2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hahahha çok tatlısın zate dr değişşik bir adam
gündüz çalışmıyormuş gece çalışıyormuş ve doğumuda istersem gece yapıyormuş :)))
öldük gülmekten ben artık pazartesi normal dr uma gideceğim inş :)))
acile gidiyorum kadın doğuma gircem diyorum alıyorum giriyorum ne içindi özel bi sorunmu var öylesinemi geldin diyor
diyom tansiyon düşüyo :) bakıyor bebek güzel o arada şuyum var buyum var derken ilaçda veriyor :)))
daha adam gibi dr göremedi beni ama bu dr da 40 yıldır dr iii birine benziyor.
bayada samimi olduk onda doğurcam sanıyor bilmem nolcak bu gidişle şaka gerçek olacak..
haftaya kesin cinsiyet söylerim dedi.

aynen zahter tarçın falan nasıl gelir. zararı olur mu sıcak olarak başka ne var ki aklıma bişey gelmiyor :)
Canım zahter hamilelikte zararlıymış. Netten baktım. Bir çok bitki çayı için öyle deniliyor. Ama ben okulda hergün bir adaçayı bir ıhlamur içtim boğazım için.

Idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim ne zaman geldiği ne zaman geçtiği belli olmuyor.
Artı hamilelikte daha çok kendini gösteriyor..
Çok geçmiş olsun 1 ay önce benim de yüksekti içerek ve ayran (ev yoģurduyla) içerek temizlendi.
Hala da devam ediyorum çünkü bir bakmışım 2 gün sonra tekrarlanmış..

Bir de ben farkında olmadan çok tuvaletimi tutuyordum.. gece üşenir kalkmazdım şimdi geldiğini hissettiğim an lavb.dayım
Doktorum (hamilelikten önceki ) bana tuvalet tutmak çok zararlı enfeksiyona yol açar, hatta alaturka tuvalet tercih et çünlü diğerinde idrar tam boşaltılamıyor ve zamanla enfeksiyona yol açıyor demişti

Sende de tuvalet tutma geciktirme durumu varsa bu ay ona bir bak.. çalışınca zor ama biraz hele ki 3lt su içince tuvalette yaşıyorsun

canım bayağı bayağı takip ediyor seni baksana haftaya kesin cinsiyet demiş :) ahahaha allahım ya

ne güzel iyiymiş adam sağolsun. yine sen arayı iyi tutmaya bak dedgin gibi şaka gerçek olabilir :) gldürdün beni ya

ya üzüldüm de gel ben akşam yada cumartesi sezeryan yaparım diyor ama hastane vasat ötesi eski bir pansiyon sanki
adam şöyle tarz biyerde olsa temiz güzel ok ama burası leş yani.
bende onda doğurcak gibi konuştum :))
bu rahatlıkla doğurcam heralde
pazartesi kendi doktorum haftayada çok sevilen bir doktor var 3 ay önce aldım randevuyu yeni sıram geldi düşün ona gidicem ikisinden birinde doğurcam güya bakalım :)

ya bide cinsiyeti gördü gibi bacak arasında kordon gelmiş bak dedi
siz gördünüz söyleyin hocam dedim yok yanıltmıyım dedi.

Kizçeler benim doktorum 12.haftadan itibaren magnezyum verdi bana.
Bugun sağlık ocagina gittim magnezyum kullanmaya başladım dedigimde ebe hanım magnezyum için daha cok erken oldugunu söyledi ve şaşırdı. Cok mu agrin sizin kasilmalarin var dedi. Yoo bi tek balim agriyor dedim. Allah allah falan dedi.

Ben doktoruma cok güveniyorum sonuçta kac yıllık kadin dogum uzmani doktor neden bariz bi hata yapsin ki? Bana magnezyum sindirimini de duzenler ilerleyen zamanlarda erken dogum riskini azaltir hamilelik ağrılarını önler vs dedi hapi verirken.

Sizden kullanan var mi magnezyum bir iki kiside görmüştüm sanki. Ne zaman kullanmaya başladınız? Doktorunuz ne dedi?

Iki hafta once bir doktor riskli bi gebelik olabilir aldirmayi dusundunuzmu falan demisti. dun ense kalinligina baktirdik 2.3 mm ymis normal dedi ama hala riskli olarak mi dusunmeliyiz. Ayrica bende cinsiyet tahmini alabilirmiyim

Eklentiler

• 1556866652923-1391540358.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38
O anne sanırım lohusalık depresyonu ama girmiş yardım alması lazim

İlk hamilelikte 16-17. Haftalarda bacak ağrım olmuştu doktorum erken ama magnezyum verelim demişti ve cidden fayda etmişti. Henüz başlamadım ama ben kronik kaslarında sıkıntı olan biriyim yakında belki başlarım. Hangi formunu verdi magnezyumun size

Canım için rahatlasın istiyosan kültür testi yaptır. Onda belli olur temiz mi değil mi. Benim değerim kaçtı hatırlamıyorum ama kızıma hamileyken aynen lökosit biraz yüksek çıkmıştı. Doktor büyük ihtimal temizdir ama bi de kültür yaptırıp emin olalım demişti ve kültür temiz çıkmıştı

kızlar pzt doktor muyanemi bugüne aldım dünden beri aşırı bir bel agrisi var sanki dogum yapcam anlamadim bir gideyim dua ettin birşey olmasin kızlar öğleden sonra gittcem
Güzel haberlerle gel inş. Bel ağrıları bebeğin yerleştiği yerden kaynaklanabiliyo bazen belki seninkide öyledir

:) iyi bari belli bi düzenin olur. bu arada karın ağrım hala geçmedi napğıcam bilemedim

Bir dahaki randevuda isteyeceğim cnm haklısın nerde doğal Allah aşkına

Sağol kuzum. Kızım 0 rh pozitif çıktı. Doktorda şok oldu. Nasıl yapılmaz bakılmaz diye.Çok kötü olmuş dedi. Ama iyi haber indirekt coombs testi negatif çıktı. Doktora o sonucu daha gösteredim. Takipde olacagız sanırım. Üstelik ben kızımı doğurduğum hastaneye gidiyorum hala. Ve maalesef 2014de kan grubuma bakmışlar. Negatif oldugunu görmüşler. Eğer çocuguma bişey olursa kesinlikle dava açacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…