2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım o zaman yazmıştım ama bebeğinizin ölçümleri yapıldı çok şükür herşeyi çok enfes dedi doktor bu tabirle :) ve yüzde yetmiş erkek demişti ama bakalım değişmezse:) :)
Ay maşallah maşallah insan ne kadar heyecanlanıyor biizmde 3 hafta sonra randevumuz var bakalım

Canım vücut hamileliğe adapte oldukça o ilk zamanlarki belirtiler azalıyormuş. Ama endişen geçmezse doktora git rahatla...
Ben de aynı sebeplerden korku yaşayıp, doktora gidip rahatlamıştım.

Çalışıyorum cnm sarımsak gündüz yiyemem :) benim de 12 çoktu yoğurt ayran basayım o zaman çok sağol

Meyveliturta19 canım ben bugun kontrole gittim benim 28 martta beri kanamam var tabi aktif olarak kanama 2 yada 3 gün sürüp geri kalan zaman kahve leke olarak geldi Son 1 haftadır lekelenme yok ve 28 martta beri 15 progestan iğne oldum oksapar hergün ve progestan 8 saatte bir fitil olarak kullanıyorum çünkü ağızdan alınca tansiyon tabana iniyo ben resmen progestan keş oldum bugün doktora dedim artık azaltıp yada bırakayım mı diye günde 3 almaya devam et dedi napayım bebeğim iyi olsun da

Merhaba. Bugün 12+0. Detaylı ultrason randevumuz vardı. Her şey yolunda şükür ve bebeğimin cinsiyeti kız dedi doktor. İlk bebeğim de kızdı ve o da detaylıda belli olmuştu. Sizlerden belli olan var mı?
BEnim randevu zamannımda bebişim 13 haftalık olcak belli olur herhalde bizimkide

İnşallah hepsinden güzel sonuclar alirsin canim.

Ben sabahtan aksama kadar rahat rahat yiyorum bi tek aksamlari çıkarıyorum bazen ona ragmen 3 4 kilo vermisim senin 5 vermen cok normal. Saglik ocagindaki ebe de doktorum da sorun degil birkac aya telafi olacak o kilolar merak etme dediler. Ancak bulantı ne zaman gecer sorusu malesef kisiye gore degisiyor. Doğuma kadar yasayani varmis karsi komsum oyleymis mesela :|

Aynen benim doktorda vermedi vitamin,ilaç vs doğal beslen diyor . Diğer hamile arkadaşımın doktoru da ölümüne vitamin ilaç yazmış bende muallaktayım
Bence dogal beslenmek cook zor. Cunku artik cogu şey hormonlu ve genetigiyle oynanmış. Tavuk yogurt yumurta hic biri ozellikle arayip dogalini bulmadiktan sonra malesef doğasıyla ayni etkiye sahip değil. Bence takviye ilac kullanmak malesef artik zorunlu gibi :|

Daha doktora gostermedim sonucları canım. Salı kontrolüm bakalım ne dicek.. kesin yiyorum falan sanıcak
inş sen yanılıyorsundur. canım kötü bişey yoktur. bende idrar tahlilimde kendimce netten edindigim bilgilere göre sonuç iyi değildi. ama dr iyi temiz dedi . inş öyledir

Günaydın kızlar dün akşam sokakta yavru bir kedi vardı eve alamadım ona çok üzüldüm için içimi yedi bütün gece karnım kasildi durdu sabah bel ağrısıyla uyandım çok huzursuzum yarın sabaha Dr randevusu aldım bakalım ne diyecek

Doktorlar baze
inş sen yanılıyorsundur. canım kötü bişey yoktur. bende idrar tahlilimde kendimce netten edindigim bilgilere göre sonuç iyi değildi. ama dr iyi temiz dedi . inş öyledir
Doktorlar bazen ciddi boyutta yüksek değilse öyle söyleyebiliyor. Ama mesela ben hamilelik troitim için test verdim doktor ekrandan yorum yaptı gayet iyi dedi. Ben sonucu bir aldım 3.8. Hamilelikte tsh 2.5 altı olması lazım. Ben her ay gidecektim o doktora o kadar para verip bir daha gitmeyeceğim ona mesela

Canım stres yorgunluk da cidden etkiliyor. Benim de belim biraz kötü iyiki bugün dersim yok. Evdeyim dinleneceğim.

canım benim ki idrar tahliliydi mesela lökosit normalde 2 ile 3 arası mı olmalı ne bende 3 4 arasıydı . hani hep böyle rakamlar vardı diger degerler normaldi. ama demekki korkulacak ilaç yazılacak bişey değilmiş ki normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…