2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor kanama için sebep söyledi mi cnm? Geçmiş olsun

Benim lökosit 12 doktor ona bile sorun değil peoteinin yükselmediği sürece ama bol su tüket dedi sadece

D vitamini takviyesini zeytinyağına ilave ederek tüket cnm

Aynı şeyleri yaşamışız. Aynı sebepten dolayı bekledik. Şuan herşey yolunda. Tek isteğimiz şu süreci de sağlıklı atlatabilmek.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm
Aşk her zaman kazansın Zor bir süreçmiş insan korkuyor 2.yi düşünmeye. Senin vaktin daha çok 2.yeter. Benim de nasipse 2.si de olsun çok isterim
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm

Geçen yıl 5 ay boyunca sadece magnezyum vermemişti. 3. Aydan sonra multivitaminin içinde vardı canım

Sağol canım önceleri sebebini bilemeyiz dedi ben şu olur mu bu olur mu diye diretince hormonal olabilir dedi
Doktorum bana yorulma, tempolu yürüme, yorulmak rahim kasılmasını tetikliyor dedi cnm da Merak ettim

gebelikte tansiyon olabilirmiş. onun için yüksek yere çıkmayın derler. kansızlıkta başlamış olabilir. eger ulaşabiliyorsn doktoruna sorsan. çok geçmiş olsun.
Yok tatlım bana hiçbir şey vermedi ilk gittiğimde herhalde ikili için gittiğimde verir ben söyliyim yaşadığım şeyi ozaman.Çok sağol kuzum.

O zaman yürüş hakikaten sıkıntı.. hic bi sorunum yoktu
Pazar günü çok yol yürüdüm ertesi gün kanamam başladı benimde
Zaten önce içerde başlıyo yürüdük bişey olmadı deyip bi zaman sonra dışarı atıyo ikincinin üzerine hiçbişey yapmadım daha yeni sadece yemek yapmaya başladım

Bol bol dinlen ozaman canım lavabo dışında kalkma keşke 2 gece fln kalsaydın hastanede takip etselerdi.

O zaman yürüş hakikaten sıkıntı.. hic bi sorunum yoktu
Pazar günü çok yol yürüdüm ertesi gün kanamam başladı benimde
Normal şartlarda yormayacak şeyler hamile ikilem yoruyor işte cnm. Dikkat et sen de

Ben ilk gebeligimde bütün igneleri vurulmustum canim oglumda pozitif olmasi lazim kan grubu bu gebeligimde pembe lekelenmelerim oldu ilk pazartesi gittigimde doktor bakti birsey yapmadi bebek iyi dedi lekelenme devam edince ben huzursuz oldum cuma tekrar gitmistim o gün doktor hem igneyi vurdu yine hem progestan verdi progestani 4 gün kullandim gecti hemen ondan beri de sükür hic leke gelmedi. Cok önemli bir konu bu bence önlem alinmazsa vucüt bebegi atadabilir cünkü savasiyor bebegi yabanci madde olarak algilayip

Kızlar ananasın glisemik indeksi yüksek. Çok tüketmemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…