Bu kadarcık iş mi! Ben masadan tabagımı bile kaldırmıyorum neredeyse. Cok yormussun kendini. Yapma dikkat et önemli dönemdeyiz.
Nasıl yaaa, kusura bakmayın kızlar ama okurken ohaa çüş dedim. Bi nasıl bir saçmalık. Tekrar gidip gözüne soksaydın. Tövbe yaaaKizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
Canimmm masallah sizee guzel haberlerin devami hep gelsin insallah..Rabbim saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin ck sevindm cnm bnmKızlar şimdi doktordan çıktık,allah'a şükür herşey yolundaymış ense kalınlığı da burun kemigide normal cıktı 2li testte gerek yok dedi.cok sevindim zaten yaptırmayacktim ama yinede doktorunda gerek yok demesi çok rahatlattı.
Bu arada bebeğim bize el salladi, iyce büyümüş annesinin kuzusu ❤❤
Cinsiyeti tam belli değil 2 haftaya kesinleşir dedi,rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Darısı müjdeli haber bekleyenlerin başına
Kizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
benimde çok beter dökülüyo ama artmadı şükür eskidende böyleydi artması demek kel kalmam demek@Kavunlu Dondurma
O optumkibbye
Kendimi yalnız sanıyordum.
Benim bu son haftalarda arttı iyice. Kestirsem mi saclarımı diyorum.
yaa bende hemen süslemelere başlayacağım güzel şeyler hazırlamak istiyorum kapı süsü gibi hediyelik gibi kızım olursa da elbiseler elbiselerCinsiyeti kesinleştirince ilk işim gidip bi bebek kıyafeti almak olacak.cinsiyet öğrenme hatırası olarak saklarım
Cok tesekkur ederim canim benim..Amin insallah..Nasıl yaaa, kusura bakmayın kızlar ama okurken ohaa çüş dedim. Bi nasıl bir saçmalık. Tekrar gidip gözüne soksaydın. Tövbe yaaa
Çok şükür canım. Dikkat et lütfen. Geçer gider inşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğin.
kestir cnm benim belime kadardı kut yapdim
Nt burun kemigi olcusu olmasi lazm canimMaşallah size. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ♥
Amin canım. Sağolasın. ♥
Siz de ona sallasaydınız :) gerçi zaten göbüşle yollanan mesajlara karşılık vermiştir o. Allah bağışlasın canım.
Allah korusun sizi. Hâlâ devam mı ediyor kanama? Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür canım. Hepinizin gözü aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah. ♥
O galiba canım. NT yazıyor benimkinde.
Ben de cok kizdim ama uzuntu ve sokla bir sey diyemedim..11 hafta 3 gunluk mus bebegim..Cok kucuk degilki..Tesekkur ederim canim..Cok sagol..Canım gözün aydın
Çok şükür
Ya o doktormuymuş
Ne günlere kaldık ya
Ya o üzüntüyle şokla ya sana bişi olsaydı
Sen dikkat et kendine güzelce uzan yat dinlen
Yemek ve vc harici pek kalkmamakta çalış
Bununla geçmiş olsun kuzum
Okudum şok oldum hadi olmasi gerekenden kucuk fln dese anlarim da hamile degilsin demek ne dmeek ya yuhh dalga gecer gibi insani cıldırtirlar ciddenBen de cok kizdim ama uzuntu ve sokla bir sey diyemedim..11 hafta 3 gunluk mus bebegim..Cok kucuk degilki..Tesekkur ederim canim..Cok sagol..
Tövbe tövbe o nasıl bir laf ya,ne demek sen hamile değilsin aklı yerindemiydi o aptalın acaba...Kizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
Hımm hadi bakalım hayırlısı. Ben kızıma hamileyken çok kötü geçirdim. 2 defa acilde serum yedim. Gece uykusu bile uyuyamıyordum mide bulantılarından o kadar kötü durumda idim. Bu hamileliğimde mide bulantısından ziyade mide yanması ve reflü ile uğraşıyorum. Eşim de diyordu bu sefer daha rahatsın demi diyeyaa bende hemen süslemelere başlayacağım güzel şeyler hazırlamak istiyorum kapı süsü gibi hediyelik gibi kızım olursa da elbiseler elbiseleriçime kız gibi doğuyo çünkü hiç oğlumdaki gibi değil hamileliğim
Ohh hadi bakalım cinsiyetleri kesinleştirelim de sonra bi de isim düşünmeye başlayalımnazlı kızım benimerkek dese oracıkta ikimizde bayılırdık herhalde...
Hayırla gelsinde kuzucum ne olursa olsun,evet ilk çocuk canım ❤❤
Bence o doktorluğu bıraksın neyse canım sevindim dikkat et kendine boşver işiKizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
Ikimizin bebekleri ayni sanirim haftalari 12 haftalik mi cikti kuzum oglun ultrasondaOhh hadi bakalım cinsiyetleri kesinleştirelim de sonra bi de isim düşünmeye başlayalım
bunlar çöplükte mi okuyor da böyle yorumlar yapabiliyorlar hayret bi şey ya. şiddete karşıyım ama hormonların tavan yaptığı şu dönemde “sen hamile değilsin” dese kendime hakim olamam gibi geliyo. düştü de mi göremiyo diye size yaşattığı strese sinir oldum resmen. pessKizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
ayyy bende aynı rüyayı görmüştüm 2 gün önce. hatta rüyamda diyordum ki, evlendik nası olsa bidaha neden giydim ki bu gelinliği yeniden düğün yapıyoruz diye üşeniyordum. bugün doktor erkek büyük ihtimal dediGunaydin canlar bugun ruyamda gelinligimi giymistim tekrar düğün yapacaktikhemen anlamina baktim cok saglikli ve kolay doguma birde erkek bebege isaretmis cokkk merak ediyorum yaa randevum 7 mayista 12+1 oluyorum o gun insallah belli olur ya
Bugün aynı şeyi düşündüm bende ama sanırım doğuma yakın kestiririm muhtemelen.@Kavunlu Dondurma
O optumkibbye
Kendimi yalnız sanıyordum.
Benim bu son haftalarda arttı iyice. Kestirsem mi saclarımı diyorum.
Kesinlikle... bişi olursa bebegime geri dönüşü yok ama iş beklemiş ev batmış hepsinin caresi var.Ay canım aynı bensin
Ayıp olur diye yazamadım
Aynen nerdeyse tabağımı kaldırmıyorum
3-4 ayı Allah’ın izniyle atlatalım kendimizi biraz daha iyi hissedelim yavaş yavaş yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?