Seni çok iyi anlıyorum benimde mutfak kokuyor oturma odam koltuklarım sanki çok kötü kokuyor.esim de diyor neye benziyor nasıl bir koku tarif edemiyorum ki öyle garip değişik bir koku alıyorum.mutfak boşken koku alıyorum.yemek pişince enazindan yemek kokusu kalınca bu kadar midemi bulandirmiyor ama boşken felaket koku aliyorumbana da uzun zamandan beri koltuklarım kokuyor siliyorum yine aynı eşime koklatıyorum mis gibi diyor benim içim kalkıyor amabu sabah aşırı derecede banyom koktu hatta ögürdüm . kusmamak için zor tuttum kendimi berbat bi durumdu
Allah razı olsun çok teşekkür ederim, nifty 70 adet genetik hastalığı tarayan bir test,biz ikili üçlü dörtlü yaptırmayacağız onun yerine sadece bu,% 99 doğruluk payı var,yaşım nedeniyle diğerleri yüksek risk verir çünkühayırlı ugurlu olsu. Allah saglıklı kucağımıza almayı nasip etsin. bende hep heves ederdim. gebelik formunda yazanlaraa. çok şükür nasip oldu. nifty ne
Previt positive diye bi kompleks vitamin, coraspin ve magnezyum diasporal kullanıyorum, hepsini Dr um verdi, omepa q10 kullanmıştım bende,sizinki de çok faydalıKızlar vitamin olarak ne alıyorsunuz? Ben omepa vm var biliyor musunuz bilmiyorum ama içerisinde omega 3 ten demire b12den folik asite dolu şey var. Hamilelerdeki Günlük ihtiyacı karşılamak için veriliyormuş
Folattro kullandım sonra ocean mumKızlar vitamin olarak ne alıyorsunuz? Ben omepa vm var biliyor musunuz bilmiyorum ama içerisinde omega 3 ten demire b12den folik asite dolu şey var. Hamilelerdeki Günlük ihtiyacı karşılamak için veriliyormuş
Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah hepsi tertemiz çıkar.İyiyim şükür canım. Haftayı tamamlamayı bekliyorum sabırla.
CVS yapıldı bana kuzum. Amniosentez 16-17 . Haftada yapılıyor. %99 doğru sonuç veriyor evet. Ama burda sadece genetiğe bakılacak. Şu an risk %40. CVS temiz çıkarsa risk %15 e inecek inşallah. O zaman da haftası geldiğinde organlara bakılacak. Inşallah hepsinde güzel sonuçlar alırım. Allah kimseyi bu tarz şeylerle sınamasın .
aynen nasıl bi koku oldugunu tarif edemiyorum işte böyle sası mı desem kusmuk mu lağım mı çok farklı bi kokuSeni çok iyi anlıyorum benimde mutfak kokuyor oturma odam koltuklarım sanki çok kötü kokuyor.esim de diyor neye benziyor nasıl bir koku tarif edemiyorum ki öyle garip değişik bir koku alıyorum.mutfak boşken koku alıyorum.yemek pişince enazindan yemek kokusu kalınca bu kadar midemi bulandirmiyor ama boşken felaket koku aliyorum
Bi düşük oldu geçen yıl bide bu işte canım rabbim nasip ederseinşallah canım amin. senin ilk gebeliğin mi
canım ben toplam günde 2 adet toz vitamin isimlerini hatırlayamadım şimdi suya katılanlardan, 1 tane demir ilacı,1 decavit,1 neptune oemga3 alıyorum dr bunları yazdıKızlar vitamin olarak ne alıyorsunuz? Ben omepa vm var biliyor musunuz bilmiyorum ama içerisinde omega 3 ten demire b12den folik asite dolu şey var. Hamilelerdeki Günlük ihtiyacı karşılamak için veriliyormuş
anladım canım amin. inşallahhhh nasip olurBi düşük oldu geçen yıl bide bu işte canım rabbim nasip ederse
canım ya 1 ayda nasıl böyle olmuş ki ,dr ne dedi peki. bende tekrr gittigimde bi söyleyeyim tekrarlayalım diyeKızlar yeni kan tahlil sonuclarım cıkmıs. Değerler hiç hosuma gitmedi. HbA1c genelde 4 cıkardı 6 ya yükselmiş. Trigliserid 98di 230 olmuş. Kolestrol 199 du 223 e cıkmıs.
Bun ve GGT de normal değerin altında çıkmış... 16.03.2019 da yaptırdıgım degerlerle 30.04.2019 epey bir fark var... Kesinlikle ayda 1 baktırmak lazım kana. Sabahları yumurta yiyorum onun dışında zaten saglıklı besleniyorum sonuclar beni cok şaşırttı ve üzdüdiyet yapmam gerekebilir...
Kızlar vitamin olarak ne alıyorsunuz? Ben omepa vm var biliyor musunuz bilmiyorum ama içerisinde omega 3 ten demire b12den folik asite dolu şey var. Hamilelerdeki Günlük ihtiyacı karşılamak için veriliyormuş
Bana doktorum ilk kontrol sonrası bunu verdi,1ciyi bitti 2i aldırdı.aynen dediğin gibi herşey var eksra bisey kullanmaya gerek yok dedi doktorum.Kızlar vitamin olarak ne alıyorsunuz? Ben omepa vm var biliyor musunuz bilmiyorum ama içerisinde omega 3 ten demire b12den folik asite dolu şey var. Hamilelerdeki Günlük ihtiyacı karşılamak için veriliyormuş
Kilo alımınız ne durumda peki,gebelikle beraber çok şey değişiyor, Dr unuz mutlaka uygun bir beslenme düzeni verir,o kadar dikkat ediyoruz demek ki vücut yapıyor yinede..Kızlar yeni kan tahlil sonuclarım cıkmıs. Değerler hiç hosuma gitmedi. HbA1c genelde 4 cıkardı 6 ya yükselmiş. Trigliserid 98di 230 olmuş. Kolestrol 199 du 223 e cıkmıs.
Bun ve GGT de normal değerin altında çıkmış... 16.03.2019 da yaptırdıgım degerlerle 30.04.2019 epey bir fark var... Kesinlikle ayda 1 baktırmak lazım kana. Sabahları yumurta yiyorum onun dışında zaten saglıklı besleniyorum sonuclar beni cok şaşırttı ve üzdüdiyet yapmam gerekebilir...
Allah allah şaşırdım şimdi bende 1 defa yaptırdım dahada yaptırmadım...Kızlar yeni kan tahlil sonuclarım cıkmıs. Değerler hiç hosuma gitmedi. HbA1c genelde 4 cıkardı 6 ya yükselmiş. Trigliserid 98di 230 olmuş. Kolestrol 199 du 223 e cıkmıs.
Dur sakin ol tatlın doktorun yorumlasın. Ben 1 aydır yumurta yemiyorum süt doğru dürüst içemiyorum almıyor midem peynir ve yoğurt dışında yiyemiyorum.Allah korusun yanı ne diyim.Bu Aydan sonra daha önemli sanırım.Kızlar yeni kan tahlil sonuclarım cıkmıs. Değerler hiç hosuma gitmedi. HbA1c genelde 4 cıkardı 6 ya yükselmiş. Trigliserid 98di 230 olmuş. Kolestrol 199 du 223 e cıkmıs.
Burda öyle birsey yokki canim sadece doktor görüyor. Gerek görürse söylüyor. Sistem cok farkli burda. Magnesyum ve vitamin vermisti en basindan kullaniyordum ama bulantilar basladiktan sonra hic kullanmadim. Sali da yine randevum vardi vitamini sordu dedim kullanamadim 2. ye geceyimmi dedim evet dedi o kadar. Mesela burda ikili test de doktor kesin yaptirmalisin demedikten sonra yapmiyorlar. Mesela bana dedi sali aldiracakmisin birsey olsa dedim hayir o zaman gerek yok yaptirmana. Ama mesela organ gelisimi kan akisi icin 3 lüye yolluyor eger istersek o haftalarda onu da sigorta karsiliyor zatenBence de mutlaka kullan. B12 ve d vitaminin kac tahlillerine kendin hic bakmıyor musun? Ben bütün degerlerimi hatmediyorum
Ayni ben. Konuyor diyoruz ne kokuyor ki diyorlar bilmiyorlar ki ne kokular kokluyoruzSeni çok iyi anlıyorum benimde mutfak kokuyor oturma odam koltuklarım sanki çok kötü kokuyor.esim de diyor neye benziyor nasıl bir koku tarif edemiyorum ki öyle garip değişik bir koku alıyorum.mutfak boşken koku alıyorum.yemek pişince enazindan yemek kokusu kalınca bu kadar midemi bulandirmiyor ama boşken felaket koku aliyorum
valla bana folik asitten başka bişi vermedi doktor kontrole gidince soracağımBana doktorum ilk kontrol sonrası bunu verdi,1ciyi bitti 2i aldırdı.aynen dediğin gibi herşey var eksra bisey kullanmaya gerek yok dedi doktorum.
Ama kilo aldırma ihtimali varmış her vitamin takviyesinde olduğu gibi
Ben 82 le baslamistim bulantidan 76 ya düsmüstüm en son da 600 gr almisim ama bulantilar gectikten sonra cok kilo alirsam diye cok korkuyorumKilo alımınız ne durumda peki,gebelikle beraber çok şey değişiyor, Dr unuz mutlaka uygun bir beslenme düzeni verir,o kadar dikkat ediyoruz demek ki vücut yapıyor yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?