2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sagol canim.Amin insallah.Benim başta moralim bozuldu ama kullanan cok varmis gercekten..Insallah saglikla kucagima almak nasip olur.
amin. ben de pleguneil kullanıyorum.kar zarar ilişkisi bakımından kullanmam faydalı. sırf bebeğim yaşasın saglıklı dogsun diye. doktora güvenmekten başka çarem yok.

Hayirli gunler kizlar benimde troid sorunum vardi hamile oldugumu ogrendigimde 2.5 di duzelmisti acaba bidaha baktiriyomu doktor bu tahlillere

Ya eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldim
Haha :)) benim kocamda kız olursa annesinin ismini birde kızlık soyismini katacakmış birini ben katim diyorum katiyen izin verilmiyor :) kara kara düşünüyorum napsam diye

Tek dertli ben değil mişim birbirimize dua edelim kozlar onların istediği olmasın benim erkek olursa karışmıcak eşim sonra kız olursa bi çaresini bulurum ama şuan mahkemeye kadar gider bizim durumda Allah bize sabır versin ne dim

Canım benim gibi yapma sende ben çok üsteledim olmicak asla diye benim rızam yok de yani gerçekten çok saçma buluyorum bende kadın ana rahmine düşer düşmez anne oluyor ama baba doğduktan sonra baba oluyor bu kararın annelere verilmesi lazım ki bence sadece bizim hakkımız şunu da söylim canım mahkeme yoluyla 2 ismin birine reddedebilirsin banada yapacakları için araştırdım benim onayım dışında yaptı dediğin zaman 2. İsmi sen koyarsın

Kizceler benide hastaneye yatirdilar bugun..is yerinden dolayi heyet raporu icin ugrasiyordum kanama alani ciddi dedi yatirdilar ck kararsiz kaldm ama ilerde sorun olmasin diye yattim artk bakalim insallah atlatiriz bu gunleri..
İnşallah tez vakitte geçsin bu günler
Hayirli gunler kizlar benimde troid sorunum vardi hamile oldugumu ogrendigimde 2.5 di duzelmisti acaba bidaha baktiriyomu doktor bu tahlillere
Benim de ilk hamile kalınca 2.5tu ama 4e çıktı hemen. İlaca başladık. Bebeğin zeka gelişimi için mühim. Tekrar baktır bir canım

Haha :)) benim kocamda kız olursa annesinin ismini birde kızlık soyismini katacakmış birini ben katim diyorum katiyen izin verilmiyor :) kara kara düşünüyorum napsam diye
Şaka gibi bu nedir yahu. Kızlık soyadı mı ne alaka. Eşim isim konusunda tamamen bana bırakıyor.

Şoktayım annesinin kızlık soyadı da nedir
Kayınvaliden yaşıyor mu? Nasıl bir otorite kurmuş oğlunun üstüne pes! Yemin ederim zirve.

Kuzum insallah koyamazlar senin istediğin olur çok gıcık oldum yemin ederim

Çokk şükür atlatmissin kuzumm ❤ hamilelikte cok sık yaşanan bi durummuş..
Allahm göstermesin ama tekrar olursa ne olduğunu biliyorsun artık

Birde bana sor canım kayananama dedim ne var herkes senin ismini söylicek zaten yanına bir isim ben koyim boşanmaya kadar gidicek bu durum dedim hatta gittide yani ayrıldık annesinin evinde kaldı 1 hafta kesin bitti dedik te çocuk için birleştik yoksa bitmişti

Aynı senin gibi düşünüyordum.. çokta iyiydim hatta ablamla yengem gözünü acamiyordu zor geciyordu ben fıt fıt her yerde turluyordum.
Herkes ne kadar güzel rahat geçiriyorsun diyordu ..
Bende onun verdiği rahatlıkla takılıyordum Allahm güzel bir ders verdi bana şimdi yerimden oynamaya korkuyorum

O gün baya yol yürüdüm pazar günü.. pazartesi de böyle oldum ..
O kadar zor bi hafta gecirdim ki Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden tedbirli olmakta fayda varmış

Kıyamam ben sana ya.. lütfen üzme kendini
Bu halde sana neler yaşatmışlar
Allahm kvde den cikarsin bunu inşalla!! Pislik.. egoya bak!
Ne isim ne başka birsey senin sağlıgından önemli değil sen şimdi hic dusunme bunlari
Bebek doğunca hakkından gelirsin şimdi boş yere konussunlar.. sen yavrun ve kendin için güzel şeyler hep düşün

Şaka gibi bu nedir yahu. Kızlık soyadı mı ne alaka. Eşim isim konusunda tamamen bana bırakıyor.
Ya kaynım babasının ismini koydu bunada sende annenin ismini koy demişler buda tamam deyince dönemiyor sözünden kız ben koy ama yanına bir isimde ben koyim diyorum kaynanam kabul etmiyor o kabul etmeyince eşimde kabul etmiyor bu sefer biz birbirimize giriyoruz nispet yapıyor bide fidan Akşin olacak kızımızın adı diye bilerek yapıyor

İnanmıyorum yaa ne biçim insanlar var.Kaynanaya mı kalmış bebeğe isim koymak..Ben bu konuda kimseye ağzını açtırmam.Müsade edenleri de anlamıyorum.Bebek benim bebeğim ismini de ben koyarım de,kestirip at

İnanmıyorum yaa ne biçim insanlar var.Kaynanaya mı kalmış bebeğe isim koymak..Ben bu konuda kimseye ağzını açtırmam.Müsade edenleri de anlamıyorum.Bebek bebeğim ismini de ben koyarım de,kestirip at

Ya hic sorma bu kadar eziyeti cekipte koca neyse bir de kv. karismasi ne demek..

Biri beni katil etmek isterse direk çocuguma kv min ismini koysun.
Koyanıda koydurtanıda o nufus mudurlugunu de tararım valla

Değil koymak teklif dahi edeni vururum .. zaten kızıma düşünğüm isim biraz kv. ismine benziyor değistirsem mi diye dusunuyorum ona bile tahamulum yok

Doğumdan sonra hastaneden çıkarken doğum raporunu al, iyice sakla. Rapor olmadan kimlik falan çıkaramaz kimse. Kendine gelince gider sen çıkarırsın kimliğini. Kaynanadaki egoya bak, sinir oldum. Bebek inşallah erkektir de şu saçmalıktan kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…