2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay maşallah maşallah. Duygusal ve ince düşünceliymiş kuzum. Öylede gider bence.
Abiliğin verdigi ağırlık olur. Ama o abiliği aşırı yükleyip çocuklugunu unutturmayın. Bazı ailelerde gözlemliyorum ilk çocuk daha küçük yaşta öyle bastırılmış sorumluluk sahibi olmuşki oynarken bile hep ben abiyim tedirginliği oluyor. Yazık oda küçük daha.
Allah size bağışlasın. Benimde iki erkek yeğenin üstüne bir kız oldu. Yaşlarıda yakın. Ama en büyük bazen eziliyor o sorumlulugun altında. Kıskanma pek olmadı onlarda daha çok arkdş gibi büyüdüler sahiplendiler.

Ay yaaa ikisinede kıyamam ben

Benim normalde sat a göre 30.10 du beklenen dogum tarihi baslarda geride diye doktor 05.11 e aldi ama bugün geri kendi zamanini yakalamis. Belki ekim sonunda gelir böyle giderse
Banada 8 gün önde demişti kemik gelişimi hariç o günü gününeydi 16. Hafta giderim artık çok kötü bişey beklemek ya

Banada 8 gün önde demişti kemik gelişimi hariç o günü gününeydi 16. Hafta giderim artık çok kötü bişey beklemek ya
Kemik yada kendi olarak demedi doktor ama 2 ölcüm cikmisti biri 13+4 biri 13+5 heralde biri kemik biri kendidir ama yolundadir canim hersey. Bende tekrar 1 ay sonra gidecegim cok zor beklemek

Canım o zaman yazmıştım ama bebeğinizin ölçümleri yapıldı çok şükür herşeyi çok enfes dedi doktor bu tabirle :) ve yüzde yetmiş erkek demişti ama bakalım değişmezse:) :)
ERken tahminde bulunmuş bende 2 buçuk aylıkken tam gittim tahminde bulunmadı bende sormadım 3 hafta sonra randevum var o zaman belli olur inşallah insan çok merak ediyorrr

Günaydın kızlar, bugün 12.30da randevum var. 1 ay geçti aradan heyecan bastı. Sağlıklıdır inş herşey yolundadır. Dua edin bana da güzel haberlerle geleyim inş
İyi haberlerle geleceksin canım. Görünce daha göresi geliyor insanın ben pazartesi gittim ikili için pazartesi çağırdı. Şimdiden heyecanlandım.

iyi canım gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza maşallahhh :)

Ay 34 gün sonra bebisimı görcem son 11 saat resmen çok farkli bir duyguymuş bu
Evet gercekten oyle.Ben bu gordugumde daha cok etkilendim.Tam bebek seklini almisti.Kafasi,boynu,gozleri,burnu,elleri,ayaklari o kadar belirgindi ki.Kipir kipirdi:)Gecen gittigimde cok kucuktu zar zor secmeye calismistik..Bu kontrolun daha zevkli gececek canim:))Insallah guzel.haberlerle gelirsin.:)(

sende sağol canım yazmayınca merak ettim. şükür iyiymişsin. ölçümlerin nasıldı
Canim her seyi normal dedi.Ense kalinligi iyi dedi.Boyu 5.70 cm.Kalp atisi da iyiydi her seyi normal gorunuyor şu an dedi.Adet tarihimi degistirdi 21 ocak da olmustum ama benim gec dollenme olmus.4 şubat adet tarihin dedi.Ona gore hesapladi..

Canim her seyi normal dedi.Ense kalinligi iyi dedi.Boyu 5.70 cm.Kalp atisi da iyiydi her seyi normal gorunuyor şu an dedi.Adet tarihimi degistirdi 21 ocak da olmustum ama benim gec dollenme olmus.4 şubat adet tarihin dedi.Ona gore hesapladi..
iyi canım, peki kaç haftalıktın tam . benimki de geç döllenmeydi

Ay insallah kuzum resmen gece uyuyamadım meraktan

Baya atmış ya kan testinde inşallah tertemiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…