Evet evet onu su bile içerek atarsın merak etme.canım benim ki idrar tahliliydi mesela lökosit normalde 2 ile 3 arası mı olmalı ne bende 3 4 arasıydı . hani hep böyle rakamlar vardı diger degerler normaldi. ama demekki korkulacak ilaç yazılacak bişey değilmiş ki normal dedi
canım işin ilginç tarafı günde 3,5 litre su içiyorum içme suyumu bile değiştirdim. hergün eriklinin cam şişelerinden alıyorum 4 tane daha ne yapsam ki blemedimEvet evet onu su bile içerek atarsın merak etme.
canım o depresyona girmiştir kim oyle davranır yoksa sen merak etme temiz bakarsınarkadaşlar size bişey sormak istiyorum özellikle annelere sorum. bizim bi tanıdk var yeni doğum yaptı annemlerle bir toplantıda denk gelmişler. kız bebeğe bakamıyormuş yani bebeğin üstü başı pismiş. bebek zayıfmış hep ağlıyormuş emziremiyormuş. altını değişemiyormuş beceremiyormuş yani. orda da sürekli bebeği kendi annesinin üstüne atıyormuş falan filan. hatta mevlüttelermiş. hoca bile demiş kızım sen napıyorsun böyle bebek bakılmaz daha kırklı bebeğe böyle davranılmaz vs demiş. dün annemlerde lafı açılınca merak ettim bir bebeğe nasıl bakılmalı yani kız nerde yanlış yapıyor. onun adına üzüldüm. ama bende öyle olmak istemem.
bazı bebeklere bakıyorum bakımsız üstü başı dagınık kusmuk kokuyor falan. tabi bebek o melek huylanmıyorum. ama bazıları da tertemiz mis gibi içine sokasın geliyor parlıyor böyle tiril tiril. demek istedigimi anladınız değil mi . ben bebegime çok iyi bakmak istiyorum en azından temiz olmasını istiyorum bunun sırrı neyde gizli ki ? anneden mi kaynaklanıyor acaba
canım bel ağrısı bende de oluyor. bazen öyle ağrıyor ki ikiye ayrılacak sanıyorum birilerine yavaşca masaj yaptır biraz faydası oluyor. bide duşa gir rahatlatıyorkızlar pzt doktor muyanemi bugüne aldım dünden beri aşırı bir bel agrisi var sanki dogum yapcam anlamadim bir gideyim dua ettin birşey olmasin kızlar öğleden sonra gittcem
Meyveliturta19 canım ben bugun kontrole gittim benim 28 martta beri kanamam var tabi aktif olarak kanama 2 yada 3 gün sürüp geri kalan zaman kahve leke olarak geldi Son 1 haftadır lekelenme yok ve 28 martta beri 15 progestan iğne oldum oksapar hergün ve progestan 8 saatte bir fitil olarak kullanıyorum çünkü ağızdan alınca tansiyon tabana iniyo ben resmen progestan keş oldum bugün doktora dedim artık azaltıp yada bırakayım mı diye günde 3 almaya devam et dedi napayım bebeğim iyi olsun da
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum özellikle annelere sorum. bizim bi tanıdk var yeni doğum yaptı annemlerle bir toplantıda denk gelmişler. kız bebeğe bakamıyormuş yani bebeğin üstü başı pismiş. bebek zayıfmış hep ağlıyormuş emziremiyormuş. altını değişemiyormuş beceremiyormuş yani. orda da sürekli bebeği kendi annesinin üstüne atıyormuş falan filan. hatta mevlüttelermiş. hoca bile demiş kızım sen napıyorsun böyle bebek bakılmaz daha kırklı bebeğe böyle davranılmaz vs demiş. dün annemlerde lafı açılınca merak ettim bir bebeğe nasıl bakılmalı yani kız nerde yanlış yapıyor. onun adına üzüldüm. ama bende öyle olmak istemem.
bazı bebeklere bakıyorum bakımsız üstü başı dagınık kusmuk kokuyor falan. tabi bebek o melek huylanmıyorum. ama bazıları da tertemiz mis gibi içine sokasın geliyor parlıyor böyle tiril tiril. demek istedigimi anladınız değil mi . ben bebegime çok iyi bakmak istiyorum en azından temiz olmasını istiyorum bunun sırrı neyde gizli ki ? anneden mi kaynaklanıyor acaba
anlamadım ki işte korktum birazda. bu konuyu ilerleyen zamanlarda araştırmalıyım nasıl daha iyi olunur gibisinden. allah o kıza da yardım etsincanım o depresyona girmiştir kim oyle davranır yoksa sen merak etme temiz bakarsın
kızlar pzt doktor muyanemi bugüne aldım dünden beri aşırı bir bel agrisi var sanki dogum yapcam anlamadim bir gideyim dua ettin birşey olmasin kızlar öğleden sonra gittcem
canımsın ya çok teşekkür ederim . inşallahhhhBu kadar ince düşünen bir insanın bebeğine kötü bakma gibi bir şansı yok ❤
Aaa çok iyi maşallah devam et zamanla kalanı da atar. Ben bir hafta çok su içip kızılcık yeyince sıfırlanmıştı lökosit. Ama sonra içmedim saf gibi.canım işin ilginç tarafı günde 3,5 litre su içiyorum içme suyumu bile değiştirdim. hergün eriklinin cam şişelerinden alıyorum 4 tane daha ne yapsam ki blemedim
işte bende sürekli bol bol içiyorum anlamadım ki. arıtma suyunda bakteri olabilir diye. hazır alıyorum plastik bile değil camlardan ama yine aynıAaa çok iyi maşallah devam et zamanla kalanı da atar. Ben bir hafta çok su içip kızılcık yeyince sıfırlanmıştı lökosit. Ama sonra içmedim saf gibi.
Kizlar bende de bel agrisi var.Ayakta kalinca ozellikle artiyor.Sag kasigimda agri hissediyorum bazen.Bunlar normalmiş hep..Benim tiroidlerimde biraz sikinti cikti.Bir de D vitaminim biraz dusuk cikti.Onun disinda idrar,kan tahlili hepsi temiz.Tiroid de de cok buyuk sapmalar yoktu.Doktorum dahiliyeye git dedi. Bugun gidecegim..Insallah ilac vermez.Kizlar hamilelikte tiroid ilaci veriliuor mu?Yani kullanilabilir mi?Aranizda kullanan var mi?Benimki düşük cikiyor hep.
bu troid degeri nasıl belli oluyor. ayrıca bir testi mi varEvet kuzum ben kullanıyorum troit ilacı
Hamilelere uygun şekilde veriliyor merak etme.. troit çok önemli bebek gelişimi için biran önce dahiliye görsün seni
Kaç çıktı?
bu troid degeri nasıl belli oluyor. ayrıca bir testi mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?