- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Canım bu haftada gördüyse doktorun bebiş in erkwkdirMerhaba kızlar, bu da benim bebişin 10+2 görüntüsü doktor cinsiyeti gördü ama biz öğrenmek istemedik :) Sonra da pişman oldum :) 7 Mayıs da tekrar gidicez bakalım inşallah cinsiyete yorumu olan varmı :)Eki Görüntüle 2264734
hahahha çok tatlısın zate dr değişşik bir adamcanım maşallah ::) güzel haber bunlar. bu gidişle acilde doğurucan gibime geliyor :) şaka tabi yanlış anlama
acile ne diye gidiyorsun. mesela burdaki drlar acil bişey olmadıgı sürece polk. gel diyorlar sen ne diyorsun
hemen uzan ye dinlen mis gibidur yiyeyim işyerindeyim gidip arka odaya yarım saat uzanayım bari
Canım zahter hamilelikte zararlıymış. Netten baktım. Bir çok bitki çayı için öyle deniliyor. Ama ben okulda hergün bir adaçayı bir ıhlamur içtim boğazım için.aynen zahter tarçın falan nasıl gelir. zararı olur mu sıcak olarak başka ne var ki aklıma bişey gelmiyor :)
Bir ay önce monural yani o tek kullanımlık kullandım. Sonra hiç lökosit de bakteri de çıkmadı. Ama bir ay sonra tekrar etti. Ama benim boğazım da enfeksiyon yaptı. Kanımda da enfeksiyon vardı. Enfexia diye beş günlük antibiyotik verdi. Ve bence iyi geldi. Boğazım bugün çok daha iyi
canım bayağı bayağı takip ediyor seni baksana haftaya kesin cinsiyet demiş :) ahahaha allahım yahahahha çok tatlısın zate dr değişşik bir adam
gündüz çalışmıyormuş gece çalışıyormuş ve doğumuda istersem gece yapıyormuş :)))
öldük gülmekten ben artık pazartesi normal dr uma gideceğim inş :)))
acile gidiyorum kadın doğuma gircem diyorum alıyorum giriyorum ne içindi özel bi sorunmu var öylesinemi geldin diyor
diyom tansiyon düşüyo :) bakıyor bebek güzel o arada şuyum var buyum var derken ilaçda veriyor :)))
daha adam gibi dr göremedi beni ama bu dr da 40 yıldır dr iii birine benziyor.
bayada samimi olduk onda doğurcam sanıyor bilmem nolcak bu gidişle şaka gerçek olacak..
haftaya kesin cinsiyet söylerim dedi.
napsam ki en iyisi sıcak süt içeyimCanım zahter hamilelikte zararlıymış. Netten baktım. Bir çok bitki çayı için öyle deniliyor. Ama ben okulda hergün bir adaçayı bir ıhlamur içtim boğazım için.
ya üzüldüm de gel ben akşam yada cumartesi sezeryan yaparım diyor ama hastane vasat ötesi eski bir pansiyon sankicanım bayağı bayağı takip ediyor seni baksana haftaya kesin cinsiyet demiş :) ahahaha allahım ya
ne güzel iyiymiş adam sağolsun. yine sen arayı iyi tutmaya bak dedgin gibi şaka gerçek olabilir :) gldürdün beni ya
ya bide cinsiyeti gördü gibi bacak arasında kordon gelmiş bak dedicanım bayağı bayağı takip ediyor seni baksana haftaya kesin cinsiyet demiş :) ahahaha allahım ya
ne güzel iyiymiş adam sağolsun. yine sen arayı iyi tutmaya bak dedgin gibi şaka gerçek olabilir :) gldürdün beni ya
O anne sanırım lohusalık depresyonu ama girmiş yardım alması lazimarkadaşlar size bişey sormak istiyorum özellikle annelere sorum. bizim bi tanıdk var yeni doğum yaptı annemlerle bir toplantıda denk gelmişler. kız bebeğe bakamıyormuş yani bebeğin üstü başı pismiş. bebek zayıfmış hep ağlıyormuş emziremiyormuş. altını değişemiyormuş beceremiyormuş yani. orda da sürekli bebeği kendi annesinin üstüne atıyormuş falan filan. hatta mevlüttelermiş. hoca bile demiş kızım sen napıyorsun böyle bebek bakılmaz daha kırklı bebeğe böyle davranılmaz vs demiş. dün annemlerde lafı açılınca merak ettim bir bebeğe nasıl bakılmalı yani kız nerde yanlış yapıyor. onun adına üzüldüm. ama bende öyle olmak istemem.
bazı bebeklere bakıyorum bakımsız üstü başı dagınık kusmuk kokuyor falan. tabi bebek o melek huylanmıyorum. ama bazıları da tertemiz mis gibi içine sokasın geliyor parlıyor böyle tiril tiril. demek istedigimi anladınız değil mi . ben bebegime çok iyi bakmak istiyorum en azından temiz olmasını istiyorum bunun sırrı neyde gizli ki ? anneden mi kaynaklanıyor acaba
İlk hamilelikte 16-17. Haftalarda bacak ağrım olmuştu doktorum erken ama magnezyum verelim demişti ve cidden fayda etmişti. Henüz başlamadım ama ben kronik kaslarında sıkıntı olan biriyim yakında belki başlarım. Hangi formunu verdi magnezyumun sizeKizçeler benim doktorum 12.haftadan itibaren magnezyum verdi bana.
Bugun sağlık ocagina gittim magnezyum kullanmaya başladım dedigimde ebe hanım magnezyum için daha cok erken oldugunu söyledi ve şaşırdı. Cok mu agrin sizin kasilmalarin var dedi. Yoo bi tek balim agriyor dedim. Allah allah falan dedi.
Ben doktoruma cok güveniyorum sonuçta kac yıllık kadin dogum uzmani doktor neden bariz bi hata yapsin ki? Bana magnezyum sindirimini de duzenler ilerleyen zamanlarda erken dogum riskini azaltir hamilelik ağrılarını önler vs dedi hapi verirken.
Sizden kullanan var mi magnezyum bir iki kiside görmüştüm sanki. Ne zaman kullanmaya başladınız? Doktorunuz ne dedi?
Adacayida zararlı fazla tüketmeyi kizlarCanım zahter hamilelikte zararlıymış. Netten baktım. Bir çok bitki çayı için öyle deniliyor. Ama ben okulda hergün bir adaçayı bir ıhlamur içtim boğazım için.
Canım için rahatlasın istiyosan kültür testi yaptır. Onda belli olur temiz mi değil mi. Benim değerim kaçtı hatırlamıyorum ama kızıma hamileyken aynen lökosit biraz yüksek çıkmıştı. Doktor büyük ihtimal temizdir ama bi de kültür yaptırıp emin olalım demişti ve kültür temiz çıkmıştıcanım benim ki idrar tahliliydi mesela lökosit normalde 2 ile 3 arası mı olmalı ne bende 3 4 arasıydı . hani hep böyle rakamlar vardı diger degerler normaldi. ama demekki korkulacak ilaç yazılacak bişey değilmiş ki normal dedi
Güzel haberlerle gel inş. Bel ağrıları bebeğin yerleştiği yerden kaynaklanabiliyo bazen belki seninkide öyledirkızlar pzt doktor muyanemi bugüne aldım dünden beri aşırı bir bel agrisi var sanki dogum yapcam anlamadim bir gideyim dua ettin birşey olmasin kızlar öğleden sonra gittcem
:) iyi bari belli bi düzenin olur. bu arada karın ağrım hala geçmedi napğıcam bilemedimya üzüldüm de gel ben akşam yada cumartesi sezeryan yaparım diyor ama hastane vasat ötesi eski bir pansiyon sanki
adam şöyle tarz biyerde olsa temiz güzel ok ama burası leş yani.
bende onda doğurcak gibi konuştum :))
bu rahatlıkla doğurcam heralde
pazartesi kendi doktorum haftayada çok sevilen bir doktor var 3 ay önce aldım randevuyu yeni sıram geldi düşün ona gidicem ikisinden birinde doğurcam güya bakalım :)
peki ishal devam mı ? ishal direk karın ağrısı demek zaten:) iyi bari belli bi düzenin olur. bu arada karın ağrım hala geçmedi napğıcam bilemedim
Bence dogal beslenmek cook zor. Cunku artik cogu şey hormonlu ve genetigiyle oynanmış. Tavuk yogurt yumurta hic biri ozellikle arayip dogalini bulmadiktan sonra malesef doğasıyla ayni etkiye sahip değil. Bence takviye ilac kullanmak malesef artik zorunlu gibi :|
Sağol kuzum. Kızım 0 rh pozitif çıktı. Doktorda şok oldu. Nasıl yapılmaz bakılmaz diye.Çok kötü olmuş dedi. Ama iyi haber indirekt coombs testi negatif çıktı. Doktora o sonucu daha gösteredim. Takipde olacagız sanırım. Üstelik ben kızımı doğurduğum hastaneye gidiyorum hala. Ve maalesef 2014de kan grubuma bakmışlar. Negatif oldugunu görmüşler. Eğer çocuguma bişey olursa kesinlikle dava açacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?