2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben 14+ ya gectim hala gecmiyor koku bulantilar acaba hep böyle mi devam eder. Cok üzülüyorum

Yok artık ya .. herşey dış görünüş oldu Ya valla çok üzücü

Kızlar benimde bugün 11.hafta.3 -4 gündür benimde ağrılarım arttı belimde.zaten vardı da bayağı batıyor artık tam kuyruk sokumu olan yer.daha şimdiden böyle ağrırsa son aylar napcaz bakalım ben bir de evden koku alıyorum ya evimde sürekli koku var gibi oda kokuları aldim onlardan da tiksindim.gurbetteuim böyle çok zor valla ya memlekette olsam arada birilerine giderdim bari.

Bu hafta cinsiyet icin erken değil canım tahmin edilebilirdi bilemedim kanama alani konusunda çok haklısın görmeleri gerekirdi inşallah saglıkli olun da gerisi kafa karışıklığı olsun

Ben 14+ ya gectim hala gecmiyor koku bulantilar acaba hep böyle mi devam eder. Cok üzülüyorum
Her beden her hamilelik farklı olurmuş. İnsallah tez zamanda gecer. Ama şöyle bir bilgim var eger bedende vitamin mineral kan vb gibi eksikler yoksa veya takviye ediliyorsa şikayetler daha az olabiliyormuş. Tüm kan degerleriniz yerinde mi acaba?

Kendi adıma konuşuyorum benim hep sıkıntılarım oldu kaybım oldu çok dikkatliyim onun tuzu kuruymuş ondan yaptirir tabi

Bana çok ters ama herkesin kendi tercihi. Bilmiyorum belki eleştirmek de dogru degildir. Ama benim fikrime cok uzak...

Kuzum benim ya sen nasılsın iyi misin .. arada bir girip sadece etiketlere görebildiklerime bakabildim bu aralar senide dualarimdan hic eksik etmiyorum insallah sag saglim hepimiz kavusacagiz yavrularımıza
İyi şükür canım. Bugünü de yarıladık. Sorunsuz bitiririz iniallah bugünü de. Sabırla bekliyorum :)
Amin, inşallah

Gözün aydın tatlım. Çok çok sevindim. Aradan cinsiyet de çıksaydı keşke

Oy ne güzel. Emzirme de kanamaya düşüğe sebep diye duymuştum . Zor olacak ama iyi olur. Kaç haftalık senin?
Benim bulantılar biraz azaldı ama yanmalar çok. Yedikten sonra çok kötü oluyorum. Gaz çok fazla. Mutfak hala girilemeyen alan. Daha coook ıyi günlere herhalde

Canım sen nasıl oldun. Dualarım seninle. Dün 2 li test için gittiğimde doktor bunun kesin sonuç olmadığını söyledi. Yani %80 i doğru dedi.Umarım senin amniyosentez sonucu iyi çıkar.
İyiyim şükür canım. Haftayı tamamlamayı bekliyorum sabırla.
CVS yapıldı bana kuzum. Amniosentez 16-17 . Haftada yapılıyor. %99 doğru sonuç veriyor evet. Ama burda sadece genetiğe bakılacak. Şu an risk %40. CVS temiz çıkarsa risk %15 e inecek inşallah. O zaman da haftası geldiğinde organlara bakılacak. Inşallah hepsinde güzel sonuçlar alırım. Allah kimseyi bu tarz şeylerle sınamasın .

bana da uzun zamandan beri koltuklarım kokuyor siliyorum yine aynı eşime koklatıyorum mis gibi diyor benim içim kalkıyor ama bu sabah aşırı derecede banyom koktu hatta ögürdüm . kusmamak için zor tuttum kendimi berbat bi durumdu

Ben dün 3 dilim pizza yedim diye korkudan tansiyonum yükseldi insanlardaki rahata bak. Bir kere vücuduna enjekte ediliyor ve hamilelikte olmaz bence internetten baktım erken doğdum ve bebek ölümüne sebep olabiliyor diye yazıyor.Yıl 2019 bakmadı mı internete yasa estetisyen doktor onayı olmadan nasıl yapar?

Bulantilardan beri ne vitamin ne magnezyum ilacimi kullandim ben sali doktor dedi 2. trimester vitamin ilacina gec demisti dün heryer kapaliydi ama bugün alacak esim onu artik icmeye calisacagim artik. Ama her kontrolde doktorda kan idrar aliyorlar baska birsey olsa söylerdi heralde. Ama gercekten vücudum cok susuz ve vitaminsiz kaldi. Bakalim kullanmaya basliym gecer insallah

yaklaşık 2 aydır omuz ağrısından ölen ben artık kollarıma vuruyor agrısı . dr şu dönemde bişey kullanamazsın film çektiremezsin agrı kesici krem bile sürmek yasak dedi. bn her akşam acıdan kıvranıyorum kremi sürmüyorum sıcak uyguluyorum. insanlardaki rahatlıga bak be pesss diyorum

Kızlar günaydın herkese. Kızlar sizlerde de stres yada huzursuzluk yaşadığınız zamanlarda ağrı sızınız artıyor mu karnım gece o kadar kasildi ki sertleşti gece yarısına kadar uyuyamadım
Kesinlikle stres çok etkiliyor. Benim de öyle oluyor
Kızlar grip olanlar neler yaptı? Sanırımm grip oluyorum
C vitamini aş canım benim boğaz da enfeksiyon yaptı mecburen antibiyotik kullanıyorum.
Aman dikkat et canım. Yorma kendini.
Yuhjj yani. Anne olunca düşünemiyorum.
İnşallah iyi sonuçlar gelsin canım. Bugünler geçmiş gitmiş olsun

Bence de mutlaka kullan. B12 ve d vitaminin kac tahlillerine kendin hic bakmıyor musun? Ben bütün degerlerimi hatmediyorum

Tamam kuzum cok sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…