- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
Ben 14+ ya gectim hala gecmiyor koku bulantilar acaba hep böyle mi devam eder. Cok üzülüyorumCanım zaten belirtiler azalıyormuş artık bu aylarda. Ben bu salı doktordaydım her sey yolundaydı. Ama zerre kadar gogus hassasiyetim kalmadı. Bulantım azdı zaten geceleri kötü oluyorum. Ama genel halsizlik vb kalmadı. Bugün 12+2yim.
Yok artık ya .. herşey dış görünüş oldu Ya valla çok üzücüArkadaşlar benimle aynı zamanlarda hamile olan bir kuzenim var,o biraz ilerde 4 aylık falan...
Bugün duydumki dün gitmiş botoks yaptırmış,neymiş efendim hastane odasında mükemmel görünmeliymiş...cekilecek fotolarda falan çok dinç ve genç görünmek istiyormuş... ben şok
Ben bebeğe zararlı olmasın diye,pirinci,şekeri,aburcuburu,yağı,hamur işini bile yemeğe itina ederken kız gitmiş botoks yaptırmış yaaa...
Doktoruna bile sormamış sorsam kesin hayır diyecekti,izin vermeyecekti diyor bide pişkin pişkin
Sağlıkla gelsin inşallah ya bana da yüzde yetmiş erkek dedievet canım tahmin olarak konuştu net degildi erkek gibi demişti
inşallah canım amin. senin ilk gebeliğin miSağlıkla gelsin inşallah ya bana da yüzde yetmiş erkek dedi
20. haftada kesin kesilmişti belki kesilir canımBen 14+ ya gectim hala gecmiyor koku bulantilar acaba hep böyle mi devam eder. Cok üzülüyorum
Bu hafta cinsiyet icin erken değil canım tahmin edilebilirdi bilemedim kanama alani konusunda çok haklısın görmeleri gerekirdi inşallah saglıkli olun da gerisi kafa karışıklığı olsun@la
Cokk sağoll
Ama kanamanın neyden kaynaklandığını 3 ayrı doktorda söyleyemedi.. Alttan da bakmadılar
Kesede de kanama alanı göremediler.. keşke sebebi bilsem daha rahat olacağım.
Birde 3 doktorda 14. haftaya girmis diyor ama hiç cinsiyet tahmini yapmadılar .. soruyorum henüz belli değil dedi 3 ü de
Her beden her hamilelik farklı olurmuş. İnsallah tez zamanda gecer. Ama şöyle bir bilgim var eger bedende vitamin mineral kan vb gibi eksikler yoksa veya takviye ediliyorsa şikayetler daha az olabiliyormuş. Tüm kan degerleriniz yerinde mi acaba?Ben 14+ ya gectim hala gecmiyor koku bulantilar acaba hep böyle mi devam eder. Cok üzülüyorum
Kendi adıma konuşuyorum benim hep sıkıntılarım oldu kaybım oldu çok dikkatliyim onun tuzu kuruymuş ondan yaptirir tabiArkadaşlar benimle aynı zamanlarda hamile olan bir kuzenim var,o biraz ilerde 4 aylık falan...
Bugün duydumki dün gitmiş botoks yaptırmış,neymiş efendim hastane odasında mükemmel görünmeliymiş...cekilecek fotolarda falan çok dinç ve genç görünmek istiyormuş... ben şok
Ben bebeğe zararlı olmasın diye,pirinci,şekeri,aburcuburu,yağı,hamur işini bile yemeğe itina ederken kız gitmiş botoks yaptırmış yaaa...
Doktoruna bile sormamış sorsam kesin hayır diyecekti,izin vermeyecekti diyor bide pişkin pişkin
Bana çok ters ama herkesin kendi tercihi. Bilmiyorum belki eleştirmek de dogru degildir. Ama benim fikrime cok uzak...Arkadaşlar benimle aynı zamanlarda hamile olan bir kuzenim var,o biraz ilerde 4 aylık falan...
İyi şükür canım. Bugünü de yarıladık. Sorunsuz bitiririz iniallah bugünü de. Sabırla bekliyorum :)Kuzum benim ya sen nasılsın iyi misin .. arada bir girip sadece etiketlere görebildiklerime bakabildim bu aralar senide dualarimdan hic eksik etmiyorum insallah sag saglim hepimiz kavusacagiz yavrularımıza
Gözün aydın tatlım. Çok çok sevindim. Aradan cinsiyet de çıksaydı keşkeKizlar sabah ilk idrarla kahve rengi akıntı geldi yine.. sanırım tamamen kesilmedi suan bir sey yok
Doktordan yeni geldim çok şükür şuan çok iyi zıppır hareket etmeden poz bile veremediDoktor diyor annesi acıkmış yerinde duramıyor hadi kanı verde kahvaltı yap
Kan degerlerimi yeniledim idrar tahlilimi yeniledim yarın cikar sonuclarim
Oy ne güzel. Emzirme de kanamaya düşüğe sebep diye duymuştum . Zor olacak ama iyi olur. Kaç haftalık senin?Arkadaşlar selam iyiyim çok şükür hastaneden çıkarıldım herşey yolunda kanama sebebi bulunamadı doğal bir olay diye kabul et dedi bebeği emziriyordum kesmem gerekiyor bebeğimizin cinsiyeti netleşti oğluşumuz geliyor net gördük rabbim kucağa almayı da nasip etsin çocuklar etkilendi bu durumdan hemen toparlarız umarım öpüldünüz hepiniz
Benim bulantılar biraz azaldı ama yanmalar çok. Yedikten sonra çok kötü oluyorum. Gaz çok fazla. Mutfak hala girilemeyen alan. Daha coook ıyi günlere herhaldeBen 14+ ya gectim hala gecmiyor koku bulantilar acaba hep böyle mi devam eder. Cok üzülüyorum
İyiyim şükür canım. Haftayı tamamlamayı bekliyorum sabırla.Canım sen nasıl oldun. Dualarım seninle. Dün 2 li test için gittiğimde doktor bunun kesin sonuç olmadığını söyledi. Yani %80 i doğru dedi.Umarım senin amniyosentez sonucu iyi çıkar.
bana da uzun zamandan beri koltuklarım kokuyor siliyorum yine aynı eşime koklatıyorum mis gibi diyor benim içim kalkıyor amaKızlar benimde bugün 11.hafta.3 -4 gündür benimde ağrılarım arttı belimde.zaten vardı da bayağı batıyor artık tam kuyruk sokumu olan yer.daha şimdiden böyle ağrırsa son aylar napcaz bakalımben bir de evden koku alıyorum ya evimde sürekli koku var gibi oda kokuları aldim onlardan da tiksindim.gurbetteuim böyle çok zor valla ya memlekette olsam arada birilerine giderdim bari.
Ben dün 3 dilim pizza yedim diye korkudan tansiyonum yükseldi insanlardaki rahata bak. Bir kere vücuduna enjekte ediliyor ve hamilelikte olmaz bence internetten baktım erken doğdum ve bebek ölümüne sebep olabiliyor diye yazıyor.Yıl 2019 bakmadı mı internete yasa estetisyen doktor onayı olmadan nasıl yapar?Arkadaşlar benimle aynı zamanlarda hamile olan bir kuzenim var,o biraz ilerde 4 aylık falan...
Bulantilardan beri ne vitamin ne magnezyum ilacimi kullandim ben sali doktor dedi 2. trimester vitamin ilacina gec demisti dün heryer kapaliydi ama bugün alacak esim onu artik icmeye calisacagim artik. Ama her kontrolde doktorda kan idrar aliyorlar baska birsey olsa söylerdi heralde. Ama gercekten vücudum cok susuz ve vitaminsiz kaldi. Bakalim kullanmaya basliym gecer insallahHer beden her hamilelik farklı olurmuş. İnsallah tez zamanda gecer. Ama şöyle bir bilgim var eger bedende vitamin mineral kan vb gibi eksikler yoksa veya takviye ediliyorsa şikayetler daha az olabiliyormuş. Tüm kan degerleriniz yerinde mi acaba?
yaklaşık 2 aydır omuz ağrısından ölen ben artık kollarıma vuruyor agrısı . dr şu dönemde bişey kullanamazsın film çektiremezsin agrı kesici krem bile sürmek yasak dedi. bn her akşam acıdan kıvranıyorum kremi sürmüyorum sıcak uyguluyorum. insanlardaki rahatlıga bak be pesss diyorumArkadaşlar benimle aynı zamanlarda hamile olan bir kuzenim var,o biraz ilerde 4 aylık falan...
Kesinlikle stres çok etkiliyor. Benim de öyle oluyorKızlar günaydın herkese. Kızlar sizlerde de stres yada huzursuzluk yaşadığınız zamanlarda ağrı sızınız artıyor mu karnım gece o kadar kasildi ki sertleşti gece yarısına kadar uyuyamadım
C vitamini aş canım benim boğaz da enfeksiyon yaptı mecburen antibiyotik kullanıyorum.Kızlar grip olanlar neler yaptı? Sanırımm grip oluyorum
Aman dikkat et canım. Yorma kendini.Kızlar dün ilk kez işe döndüm. 1.5+1.5 toplam 3 saat olmak uzre araba kullandım. Yaklasık 1.5 saat ayaktaydım yürüdüm vb. Sabah 6 dan beri sag kasıgıma kramp giriyor. Daha önceki krampların aynısı ama uzun sürdü bu sefer... Korktum biraz
Yuhjj yani. Anne olunca düşünemiyorum.Arkadaşlar benimle aynı zamanlarda hamile olan bir kuzenim var,o biraz ilerde 4 aylık falan...
İnşallah iyi sonuçlar gelsin canım. Bugünler geçmiş gitmiş olsunİyiyim şükür canım. Haftayı tamamlamayı bekliyorum sabırla.
CVS yapıldı bana kuzum. Amniosentez 16-17 . Haftada yapılıyor. %99 doğru sonuç veriyor evet. Ama burda sadece genetiğe bakılacak. Şu an risk %40. CVS temiz çıkarsa risk %15 e inecek inşallah. O zaman da haftası geldiğinde organlara bakılacak. Inşallah hepsinde güzel sonuçlar alırım. Allah kimseyi bu tarz şeylerle sınamasın .
Bence de mutlaka kullan. B12 ve d vitaminin kac tahlillerine kendin hic bakmıyor musun? Ben bütün degerlerimi hatmediyorumBulantilardan beri ne vitamin ne magnezyum ilacimi kullandim ben sali doktor dedi 2. trimester vitamin ilacina gec demisti dün heryer kapaliydi ama bugün alacak esim onu artik icmeye calisacagim artik. Ama her kontrolde doktorda kan idrar aliyorlar baska birsey olsa söylerdi heralde. Ama gercekten vücudum cok susuz ve vitaminsiz kaldi. Bakalim kullanmaya basliym gecer insallah
Tamam kuzum cok sagol.Kesinlikle stres çok etkiliyor. Benim de öyle oluyor
C vitamini aş canım benim boğaz da enfeksiyon yaptı mecburen antibiyotik kullanıyorum.
Aman dikkat et canım. Yorma kendini.
Yuhjj yani. Anne olunca düşünemiyorum.
İnşallah iyi sonuçlar gelsin canım. Bugünler geçmiş gitmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?