2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. bol bol dinlen

Abouuu isim konusunda ne kadar dertliymisiz ya valla Allah biz4 sabir karşıdakilere de akıl fikir versin
biz daha isim konusuna gelmedik. cinsiyeti az çok belli olaydı.belki konuşurduk. bende kız olursa kaynanamın ismini koy derler diye çok korkuyorum. oysa 2 torununda var.

keşke öyle yapacağına uyanık gelin olsaydın. benim yengem tmm koyalım dedi. çoçuk dogunca kilosu iniyor ya 250 grm hah bu isim gelişmedi çoçuğa göre degil deyip değiştirdi. kimse darılamadı.

test nasıl çıktı.

Koz bende adanadayım:))) ama metroyu hiç tavsiye etmiyorum kadın Doğumu sıkıntılı bilgin olsun
Yaaa çok sevindim Güzelyalı ya gidiyordum önce sorun yaşadım orda. Sonra hastaneyi değil ama Şule Hanım’ı önerdiler diye buraya geldim. Sen nereye gidiyorsun

keşke öyle yapacağına uyanık gelin olsaydın. benim yengem tmm koyalım dedi. çoçuk dogunca kilosu iniyor ya 250 grm hah bu isim gelişmedi çoçuğa göre degil deyip değiştirdi. kimse darılamadı.
Canım benim kocam yemiyor işte zaten ne yaptıysam olmadı

biz daha isim konusuna gelmedik. cinsiyeti az çok belli olaydı.belki konuşurduk. bende kız olursa kaynanamın ismini koy derler diye çok korkuyorum. oysa 2 torununda var.
Ay ne kötü bişey ya hakkımızı elimizden alıyorlar lanet olsun öyle insanlara bizi bu duruma getiriyorlar

Ay ne kötü bişey ya hakkımızı elimizden alıyorlar lanet olsun öyle insanlara bizi bu duruma getiriyorlar
Benim kaynanam bırak isim koymaya yeltenmeyi benim yanımda yorum bile yapamaz koyduğum isim hakkında. Ona rağmen hala hamile olduğumu bilmiyor 16 haftalık olunca bir ara söylerim. İlk gebeliğimde onun yanında bir süre bulundum sıkıntı yaşayınca şimdi eşime de söylemeyelim deyince o da sen nasıl rahat edeceksen öyle yapalım dedi. Huzurlu bir gebelik için ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kaynanadan uzak durmak en iyisi

amin. ben de pleguneil kullanıyorum.kar zarar ilişkisi bakımından kullanmam faydalı. sırf bebeğim yaşasın saglıklı dogsun diye. doktora güvenmekten başka çarem yok.
Canim bana da propycil verdi.Gunde 3 doz.Ve her ay kan verecegim.Degerlere gore doz sayisi azaltilacak..Bugun basladim kullanmaya.

Canım benimde ilk gebeliğim tecrübelendim bidahakine 3 Aydan önce söylemem

Canım işte öyle olmuyor Eşin dengesiz olunca sıkıntı yaşıyosun bana isim için kocam neler yaptı bir bilsen
ya sinir oldum.
insanin hakkina bu sekilde gasp edilmez. Ama bunun icinde bosanilmaz canim. Guzel gunlerinin tadini cikar. o isim konusu bi sekilde hallolur olmadi sen farkli isimle seslenirsin yada kv pisman edersin. sonucta herkotu sozun onun ismiylede baslayacak. tabi bebisin duymadan.. erkek olurda kurtulursun bu dertten. bu arada annemin adini koymuyo diye kocan annesinin evine mi gitti cidden. bu biraz sikinti. sozune guvenecegin olgun akrabalarinla konus bu durumu bence esinin bu kadsr anneci olmasi dogru fegil. eger haddimi astiysam ozur dilerim soylemeden duramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…