2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şimdi takmıyorum fazla eskisi kadar ama cinsiyet belli olunca napacam bilmiyorum

sinirlerim zıpladı resmen okurken.

Canım işte öyle olmuyor Eşin dengesiz olunca sıkıntı yaşıyosun bana isim için kocam neler yaptı bir bilsen

Bana ben çıkartacam nasıl olsa diyor alıpta hemen gidip çıkartabilir yani

Canım işte öyle olmuyor Eşin dengesiz olunca sıkıntı yaşıyosun bana isim için kocam neler yaptı bir bilsen

Tabi ki de herkesin ailesi karsindaki insanlar farklı kuzum senin için demedim..

Ama güzel Allahm bunu o kadından çıkarır merak etme misliyle!
Hic mi vicdanları yok hamile kadına bunları yaşatıyorlar.. sen çok haklısın
Ama şuan lütfen gereksiz bi insan için üzülme boşver.
Annesi artık bebeğin seni hissediyor.. ne koyarsa koysunlar sen istediğin isimle çağırırsın ileride de insallah kendi mahkeme kararıyla değiştirir

Benim arkadaşıma babaannesinin ismini vermislerdi kız 18 ne basar basmaz gitti değiştirdi..

Bu arada bende değiştirdim:))))

Biz Dr dan çıktık teyzeleri gayet güzel görünüyordu 5 gün önden gidiyoruz 2li yaptiracaksan 2 hafta sonra gelirsin dedi isim konusu sıkıntılı oğlumun 2 ismi var birini ben birini babası koydu bunda yine biz karar vericez tek isimde olabilir 2 isimde çok şükür bizde iki tarafta karismaz

bizde eşimle ortak karar veririz 2isim koyuyoruz bir benden biri ondan bence ikiniz karar verin okadar acı çekiyoruz doğrama kadar

Kızlar merhaba. Bugün 14+0 Dayım. Sabah ilk kez kanamam olduğunu farkettim hemen doktoruma gittim. Kesenin altında çok hafif bir kanama bölgesi var kendini yormuşsun dedi. Progestron verdi alttan uygula daha ama etkili olur dedi. Ayrıca bu kötü olayla da bugün oğlum olacağını öğrendim. Dualarınızı eksik etmeyn

Çok gecmis olsun kuzum ilaci kullan hemenn kanamayi durduruyor korkma hic.. bu hafts bende yaşadım
Bol bol dinlen yorma kendini

Bu hafta ne çok kanaması olan oldu

korkma cnm benimde kanama alanın kesenin altı 7haftadan beri doğuma kadar gider kanama alanın dinlen bol bol eğilme kendine dikkat et

resim eklesen cnm

Bol bol dinlen canım dualarımız seninle hayırlı olsun bu arada inşallah en kısa zamanda atlatırsın

Çok hızlı yazıyorsunuz okumaya yetişemiyorum kızlar :). Herkes iy mi her şey yolunda mı?

Kızlar 12+2 deyim ikili tarama testine girdim. 2 hafta önce erkek demişti doktor. Bugün bebek bacaklarını kapattı bi türlü açmadı. Doktor çok uğraştı ah kesinleştiremedik bi türlü açmadı dedi ben de sabırsızlanıyordum bi an önce öğrenmek için. Artık gelecek Haftalara inşallah

Hayırlı olsun kanama yaşayan yaşayana grup olarak nazara geldik kanama yaşayanların geneli erkek bebek cinsiyet öğreneyenlerde öğrendiğinde anlıycaz sadece istirahat iyi geliyor bide progestan hap allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…