2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu kadarcık iş mi! Ben masadan tabagımı bile kaldırmıyorum neredeyse. Cok yormussun kendini. Yapma dikkat et önemli dönemdeyiz.

Ay canım aynı bensin
Ayıp olur diye yazamadım
Aynen nerdeyse tabağımı kaldırmıyorum
3-4 ayı Allah’ın izniyle atlatalım kendimizi biraz daha iyi hissedelim yavaş yavaş yaparız

Nasıl yaaa, kusura bakmayın kızlar ama okurken ohaa çüş dedim. Bi nasıl bir saçmalık. Tekrar gidip gözüne soksaydın. Tövbe yaaa

Çok şükür canım. Dikkat et lütfen. Geçer gider inşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğin.

Canimmm masallah sizee guzel haberlerin devami hep gelsin insallah..Rabbim saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin ck sevindm cnm bnm

Canım gözün aydın
Çok şükür
Ya o doktormuymuş
Ne günlere kaldık ya
Ya o üzüntüyle şokla ya sana bişi olsaydı
Sen dikkat et kendine güzelce uzan yat dinlen
Yemek ve vc harici pek kalkmamakta çalış
Bununla geçmiş olsun kuzum

@Kavunlu Dondurma
O optumkibbye
Kendimi yalnız sanıyordum.
Benim bu son haftalarda arttı iyice. Kestirsem mi saclarımı diyorum.
benimde çok beter dökülüyo ama artmadı şükür eskidende böyleydi artması demek kel kalmam demek saçlarım çok uzun çok seviyorum ama bende küt kestireceğim göbeğimin çıkmasını bekliyorum fotoğraf çekimi yaptıralım ertesi gün elveda diyeceğim içim yana yana bakımı çok zor oluyo bide türbanlıyım hava alamıyo sürekli topuz ondan dökülmeler muhtemelen

Cinsiyeti kesinleştirince ilk işim gidip bi bebek kıyafeti almak olacak. cinsiyet öğrenme hatırası olarak saklarım
yaa bende hemen süslemelere başlayacağım güzel şeyler hazırlamak istiyorum kapı süsü gibi hediyelik gibi kızım olursa da elbiseler elbiseler içime kız gibi doğuyo çünkü hiç oğlumdaki gibi değil hamileliğim

Nt burun kemigi olcusu olmasi lazm canim

Ben de cok kizdim ama uzuntu ve sokla bir sey diyemedim..11 hafta 3 gunluk mus bebegim..Cok kucuk degilki..Tesekkur ederim canim..Cok sagol..

Ben de cok kizdim ama uzuntu ve sokla bir sey diyemedim..11 hafta 3 gunluk mus bebegim..Cok kucuk degilki..Tesekkur ederim canim..Cok sagol..
Okudum şok oldum hadi olmasi gerekenden kucuk fln dese anlarim da hamile degilsin demek ne dmeek ya yuhh dalga gecer gibi insani cıldırtirlar cidden

Tövbe tövbe o nasıl bir laf ya,ne demek sen hamile değilsin aklı yerindemiydi o aptalın acaba...
Gözün aydın canım,allah'a şükür bebegin seninle ve çok iyiymiş ❤❤

Hımm hadi bakalım hayırlısı. Ben kızıma hamileyken çok kötü geçirdim. 2 defa acilde serum yedim. Gece uykusu bile uyuyamıyordum mide bulantılarından o kadar kötü durumda idim. Bu hamileliğimde mide bulantısından ziyade mide yanması ve reflü ile uğraşıyorum. Eşim de diyordu bu sefer daha rahatsın demi diye kızımda iken hiç bir şey yiyemiyordum şimdi yiyorum fakat çıkartıyorum bi süre sonra. Midemde durmuyor. Doktor da erkeğe yakın deyince hayırlısı dedik. Bi kız bi erkek güzel olurdu

Bence o doktorluğu bıraksın neyse canım sevindim dikkat et kendine boşver işi

bunlar çöplükte mi okuyor da böyle yorumlar yapabiliyorlar hayret bi şey ya. şiddete karşıyım ama hormonların tavan yaptığı şu dönemde “sen hamile değilsin” dese kendime hakim olamam gibi geliyo. düştü de mi göremiyo diye size yaşattığı strese sinir oldum resmen. pess

ayyy bende aynı rüyayı görmüştüm 2 gün önce. hatta rüyamda diyordum ki, evlendik nası olsa bidaha neden giydim ki bu gelinliği yeniden düğün yapıyoruz diye üşeniyordum. bugün doktor erkek büyük ihtimal dedi sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Ay canım aynı bensin
Ayıp olur diye yazamadım
Aynen nerdeyse tabağımı kaldırmıyorum
3-4 ayı Allah’ın izniyle atlatalım kendimizi biraz daha iyi hissedelim yavaş yavaş yaparız
Kesinlikle... bişi olursa bebegime geri dönüşü yok ama iş beklemiş ev batmış hepsinin caresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…