Teşekkürlerçok tatlı maşallah doktor söylemedi mi ben nüb bilmemem ama sanki kiz
Canim masallah cok tatli yaa:)))Ben hic anlamiyorum bu cinsiyet meselesini o konuda yorum yapamiycam :)))Saglikla kucagina al insallah canim.Eki Görüntüle 2263044
13 haftalık nub teorisine göre cinsiyet nedir ?
Amin sağol canım :)Canim masallah cok tatli yaa:)))Ben hic anlamiyorum bu cinsiyet meselesini o konuda yorum yapamiycam :)))Saglikla kucagina al insallah canim.
Allah razı olsun canım. Hayırlısını istiyorum.Canım benim,sen içini ferah tut.Ne güzel doktor herşeyi açıklamış.İnşallah sonuclariniz temiz çıkar,derin bir oh çekersiniz.Herşey allahtan elbet..Allah sağ,salim size bağışlasın yavrunuzu inşallah.
Kaşıntı varsa doktoru bilgilendirmeni tavsiye ederim.Ya kızlar bn dun akıntılarımdan bahsetmiştim normal endişelenme demiştiniz ya bnm akşamdan beri genital bölgemde kaşıntı var acaba enfeksiyon olabilir mi? Çok canim sıkıldı ya
Allah razı olsun canım. Sonuç ne olursa olsun gebe kaldığımı bana gösterdiği için benim mucizem o. Rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin.Canım çok üzüldüm. Her şeyin iyi sonuçlanması için dua edeceğim. Her ne olsun olsun olasılıklar üzerinden hiç birşeyi kesin olarak bilemeyiz. ALLAH NE takdir etti ise onu yaşayacağız. Umarım mucizeler seni ve bebeğinle olur. Dualarım seninle.
Allah razı olsun canım.canım benim Allah büyüktür yardımcın olsun dualarımız seninle
Hormonlar çok etkiliyor bizi bu dönem. Ama dediğin gibi küçük bi şey ise bu tarz şeyler için kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma canım. Oturup güzelce , sakince konuşun her zaman.günaydın kzlar moralim çok bozuk, canım sıkkın dün eşimle ufacık bişey için tartıştık ve o kadar içime oturdu ki ağladım da ağladım durduramadım kendimi. sonra geldi özür diledi ağlama vs dedi . uyudum ama hiç tadım yok moral diye bişey kalmadı çünkü haketmemiştim. ne kadar gönlümü almaya çalışsada hamileyken hele hele daha ilk aylardayken minicik bi olay için bana kızmasına çok canım sıkıldı. en çok ona ağladım zaten . bebeğime bişey olmuşmudur diye düşünüp duruyorum geceden beri kızlar çünkü hamileligimden beri ilk defa ağladım umarım herşey yolundadır
Allah razı olsun canım. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.canım ne denir ki böyle bir durumda gözlerim doldu yemin ederim, allah yardımcın olsun dualarım seninle, sizinle. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahhhh . herşey allahtan çok üzgünüm senin adına canım
Allah razı olsun canım. Hayırlısını diliyorumgeçmiş olsun inşallah iyi haberler alirsin çok üzüldüm herşey Allahdan morelini bozma böyle çıkıp sağlıklı doğum yapanda var
Allah razı olsun canım. Yazdıkların içime işledi. Sağolasın. Her şer bir hayra elçidir. Aynen öyle canım. Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin.Sen tüm üzüntüne ragmen hemen tum ogrendigin bilgileri buraya ayrintili sekilde yazip bizlerin de bilgi edinmesini dusunecek kadar altin kalpli bir insansin. Allahim da bu guzel kalbine istinaden sana guzel haberler ulastirsin insallah. Ha ulastirmazsa olur da haberler umdugumuz gibi olmazsa onun da altindan cok buyuk bir hayır cikacagina eminim. Her şer bir hayra elcidir. Yavrun da senin icin hayirlara elçi olsun İnşallah.
Bebegin seni birakmak zorunda kalirsa da bir tane cennet kuşun olur, Allah bir tane de onun yüzü gözü hurmetine senin rahmine dünya kuşu koyar insallah seni cok bekletmeden. Hakkinda en iyisi en hayirlisi ne ise o olsun
Sağlıklı haberlerini duymak nasip olur inşallah.14.15te randevum var. İnşallah guzel haberlerle dönerim. Benim için dua edin kızlar. 1 aydir hic gormedim yavrumu en son 1 cmdi :)
Korkuttuğum için özür dilerim. Bilgi vermek ve duanızı istemekti maksadım. İçini ferah tut. Bebeğin hissetmesin tedirginliğini. Güzel haberler gelirsin inşallah .Günaydın kızlar bugün bizimde randevumuz var,günlerdir iple çektiğim an geldi ama içimde inanılmaz bir korku var.
Gece sabaha kadar uyku girmedi gözüme,hep kötü bir şey olmuş yada olacak gibi sabahı zor sabah ettim...dun 2li testte arkadaşın aldığı sonuçta çok etkiledi sanırım,ne kadar kötü senaryo varsa hepsini yaşadım sabaha kadar.
Hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolundadır
Allah razı olsun canım. Amin , inşallahCok uzuldum gercekten.Ne denir bilmiyorum..Dualarim seninle ve bebeginle olacak.Insallah hayirlisi ile bir sey olmayacak.Saglikla dogacak bebegin..Her zaman iyiyi dusunmekte yarar var.Allah bebeklerimizi korusun..
Maşallah canım. Allah bağışlasın.Eki Görüntüle 2263044
13 haftalık nub teorisine göre cinsiyet nedir ?
Sağol cnm. AminMaşallah canım. Allah bağışlasın.
Biz de kışlık yazlık dolap düzeltme ile uğraşıyoruz karnım çok spazma girdi uzandım şimdi daha dikkatli olmalıyız galibaKizlar hemen bir soru soracagim.Sabah kahvalti yaptik sonra eşim işe gitti..Ben de işe koyuldum.Makinede bulasiklar vardi onlari yerlestirdim.Tezgahi,ocagi bir sildim.Makineye yeni bulasiklari attim.Dun camasir yikamistim.Onlari topladim.Katladim yerlrstirdim.3 tane battaniye yikamistim..Onlari katladim.Dolaba yerlestirdim tabureye cikip.Evi supurecektim bir de .Belim cok agridi.Biraz uzanip duşa gireyim sonra supururum dedim.Biraz uzandim.Sonra dusa girecektimki baktim biraz kanamam olmus.Korktum.Gordugumden beri yatiyorum hic kalkmadim.Bir daha olmadi ama tedirgin oldum kizlar.Kendimi yordum mu acaba??Bu kadarcik isten kanama olur mu?Bu isleri sizler de yapmiyor musunuz??
Kesinlikle ben ☝Kızlar saç dökülmesinde artış olan var mı?
Olurmu canım ya ne demek özür bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki,allah yardimcin olsun canim rabbim hayirli heberler almayi nasip etsinAllah razı olsun canım. Hayırlısını istiyorum.
Kaşıntı varsa doktoru bilgilendirmeni tavsiye ederim.
Allah razı olsun canım. Sonuç ne olursa olsun gebe kaldığımı bana gösterdiği için benim mucizem o. Rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin.
Allah razı olsun canım.
Hormonlar çok etkiliyor bizi bu dönem. Ama dediğin gibi küçük bi şey ise bu tarz şeyler için kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma canım. Oturup güzelce , sakince konuşun her zaman.
Allah razı olsun canım. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Allah razı olsun canım. Hayırlısını diliyorum
Allah razı olsun canım. Yazdıkların içime işledi. Sağolasın. Her şer bir hayra elçidir. Aynen öyle canım. Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin.
Sağlıklı haberlerini duymak nasip olur inşallah.
Korkuttuğum için özür dilerim. Bilgi vermek ve duanızı istemekti maksadım. İçini ferah tut. Bebeğin hissetmesin tedirginliğini. Güzel haberler gelirsin inşallah .
Allah razı olsun canım. Amin , inşallah
Hayırlısını diliyorum.
Kizlar hemen bir soru soracagim.Sabah kahvalti yaptik sonra eşim işe gitti..Ben de işe koyuldum.Makinede bulasiklar vardi onlari yerlestirdim.Tezgahi,ocagi bir sildim.Makineye yeni bulasiklari attim.Dun camasir yikamistim.Onlari topladim.Katladim yerlrstirdim.3 tane battaniye yikamistim..Onlari katladim.Dolaba yerlestirdim tabureye cikip.Evi supurecektim bir de .Belim cok agridi.Biraz uzanip duşa gireyim sonra supururum dedim.Biraz uzandim.Sonra dusa girecektimki baktim biraz kanamam olmus.Korktum.Gordugumden beri yatiyorum hic kalkmadim.Bir daha olmadi ama tedirgin oldum kizlar.Kendimi yordum mu acaba??Bu kadarcik isten kanama olur mu?Bu isleri sizler de yapmiyor musunuz??
Çok yapmışsın bence ben o kadar iş yapmıyorumKizlar hemen bir soru soracagim.Sabah kahvalti yaptik sonra eşim işe gitti..Ben de işe koyuldum.Makinede bulasiklar vardi onlari yerlestirdim.Tezgahi,ocagi bir sildim.Makineye yeni bulasiklari attim.Dun camasir yikamistim.Onlari topladim.Katladim yerlrstirdim.3 tane battaniye yikamistim..Onlari katladim.Dolaba yerlestirdim tabureye cikip.Evi supurecektim bir de .Belim cok agridi.Biraz uzanip duşa gireyim sonra supururum dedim.Biraz uzandim.Sonra dusa girecektimki baktim biraz kanamam olmus.Korktum.Gordugumden beri yatiyorum hic kalkmadim.Bir daha olmadi ama tedirgin oldum kizlar.Kendimi yordum mu acaba??Bu kadarcik isten kanama olur mu?Bu isleri sizler de yapmiyor musunuz??
Selam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
Cok guzel buyumusum ve cok hareketliyim. Annemin karninda hep zipladim tekme attım hic yerimde durmadim fotomu bile zor cektiler
Her sey yolundaymis cok şükür kizlar. Demir ve magnezyuma başladık. Idrar yolu enfeksiyonu olabilecegimi arada yanmalarim oldugunu soyledim. Test yaptir hatta içi saglik ocaginda sonuca gore bir iki ilac vericem gecmezse kulture gondeririz dedi. Simdilik enfeksiyonun bebege zarari olmazmis ama ilerleyen aylarda bazen erken doguma sebep olabiliyormus.
Bel agrisini cok normal dedi. Yatakten kalkarken belinden destek alma dedi. Her kadının bel kasları ayni guclukte olmuyor o yuzden bazilari daha cok agri hissediyor dedi. Bu agrilar bebek buyudukce artacak malesef dedi.
Ultrasonda ensesini ölçtü cok normal çıktı. O yuzden ikili test yaptirmicam 3lu test yapariz bi dahaki ay hem daha garanti olur hem daha guzel ayrintili bakmis oluruz simdi 2liye bosu bosuna para verme ensesi falan normal görünüyor zaten dedi.
Cinsiyetle alakali asla ama asla yorum yapmadı. Israrla sorduk bi dahaki ay soylerim deyip durdu. Ama bence erkek, cunku nuba gore pipiye benzer bi seyler gordum size foto aticam
Bizden bu seferlik bu kadar
Gözünüz aydın çok sevindim. Baya büyümüş gerçekten sanırım 12 haftada artık tamamen bebek görüntüsünü daha net görebiliyoruz. Off benim daha çok var kontrole nasıl sabredicem bilmiyorumSelam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
Cok guzel buyumusum ve cok hareketliyim. Annemin karninda hep zipladim tekme attım hic yerimde durmadim fotomu bile zor cektiler
Her sey yolundaymis cok şükür kizlar. Demir ve magnezyuma başladık. Idrar yolu enfeksiyonu olabilecegimi arada yanmalarim oldugunu soyledim. Test yaptir hatta içi saglik ocaginda sonuca gore bir iki ilac vericem gecmezse kulture gondeririz dedi. Simdilik enfeksiyonun bebege zarari olmazmis ama ilerleyen aylarda bazen erken doguma sebep olabiliyormus.
Bel agrisini cok normal dedi. Yatakten kalkarken belinden destek alma dedi. Her kadının bel kasları ayni guclukte olmuyor o yuzden bazilari daha cok agri hissediyor dedi. Bu agrilar bebek buyudukce artacak malesef dedi.
Ultrasonda ensesini ölçtü cok normal çıktı. O yuzden ikili test yaptirmicam 3lu test yapariz bi dahaki ay hem daha garanti olur hem daha guzel ayrintili bakmis oluruz simdi 2liye bosu bosuna para verme ensesi falan normal görünüyor zaten dedi.
Cinsiyetle alakali asla ama asla yorum yapmadı. Israrla sorduk bi dahaki ay soylerim deyip durdu. Ama bence erkek, cunku nuba gore pipiye benzer bi seyler gordum size foto aticam
Gözün aydın canım
Çok sevindim
Darısı bizlerin başına
Peki folik asiti bıraktın mı
Ilac gibi geldi valla onu görmek. O ziplayislarini gormek :)Gözünüz aydın çok sevindim. Baya büyümüş gerçekten sanırım 12 haftada artık tamamen bebek görüntüsünü daha net görebiliyoruz. Off benim daha çok var kontrole nasıl sabredicem bilmiyorum
Hadi gözün aydın canım darısı başımıza çok sevindim senin adına dün moralim çok bozuldu arkadaşa bugün umut oldun hersey gönlünce olsun canımSelam güzel teyzelerim
Tam 12 haftalikmisim
Boyum 6cme yakin
Gözünüz aydın çok sevindim. Keşke her bhafta kontrol olsa da bebişlerimizi görsekKızlar şimdi doktordan çıktık,allah'a şükür herşey yolundaymış ense kalınlığı da burun kemigide normal cıktı 2li testte gerek yok dedi.cok sevindim zaten yaptırmayacktim ama yinede doktorunda gerek yok demesi çok rahatlattı.
Bu arada bebeğim bize el salladi, iyce büyümüş annesinin kuzusu ❤❤
Cinsiyeti tam belli değil 2 haftaya kesinleşir dedi,rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Darısı müjdeli haber bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?