Ay maşallah maşallah insan ne kadar heyecanlanıyor biizmde 3 hafta sonra randevumuz var bakalımCanım o zaman yazmıştım ama bebeğinizin ölçümleri yapıldı çok şükür herşeyi çok enfes dedi doktor bu tabirle :) ve yüzde yetmiş erkek demişti ama bakalım değişmezse:) :)
Canım vücut hamileliğe adapte oldukça o ilk zamanlarki belirtiler azalıyormuş. Ama endişen geçmezse doktora git rahatla...Günaydın arkadaşlar ben 13 + 3 deyim bu gün yaa bazı günler midem bulantım oluyordu ama bir iki gündür hiçbirşey hissetmiyorum hsmile değilim gibi normalde az ayakta dursam belim ağrırdı o bile yok artık sizde de böyle oluyor mu korkuyorum açıkçası daha da kontrole gitmeme 11 gün var
Özelden yazdım canım çok teşekkür ederim.Ozelden mesaj atabilirsin kuzucum
Çalışıyorum cnm sarımsak gündüz yiyemem :) benim de 12 çoktu yoğurt ayran basayım o zaman çok sağolDusurur tabii benim lökosit 13 tü bugün tertemiz çiktı
Bol bol su iç ve ayran iç mutlaka
Hatta cacık ye sarimsakta koy icine ben nerdeyse günde en az 3 kase cacık yiyorum sarimsak zaten doğal antibiyotik
Suyu en az 3 lt ic kuzum doktor bana öyle demisti iciyorum.. tuvaletten cikamiyorum ama antibiyotiksiz atlattim enfeksiyonu
Ye de her gün yeme cnm şeker oranı da yüksek fazlası kabız da yaparYemeyim muz artık ben.
Sağol canım Rabbim korusun meleklerimiziKıyamam.. cok sukur bebegin iyi sende iyisin ilacı ihmal etme kuzum gerçekten çok etkili bir ilaç hep aynı saatte icmeye çalış
Rabbim bir daha yaşatmasın
Erkek gibi canımMerhaba kızlar, bu da benim bebişin 10+2 görüntüsü doktor cinsiyeti gördü ama biz öğrenmek istemedik :) Sonra da pişman oldum :) 7 Mayıs da tekrar gidicez bakalım inşallah cinsiyete yorumu olan varmı :)Eki Görüntüle 2264734
Kiz gibi simdilik ama daha erkenMerhaba kızlar, bu da benim bebişin 10+2 görüntüsü doktor cinsiyeti gördü ama biz öğrenmek istemedik :) Sonra da pişman oldum :) 7 Mayıs da tekrar gidicez bakalım inşallah cinsiyete yorumu olan varmı :)Eki Görüntüle 2264734
BEnim randevu zamannımda bebişim 13 haftalık olcak belli olur herhalde bizimkideMerhaba. Bugün 12+0. Detaylı ultrason randevumuz vardı. Her şey yolunda şükür ve bebeğimin cinsiyeti kız dedi doktor. İlk bebeğim de kızdı ve o da detaylıda belli olmuştu. Sizlerden belli olan var mı?
kiz gibi canim yani benceMerhaba kızlar, bu da benim bebişin 10+2 görüntüsü doktor cinsiyeti gördü ama biz öğrenmek istemedik :) Sonra da pişman oldum :) 7 Mayıs da tekrar gidicez bakalım inşallah cinsiyete yorumu olan varmı :)Eki Görüntüle 2264734
İnşallah hepsinden güzel sonuclar alirsin canim.İyiyim şükür canım. Haftayı tamamlamayı bekliyorum sabırla.
CVS yapıldı bana kuzum. Amniosentez 16-17 . Haftada yapılıyor. %99 doğru sonuç veriyor evet. Ama burda sadece genetiğe bakılacak. Şu an risk %40. CVS temiz çıkarsa risk %15 e inecek inşallah. O zaman da haftası geldiğinde organlara bakılacak. Inşallah hepsinde güzel sonuçlar alırım. Allah kimseyi bu tarz şeylerle sınamasın .
Ben sabahtan aksama kadar rahat rahat yiyorum bi tek aksamlari çıkarıyorum bazen ona ragmen 3 4 kilo vermisim senin 5 vermen cok normal. Saglik ocagindaki ebe de doktorum da sorun degil birkac aya telafi olacak o kilolar merak etme dediler. Ancak bulantı ne zaman gecer sorusu malesef kisiye gore degisiyor. Doğuma kadar yasayani varmis karsi komsum oyleymis mesela :|Merhaba hanimlar. 11. Haftam bitiyor. Kilo kaybim 5. Birsey yiyemiyorum yediklerim de cikiyor malesef. Sali günü yeniden serum yedim. Su icmeye cabalasam da o da cikiyor. Doktor tuz kesinlikle tüketme ödem yapar kilo yapar dedi ama tuzlu salatalik disinda birsey yiyemiyorum. Zaten kilo da almiyorum hep veriyorum. Ne zaman gecer bu halim acaba
Bence dogal beslenmek cook zor. Cunku artik cogu şey hormonlu ve genetigiyle oynanmış. Tavuk yogurt yumurta hic biri ozellikle arayip dogalini bulmadiktan sonra malesef doğasıyla ayni etkiye sahip değil. Bence takviye ilac kullanmak malesef artik zorunlu gibi :|Aynen benim doktorda vermedi vitamin,ilaç vs doğal beslen diyor . Diğer hamile arkadaşımın doktoru da ölümüne vitamin ilaç yazmış bende muallaktayım
inş sen yanılıyorsundur. canım kötü bişey yoktur. bende idrar tahlilimde kendimce netten edindigim bilgilere göre sonuç iyi değildi. ama dr iyi temiz dedi . inş öyledirDaha doktora gostermedim sonucları canım. Salı kontrolüm bakalım ne dicek.. kesin yiyorum falan sanıcak
Doktorlar bazen ciddi boyutta yüksek değilse öyle söyleyebiliyor. Ama mesela ben hamilelik troitim için test verdim doktor ekrandan yorum yaptı gayet iyi dedi. Ben sonucu bir aldım 3.8. Hamilelikte tsh 2.5 altı olması lazım. Ben her ay gidecektim o doktora o kadar para verip bir daha gitmeyeceğim ona meselainş sen yanılıyorsundur. canım kötü bişey yoktur. bende idrar tahlilimde kendimce netten edindigim bilgilere göre sonuç iyi değildi. ama dr iyi temiz dedi . inş öyledir
Canım stres yorgunluk da cidden etkiliyor. Benim de belim biraz kötü iyiki bugün dersim yok. Evdeyim dinleneceğim.Günaydın kızlar dün akşam sokakta yavru bir kedi vardı eve alamadım ona çok üzüldüm için içimi yedi bütün gece karnım kasildi durdu sabah bel ağrısıyla uyandım çok huzursuzum yarın sabaha Dr randevusu aldım bakalım ne diyecek
canım benim ki idrar tahliliydi mesela lökosit normalde 2 ile 3 arası mı olmalı ne bende 3 4 arasıydı . hani hep böyle rakamlar vardı diger degerler normaldi. ama demekki korkulacak ilaç yazılacak bişey değilmiş ki normal dediDoktorlar baze
Doktorlar bazen ciddi boyutta yüksek değilse öyle söyleyebiliyor. Ama mesela ben hamilelik troitim için test verdim doktor ekrandan yorum yaptı gayet iyi dedi. Ben sonucu bir aldım 3.8. Hamilelikte tsh 2.5 altı olması lazım. Ben her ay gidecektim o doktora o kadar para verip bir daha gitmeyeceğim ona mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?