Ay bu konuda ben de cok dertliyim. Eşim kız olursa annesinin ismini koymak istiyor. Annesini de gunahim kadar sevmem. Bana gram faydasi dokunmamis aksine beni hamilelik doneminde sinirden hüngür hüngür aglatip hastanelik etmis bir insan. Senin rahmin.özürlü ondan kanaman oluyor demis bir insan. Ben bu kadının adını nasil cocuguma vereyim? Adamin kafasi almıyor ya. Mahkemelik oluruz dedim acik ve net
Kesinlikle katılıyorum.. o an söylemek gerekiyor.
Ya benim yengem doğum yaptı geçen hafta kızına kendi isim aradı buldu.. hatta abim kem küm etti bir kac isme ablam abime bağırdı "sen ne karışıyorsun" diye abim sesini kesti..
Bizim isimler hamile kalmadan önce belliydi zaten. Erkek ismini eşim bulmuştu taa ilk hamileliğimde, kız ismini de ben buldum. Kafamız rahat tek olayımız sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almak..
Bende bugün 10000 adım attım,bu kadar olduğunun farkında bile değildim.eve gelince hemen ayakları diktim yattım korkudan...
gerçi ben ilk günden beri hiç sakınmadım kendimi mide bulantısı ve lekelenme falanda olmayınca herşey yolunda sakınan göze çok batar olayına biraz kapatırdım kendimi galiba...
Bende biraz frenliyim kendimi
Yaştan dolayı en riskli benim 40 yaşım bitmek üzere aklıma hiç kötüyü getirmiyorum Allah'ın izniyle herşey güzel olacak bir sağlık sorunu olursada Allah'ın emaneti bize diyecegim sonuçta sağlık olan her birey bir engelli adayi
Canım senin tiroidin fazla salgılanıyor. Az salgılanması gebelikte sıkıntı ama cok salgılanmasını bilemiyorum fakat tsh ın cok düşük dolayısıyla t3 ve t4 degerlerin de sınırın üzerinde. Endokrin uzmanı veya dahiliyeye gorunsen bir keske. Onlem amaclı...
SSibelms
canım kendini hiç üzme. Bebek eşin ve senin bebegin. Kibarca refüze edebilirsin. İçinden gecirdigin ismin hayalini kurdugunu o ismi cok arzu ettigini baska bir isim koymanın seni mutsuz edecegini herkese sakince soyleyebilirsin. Bu kadar yıpratma kendini. Benim iki adım var mesela... birisi babaannemin adı... bu da bir çözüm iki isim kullanabilirsin. Hem eşin hangi ismi istiyor sonucta ortak bir karar cıkması gerekir. Bence kendini boşuna geriyorsun. Zaten daha 6 ay var. Bul ismini koy eşinle cinsiyet de belli olunca o isimle sever o isimle bahsedersin. Herkes de kabullenir. Nüfus müdürlüğüne gidip isim yazdıracak olan onlar diil ya...
canım bende var o hiç birşey olmaz düşünme düşündükçe kuruyuz bende bugün ya kalbi durmusa diye kendi kendimi yedim sonra gördüm rahatladım kötüyü cagirmayalim
Tahmin ettim bak ben ondan cok cektim.. lavb. cikamadikca bir sure sonra arka taraftsnda bicak sokuyorlar gibi agri oluyor sakın panik yapma
Tavsiye zeytin yağlı pırasa ye bol su iç
Kayısıyıda akşamdan suya koy sabah şişiyor o ılık suyla öyle tüket
Ama zeytin yağlı pırasa mutlaka ye kuzum cok iyi geliyor
canım aynen öyle bıçak saplanıyor gibydi. afedersin üstüne oturamıyordum. kayısı yedim birde zeytinyağı içtim çok az onlar rahatlattı şükür ki. karnım patlayack sandım. pırasayıda bugün evde yokum anca yarın denerim ama sanki gerek kalmadı gibi iyiym çünkü. bide lavaboya çıktım ya gece rahatladım :)
Canım senin tiroidin fazla salgılanıyor. Az salgılanması gebelikte sıkıntı ama cok salgılanmasını bilemiyorum fakat tsh ın cok düşük dolayısıyla t3 ve t4 degerlerin de sınırın üzerinde. Endokrin uzmanı veya dahiliyeye gorunsen bir keske. Onlem amaclı...
Canim gorundum..Bu degerlerle bu bebek düşer ilaca baslaman lazim dedi.3 tane doktora gorundum ucu de ayni seyi soyledi.Dun kan alindi tekrar.Bugun gidecegim.Ilac yazilacak.
Canim gorundum..Bu degerlerle bu bebek düşer ilaca baslaman lazim dedi.3 tane doktora gorundum ucu de ayni seyi soyledi.Dun kan alindi tekrar.Bugun gidecegim.Ilac yazilacak.
çok geçmiş olsun. benim arkadaş troid için ilaç kullanarak çok sağlıklı bebek dogurdu. erkenden belli olması çok iyi olmuş. Allah saglıklı kucaağına almayı nasip etsin.
çok geçmiş olsun. benim arkadaş troid için ilaç kullanarak çok sağlıklı bebek dogurdu. erkenden belli olması çok iyi olmuş. Allah saglıklı kucaağına almayı nasip etsin.