2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kanama geçiren arkadaşlar bel ağrınız varmı kanamam lekelenmem yok Protestan kullanıyorum ama fena bir bel ağrım var varmı böyle bir durumunuz
cnm yat bende senin gibiyim ilk zaman vardı kanamam şimdi yok dünden beri bel agrisi vajiñal ağrı yat dedi doktor ilişki yasak doğuma kadar böyle gittecez inşallah

Evet bende de karın kasık ve bel ağrım var acaba bu haftanın belirtilerimi kanama sonrası ağrımı çözemedim ama karın ağrısı beni kuşkulandırıyor en son iki gün karın ağrımdan sonra kanama yaşadım allah yaşatmasın bi daha

Aminn kuzum insallahh Karın ağrısı gaz ve kabızdan da kaynaklanabiliyor su iyi
Günde kaç lt içiyorsun
Birde bebekler büyüdükce yukarı doğru çıkıyormuş

Biz 29 da tanıştık ama aileler evlilik onayı vermedi. 6 yıl uğraştık yine ikna edemedik. 35 yaşında kendimiz evlendik. 36 yaşındayız ilk bebeğimiz. Biz olmaz diye düşünüyorduk. Ama Rabbim denememizin 2.ayında nasip etti. Şimdi yaşımdan dolayı risk grubundayım. Allahım herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz kavuşmak için çok bekledik ve mücadele ettik. İnşallah yavrumuza da kavuşuruz. Bu 6 yıl beni çok yıprattı ve saçlarım bembeyaz gezİyorum. Beyaz saçlarla işe gidiyorum.

Su çok az içiyorum yaaaa su içmeyi seven biri değilim ondan mı acaba

Benim ilk zamanlar cok fazla oluyor.. ağrıdab kıvraniyordum afedersin kabız bile değildim tuvaletim hiç gelmiyordu bile..

Sonra enfeksiyon çıktı bende senin gibi suyu görmeyince aklıma gelmezdi
Enfeksiyondan dolayı 3lt suya başladım bol bol da ayran içiyorum zeytinyağlı da yiyorum

Enfeksiyon dun temiz cikti cok sukur lavb. sorunumda cözüldü .. mutlaka ama mutlaka su iç kuzum çok önemli
Herkes diyordu anlamıyordum .. ödem oluşumunu bile engelliyor

Ya kıyamam aileler de zamanla alışır hele bebek doğsun bak nasıl sevecekler ❤

Bizde de mezhep farkı vardı.. babam vermiyordu şimdi benden daha çok seviyor eşimi 5 yıl uğraştık bizde en sonunda pes etti verdi.. 3 yıla gidiyoruz evlilikte sanki o 5 yıl hiç biz zorluk çekmemis gibiyiz .. benim de çok psikolojim bozulmuştu şimdi eşim ailemin evinden cıkmıyor .. amcam bile karsi cikti simdi her hafta eşimi arar özletme kendini diye sürekli maça gidiyorlar hep beraber.. bacanaklarıyla öz kardeş gibiler biz o kadar buluşmuyoruz
Bazen diyorum içimden ulan bana neler yasattiniz simdi can ciğer olmuşsunuz

Zaman herşeyin ilacı ben bugünlere geleceğini tahmin bile edemezdim o 5 yıl içinde senin de hersey çok güzel olacak ❤

Ne güzel aşk kazanmış ❤❤❤
Hem 36 yaş artık geç bir yaş degilki canm,dediğin gibi artık evlilikler 30 35 arası yapılıyor...
40 ve sonrasi risk var evet ama öncesinde için ben çokta sıkıntı yapmiyorum...
Merak etme sen daha 2ci çocuğu da yaparsin allahım izniyle...
Benimde 34te doğacak allah izin verirse,1 2 yıl sonra hemen 2.nin çalışmalarına başlayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…