bak grupta bir sürü bel ağrısı yaşayan arkadaş var. Yine sor tabi doktoruna ama endişe etme

[QUOTE="Kutsal Alerji, post: 59746219, member:

Araştırmadım canım. Bugün iyi değilim de. Sabahtan beri 7 kere çıkardım. Su içsem çıkarıyorum. Az önce çorba içtim. Dua ediyorum çıkmadın diye. Sabah demir ilacı içmiştim. Ondan beridir böyleyim.
[/QUOTE]
Oyyy gecmiş olsun canım ben de az önce cıkardım. Demir ilacı ne alıyorsun? Maltofer şurup içiyorum ben.

Yorulmuş olmanın da etkisi vardır belki ama belki de hamileliğin verdiği bel ağrısı da olabilir canım. Bak grupta bir sürü bel ağrısı yaşayan arkadaş var. Yine sor tabi doktoruna ama endişe etme

Yok kuzum malesef o ağrıdan değil.. ben hamileliğin başından beri bel ağrısı yaşayanlardanım
Bu sabit bir ağrı sadece bir bölgede sanki bir an kitlenir ya öyle oldu
Bi iki gün bekleyeceğim.. çok hareketsiz kaldım belki biraz fazla hareket edince hamlandım mı desem.. bilemedim inşallah kötü bişe yoktur aslında o kadar da ağır bise kaldırmadimk kücük bi haliyi alip diger bolumun ustune attim
Anlik bi yanlis hareket yapmis olabilirim

Nifty gibi bişeydi sanırım adı
Bende duydum
Hatta 2li 3lü yaptırmayıp tek bu testi yaptıranlar da var
Kesin sonuç diyorlar
Hemen bakayım canım. Sağolasın.

Oyyy gecmiş olsun canım ben de az önce cıkardım. Demir ilacı ne alıyorsun? Maltofer şurup içiyorum ben.
Gyno ferro sanol verdi canım. Bugün başladım. Aç karnına. Normalde bulantı ve kusmalarım bitmişti . Bu ilaçla başladı.

Yuhhh ya o nasıl doktor. Çok ilginç. Sevindim iyi olmanıza canım

Arkadaşların bahsettiği fetal dna testi canım,kan veriyorsun.Bebekten senin kanına geçen hücreler araştırılıyor.%95 civarı doğruluk payı var.Fakat %5 ihtimale karşı tekrar doktor gerekli görürse cvs yada amniyosentez isteyebilir.
K Kutsal Alerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…