2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet evet onu su bile içerek atarsın merak etme.

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum özellikle annelere sorum. bizim bi tanıdk var yeni doğum yaptı annemlerle bir toplantıda denk gelmişler. kız bebeğe bakamıyormuş yani bebeğin üstü başı pismiş. bebek zayıfmış hep ağlıyormuş emziremiyormuş. altını değişemiyormuş beceremiyormuş yani. orda da sürekli bebeği kendi annesinin üstüne atıyormuş falan filan. hatta mevlüttelermiş. hoca bile demiş kızım sen napıyorsun böyle bebek bakılmaz daha kırklı bebeğe böyle davranılmaz vs demiş. dün annemlerde lafı açılınca merak ettim bir bebeğe nasıl bakılmalı yani kız nerde yanlış yapıyor. onun adına üzüldüm. ama bende öyle olmak istemem.

bazı bebeklere bakıyorum bakımsız üstü başı dagınık kusmuk kokuyor falan. tabi bebek o melek huylanmıyorum. ama bazıları da tertemiz mis gibi içine sokasın geliyor parlıyor böyle tiril tiril. demek istedigimi anladınız değil mi . ben bebegime çok iyi bakmak istiyorum en azından temiz olmasını istiyorum bunun sırrı neyde gizli ki ? anneden mi kaynaklanıyor acaba

canım o depresyona girmiştir kim oyle davranır yoksa sen merak etme temiz bakarsın

kızlar pzt doktor muyanemi bugüne aldım dünden beri aşırı bir bel agrisi var sanki dogum yapcam anlamadim bir gideyim dua ettin birşey olmasin kızlar öğleden sonra gittcem
canım bel ağrısı bende de oluyor. bazen öyle ağrıyor ki ikiye ayrılacak sanıyorum birilerine yavaşca masaj yaptır biraz faydası oluyor. bide duşa gir rahatlatıyor

Çokk geçmiss olsunn şükür atlatmıssın Rabbim bir daha tekrarını göstermesin ❤

Kanamanın nerede ve neden oluştuğuna dair bir bilgi verdiler mi sana?

Kahverengi lekeyeyle tamamen temizleniyor demek ki.. benim de bu sabah ilk kez kahve rengi leke gelmedi ilaçtan önce
Resmen sanki adet oldum ve bitti gibi

Doktorun tedbir amaçlı bıraktırmamıştır.. ağızdan alım çok fena ben bir kaç saat sarhoş gibi geziyorum .. ama dediğin gibi yeterki iyi olsunlar ❤ yine de iyi ki böyle bir ilaç üretilmiş

Bu kadar ince düşünen bir insanın bebeğine kötü bakma gibi bir şansı yok ❤

kızlar pzt doktor muyanemi bugüne aldım dünden beri aşırı bir bel agrisi var sanki dogum yapcam anlamadim bir gideyim dua ettin birşey olmasin kızlar öğleden sonra gittcem

Sen yine tedbir amaçlı git ama korkma.. bebeğin artik büyüdüğ için baskı oluyor oraya doktorum bana öyle söylemişti
Kanama vs. olmadığı sürece bel ve kasık ağrıları korkutmasın demişti..

Bir de biraz fazla ayakta kaldın mı bu aralar?

canım işin ilginç tarafı günde 3,5 litre su içiyorum içme suyumu bile değiştirdim. hergün eriklinin cam şişelerinden alıyorum 4 tane daha ne yapsam ki blemedim
Aaa çok iyi maşallah devam et zamanla kalanı da atar. Ben bir hafta çok su içip kızılcık yeyince sıfırlanmıştı lökosit. Ama sonra içmedim saf gibi.

Kizlar bende de bel agrisi var.Ayakta kalinca ozellikle artiyor.Sag kasigimda agri hissediyorum bazen.Bunlar normalmiş hep..Benim tiroidlerimde biraz sikinti cikti.Bir de D vitaminim biraz dusuk cikti.Onun disinda idrar,kan tahlili hepsi temiz.Tiroid de de cok buyuk sapmalar yoktu.Doktorum dahiliyeye git dedi. Bugun gidecegim..Insallah ilac vermez.Kizlar hamilelikte tiroid ilaci veriliuor mu?Yani kullanilabilir mi?Aranizda kullanan var mi?Benimki düşük cikiyor hep.

Aaa çok iyi maşallah devam et zamanla kalanı da atar. Ben bir hafta çok su içip kızılcık yeyince sıfırlanmıştı lökosit. Ama sonra içmedim saf gibi.
işte bende sürekli bol bol içiyorum anlamadım ki. arıtma suyunda bakteri olabilir diye. hazır alıyorum plastik bile değil camlardan ama yine aynı

Evet kuzum ben kullanıyorum troit ilacı
Hamilelere uygun şekilde veriliyor merak etme.. troit çok önemli bebek gelişimi için biran önce dahiliye görsün seni
Kaç çıktı?

Evet kuzum ben kullanıyorum troit ilacı
Hamilelere uygun şekilde veriliyor merak etme.. troit çok önemli bebek gelişimi için biran önce dahiliye görsün seni
Kaç çıktı?
bu troid degeri nasıl belli oluyor. ayrıca bir testi mi var

3.21 di benim troit.. gün aşırı ilaç kullanıyorum 2.41 çıktı dün bu hafta dahiliyeciye göstericem bakalım ne diyecek

Son düzenleme:
kızlar fena şekilde karnım ağrıyor huzursuz bi ağrı, ishalde olmuşum ne geçirir ki ateş basıyo vücudumu

günaydın kızlar..
akşam acile dr a gittim bebek gayet güzeldi..
tansiyonum için sorun yok dinlen rapor verelim dedi yok dedim işimi aksatamam çünki ayrıca evde bitane daha bebe var o işten daha fena hiç oturmuyorum haftasonu hiç deilse burda biraz oturuyorum.
neyse az kaldı cinsiyet söylicekti ama yanıltırım sizi dedi
haftaya kesin çıkacak dedi 12+3 gürünüyor şuan dedi.
kan şurupları yazdı şişelerde bunu hiç kullanan oldumu acaba?
zorla içecem çückü hemen kanımı yükseltir diye düşünüyor. kansızlıktanda tansiyon iner dedi.
bebek hareketliydi sağlıklı sorun yok dedi.
bakalım pazartesi esas dr da randevum var bakalım ne diyecek.

bu troid degeri nasıl belli oluyor. ayrıca bir testi mi var

Kan testinde tsh yazar hani hamilelikte yapilmasi gereken testler varya orada tsh yazan troit oluyor
Eğer 2.5 in üstündeyse doktor dahileye yönlendiriyor. Dahiliye de düşürmek için ilaç verip ay da bir ya da 15 günde bir takibini yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…