2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar çok bulantısı olup 12 13 haftalık olanların bulantısı geçti mi merak ediyorum bir haftadır çok kötüyüm nasıl bulantım var telefona zor bakıyorum bir kilo vermişim neden gelip gelip gidiyo onuda anlamadım

benim bu hafta bulandım çok bende anlam veremedim inşallah gecer

2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
canım biraz eski mesajlara göz attım benim oğlum beklenen doğum tarihinden bir hafta sonra doğdu oda suni sancıyla keyfini beklesek ne kadar kalırdı merak ediyorum

Hayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yok epeydir tv izlemiyordum 1 aydır yattıgım için mecbur arada acıyorum ne kadar düşmüş kalitesi ülkemizin...
yabancı dizi aç izle canım ya tv de hiç bişey yok gerçi şuan fox da bir aile hikayesine sardım çok güzel dizi tesadüfen görmüştüm

Bende 12 hafta olsun öyle söyleyeyim diyorum ama karnımı görünce anlam veremiyor sen iyice gobeklendin spor yap diyo
yaa çok tatlı kaç yaşındaydı senin çocuğun canım benim ki tam 3 yaşında söylemedim daha söylesem eminim sevinir çok seviyo bebek çocuk kardeş ama sabredemez bu kadar ay diye söylemedim 1 2 ay kala söylemeyi düşünüyorum
evet yaa çevredekiler bizden meraklı büyüğe söylemeye herkese oğlum bilmiyo demekten yoruldum doktorda ikidir oğluma bak kardeşin diyo bizim saftrik ama anlamıydı allahtan
Bende kaldırıyorum oğlumu bir şey olur mu ki Allah korusun da mecbur alıyorum sandalyeden indirirken falan 15 kilo oda
yaa bende arada kaldırıyorum eşim çok kızıyo ama dayanamıyorum işten gelince koşup sarılıyo bende kucağıma alıp döndürüyorum yada başka durum oluyo en fazla 10 15 saniye tutuyorum ama çok tutmamaya çalışıyorum

benim bu hafta bulandım çok bende anlam veremedim inşallah gecer
bide geceleri ekstra mahvoluyorum 5 ten sonra ağzıma bir lokma bişey atamıyorum normalde herkesin gündüz fena olur bende ters. İşyerimdede dedim herkese gece çalışamayacam artık diye 2 hafta idare edin raporu 2 hafta sonra getireyim dedim o zaman randevum var şimdi sırf rapor için gidemem

Berdinc canım cevabın için tesekkür ederim. Bakalım bu bıdıklar nasıl dogacak?
O diziye ben de sardım bu arada zaten Birkan Sokullu’yu begenirim

Berdinc canım cevabın için tesekkür ederim. Bakalım bu bıdıklar nasıl dogacak?
O diziye ben de sardım bu arada zaten Birkan Sokullu’yu begenirim
bende bende bir zamanlarda hayat şarkısını izliyodum severek aynı oyuncular mahur diğerinde mahirdi onu da severim.
Bu bebişimde geç gelmez inşallah canım ya oda ayrı bi stres 37 38 den itibaren forumda herkes bebişine kavuşmaya başlıyo sen öyle bekliyosun her gün doktora git dön forumda alttaki mesajlarda kapanıyo 40+0 da bu doktorum geç doğum genelde tekrarlar dedi ama inşallah tekrarlamayız

Benimki 9 yaşında artık daha fazla saklayamam ama oda dogana kadar ne zaman ne zaman diyip durucak

Benim 13. hafta bitecek suan yataktayim kalkmaya korkuyorum . Kalkarsam cikariyorum kahvalti edene kadar mutlaka. Mide bulantisi hic gecmedi agzimda hic tat yok. Gecsin bir an önce

Benim 13. hafta bitecek suan yataktayim kalkmaya korkuyorum . Kalkarsam cikariyorum kahvalti edene kadar mutlaka. Mide bulantisi hic gecmedi agzimda hic tat yok. Gecsin bir an önce
benimde 11 haftada başladı 12 hastalığım şuan çok bulandım oluyor özelikle kokulara tahammülüm yok

Benimki 9 yaşında artık daha fazla saklayamam ama oda dogana kadar ne zaman ne zaman diyip durucak
senin ki bayağı büyük canım maşallah o anlar hemen karnın çıktıkça benim ki daha çok saftrik kilo alıyorum sanır zaten karnımda çok çıkmıyo 6 aydan sonra belli olmaya başlıyo

yaa geçer inşallah bugün yarın ben çıkaramıyorum da bi bulanmaya başlayınca artarak devam ediyo saatlerce dolmuş mahvediyo özellikle işe gelip giderken araba alacaz da bi bulamadık istediğimiz gibi inşallah biran önce alırız da biraz olsun rahatlarım
kizlar varmi cinsiyet tahmini...
yaa ben hiç anlamıyorum 2 hafta sonra bende atacağım ama tahmin edebilenlere inşallah gittiğimde belli olur en çok merak ettiğim şey cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…