- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Meyveliturta19 canım nasılsın?Lütfen dikkat et kendine
@Rabsernur sende dikkatli ol canım.İşi gücü bırakın kızlar.Hiçbirşey bebeginizden önemli değil..
@Kutsal Alerji canım seninde sonuçların iyi çıkacak inşallah duacınım.
Bugün randevusu olanlara da güzel haberler almayı diliyorum.Pazartesi de benim var.Heyecan dorukta..
Bide eşi rahatsızlanan bi arkadaş vardı.Çok geçmiş olsun ona da
bende iki çocuk var istesemde bir yere kadar durabiliyorum hele biri 13 aylık sürekli kucak ve meme istiyor yardımcı olacak kimsem yok hastanede yatmak iyi geldi şuan iyiyiz bebek te iyi çok şükür kanama kesildi ama yinede bırakmıyorlar hayırlısı inşlh sorunsuz 9 aya getiririz
sanki cnm ama bilemeyiz sağlıklı olsundabilmiyorum.kidoktor soylemedi kesin olmaz simdi dedi. ama olcem meraktan. sence erkek mi uani
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine kalkma yat inşallah iyi olucanSenin ve eşinin kan grupları ne ki?
Varsa da üzülme onu hallediyorlar
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine kalkma yat inşallah iyi olucan
Karanlık canım belli değil doktor bişey dedi mikizlar varmi cinsiyet tahmini...
Allah yardımdın olsun çok zor bir süreç dikkat et kendinebende iki çocuk var istesemde bir yere kadar durabiliyorum hele biri 13 aylık sürekli kucak ve meme istiyor yardımcı olacak kimsem yok hastanede yatmak iyi geldi şuan iyiyiz bebek te iyi çok şükür kanama kesildi ama yinede bırakmıyorlar hayırlısı inşlh sorunsuz 9 aya getiririz
ilk çocuğum erkek hiç bulantım olmamıştı bende ters gidiyo bu kız gibi hissetmeye başladımBende özellikle gece bulantısı yaşardım gece bulantısı erkek bebeğe işaretmiş
canım gözün aydın maşallah sevindim senin adına :) kız gibi dediyse kızdır çünkü 13+2 kocaman olmuş:)Kızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorumkan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272 Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272
Çok şükür canım. Gelişimi güzel ilerlemiş maşallah. İçiniz ferahlamıştır. Darısıda diğer kontrollereKızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorumkan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272 Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272
masallah cnm cok tatli sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil bende pzt gidecem geçmek bilmiyor günler siz ne güzel bebeğinizi gormusunuzKızlar ancak fırsat buldum yazmaya
inşallah cnm sağlık doğrularda cinsiyet ini söylemedi miÇok şükür kızlar herşey yolundaymış. Ense kalınlığı falan hepsi iyi çıktı. Sağlıklı da doğsunlar inş. Kollar,ayaklar kıpır kıpır gördükenseyi ölçmek için çok uğraştı doktor yakalamaya. Kızımda aa aa diye diye kardeşini izledi Darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara. Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin
canım gözün aydın maşallah sevindim senin adına :) kız gibi dediyse kızdır çünkü 13+2 kocaman olmuş:)
Sagolun kizlar amin insallah bakalim kiz dedi haftaya gitcez belki o zaman kesin söyler belki:)Çok şükür canım. Gelişimi güzel ilerlemiş maşallah. İçiniz ferahlamıştır. Darısıda diğer kontrollere
Canım inan görünce stres falan kalmıyor ben en son 7.haftada gitmiştim sen de görünce rahatlayacaksın hic endiselendirme kendini :)masallah cnm cok tatli sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil bende pzt gidecem geçmek bilmiyor günler siz ne güzel bebeğinizi gormusunuz
Canım gözün aydın,cinsiyet söylemedi mi?Çok şükür kızlar herşey yolundaymış. Ense kalınlığı falan hepsi iyi çıktı. Sağlıklı da doğsunlar inş. Kollar,ayaklar kıpır kıpır gördükenseyi ölçmek için çok uğraştı doktor yakalamaya. Kızımda aa aa diye diye kardeşini izledi Darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara. Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin
gözün aydın canım çok sevindim herkesten güzel haberler gelsin kötü olumsuz şeyler yazılmasın inş. darısı da bizlere benim ki daha çok 15 gün var :)Çok şükür kızlar herşey yolundaymış. Ense kalınlığı falan hepsi iyi çıktı. Sağlıklı da doğsunlar inş. Kollar,ayaklar kıpır kıpır gördükenseyi ölçmek için çok uğraştı doktor yakalamaya. Kızımda aa aa diye diye kardeşini izledi Darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara. Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin
inşallah cnmCanım inan görünce stres falan kalmıyor ben en son 7.haftada gitmiştim sen de görünce rahatlayacaksın hic endiselendirme kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?