amin. ben de pleguneil kullanıyorum.kar zarar ilişkisi bakımından kullanmam faydalı. sırf bebeğim yaşasın saglıklı dogsun diye. doktora güvenmekten başka çarem yok.Sagol canim.Amin insallah.Benim başta moralim bozuldu ama kullanan cok varmis gercekten..Insallah saglikla kucagima almak nasip olur.
daha isim belirlemedim ama gittgimde en faydalısını seçip alıcam. yazarım burayadahangi kitapları alcaksın ben de okusam diye düşünüyorum ama boşyere kitap okumak istemiyorum
Haha :)) benim kocamda kız olursa annesinin ismini birde kızlık soyismini katacakmış birini ben katim diyorum katiyen izin verilmiyor :) kara kara düşünüyorum napsam diyeYa eşimin ailesi kendi kafasından isim bulmuşlar erkek olursa onu koyacaklarmış bu nasil bir mantık inanilmaz gerildim kesinlikle istemiyorum ama resmen arada kaldim
Neyyy annesinin kızlık soyismimi. Ciddi miisnHaha :)) benim kocamda kız olursa annesinin ismini birde kızlık soyismini katacakmış birini ben katim diyorum katiyen izin verilmiyor :) kara kara düşünüyorum napsam diye
Tek dertli ben değil mişim birbirimize dua edelim kozlar onların istediği olmasın benim erkek olursa karışmıcak eşim sonra kız olursa bi çaresini bulurum ama şuan mahkemeye kadar gider bizim durumda Allah bize sabır versin ne dimAy bu konuda ben de cok dertliyim. Eşim kız olursa annesinin ismini koymak istiyor. Annesini de gunahim kadar sevmem. Bana gram faydasi dokunmamis aksine beni hamilelik doneminde sinirden hüngür hüngür aglatip hastanelik etmis bir insan. Senin rahmin.özürlü ondan kanaman oluyor demis bir insan. Ben bu kadının adını nasil cocuguma vereyim? Adamin kafasi almıyor ya. Mahkemelik oluruz dedim acik ve net
Malesef canım sırf ben koymim diyeNeyyy annesinin kızlık soyismimi. Ciddi miisn
Canım benim gibi yapma sende ben çok üsteledim olmicak asla diye benim rızam yok de yani gerçekten çok saçma buluyorum bende kadın ana rahmine düşer düşmez anne oluyor ama baba doğduktan sonra baba oluyor bu kararın annelere verilmesi lazım ki bence sadece bizim hakkımız şunu da söylim canım mahkeme yoluyla 2 ismin birine reddedebilirsin banada yapacakları için araştırdım benim onayım dışında yaptı dediğin zaman 2. İsmi sen koyarsınLafa gelince yok soyle moderniz falan yani ama icraate gelince hep ayni tavirlar ya gercekten bu cahikce dusunceler yuzunden kendi cocugumuza isim koymanin heyecanini yasayamiyiruz. Neymis vefat eden iki kardesinin ismini birlestirmis onu koyacakmis neden yani anlayamıyorum ve ağlamak istiyorum
İnşallah tez vakitte geçsin bu günlerKizceler benide hastaneye yatirdilar bugun..is yerinden dolayi heyet raporu icin ugrasiyordum kanama alani ciddi dedi yatirdilarck kararsiz kaldm ama ilerde sorun olmasin diye yattim artk bakalim insallah atlatiriz bu gunleri..
Benim de ilk hamile kalınca 2.5tu ama 4e çıktı hemen. İlaca başladık. Bebeğin zeka gelişimi için mühim. Tekrar baktır bir canımHayirli gunler kizlar benimde troid sorunum vardi hamile oldugumu ogrendigimde 2.5 di duzelmisti acaba bidaha baktiriyomu doktor bu tahlillere
Şaka gibi bu nedir yahu. Kızlık soyadı mı ne alaka. Eşim isim konusunda tamamen bana bırakıyor.Haha :)) benim kocamda kız olursa annesinin ismini birde kızlık soyismini katacakmış birini ben katim diyorum katiyen izin verilmiyor :) kara kara düşünüyorum napsam diye
Haha :)) benim kocamda kız olursa annesinin ismini birde kızlık soyismini katacakmış birini ben katim diyorum katiyen izin verilmiyor :) kara kara düşünüyorum napsam diye
canım aynen öyle bıçak saplanıyor gibydi. afedersin üstüne oturamıyordum. kayısı yedim birde zeytinyağı içtim çok az onlar rahatlattı şükür ki. karnım patlayack sandım. pırasayıda bugün evde yokum anca yarın denerim ama sanki gerek kalmadı gibi iyiym çünkü. bide lavaboya çıktım ya gece rahatladım :)
Birde bana sor canım kayananama dedim ne var herkes senin ismini söylicek zaten yanına bir isim ben koyim boşanmaya kadar gidicek bu durum dedim hatta gittide yani ayrıldık annesinin evinde kaldı 1 hafta kesin bitti dedik te çocuk için birleştik yoksa bitmiştiŞoktayım annesinin kızlık soyadı da nedir
Kayınvaliden yaşıyor mu? Nasıl bir otorite kurmuş oğlunun üstüne pes! Yemin ederim zirve.
Kuzum insallah koyamazlar senin istediğin olur çok gıcık oldum yemin ederim
Bende bugün 10000 adım attım,bu kadar olduğunun farkında bile değildim.eve gelince hemen ayakları diktim yattım korkudan...
gerçi ben ilk günden beri hiç sakınmadım kendimi mide bulantısı ve lekelenme falanda olmayınca herşey yolunda sakınan göze çok batar olayına biraz kapatırdım kendimi galiba...
Bende biraz frenliyim kendimi
Birde bana sor canım kayananama dedim ne var herkes senin ismini söylicek zaten yanına bir isim ben koyim boşanmaya kadar gidicek bu durum dedim hatta gittide yani ayrıldık annesinin evinde kaldı 1 hafta kesin bitti dedik te çocuk için birleştik yoksa bitmişti
Ya kaynım babasının ismini koydu bunada sende annenin ismini koy demişler buda tamam deyince dönemiyor sözünden kız ben koy ama yanına bir isimde ben koyim diyorum kaynanam kabul etmiyor o kabul etmeyince eşimde kabul etmiyor bu sefer biz birbirimize giriyoruz nispet yapıyor bide fidan Akşin olacak kızımızın adı diye bilerek yapıyorŞaka gibi bu nedir yahu. Kızlık soyadı mı ne alaka. Eşim isim konusunda tamamen bana bırakıyor.
İnanmıyorum yaa ne biçim insanlar var.Kaynanaya mı kalmış bebeğe isim koymak..Ben bu konuda kimseye ağzını açtırmam.Müsade edenleri de anlamıyorum.Bebek benim bebeğim ismini de ben koyarım de,kestirip atBirde bana sor canım kayananama dedim ne var herkes senin ismini söylicek zaten yanına bir isim ben koyim boşanmaya kadar gidicek bu durum dedim hatta gittide yani ayrıldık annesinin evinde kaldı 1 hafta kesin bitti dedik te çocuk için birleştik yoksa bitmişti
İnanmıyorum yaa ne biçim insanlar var.Kaynanaya mı kalmış bebeğe isim koymak..Ben bu konuda kimseye ağzını açtırmam.Müsade edenleri de anlamıyorum.Bebek bebeğim ismini de ben koyarım de,kestirip at
Doğumdan sonra hastaneden çıkarken doğum raporunu al, iyice sakla. Rapor olmadan kimlik falan çıkaramaz kimse. Kendine gelince gider sen çıkarırsın kimliğini. Kaynanadaki egoya bak, sinir oldum. Bebek inşallah erkektir de şu saçmalıktan kurtulursun.Ya kaynım babasının ismini koydu bunada sende annenin ismini koy demişler buda tamam deyince dönemiyor sözünden kız ben koy ama yanına bir isimde ben koyim diyorum kaynanam kabul etmiyor o kabul etmeyince eşimde kabul etmiyor bu sefer biz birbirimize giriyoruz nispet yapıyor bide fidan Akşin olacak kızımızın adı diye bilerek yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?