Kızlar merhaba. Bugün 14+0 Dayım. Sabah ilk kez kanamam olduğunu farkettim hemen doktoruma gittim. Kesenin altında çok hafif bir kanama bölgesi var kendini yormuşsun dedi. Progestron verdi alttan uygula daha ama etkili olur dedi. Ayrıca bu kötü olayla da bugün oğlum olacağını öğrendim. Dualarınızı eksik etmeyn
biz daha isim konusuna gelmedik. cinsiyeti az çok belli olaydı.belki konuşurduk. bende kız olursa kaynanamın ismini koy derler diye çok korkuyorum. oysa 2 torununda var.
Birde bana sor canım kayananama dedim ne var herkes senin ismini söylicek zaten yanına bir isim ben koyim boşanmaya kadar gidicek bu durum dedim hatta gittide yani ayrıldık annesinin evinde kaldı 1 hafta kesin bitti dedik te çocuk için birleştik yoksa bitmişti
keşke öyle yapacağına uyanık gelin olsaydın. benim yengem tmm koyalım dedi. çoçuk dogunca kilosu iniyor ya 250 grm hah bu isim gelişmedi çoçuğa göre degil deyip değiştirdi. kimse darılamadı.
Kızlar 12+2 deyim ikili tarama testine girdim. 2 hafta önce erkek demişti doktor. Bugün bebek bacaklarını kapattı bi türlü açmadı. Doktor çok uğraştı ah kesinleştiremedik bi türlü açmadı dedi ben de sabırsızlanıyordum bi an önce öğrenmek için. Artık gelecek Haftalara inşallah
Doktor ense kalınlığı normal aralıklar içinde dedi. 1.1 yazıyordu zaten. İlk çocuğumda da 1.1 idi ense kalınlığı. Sanırım ablasının aynısı olacak bu 2 numarada
Yaaa çok sevindim Güzelyalı ya gidiyordum önce sorun yaşadım orda. Sonra hastaneyi değil ama Şule Hanım’ı önerdiler diye buraya geldim. Sen nereye gidiyorsun
keşke öyle yapacağına uyanık gelin olsaydın. benim yengem tmm koyalım dedi. çoçuk dogunca kilosu iniyor ya 250 grm hah bu isim gelişmedi çoçuğa göre degil deyip değiştirdi. kimse darılamadı.
biz daha isim konusuna gelmedik. cinsiyeti az çok belli olaydı.belki konuşurduk. bende kız olursa kaynanamın ismini koy derler diye çok korkuyorum. oysa 2 torununda var.
Benim kaynanam bırak isim koymaya yeltenmeyi benim yanımda yorum bile yapamaz koyduğum isim hakkında. Ona rağmen hala hamile olduğumu bilmiyor 16 haftalık olunca bir ara söylerim. İlk gebeliğimde onun yanında bir süre bulundum sıkıntı yaşayınca şimdi eşime de söylemeyelim deyince o da sen nasıl rahat edeceksen öyle yapalım dedi. Huzurlu bir gebelik için ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kaynanadan uzak durmak en iyisi
amin. ben de pleguneil kullanıyorum.kar zarar ilişkisi bakımından kullanmam faydalı. sırf bebeğim yaşasın saglıklı dogsun diye. doktora güvenmekten başka çarem yok.
Kızlar üşüyen var mı. Sık sık üşüme tutuyor. Ciddi üşüyorum. Kansızlık da yok. Hormonlar yapabilir yazıyor ama diğer hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım
Benim kaynanam bırak isim koymaya yeltenmeyi benim yanımda yorum bile yapamaz koyduğum isim hakkında. Ona rağmen hala hamile olduğumu bilmiyor 16 haftalık olunca bir ara söylerim. İlk gebeliğimde onun yanında bir süre bulundum sıkıntı yaşayınca şimdi eşime de söylemeyelim deyince o da sen nasıl rahat edeceksen öyle yapalım dedi. Huzurlu bir gebelik için ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kaynanadan uzak durmak en iyisi
ya sinir oldum.
insanin hakkina bu sekilde gasp edilmez. Ama bunun icinde bosanilmaz canim. Guzel gunlerinin tadini cikar. o isim konusu bi sekilde hallolur olmadi sen farkli isimle seslenirsin yada kv pisman edersin. sonucta herkotu sozun onun ismiylede baslayacak. tabi bebisin duymadan.. erkek olurda kurtulursun bu dertten. bu arada annemin adini koymuyo diye kocan annesinin evine mi gitti cidden. bu biraz sikinti. sozune guvenecegin olgun akrabalarinla konus bu durumu bence esinin bu kadsr anneci olmasi dogru fegil. eger haddimi astiysam ozur dilerim soylemeden duramadim