cnm yat bende senin gibiyim ilk zaman vardı kanamam şimdi yok dünden beri bel agrisi vajiñal ağrı yat dedi doktor ilişki yasak doğuma kadar böyle gittecez inşallahKanama geçiren arkadaşlar bel ağrınız varmı kanamam lekelenmem yok Protestan kullanıyorum ama fena bir bel ağrım var varmı böyle bir durumunuz
Evet bende de karın kasık ve bel ağrım var acaba bu haftanın belirtilerimi kanama sonrası ağrımı çözemedim ama karın ağrısı beni kuşkulandırıyor en son iki gün karın ağrımdan sonra kanama yaşadım allah yaşatmasın bi dahaKuzum benim var bel ağrım ama hep vardı doktor normal demişti.. bel kasık karın hepsi oluyor
Karın ağrım gazdan ama .. sağ sol kasık krampları
Beni her gören diyordu ne güzel hiç kusmuyorsun ne rahat geçiriyorsun.. gördüm günümü bu hafta
Keşke kussamda bu ağrıların hiç biri olmasaydı
cnm yat bende senin gibiyim ilk zaman vardı kanamam şimdi yok dünden beri bel agrisi vajiñal ağrı yat dedi doktor ilişki yasak doğuma kadar böyle gittecez inşallah
Evet bende de karın kasık ve bel ağrım var acaba bu haftanın belirtilerimi kanama sonrası ağrımı çözemedim ama karın ağrısı beni kuşkulandırıyor en son iki gün karın ağrımdan sonra kanama yaşadım allah yaşatmasın bi daha
13 haftalığız biz, 12 haftada erkek gibi dedi. 13 te gidelim belli olmuştur dedik. tahminde bulunmuştum, şu an erken 15 te kesinleşir dedi. baktık baktık bebeğe, eve geldikBEnim randevu zamannımda bebişim 13 haftalık olcak belli olur herhalde bizimkide
Inşallah canimBir şey olmayacak kuzum sen içini ferah tut. Dinlen yorma kendini. Öyle kolay kolay düşmez bebişler bu saatten sonra.
Demi ya cidden oylelerCnm gecms olsn ah bu bebisler ne nazli cikti yahuu
Su çok az içiyorum yaaaa su içmeyi seven biri değilim ondan mı acabaAminn kuzum insallahhKarın ağrısı gaz ve kabızdan da kaynaklanabiliyor su iyi
Günde kaç lt içiyorsun
Birde bebekler büyüdükce yukarı doğru çıkıyormuş
Biz 29 da tanıştık ama aileler evlilik onayı vermedi. 6 yıl uğraştık yine ikna edemedik. 35 yaşında kendimiz evlendik. 36 yaşındayız ilk bebeğimiz. Biz olmaz diye düşünüyorduk. Ama Rabbim denememizin 2.ayında nasip etti. Şimdi yaşımdan dolayı risk grubundayım. Allahım herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz kavuşmak için çok bekledik ve mücadele ettik. İnşallah yavrumuza da kavuşuruz. Bu 6 yıl beni çok yıprattı ve saçlarım bembeyaz gezİyorum. Beyaz saçlarla işe gidiyorum.Kac yaşında evlendim canim,ben geç evlenmedim ama geç hamile kaldım.
27.5ta evlendim 33te hamile kaldım...3 yıl kadar vajinusmus yaşadım tam onu atlattım derken,eşimin sperm hızı çok azdı normal yolla hamile kalmaniz cok zor tup bebek dediler...
Tam tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendim,rabbimin mucizesi bitermi yeterki istemeyi bilelim...
Senin evladında sapasağlam inşallah ense kalınlığında gayet normal,rabbim evlatlarımızı korusun
Su çok az içiyorum yaaaa su içmeyi seven biri değilim ondan mı acaba
Vermiş canım progesteron yazmış sagolasin onu içecek artıkÇok şükur kuzum dinlen bol bol.. ilaç vermedi mi?
Vermiş canım progesteron yazmış sagolasin onu içecek artık
Aynen öyle canım. İnş hepimiz sağlıkla kavulucaz evlatlarımızaYani testler sadece iç rahatlatıyor. Ne geleceğini rabbim biliyor sadece. Ha şu var iç sesim her şeyin yolunda olduğunu söylüyor en çok ona güveniyorum.
aynen cnm doktorun dediği böyle hayirlisya dogursakTek derdim ilişki olsa varsın 9 ay olmasınbebekler iyi olsun da
Biz 29 da tanıştık ama aileler evlilik onayı vermedi. 6 yıl uğraştık yine ikna edemedik. 35 yaşında kendimiz evlendik. 36 yaşındayız ilk bebeğimiz. Biz olmaz diye düşünüyorduk. Ama Rabbim denememizin 2.ayında nasip etti. Şimdi yaşımdan dolayı risk grubundayım. Allahım herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz kavuşmak için çok bekledik ve mücadele ettik. İnşallah yavrumuza da kavuşuruz. Bu 6 yıl beni çok yıprattı ve saçlarım bembeyaz gezİyorum. Beyaz saçlarla işe gidiyorum.
Ben kıza benzettim canım
Gözün aydın sonuçlar çok güzel çıkmış için rahat olsun ihtimaller çok düşükKızlar nasılsınız 2li test sonucum çıkmış. Anlayan var mı ? Eki Görüntüle 2265060
Ne güzel aşk kazanmış ❤❤❤Biz 29 da tanıştık ama aileler evlilik onayı vermedi. 6 yıl uğraştık yine ikna edemedik. 35 yaşında kendimiz evlendik. 36 yaşındayız ilk bebeğimiz. Biz olmaz diye düşünüyorduk. Ama Rabbim denememizin 2.ayında nasip etti. Şimdi yaşımdan dolayı risk grubundayım. Allahım herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz kavuşmak için çok bekledik ve mücadele ettik. İnşallah yavrumuza da kavuşuruz. Bu 6 yıl beni çok yıprattı ve saçlarım bembeyaz gezİyorum. Beyaz saçlarla işe gidiyorum.
sağol cnmBen kıza benzettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?