2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tuzlu salatalık bana da çok iyi geliyor. Yakında azalır bulantın canım az daha sabır.

Dikkat et bu dönemde canım. Çok şükür bebek de iyiymiş. Bol su bunu benim de yapmam lazım ama bir türlü içmiyorum
[/QUOTE]

Doktor susuz kalınca gebelerine serum başlattığı okuyormuş ilerki haftalarda. Sağlıklı su içmek varken seruma gerek kalmasın dedi.
Aynen de çalışırken dikkat biraz zor oluyor işte... sen de dikkat et bol su gerçekten dost

Ayyy. Bir de enfeksiyon var. İnşallah içeceğim artık

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah siz de çikolata kisti vardı değil mi kaç cm di acaba amh kaçtı çok soru sordum özür dilerim ben de çikolata kisti hastasıyım iki kere tüp bebek denedim iki kere de normal yolla gebe kaldım tekrar deneyim mi tüp bebek diye hep aklım karışıyor

Aaaa meyveden mi??? E ben her gün 1 muz 1 elma ve 10 erik yiyorum ara ögün.
Benim de insülin direncim var çok meyve yiyorsun insülin direncin varsa. Artı meyveleri yoğurtla tüket.

Kaldı ki 5. Aydan sonra gebelik şeker için potansiyel adaylarız. Meyvede ciddi şeker var sadece yapay değil.

Ne guzel canım gözün aydın Saglıkla gelsin oglun :) kac haftalıksın tam olarak

Benim de insülin direncim var çok meyve yiyorsun insülin direncin varsa. Artı meyveleri yoğurtla tüket.

Kaldı ki 5. Aydan sonra gebelik şeker için potansiyel adaylarız. Meyvede ciddi şeker var sadece yapay değil.

Bende korkuyorum bundan çünkü karpuz yiyorum oğlumda gebelik şekerim çıkmıştı son 3 ay diyet yaptım aç kaldım bunda da olmam inşallah

Doktorlarda her konuda olduğu gibi bu konudada farklı görüşler oluyor,kimisi gerek yok vitamin takviyesine diyor kimiside kesinlikle gerekli vücutta tüm depolar boşalıyor takviye etmek lazım diyor

Aynen benim doktorda vermedi vitamin,ilaç vs doğal beslen diyor . Diğer hamile arkadaşımın doktoru da ölümüne vitamin ilaç yazmış bende muallaktayım

Çokk sağoll ilactan sonra hemen kesiliyor k.rengi lekeler tamamen biter insallah
Ya hiç sorma yengem, ablam hepsi erken öğrendi kız oldukları halde ya bizim bebekler çok nazlı ya da tam doktorlarına çattık

Yaa yerim boks maçı yapar gibiler o kolları.İnşallah en kısa zamanda lekelerinde bitecek canım moralini yüksek tut ve bol bol dinlen.

Insallahh kuzumm cok sagoll ❤
Ben bir de ilk kez hareket ederken gördüm benimki biraz tembel her gidisimde dinleniyordu

Bu hafta cinsiyet icin erken değil canım tahmin edilebilirdi bilemedim kanama alani konusunda çok haklısın görmeleri gerekirdi inşallah saglıkli olun da gerisi kafa karışıklığı olsun

Aminn insallahh Eşim de aynisini soyluyor resmen ilaca bagliyiz ama neden oldugunu bilmiyoruz.. ilac olmasa tekrarlayacak sorunu bulmaları lazım
Eski jinekologuma gidecegim bir de o görsün

Cinsiyet konusunda sanki 3 doktorda anlasmis gibi ayni seyi soyledi

Çokk tesekkur ederimm evet ya biraz kafam dağılırdı öğrenseydim ama olsun sağlıklı olsubda

Benim de lökositim yükselmil biraz su onu da düşürür dedi doktor cnm ah ah napcaz

Dusurur tabii benim lökosit 13 tü bugün tertemiz çiktı

Bol bol su iç ve ayran iç mutlaka
Hatta cacık ye sarimsakta koy icine ben nerdeyse günde en az 3 kase cacık yiyorum sarimsak zaten doğal antibiyotik

Suyu en az 3 lt ic kuzum doktor bana öyle demisti iciyorum.. tuvaletten cikamiyorum ama antibiyotiksiz atlattim enfeksiyonu

Kıyamam.. cok sukur bebegin iyi sende iyisin ilacı ihmal etme kuzum gerçekten çok etkili bir ilaç hep aynı saatte icmeye çalış
Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…