Anladim kuzucum belli ki bu konuda da her doktorun tercihi farkli oluyor :)Geçen yıl 5 ay boyunca sadece magnezyum vermemişti. 3. Aydan sonra multivitaminin içinde vardı canım
Nasil yani kuzucumKızlar isim konusunda inanilmaz gerginim kendimi zor tutuyorum
Ya eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldimNasil yani kuzucum
Ay bu konuda ben de cok dertliyim. Eşim kız olursa annesinin ismini koymak istiyor. Annesini de gunahim kadar sevmem. Bana gram faydasi dokunmamis aksine beni hamilelik doneminde sinirden hüngür hüngür aglatip hastanelik etmis bir insan. Senin rahmin.özürlü ondan kanaman oluyor demis bir insan. Ben bu kadının adını nasil cocuguma vereyim? Adamin kafasi almıyor ya. Mahkemelik oluruz dedim acik ve netYa eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldim
Bizimki de o yine gidecek yani cocuk benim çocuğum ya bunlar nasil cahilce düşünceler çok gerginim ya sinirden resmen kuduruyorumAy bu konuda ben de cok dertliyim. Eşim kız olursa annesinin ismini koymak istiyor. Annesini de gunahim kadar sevmem. Bana gram faydasi dokunmamis aksine beni hamilelik doneminde sinirden hüngür hüngür aglatip hastanelik etmis bir insan. Senin rahmin.özürlü ondan kanaman oluyor demis bir insan. Ben bu kadının adını nasil cocuguma vereyim? Adamin kafasi almıyor ya. Mahkemelik oluruz dedim acik ve net
Cok da yipratma balim kendini bebis etkilenmesin.Bizimki de o yine gidecek yani cocuk benim çocuğum ya bunlar nasil cahilce düşünceler çok gerginim ya sinirden resmen kuduruyorum
Sakin olmaya çalışıyorum ama olamıyorum emri validen hoşlanmıyorum bu tarz hareketleri sevmiyorum herkesin hayatı kendisine düşüncesine sahip olmak neden bu kadar bn anlamıyorum canımCok da yipratma balim kendini bebis etkilenmesin.
Evet ya bunlar ne sacma zihniyetler böyle
Nasıl ya şimdiden başladılar mı karışmaya?? Eşin ne diyor?Ya eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldim
Maalesef isim bile seçmişler bn de az once ögrendim esimle isim yüzünden bir tartışmamız vardi bu ıkincisi olacak . Daha konuşamadık ailesinin yanındayız ama bnm vereceğinin tepkinin farkında. Sinirimden uyuyamiyorum ya aglaycm nerdeyseNasıl ya şimdiden başladılar mı karışmaya?? Eşin ne diyor?
Tesekkue ederim canim..Daha mi etkili oluyor?D vitamini takviyesini zeytinyağına ilave ederek tüket cnm
canim tsh=0,005Kac cıktı canım tsh? Bizim cogumuz ilac kullanıyoruz zaten hormon o ilaç diil.
Sakin ol canım sen cokta sinirlenmeden sakince eşini kendine Cek bence isim konusunda. Hangi devirde yasıyoruz ya artık bi salsınlar şu torunları. Benim kv de de kızıma ismini vermemi bekledi acıkca demese de bekliyordu yani belliydi ama Noldu avucunu yaladıMaalesef isim bile seçmişler bn de az once ögrendim esimle isim yüzünden bir tartışmamız vardi bu ıkincisi olacak . Daha konuşamadık ailesinin yanındayız ama bnm vereceğinin tepkinin farkında. Sinirimden uyuyamiyorum ya aglaycm nerdeyse
canim tsh 0,005Evet kuzum ben kullanıyorum troit ilacı
Hamilelere uygun şekilde veriliyor merak etme.. troit çok önemli bebek gelişimi için biran önce dahiliye görsün seni
Kaç çıktı?
Lafa gelince yok soyle moderniz falan yani ama icraate gelince hep ayni tavirlar ya gercekten bu cahikce dusunceler yuzunden kendi cocugumuza isim koymanin heyecanini yasayamiyiruz. Neymis vefat eden iki kardesinin ismini birlestirmis onu koyacakmis neden yani anlayamıyorum ve ağlamak istiyorumSakin ol canım sen cokta sinirlenmeden sakince eşini kendine Cek bence isim konusunda. Hangi devirde yasıyoruz ya artık bi salsınlar şu torunları. Benim kv de de kızıma ismini vermemi bekledi acıkca demese de bekliyordu yani belliydi ama Noldu avucunu yaladı
Sıkma canını bence bulursun bi Yolunu daha vaktin var canımLafa gelince yok soyle moderniz falan yani ama icraate gelince hep ayni tavirlar ya gercekten bu cahikce dusunceler yuzunden kendi cocugumuza isim koymanin heyecanini yasayamiyiruz. Neymis vefat eden iki kardesinin ismini birlestirmis onu koyacakmis neden yani anlayamıyorum ve ağlamak istiyorum
Rica ederim. Doktorum söylemişti. Hatta hamilelik öncesi kullandığım devit te kullanırken yükseliyor ilacı bırakınca düşüyordu. Sonra zeytinyağlı dil altı d vitamini verdi. İlacı ne SGK ne özel sigorta karşılamamıştı geçen yıl 50 tl civarıydı. Ama bunun yerine hap yanında damla ne kullanıyorsan 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı da içersen aynı şey canım. Böylelikle vücuda aldığın d vitamini akıp gitmiyor bedeninde kalıyorTesekkue ederim canim..Daha mi etkili oluyor?
Lafa gelince yok soyle moderniz falan yani ama icraate gelince hep ayni tavirlar ya gercekten bu cahikce dusunceler yuzunden kendi cocugumuza isim koymanin heyecanini yasayamiyiruz. Neymis vefat eden iki kardesinin ismini birlestirmis onu koyacakmis neden yani anlayamıyorum ve ağlamak istiyorum
Keşke o an açık açık biz başka isim düşündük sağolun diyip kapatsaydın konuyu.Maalesef isim bile seçmişler bn de az once ögrendim esimle isim yüzünden bir tartışmamız vardi bu ıkincisi olacak . Daha konuşamadık ailesinin yanındayız ama bnm vereceğinin tepkinin farkında. Sinirimden uyuyamiyorum ya aglaycm nerdeyse
O isim bulanlar kendileri yapsın koysun isim sen onca zahmet çek başkaları müdahil olsun ben olsam çok kızarım arada kalmam tepkimi veririm alınan alınsınYa eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldim
Keşke o an açık açık biz başka isim düşündük sağolun diyip kapatsaydın konuyu.
Geçenlerde bizde eşim tarafıyla otururken, akrabalardan biri şaka adı altında kız olursa kayınvalidenin adını verirsin dedi. Sakın sakın başıma böyle şeyler çıkarmayın lütfen dedim. Eşim de zaten isim belli bizim sağ salim doğsun da bi dedi.
Eşinin cevap vermesini bekleme, anında saygılı bir şekilde fikrini söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?