Tuzlu salatalık bana da çok iyi geliyor. Yakında azalır bulantın canım az daha sabır.İnsülin direnci olanlarda akşam yenen bol tatlı meyveler de trigliseridi ciddi biçimde yükseltiyor. Dikkat etmek lazım.
QUOTE="Hatice Meryem, post: 59794913, member: 865286"]
Merhaba hanimlar. 11. Haftam bitiyor. Kilo kaybim 5. Birsey yiyemiyorum yediklerim de cikiyor malesef. Sali günü yeniden serum yedim. Su icmeye cabalasam da o da cikiyor. Doktor tuz kesinlikle tüketme ödem yapar kilo yapar dedi ama tuzlu salatalik disinda birsey yiyemiyorum. Zaten kilo da almiyorum hep veriyorum. Ne zaman gecer bu halim acaba
Ayyy. Bir de enfeksiyon var. İnşallah içeceğim artıkDoktor susuz kalınca gebelerine serum başlattığı okuyormuş ilerki haftalarda. Sağlıklı su içmek varken seruma gerek kalmasın dedi.
Aynen de çalışırken dikkat biraz zor oluyor işte... sen de dikkat et bol su gerçekten dost
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah siz de çikolata kisti vardı değil mi kaç cm di acaba amh kaçtı çok soru sordum özür dilerim ben de çikolata kisti hastasıyım iki kere tüp bebek denedim iki kere de normal yolla gebe kaldım tekrar deneyim mi tüp bebek diye hep aklım karışıyorAllah razı olsun çok teşekkür ederim, nifty 70 adet genetik hastalığı tarayan bir test,biz ikili üçlü dörtlü yaptırmayacağız onun yerine sadece bu,% 99 doğruluk payı var,yaşım nedeniyle diğerleri yüksek risk verir çünkü
Benim de insülin direncim var çok meyve yiyorsun insülin direncin varsa. Artı meyveleri yoğurtla tüket.Aaaa meyveden mi??? E ben her gün 1 muz 1 elma ve 10 erik yiyorum ara ögün.
Benim de lökositim yükselmil biraz su onu da düşürür dedi doktor cnm ah ah napcazAyyy. Bir de enfeksiyon var. İnşallah içeceğim artık
valla benim 2 gündür tansiyon 8-4 düşünebiliyormusun
kaşınıyorum kaldırmıyorum vc hariç
Ne guzel canım gözün aydın Saglıkla gelsin oglun :) kac haftalıksın tam olarakArkadaşlar selam iyiyim çok şükür hastaneden çıkarıldım herşey yolunda kanama sebebi bulunamadı doğal bir olay diye kabul et dedi bebeği emziriyordum kesmem gerekiyor bebeğimizin cinsiyeti netleşti oğluşumuz geliyor net gördük rabbim kucağa almayı da nasip etsin çocuklar etkilendi bu durumdan hemen toparlarız umarım öpüldünüz hepiniz
Benim de insülin direncim var çok meyve yiyorsun insülin direncin varsa. Artı meyveleri yoğurtla tüket.
Kaldı ki 5. Aydan sonra gebelik şeker için potansiyel adaylarız. Meyvede ciddi şeker var sadece yapay değil.
İçelim artık bol bol. İhmal etmeyelim. Aldım şişeyi yanımaBenim de lökositim yükselmil biraz su onu da düşürür dedi doktor cnm ah ah napcaz
Ben de sdce folik asit kullanıyorum d vitaminim çok dusuk günde 10 damla d vitaminine başlıcamvalla bana folik asitten başka bişi vermedi doktor kontrole gidince soracağım
Doktorlarda her konuda olduğu gibi bu konudada farklı görüşler oluyor,kimisi gerek yok vitamin takviyesine diyor kimiside kesinlikle gerekli vücutta tüm depolar boşalıyor takviye etmek lazım diyor
Geçmiş olsun canım. Kahverengi akıntılar önceki kanamalarından olan eski kanamalardır temizleniyordur için. K.rengiden korkma demişti benim doktor. 3 temkinli doktora denk gelmişsin şansınamillet 10.haftada öğreniyo ya benimkide söylemedi bekliycez artık
Yaa yerim boks maçı yapar gibiler o kolları.İnşallah en kısa zamanda lekelerinde bitecek canım moralini yüksek tut ve bol bol dinlen.
Bu hafta cinsiyet icin erken değil canım tahmin edilebilirdi bilemedim kanama alani konusunda çok haklısın görmeleri gerekirdi inşallah saglıkli olun da gerisi kafa karışıklığı olsun
Gözün aydın tatlım. Çok çok sevindim. Aradan cinsiyet de çıksaydı keşke
Oy ne güzel. Emzirme de kanamaya düşüğe sebep diye duymuştum . Zor olacak ama iyi olur. Kaç haftalık senin?
Benim bulantılar biraz azaldı ama yanmalar çok. Yedikten sonra çok kötü oluyorum. Gaz çok fazla. Mutfak hala girilemeyen alan. Daha coook ıyi günlere herhalde
Benim de lökositim yükselmil biraz su onu da düşürür dedi doktor cnm ah ah napcaz
Yemeyim muz artık ben.Benim de insülin direncim var çok meyve yiyorsun insülin direncin varsa. Artı meyveleri yoğurtla tüket.
Kaldı ki 5. Aydan sonra gebelik şeker için potansiyel adaylarız. Meyvede ciddi şeker var sadece yapay değil.
Kızlar @RabsernurMeyveliturta19 @Adalovelace
Bugün kanamam olmadı şükür ama doktora gittim. Çok şükür bebeğim iyi. Kanaman yok ama kasılma devam ediyor. Serklaja kadar günde 200 mg progestan verdi. Yorulmak yok, bol su içmen lazım dedi.
Ömrümden ömür gitti ya...
İnşallah iyi sonuçlar gelsin canım. Bugünler geçmiş gitmiş olsun
Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah hepsi tertemiz çıkar.
Kızlar forumda mesleği avukat var mı iş çıkışımla ilgili bana yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?