Kızlar vitamin olarak ne alıyorsunuz? Ben omepa vm var biliyor musunuz bilmiyorum ama içerisinde omega 3 ten demire b12den folik asite dolu şey var. Hamilelerdeki Günlük ihtiyacı karşılamak için veriliyormuş
Allah razı olsun çok teşekkür ederim, nifty 70 adet genetik hastalığı tarayan bir test,biz ikili üçlü dörtlü yaptırmayacağız onun yerine sadece bu,% 99 doğruluk payı var,yaşım nedeniyle diğerleri yüksek risk verir çünkü
Doktorlarda her konuda olduğu gibi bu konudada farklı görüşler oluyor,kimisi gerek yok vitamin takviyesine diyor kimiside kesinlikle gerekli vücutta tüm depolar boşalıyor takviye etmek lazım diyor
Kızlar yeni kan tahlil sonuclarım cıkmıs. Değerler hiç hosuma gitmedi. HbA1c genelde 4 cıkardı 6 ya yükselmiş. Trigliserid 98di 230 olmuş. Kolestrol 199 du 223 e cıkmıs.
Bun ve GGT de normal değerin altında çıkmış... 16.03.2019 da yaptırdıgım degerlerle 30.04.2019 epey bir fark var... Kesinlikle ayda 1 baktırmak lazım kana. Sabahları yumurta yiyorum onun dışında zaten saglıklı besleniyorum sonuclar beni cok şaşırttı ve üzdü diyet yapmam gerekebilir...
Ne güzel kilo verenlere ya,gerçi mide bulantısından dolayı vermışsındır ama yinede avantajlisın bence.
Ben 56bile hamile kaldim hala 56 57 arası gidip geliyorum ama dikkat etmesem hemen fırlar,mide bulantim hiç olmadığı için iştahım tavan
Kilo alımınız ne durumda peki,gebelikle beraber çok şey değişiyor, Dr unuz mutlaka uygun bir beslenme düzeni verir,o kadar dikkat ediyoruz demek ki vücut yapıyor yinede..
Kilo almadım hiç. Valla canım sıkıldı... daha dikkatli yiyecegim artık. Oysa et süt agzıma koymuyorum. Bu yag nerden gelebilir yedigim tek yaglı sey zeytin lor ve zyaglı yemekler.
Allah allah şaşırdım şimdi bende 1 defa yaptırdım dahada yaptırmadım...
Peki senmi istedin yoksa doktormu tekrardan istedi tahlillerim yenilenmesini canim
Burda öyle birsey yokki canim sadece doktor görüyor. Gerek görürse söylüyor. Sistem cok farkli burda. Magnesyum ve vitamin vermisti en basindan kullaniyordum ama bulantilar basladiktan sonra hic kullanmadim. Sali da yine randevum vardi vitamini sordu dedim kullanamadim 2. ye geceyimmi dedim evet dedi o kadar. Mesela burda ikili test de doktor kesin yaptirmalisin demedikten sonra yapmiyorlar. Mesela bana dedi sali aldiracakmisin birsey olsa dedim hayir o zaman gerek yok yaptirmana. Ama mesela organ gelisimi kan akisi icin 3 lüye yolluyor eger istersek o haftalarda onu da sigorta karsiliyor zaten
Merhaba hanimlar. 11. Haftam bitiyor. Kilo kaybim 5. Birsey yiyemiyorum yediklerim de cikiyor malesef. Sali günü yeniden serum yedim. Su icmeye cabalasam da o da cikiyor. Doktor tuz kesinlikle tüketme ödem yapar kilo yapar dedi ama tuzlu salatalik disinda birsey yiyemiyorum. Zaten kilo da almiyorum hep veriyorum. Ne zaman gecer bu halim acaba
Canım tansiyon gebelikte düşük olurmuş
Benim de tansiyonum 10-6. 9-6/5 böyle gidiyo
Ama daha önce pek tansiyon ölçtürme alışkanlığım olmadığı için hep mi böyleydi bilemiyorum
Bu değerlere doktor normal demişti
Ama seni etkiliyorsa doktoruna söyle mutlaka
Bugün kanamam olmadı şükür ama doktora gittim. Çok şükür bebeğim iyi. Kanaman yok ama kasılma devam ediyor. Serklaja kadar günde 200 mg progestan verdi. Yorulmak yok, bol su içmen lazım dedi.
İnsülin direnci olanlarda akşam yenen bol tatlı meyveler de trigliseridi ciddi biçimde yükseltiyor. Dikkat etmek lazım.
QUOTE="Hatice Meryem, post: 59794913, member: 865286"]
Merhaba hanimlar. 11. Haftam bitiyor. Kilo kaybim 5. Birsey yiyemiyorum yediklerim de cikiyor malesef. Sali günü yeniden serum yedim. Su icmeye cabalasam da o da cikiyor. Doktor tuz kesinlikle tüketme ödem yapar kilo yapar dedi ama tuzlu salatalik disinda birsey yiyemiyorum. Zaten kilo da almiyorum hep veriyorum. Ne zaman gecer bu halim acaba
[/QUOTE]
Tuzlu salatalık bana da çok iyi geliyor. Yakında azalır bulantın canım az daha sabır.
Bugün kanamam olmadı şükür ama doktora gittim. Çok şükür bebeğim iyi. Kanaman yok ama kasılma devam ediyor. Serklaja kadar günde 200 mg progestan verdi. Yorulmak yok, bol su içmen lazım dedi.