2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kanama lekelenme şeklinde devam ediyor kuzum.. bıraktım ben herseyi hiç kalkmadan yatıyorum.
Annem geldi sağolsun eşimle birlikte hallediyorlar herseyi
Bir an önce kanamanın tamamen kesilmesini bekliyorum

İnsallah kuzumm

Allah yardımdın olsun çok zor bir süreç dikkat et kendine

Kızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorum kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)

canım gözün aydın maşallah sevindim senin adına :) kız gibi dediyse kızdır çünkü 13+2 kocaman olmuş:)

Çok şükür canım. Gelişimi güzel ilerlemiş maşallah. İçiniz ferahlamıştır. Darısıda diğer kontrollere

masallah cnm cok tatli sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil bende pzt gidecem geçmek bilmiyor günler siz ne güzel bebeğinizi gormusunuz

Çok şükür kızlar herşey yolundaymış. Ense kalınlığı falan hepsi iyi çıktı. Sağlıklı da doğsunlar inş. Kollar,ayaklar kıpır kıpır gördük enseyi ölçmek için çok uğraştı doktor yakalamaya. Kızımda aa aa diye diye kardeşini izledi Darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara. Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin

inşallah cnm sağlık doğrularda cinsiyet ini söylemedi mi

Kızlar ilk defa kustum sabah. Allahtan midem boştu sadece su içmiştim. Şuan su içemiyorum. Acayip kötü midem. Sanki su dolu ve herşey ağzımda.
Dün ikindi devit3 almıştm. Bugün de balık yağı ve magnezyum içtim kahvaltıdan snra.
Midemi kötü yapan onlar mı acaba ya. Ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum çok fenayım ya.

Allah hep kusanlara yardım etsin.

Canım gözün aydın,cinsiyet söylemedi mi?

gözün aydın canım çok sevindim herkesten güzel haberler gelsin kötü olumsuz şeyler yazılmasın inş. darısı da bizlere benim ki daha çok 15 gün var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…