Merk etme bundan endişelenen insan bebeğine cok iyi bakar. Ayrıca o zamanda hala yazısıyo olacagız. Birbirimizden öyle çok şey öğreneceğizki.. Biz kızımda arkadaslarla kaç cc sütümüz oldugunu bile tartısıyorduk kafalar ucmustu. Zaten uyumayıp sabahlıyordukya sabaha kadar faceden konusuyorduk. O günleri özlüyorum çok..:)) Bebekler için olan toz sabunlar müthiş kokuyo bebklerde terlemediği için 1 hafta bile giyse güzel kokar. Ayrıca ev bile temiz kokuyo onların kıyafetlerinden..arkadaşlar size bişey sormak istiyorum özellikle annelere sorum. bizim bi tanıdk var yeni doğum yaptı annemlerle bir toplantıda denk gelmişler. kız bebeğe bakamıyormuş yani bebeğin üstü başı pismiş. bebek zayıfmış hep ağlıyormuş emziremiyormuş. altını değişemiyormuş beceremiyormuş yani. orda da sürekli bebeği kendi annesinin üstüne atıyormuş falan filan. hatta mevlüttelermiş. hoca bile demiş kızım sen napıyorsun böyle bebek bakılmaz daha kırklı bebeğe böyle davranılmaz vs demiş. dün annemlerde lafı açılınca merak ettim bir bebeğe nasıl bakılmalı yani kız nerde yanlış yapıyor. onun adına üzüldüm. ama bende öyle olmak istemem.
bazı bebeklere bakıyorum bakımsız üstü başı dagınık kusmuk kokuyor falan. tabi bebek o melek huylanmıyorum. ama bazıları da tertemiz mis gibi içine sokasın geliyor parlıyor böyle tiril tiril. demek istedigimi anladınız değil mi . ben bebegime çok iyi bakmak istiyorum en azından temiz olmasını istiyorum bunun sırrı neyde gizli ki ? anneden mi kaynaklanıyor acaba
canım neden acaba hayır olsun üşütmüş gibisin yada yediğiin mi bozdu senikızlar fena şekilde karnım ağrıyor huzursuz bi ağrı, ishalde olmuşum ne geçirir ki ateş basıyo vücudumu
canım maşallah ::) güzel haber bunlar. bu gidişle acilde doğurucan gibime geliyor :) şaka tabi yanlış anlamagünaydın kızlar..
akşam acile dr a gittim bebek gayet güzeldi..
tansiyonum için sorun yok dinlen rapor verelim dedi yok dedim işimi aksatamam çünki ayrıca evde bitane daha bebe var o işten daha fena hiç oturmuyorum haftasonu hiç deilse burda biraz oturuyorum.
neyse az kaldı cinsiyet söylicekti ama yanıltırım sizi dedi
haftaya kesin çıkacak dedi 12+3 gürünüyor şuan dedi.
kan şurupları yazdı şişelerde bunu hiç kullanan oldumu acaba?
zorla içecem çückü hemen kanımı yükseltir diye düşünüyor. kansızlıktanda tansiyon iner dedi.
bebek hareketliydi sağlıklı sorun yok dedi.
bakalım pazartesi esas dr da randevum var bakalım ne diyecek.
Canım troit ilacı bir hormon ilacı. Vücut ihtiyacını karşılıyor. Zararı yok tam tersi normal olmayan troit değerlerinin çok daha zararı var. Bu arada genelde hamilelikte yükselir ilk aylarda bebek annenin troitini kullandığı için. Benim hamilelikte yükseliyor.Kizlar bende de bel agrisi var.Ayakta kalinca ozellikle artiyor.Sag kasigimda agri hissediyorum bazen.Bunlar normalmiş hep..Benim tiroidlerimde biraz sikinti cikti.Bir de D vitaminim biraz dusuk cikti.Onun disinda idrar,kan tahlili hepsi temiz.Tiroid de de cok buyuk sapmalar yoktu.Doktorum dahiliyeye git dedi. Bugun gidecegim..Insallah ilac vermez.Kizlar hamilelikte tiroid ilaci veriliuor mu?Yani kullanilabilir mi?Aranizda kullanan var mi?Benimki düşük cikiyor hep.
2.5 altında olması hamilelikte iyi demek. Ama en ideal tsh değeri 1-2 arası bu değer aralığında tutmak çok iyi.3.21 di benim troit.. gün aşırı ilaç kullanıyorum 2.41 çıktı dün bu hafta dahiliyeciye göstericem bakalım ne diyecem
canım benim eminim mis gibi bakacaksın.arkadaşlar size bişey sormak istiyorum özellikle annelere sorum. bizim bi tanıdk var yeni doğum yaptı annemlerle bir toplantıda denk gelmişler. kız bebeğe bakamıyormuş yani bebeğin üstü başı pismiş. bebek zayıfmış hep ağlıyormuş emziremiyormuş. altını değişemiyormuş beceremiyormuş yani. orda da sürekli bebeği kendi annesinin üstüne atıyormuş falan filan. hatta mevlüttelermiş. hoca bile demiş kızım sen napıyorsun böyle bebek bakılmaz daha kırklı bebeğe böyle davranılmaz vs demiş. dün annemlerde lafı açılınca merak ettim bir bebeğe nasıl bakılmalı yani kız nerde yanlış yapıyor. onun adına üzüldüm. ama bende öyle olmak istemem.
bazı bebeklere bakıyorum bakımsız üstü başı dagınık kusmuk kokuyor falan. tabi bebek o melek huylanmıyorum. ama bazıları da tertemiz mis gibi içine sokasın geliyor parlıyor böyle tiril tiril. demek istedigimi anladınız değil mi . ben bebegime çok iyi bakmak istiyorum en azından temiz olmasını istiyorum bunun sırrı neyde gizli ki ? anneden mi kaynaklanıyor acaba
canım ya ne güzel yazmışsın. inş o anlarıda beraber yaşarız. ne biliym inş öyle olmam ona da allah yardım etsin. aynen o toz sabunlar mis gibi kokuyor. ayyyyy düşüncesi bile çok heyecanlı :)Merk etme bundan endişelenen insan bebeğine cok iyi bakar. Ayrıca o zamanda hala yazısıyo olacagız. Birbirimizden öyle çok şey öğreneceğizki.. Biz kızımda arkadaslarla kaç cc sütümüz oldugunu bile tartısıyorduk kafalar ucmustu. Zaten uyumayıp sabahlıyordukya sabaha kadar faceden konusuyorduk. O günleri özlüyorum çok..:)) Bebekler için olan toz sabunlar müthiş kokuyo bebklerde terlemediği için 1 hafta bile giyse güzel kokar. Ayrıca ev bile temiz kokuyo onların kıyafetlerinden..
İshal olduğuna göre ya yediğin dokundu üşüttün canım ya da bakteriyel bir durum olabilir. Doktora git ateş de basıyorsa bakteriyel olabiliyor. Ercefuryl diye bir ilaç var genelde onu veriyorlar bitkisel ama etkili. Ama kesin git doktora. İsal daha da susuz bırakır vücudu. O zaman idrar lökosit de artarkızlar fena şekilde karnım ağrıyor huzursuz bi ağrı, ishalde olmuşum ne geçirir ki ateş basıyo vücudumu
2.5 altında olması hamilelikte iyi demek. Ama en ideal tsh değeri 1-2 arası bu değer aralığında tutmak çok iyi.
canım üşütmedğime emnim. fakat dün iki tabak yogurtlu yemek yedim o yapmış olabilir. muz yesem geçer micanım neden acaba hayır olsun üşütmüş gibisin yada yediğiin mi bozdu seni
Aynı durumdayım canım bir de antibiyotik var şimdi enfeksiyon için.Belki doktor gun asiridan, 3 günde bire falan cikarır .. valla progestron hapı-iğnesi, troit, folik beynim yandı
canım ishal dedigim afedersin sıvılaşmıştı biraz ama sabahtan beri 1 kez gittim sanırım. dünki yedgim yogurtlu yemek yaptı. çünkü yogurtlu yemek böyle yapıyor beniİshal olduğuna göre ya yediğin dokundu üşüttün canım ya da bakteriyel bir durum olabilir. Doktora git ateş de basıyorsa bakteriyel olabiliyor. Ercefuryl diye bir ilaç var genelde onu veriyorlar bitkisel ama etkili. Ama kesin git doktora. İsal daha da susuz bırakır vücudu. O zaman idrar lökosit de artar
evet muz ye dinlen kuzum bakalımcanım üşütmedğime emnim. fakat dün iki tabak yogurtlu yemek yedim o yapmış olabilir. muz yesem geçer mi
Anladım o zaman sıcak bişeyler iç canım. Yediğin dokunmuş.canım ishal dedigim afedersin sıvılaşmıştı biraz ama sabahtan beri 1 kez gittim sanırım. dünki yedgim yogurtlu yemek yaptı. çünkü yogurtlu yemek böyle yapıyor beni
aynen canım inşallahhh o günlere varırız. teşekkür ederim güzel sözlerin için bilmukabelecanım benim eminim mis gibi bakacaksın.
o kız bocalamış olabilir başta biraz bocalama olabilir normal.
zamanla herşey güzelleşiyor
çok güzel bir anne oluyorsun hemen panikleme yaşarken kendiliğinden olacak.
F foodme nin dediği gibi ozaman yazışıcaz deneyimleri paylaşcaz rahatlıcaksın şimdide düşünme hamilelik muhteşem tadını çıkar.
Aynı durumdayım canım bir de antibiyotik var şimdi enfeksiyon için.
dur yiyeyim işyerindeyim gidip arka odaya yarım saat uzanayım barievet muz ye dinlen kuzum bakalım
bozmuş olabilir seni o ağrılar hep gazdan ishalden
aynen zahter tarçın falan nasıl gelir. zararı olur mu sıcak olarak başka ne var ki aklıma bişey gelmiyor :)Anladım o zaman sıcak bişeyler iç canım. Yediğin dokunmuş.
Bir ay önce monural yani o tek kullanımlık kullandım. Sonra hiç lökosit de bakteri de çıkmadı. Ama bir ay sonra tekrar etti. Ama benim boğazım da enfeksiyon yaptı. Kanımda da enfeksiyon vardı. Enfexia diye beş günlük antibiyotik verdi. Ve bence iyi geldi. Boğazım bugün çok daha iyiHangisini verdi tek kullanımlık ilaç mı verdi doktorun? Akşam suya katılıp içilenlerden
Bir de kültür tahlili yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?