2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldim
Ay bu konuda ben de cok dertliyim. Eşim kız olursa annesinin ismini koymak istiyor. Annesini de gunahim kadar sevmem. Bana gram faydasi dokunmamis aksine beni hamilelik doneminde sinirden hüngür hüngür aglatip hastanelik etmis bir insan. Senin rahmin.özürlü ondan kanaman oluyor demis bir insan. Ben bu kadının adını nasil cocuguma vereyim? Adamin kafasi almıyor ya. Mahkemelik oluruz dedim acik ve net

Bizimki de o yine gidecek yani cocuk benim çocuğum ya bunlar nasil cahilce düşünceler çok gerginim ya sinirden resmen kuduruyorum

Nasıl ya şimdiden başladılar mı karışmaya?? Eşin ne diyor?
Maalesef isim bile seçmişler bn de az once ögrendim esimle isim yüzünden bir tartışmamız vardi bu ıkincisi olacak . Daha konuşamadık ailesinin yanındayız ama bnm vereceğinin tepkinin farkında. Sinirimden uyuyamiyorum ya aglaycm nerdeyse

Sakin ol canım sen cokta sinirlenmeden sakince eşini kendine Cek bence isim konusunda. Hangi devirde yasıyoruz ya artık bi salsınlar şu torunları. Benim kv de de kızıma ismini vermemi bekledi acıkca demese de bekliyordu yani belliydi ama Noldu avucunu yaladı

Lafa gelince yok soyle moderniz falan yani ama icraate gelince hep ayni tavirlar ya gercekten bu cahikce dusunceler yuzunden kendi cocugumuza isim koymanin heyecanini yasayamiyiruz. Neymis vefat eden iki kardesinin ismini birlestirmis onu koyacakmis neden yani anlayamıyorum ve ağlamak istiyorum

Sıkma canını bence bulursun bi Yolunu daha vaktin var canım

Tesekkue ederim canim..Daha mi etkili oluyor?
Rica ederim. Doktorum söylemişti. Hatta hamilelik öncesi kullandığım devit te kullanırken yükseliyor ilacı bırakınca düşüyordu. Sonra zeytinyağlı dil altı d vitamini verdi. İlacı ne SGK ne özel sigorta karşılamamıştı geçen yıl 50 tl civarıydı. Ama bunun yerine hap yanında damla ne kullanıyorsan 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı da içersen aynı şey canım. Böylelikle vücuda aldığın d vitamini akıp gitmiyor bedeninde kalıyor

Eşini ayartmaya bak sen inada bindirmeden durumu kuzum.. hiç stres yapma..
Herkes kendi ismiyle yaşasın ben de hiç anlamam mezardakileri bi rahat bırakmıyorlar arkadaş.
Her isim kişinin kendinde özeldir.. ne tuhaf milletiz.

Bu kadar eziyet çekiyoruz kocaların hic hakki yok bence isim koymakta ki kv. kp. hiç laf düşmez.
Zaten soyadlarını veriyorlar

Keşke o an açık açık biz başka isim düşündük sağolun diyip kapatsaydın konuyu.
Geçenlerde bizde eşim tarafıyla otururken, akrabalardan biri şaka adı altında kız olursa kayınvalidenin adını verirsin dedi. Sakın sakın başıma böyle şeyler çıkarmayın lütfen dedim. Eşim de zaten isim belli bizim sağ salim doğsun da bi dedi.
Eşinin cevap vermesini bekleme, anında saygılı bir şekilde fikrini söyle.

Ya eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldim
O isim bulanlar kendileri yapsın koysun isim sen onca zahmet çek başkaları müdahil olsun ben olsam çok kızarım arada kalmam tepkimi veririm alınan alınsın

Kesinlikle katılıyorum.. o an söylemek gerekiyor.
Ya benim yengem doğum yaptı geçen hafta kızına kendi isim aradı buldu.. hatta abim kem küm etti bir kac isme ablam abime bağırdı "sen ne karışıyorsun" diye abim sesini kesti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…