Doktor kanama için sebep söyledi mi cnm? Geçmiş olsunMeyveliturta19 canım ben bugun kontrole gittim benim 28 martta beri kanamam var tabi aktif olarak kanama 2 yada 3 gün sürüp geri kalan zaman kahve leke olarak geldi Son 1 haftadır lekelenme yok ve 28 martta beri 15 progestan iğne oldum oksapar hergün ve progestan 8 saatte bir fitil olarak kullanıyorum çünkü ağızdan alınca tansiyon tabana iniyo ben resmen progestan keş oldum bugün doktora dedim artık azaltıp yada bırakayım mı diye günde 3 almaya devam et dedi napayım bebeğim iyi olsun da
Benim lökosit 12 doktor ona bile sorun değil peoteinin yükselmediği sürece ama bol su tüket dedi sadececanım benim ki idrar tahliliydi mesela lökosit normalde 2 ile 3 arası mı olmalı ne bende 3 4 arasıydı . hani hep böyle rakamlar vardı diger degerler normaldi. ama demekki korkulacak ilaç yazılacak bişey değilmiş ki normal dedi
D vitamini takviyesini zeytinyağına ilave ederek tüket cnmKizlar bende de bel agrisi var.Ayakta kalinca ozellikle artiyor.Sag kasigimda agri hissediyorum bazen.Bunlar normalmiş hep..Benim tiroidlerimde biraz sikinti cikti.Bir de D vitaminim biraz dusuk cikti.Onun disinda idrar,kan tahlili hepsi temiz.Tiroid de de cok buyuk sapmalar yoktu.Doktorum dahiliyeye git dedi. Bugun gidecegim..Insallah ilac vermez.Kizlar hamilelikte tiroid ilaci veriliuor mu?Yani kullanilabilir mi?Aranizda kullanan var mi?Benimki düşük cikiyor hep.
Aynı şeyleri yaşamışız. Aynı sebepten dolayı bekledik. Şuan herşey yolunda. Tek isteğimiz şu süreci de sağlıklı atlatabilmek.Ya kıyamam aileler de zamanla alışır hele bebek doğsun bak nasıl sevecekler ❤
Bizde de mezhep farkı vardı.. babam vermiyordu şimdi benden daha çok seviyor eşimi5 yıl uğraştık bizde en sonunda pes etti verdi.. 3 yıla gidiyoruz evlilikte sanki o 5 yıl hiç biz zorluk çekmemis gibiyiz .. benim de çok psikolojim bozulmuştu şimdi eşim ailemin evinden cıkmıyor .. amcam bile karsi cikti simdi her hafta eşimi arar özletme kendini diye sürekli maça gidiyorlar hep beraber.. bacanaklarıyla öz kardeş gibiler biz o kadar buluşmuyoruz
Bazen diyorum içimden ulan bana neler yasattiniz simdi can ciğer olmuşsunuz
Zaman herşeyin ilacı ben bugünlere geleceğini tahmin bile edemezdim o 5 yıl içinde senin de hersey çok güzel olacak ❤
Aşk her zaman kazansınNe güzel aşk kazanmış ❤❤❤
Hem 36 yaş artık geç bir yaş degilki canm,dediğin gibi artık evlilikler 30 35 arası yapılıyor...
40 ve sonrasi risk var evet ama öncesinde için ben çokta sıkıntı yapmiyorum...
Merak etme sen daha 2ci çocuğu da yaparsin allahım izniyle...
Benimde 34te doğacak allah izin verirse,1 2 yıl sonra hemen 2.nin çalışmalarına başlayacağım...
Sağol canım önceleri sebebini bilemeyiz dedi ben şu olur mu bu olur mu diye diretince hormonal olabilir dediDoktor kanama için sebep söyledi mi cnm? Geçmiş olsun
Kizçeler benim doktorum 12.haftadan itibaren magnezyum verdi bana.
Bugun sağlık ocagina gittim magnezyum kullanmaya başladım dedigimde ebe hanım magnezyum için daha cok erken oldugunu söyledi ve şaşırdı. Cok mu agrin sizin kasilmalarin var dedi. Yoo bi tek balim agriyor dedim. Allah allah falan dedi.
Ben doktoruma cok güveniyorum sonuçta kac yıllık kadin dogum uzmani doktor neden bariz bi hata yapsin ki? Bana magnezyum sindirimini de duzenler ilerleyen zamanlarda erken dogum riskini azaltir hamilelik ağrılarını önler vs dedi hapi verirken.
Sizden kullanan var mi magnezyum bir iki kiside görmüştüm sanki. Ne zaman kullanmaya başladınız? Doktorunuz ne dedi?
Doktorum bana yorulma, tempolu yürüme, yorulmak rahim kasılmasını tetikliyor dedi cnm da Merak ettimSağol canım önceleri sebebini bilemeyiz dedi ben şu olur mu bu olur mu diye diretince hormonal olabilir dedi
Benim kanamalarım da yuruyus yorulma ayakta uzun süre durduktan sonra olduDoktorum bana yorulma, tempolu yürüme, yorulmak rahim kasılmasını tetikliyor dedi cnm da Merak ettim
Benim kanamalarım da yuruyus yorulma ayakta uzun süre durduktan sonra oldu
Yok tatlım bana hiçbir şey vermedi ilk gittiğimde herhalde ikili için gittiğimde verir ben söyliyim yaşadığım şeyi ozaman.Çok sağol kuzum.gebelikte tansiyon olabilirmiş. onun için yüksek yere çıkmayın derler. kansızlıkta başlamış olabilir. eger ulaşabiliyorsn doktoruna sorsan. çok geçmiş olsun.
Çok saol hayatım dönüş için yol daha vermedi bana yarın 11 haftama giricem vermedi belki ikilide Hani şikayetimi anlatırım ozaman verir.Geçer inşallah benimde.Demir ilacı vermedimi canım sana bende içmediğim zaman öle oluyordum
Zaten önce içerde başlıyo yürüdük bişey olmadı deyip bi zaman sonra dışarı atıyo ikincinin üzerine hiçbişey yapmadım daha yeni sadece yemek yapmaya başladımO zaman yürüş hakikaten sıkıntı.. hic bi sorunum yoktu
Pazar günü çok yol yürüdüm ertesi gün kanamam başladı benimde
Bol bol dinlen ozaman canım lavabo dışında kalkma keşke 2 gece fln kalsaydın hastanede takip etselerdi.Kızlar hastaneden geldim bebek normal gözüküyor ama kanama neden bilmiyorum dedi doktor bazen düşükler böyle başlıyor dinlen dedi bende simdi yola çıktım 4 saat ama eşim sakın kullanıyor inşallah bisey olmaz
Kabızlığa ananas çok iyi geliyor aklında olsun canım.Geçmiş olsun:)CANım gittim acile şükür bebek iyikbız olmuşsun dedi su ve kayısı tüket ilaç yazmayayım dedi içim rahatladı bebiş iyi olsun da ağrıya razıyım
Söyle ama unutma kalsiyum da verirlerÇok saol hayatım dönüş için yol daha vermedi bana yarın 11 haftama giricem vermedi belki ikilide Hani şikayetimi anlatırım ozaman verir.Geçer inşallah benimde.
Normal şartlarda yormayacak şeyler hamile ikilem yoruyor işte cnm. Dikkat et sen deO zaman yürüş hakikaten sıkıntı.. hic bi sorunum yoktu
Pazar günü çok yol yürüdüm ertesi gün kanamam başladı benimde
Ben ilk gebeligimde bütün igneleri vurulmustum canim oglumda pozitif olmasi lazim kan grubu bu gebeligimde pembe lekelenmelerim oldu ilk pazartesi gittigimde doktor bakti birsey yapmadi bebek iyi dedi lekelenme devam edince ben huzursuz oldum cuma tekrar gitmistim o gün doktor hem igneyi vurdu yine hem progestan verdi progestani 4 gün kullandim gecti hemen ondan beri de sükür hic leke gelmedi. Cok önemli bir konu bu bence önlem alinmazsa vucüt bebegi atadabilir cünkü savasiyor bebegi yabanci madde olarak algilayiparkadaşım maalesef bazı doktorlar kafasına göre iş yapıyorlar.Ben 2 yıl önce ilk gebeliğimi kaybettim.bizde de kan uyuşmazlığı var doktor biliyordu ve özel hastaneydi.Bana söylemişti doğumdan sonra çocuk pozitif olursa iğne vurucaz diye ama 6-7 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum.Meğer kürtajdan sonra vurulması gerekiyormuş.Ben acemi olduğum için aklıma gelmedi sormak geçen ay arayıp sordum vurmadım çok küçüktü dedi sinir oldum.Benimde içim sıkıldı inderk coombs testi yaptırdım negatif çıktı oh dedim sevindim. 2 gün sonra sabah saat 5 de kanama geldi korkudan bayıldım .hemen doktora gittik kan uyuşmazlığı iğnesi vurdu progestan yazdı istirahat dedi.Şükür hemen kesti.Test negatif çıksa dahi inşallah gelmez ama kanama oluşma ihtimali var.Gelirse hiç korkma bu yazdıklarımı hatırla hemen iğneni vurulup ilacını alırsan Allahın izni ile birşey olmaz.Gelmezse de 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vurulucakmışız unutma.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşaAllah
Hamileliğin ilk 3 ayında ananas zararlı diye biliyorum canım. Yanlış hatırlamıyorsam içindeki bi maddeden ötürü rahim güçsüzleşebiliyormuş.Kabızlığa ananas çok iyi geliyor aklında olsun canım.Geçmiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?