2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar üşüyen var mı. Sık sık üşüme tutuyor. Ciddi üşüyorum. Kansızlık da yok. Hormonlar yapabilir yazıyor ama diğer hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım
Gündüz bişey yok ama her gece üşüyerek uyanıyorum uykumdan.Hatta 3-4 dakika süren bi titreme resmen.Hamileliğin başından beri geçmedi.Pazartesi doktora sorucam bunu da

Kızlar siz üşüyormuşsunuz bende tam tersine yanıyorum. Normalde çok üşüyen biriyimdir. Kızıma hamileyken de böyleydim. Eşim bile sarılınca şaşırıyo sen ne kadar sıcaksın diye. Cam altında yatıcam heralde yazın

Kızlar pantolon olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama baktım hamilelik öncesi pantolonlarım sıkıyor bugün lcw ye baktım ince kumaş 2 tane aldım çok iyi geldi bana biri 80 biri 60 tl tavsiye ederim
Aaa aynen ben de. Normalde bütün pantalonlarımı mavi den satın alıyordum. Mavi ye gittim gene hamile pantalonu alayım diye. Artık üretilmiyor filan dedi. Lcw ye gittim 2 tane kot pantalon aldım biri 38 diğeri 40 beden oldu. Normalde şimdiye kadar 2 kilo aldım artık bu bedeni bi kaç ay korumam lazım. Diyetisyene gidecek olan var mı acaba sizlerden ya da gitmiş olan

Estağfirullah doğru söylüyorsun yok canım ben onu zorla gönderdim şiddetde vardı işin içinde o yüzden aynı evde kalmayı istemedim

Haha bende alyans testi yapacaktimda alyansımı kaybetmiştim yapamıyorum :)))
Yap yap çok zevkli oluyor. Insana heyecan işte yoksa Allah bilir elbet.

Estağfirullah doğru söylüyorsun yok canım ben onu zorla gönderdim şiddetde vardı işin içinde o yüzden aynı evde kalmayı istemedim
Yok artık. Gülüm sakın olun ve kocan da kendine gelsin. Ay daha yazmak istemiyorum hey allahım ya

Benim eşim nişanlıyken diyordu herkese oğlum olursa babamın adını koyacagim diye. Ses etmiyordum. Sonra dedim asla çünkü ismi hiç güzel değil çok eski bir isim. Dedim kusura bakma koymak isteyen kendi yapsın koysun. Şimdi de sonra da sıkıntı çeken ben olacağım. Asla koymam başkasının istediğini. Soyisim babadan isim anneden dedim bitti. Zaten oğlum olursa eşimin ismi ve yanına bir isim istiyorum. Seviyorum onun ismini ve kimsede söylemiyor bir şey tam tersi kuzenleri bilr ne şanslısın bak eşin seni nasıl seviyor el üstünde tut falan diyorlar kızım olursa da kendi ismim yanına başka isim. Bi arkadaşım demişti büyüklerin ismini neden koyayım ı kadar uğraşan benken. Kendi ismimizi seviyorum. Sıkıntı çekenlerde sabir desin ve sakin sakin konuşun. Bu yavru sizin ya

Kızlar hamilelik öncesi giydiğim kotlar çok sıktığı için karın bölgemi bugün gittim bende lcw dan iki tane hamile pantolonu aldım ama karnım çıkmadı okulda da gören sen erken başlamışsın bunlardan giymeye falan diyo sinirim bozuluyo birde cuma günü karnım çok şişti ama hamilelikten değil göbek yapmışım ondada moralimi bozdular bu hamike karnı deil bu haftalarda çıkmaz ki bildiğin yağ bağlamışsın falan dediler çok çok moralim bozuldu ne giyceğimi şaşırdım

Doktor ense kalınlığı normal aralıklar içinde dedi. 1.1 yazıyordu zaten. İlk çocuğumda da 1.1 idi ense kalınlığı. Sanırım ablasının aynısı olacak bu 2 numarada
maşallah. Allah saglıklı kucağına almayı nasip etsin. senin ikinci olunca isyer istemez merak ediyorsun cinsiyeti. benim bir ya şuan tek merak ettiğim saağlıklı kucağıma alabilcek miyim.

Canım bende giymeye başladım hamike pantolonu. Diğerleri düğme yeri rahatsız ediyor. Ama karnımda da şişkinlik var 3 gündür. Toplam 2 kilo aldım ama sanki 5 kilo almışım gibi karnım şiş normal bence dert etme

bende günlük pantolonumu giyemiyorum. rahat olsun istiyorum . göbek çokta önemli degil dpgumdan sonra gidecek zaten çok çok 3 4 ay diyet yaparız. insn ömründe kaç defa özgürce canının istediğini yiyebilir ki. hiç üzme kendini. o diyenler kendi hamileliklerinde giymesinler aman kilo da yapmasınlar.

Aynen canım bnmde karnımda şişkinlik var 2 kilo almışım ama dediğin gibi en az 5 kg almışım gibi kafama takmim diyorum ama takıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…