2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merk etme bundan endişelenen insan bebeğine cok iyi bakar. Ayrıca o zamanda hala yazısıyo olacagız. Birbirimizden öyle çok şey öğreneceğizki.. Biz kızımda arkadaslarla kaç cc sütümüz oldugunu bile tartısıyorduk kafalar ucmustu. Zaten uyumayıp sabahlıyordukya sabaha kadar faceden konusuyorduk. O günleri özlüyorum çok..:)) Bebekler için olan toz sabunlar müthiş kokuyo bebklerde terlemediği için 1 hafta bile giyse güzel kokar. Ayrıca ev bile temiz kokuyo onların kıyafetlerinden..

canım maşallah ::) güzel haber bunlar. bu gidişle acilde doğurucan gibime geliyor :) şaka tabi yanlış anlama

acile ne diye gidiyorsun. mesela burdaki drlar acil bişey olmadıgı sürece polk. gel diyorlar sen ne diyorsun

Canım troit ilacı bir hormon ilacı. Vücut ihtiyacını karşılıyor. Zararı yok tam tersi normal olmayan troit değerlerinin çok daha zararı var. Bu arada genelde hamilelikte yükselir ilk aylarda bebek annenin troitini kullandığı için. Benim hamilelikte yükseliyor.

canım benim eminim mis gibi bakacaksın.
o kız bocalamış olabilir başta biraz bocalama olabilir normal.
zamanla herşey güzelleşiyor
çok güzel bir anne oluyorsun hemen panikleme yaşarken kendiliğinden olacak.
F foodme nin dediği gibi ozaman yazışıcaz deneyimleri paylaşcaz rahatlıcaksın şimdide düşünme hamilelik muhteşem tadını çıkar.

canım ya ne güzel yazmışsın. inş o anlarıda beraber yaşarız. ne biliym inş öyle olmam ona da allah yardım etsin. aynen o toz sabunlar mis gibi kokuyor. ayyyyy düşüncesi bile çok heyecanlı :)

kızlar fena şekilde karnım ağrıyor huzursuz bi ağrı, ishalde olmuşum ne geçirir ki ateş basıyo vücudumu
İshal olduğuna göre ya yediğin dokundu üşüttün canım ya da bakteriyel bir durum olabilir. Doktora git ateş de basıyorsa bakteriyel olabiliyor. Ercefuryl diye bir ilaç var genelde onu veriyorlar bitkisel ama etkili. Ama kesin git doktora. İsal daha da susuz bırakır vücudu. O zaman idrar lökosit de artar

F foodme kuzum sen çocuğun kanını öğrendin mi kansızlığı sordunmu naptın.
akşam bana dr gene yorum yaptı. ilk bebeğin kanının seninkiyle aynı olması 2. ciye zarar vermiyor hiç bir şeye gerek yok dedi benim kız - çünki. sen geldin direk aklıma

canım ishal dedigim afedersin sıvılaşmıştı biraz ama sabahtan beri 1 kez gittim sanırım. dünki yedgim yogurtlu yemek yaptı. çünkü yogurtlu yemek böyle yapıyor beni

aynen canım inşallahhh o günlere varırız. teşekkür ederim güzel sözlerin için bilmukabele

Hangisini verdi tek kullanımlık ilaç mı verdi doktorun? Akşam suya katılıp içilenlerden

Bir de kültür tahlili yaptırdın mı
Bir ay önce monural yani o tek kullanımlık kullandım. Sonra hiç lökosit de bakteri de çıkmadı. Ama bir ay sonra tekrar etti. Ama benim boğazım da enfeksiyon yaptı. Kanımda da enfeksiyon vardı. Enfexia diye beş günlük antibiyotik verdi. Ve bence iyi geldi. Boğazım bugün çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…