2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Baya atmış ya kan testinde inşallah tertemiz çıkar
Sagol canim insallah.Ben ilk gittigimden beri oyleydi. Ben 7 subat diye hesapladim hatta. 3 gun one gecmis. Ilk gecikme icin gittigimde adet tarihimi sordu ve hemen ultrasonla bakti.6 haftalik olmasi lazim gorururuz dedi ama gorunmedi.Kanda 702 cikti..Gec adet oluyorsan olabilir dedi gercekten oyleydi..

Hayırlısı olsun canım

Herşeyin başı sagl8k cokngecmis olsun canım acil şifalar esined e dikkat etsin bundan sonra Rabbim.bidaha yastamasin

Benim aksamlari kusma seklinde devam ediyor :/

benimde 11 haftada başladı 12 hastalığım şuan çok bulandım oluyor özelikle kokulara tahammülüm yok
Kokular zaten hep var bende 7. hafta baslamisti galiba. Inan nefes almayi özledim desem. Sade ois koku cekiyorum gibi icime insan hicbirseyden keyif almiyor. Bu hamilelik cok kötü etkiledi beni. Tabiki onlar iyi olunca herseye de katlaniyoruz

2gebelik geçirdim hiç böyle olmadım hasta gibiyim sanki sürekli nasıl doğrucam diye düşünüyorum şimdiden agirlasinca ne yapcaz bilmiyorum

Bende sıra bekliyorum aynı duygulardayımm heyecan korku hepsi var. Güzel haberlerle çıkalım inş canım
ay bende simdi geldim e e. ikili test yaptik sonuclar haftaya dedi tekrae idrar yolu icin tahlil istedi. lan uyusmazligi icin test istedi kiximinda kan grubunu ogrenmek istedi kizimki pozitif cikti kesin kan uyusmazligi var yani

ay bende simdi geldim e e. ikili test yaptik sonuclar haftaya dedi tekrae idrar yolu icin tahlil istedi. lan uyusmazligi icin test istedi kiximinda kan grubunu ogrenmek istedi kizimki pozitif cikti kesin kan uyusmazligi var yani

Senin ve eşinin kan grupları ne ki?
Varsa da üzülme onu hallediyorlar

Meyveliturta19 canım nasılsın?Lütfen dikkat et kendine
R Rabsernur sende dikkatli ol canım.İşi gücü bırakın kızlar.Hiçbirşey bebeginizden önemli değil..
@Kutsal Alerji canım seninde sonuçların iyi çıkacak inşallah duacınım.
Bugün randevusu olanlara da güzel haberler almayı diliyorum.Pazartesi de benim var.Heyecan dorukta..
Bide eşi rahatsızlanan bi arkadaş vardı.Çok geçmiş olsun ona da

Bende özellikle gece bulantısı yaşardım gece bulantısı erkek bebeğe işaretmiş

bende iki çocuk var istesemde bir yere kadar durabiliyorum hele biri 13 aylık sürekli kucak ve meme istiyor yardımcı olacak kimsem yok hastanede yatmak iyi geldi şuan iyiyiz bebek te iyi çok şükür kanama kesildi ama yinede bırakmıyorlar hayırlısı inşlh sorunsuz 9 aya getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…