benim bu hafta bulandım çok bende anlam veremedim inşallah gecerGünaydın kızlar çok bulantısı olup 12 13 haftalık olanların bulantısı geçti mi merak ediyorum bir haftadır çok kötüyüm nasıl bulantım var telefona zor bakıyorum bir kilo vermişimneden gelip gelip gidiyo onuda anlamadım
gördünmü bebesi cnm foto yuklersinAy 34 gün sonra bebisimı görcem son 11 saat resmen çok farkli bir duyguymuş bu
canım biraz eski mesajlara göz attım benim oğlum beklenen doğum tarihinden bir hafta sonra doğdu oda suni sancıyla2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
yabancı dizi aç izle canım ya tv de hiç bişey yok gerçi şuan fox da bir aile hikayesine sardım çok güzel dizi tesadüfen görmüştümHayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yokepeydir tv izlemiyordum 1 aydır yattıgım için mecbur arada acıyorum ne kadar düşmüş kalitesi ülkemizin...
yaa çok tatlıBende 12 hafta olsun öyle söyleyeyim diyorum ama karnımı görünce anlam veremiyor sen iyice gobeklendin spor yap diyo
evet yaa çevredekiler bizden meraklı büyüğe söylemeyeBende ilerleyen aylarda söylemeyi planlıyordum ama baktım ki ben kızıma güzel güzel anlatamadan etraftan biri söyleyecek ve anlam veremiycek. Bende her öğlen akşam masallarına kardeşli bişeyler ekledim sonra yavaş yavaş anlattım. Şuan iyi gidiyoruz bakalım. Göbeğime gelip kardeşim büyüyor dimi anne diyo banakardeş konulu kitaplar okuyoruz orda annelerin karnının neden büyük olduğunu konuşuyoruz
yaa bende arada kaldırıyorum eşim çok kızıyo ama dayanamıyorum işten gelince koşup sarılıyo bende kucağıma alıp döndürüyorum yada başka durum oluyo en fazla 10 15 saniye tutuyorum ama çok tutmamaya çalışıyorumBende kaldırıyorum oğlumubir şey olur mu ki Allah korusun da mecbur alıyorum sandalyeden indirirken falan 15 kilo oda
bide geceleri ekstra mahvoluyorum 5 ten sonra ağzıma bir lokma bişey atamıyorum normalde herkesin gündüz fena olur bende ters. İşyerimdede dedim herkese gece çalışamayacam artık diye 2 hafta idare edin raporu 2 hafta sonra getireyim dedim o zaman randevum var şimdi sırf rapor için gidemembenim bu hafta bulandım çok bende anlam veremedim inşallah gecer
bende bendeBerdinc canım cevabın için tesekkür ederim. Bakalım bu bıdıklar nasıl dogacak?
O diziye ben de sardım bu aradazaten Birkan Sokullu’yu begenirim
hayırlısı cnmBizde ikiliye gidiyoruz bugun hayırlısıyla
inşallah cnm sağlıkla kucağınıza alalımGünaydın kızlar, bugün 12.30da randevum var. 1 ay geçti aradan heyecan bastı. Sağlıklıdır inş herşey yolundadır. Dua edin bana da güzel haberlerle geleyim inş
Benimki 9 yaşında artık daha fazla saklayamam ama oda dogana kadar ne zaman ne zaman diyip durucakcanım biraz eski mesajlara göz attım benim oğlum beklenen doğum tarihinden bir hafta sonra doğdu oda suni sancıylakeyfini beklesek ne kadar kalırdı merak ediyorum
yabancı dizi aç izle canım ya tv de hiç bişey yok gerçi şuan fox da bir aile hikayesine sardım çok güzel dizi tesadüfen görmüştüm
yaa çok tatlıkaç yaşındaydı senin çocuğun canım benim ki tam 3 yaşında söylemedim daha söylesem eminim sevinir çok seviyo bebek çocuk kardeş ama sabredemez bu kadar ay diye söylemedim 1 2 ay kala söylemeyi düşünüyorum
evet yaa çevredekiler bizden meraklı büyüğe söylemeyeherkese oğlum bilmiyo demekten yoruldum doktorda ikidir oğluma bak kardeşin diyo bizim saftrik ama anlamıydı allahtan
yaa bende arada kaldırıyorum eşim çok kızıyo ama dayanamıyorum i 9şten gelince koşup sarılıyo bende kucağıma alıp döndürüyorum yada başka durum oluyo en fazla 10 15 saniye tutuyorum ama çok tutmamaya çalışıyorum
Benim 13. hafta bitecek suan yataktayim kalkmaya korkuyorum . Kalkarsam cikariyorum kahvalti edene kadar mutlaka. Mide bulantisi hic gecmedi agzimda hic tat yok. Gecsin bir an önceGünaydın kızlar çok bulantısı olup 12 13 haftalık olanların bulantısı geçti mi merak ediyorum bir haftadır çok kötüyüm nasıl bulantım var telefona zor bakıyorum bir kilo vermişimneden gelip gelip gidiyo onuda anlamadım
benimde 11 haftada başladı 12 hastalığım şuan çok bulandım oluyor özelikle kokulara tahammülüm yokBenim 13. hafta bitecek suan yataktayim kalkmaya korkuyorum . Kalkarsam cikariyorum kahvalti edene kadar mutlaka. Mide bulantisi hic gecmedi agzimda hic tat yok. Gecsin bir an önce
senin ki bayağı büyük canım maşallah o anlar hemen karnın çıktıkça benim ki daha çok saftrik kilo alıyorum sanır zaten karnımda çok çıkmıyo 6 aydan sonra belli olmaya başlıyoBenimki 9 yaşında artık daha fazla saklayamam ama oda dogana kadar ne zaman ne zaman diyip durucak
yaa geçer inşallah bugün yarın ben çıkaramıyorum da bi bulanmaya başlayınca artarak devam ediyo saatlerceBenim 13. hafta bitecek suan yataktayim kalkmaya korkuyorum . Kalkarsam cikariyorum kahvalti edene kadar mutlaka. Mide bulantisi hic gecmedi agzimda hic tat yok. Gecsin bir an önce
yaa ben hiç anlamıyorum 2 hafta sonra bende atacağım ama tahmin edebilenlerekizlar varmi cinsiyet tahmini...
Canim 12 hafta 2 gunluk. Seninki?Normalde adet tarihime gore 14 hafta 2 gunluk olmasi lazimdi.iyi canım, peki kaç haftalıktın tam . benimki de geç döllenmeydi
canım benimki de bugün 13 haftalık tam . benimki de adete göre 14 hafta olmalıydıCanim 12 hafta 2 gunluk. Seninki?Normalde adet tarihime gore 14 hafta 2 gunluk olmasi lazimdi.
hadi güzel haberlerini bekliyoruzzzAy kızlar sıramı bekliyorum kontrol icin ama heyecandan ölcem resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?