- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Ben cnm bn gebeligin basindn beri isinamadim :)Kızlar üşüyen var mı. Sık sık üşüme tutuyor. Ciddi üşüyorum. Kansızlık da yok. Hormonlar yapabilir yazıyor ama diğer hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım
Gündüz bişey yok ama her gece üşüyerek uyanıyorum uykumdan.Hatta 3-4 dakika süren bi titreme resmen.Hamileliğin başından beri geçmedi.Pazartesi doktora sorucam bunu daKızlar üşüyen var mı. Sık sık üşüme tutuyor. Ciddi üşüyorum. Kansızlık da yok. Hormonlar yapabilir yazıyor ama diğer hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım
Ya resmen sıtma gibi donuyorum. El ayak buz gibi tuhaf. Herkes kısa kollu ben battaniye altındayım. Hele gece bir sıtma kaç kat yatıyorum. Enfeksiyon var ondan diyordum ama tuhafBen cnm bn gebeligin basindn beri isinamadim :)
Sor bakalım canım ne diyecek. Benim de en çok yatma vakti oluyor.Gündüz bişey yok ama her gece üşüyerek uyanıyorum uykumdan.Hatta 3-4 dakika süren bi titreme resmen.Hamileliğin başından beri geçmedi.Pazartesi doktora sorucam bunu da
Şükür canım darısı bekleyen herkesin başınaGözün aydın sonuçlar çok güzel çıkmış için rahat olsun ihtimaller çok düşük
Aaa aynen ben de. Normalde bütün pantalonlarımı mavi den satın alıyordum. Mavi ye gittim gene hamile pantalonu alayım diye. Artık üretilmiyor filan dedi. Lcw ye gittim 2 tane kot pantalon aldım biri 38 diğeri 40 beden oldu. Normalde şimdiye kadar 2 kilo aldım artık bu bedeni bi kaç ay korumam lazım. Diyetisyene gidecek olan var mı acaba sizlerden ya da gitmiş olanKızlar pantolon olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama baktım hamilelik öncesi pantolonlarım sıkıyor bugün lcw ye baktım ince kumaş 2 tane aldım çok iyi geldi bana biri 80 biri 60 tl tavsiye ederim
Estağfirullah doğru söylüyorsun yok canım ben onu zorla gönderdim şiddetde vardı işin içinde o yüzden aynı evde kalmayı istemedimya sinir oldum.
insanin hakkina bu sekilde gasp edilmez. Ama bunun icinde bosanilmaz canim. Guzel gunlerinin tadini cikar. o isim konusu bi sekilde hallolur olmadi sen farkli isimle seslenirsin yada kv pisman edersin. sonucta herkotu sozun onun ismiylede baslayacak. tabi bebisin duymadan.. erkek olurda kurtulursun bu dertten. bu arada annemin adini koymuyo diye kocan annesinin evine mi gitti cidden. bu biraz sikinti. sozune guvenecegin olgun akrabalarinla konus bu durumu bence esinin bu kadsr anneci olmasi dogru fegil. eger haddimi astiysam ozur dilerim soylemeden duramadim
Yap yap çok zevkli oluyor. Insana heyecan işte yoksa Allah bilir elbet.Hahabende alyans testi yapacaktimda alyansımı kaybetmiştim yapamıyorum :)))
Yok artık. Gülüm sakın olun ve kocan da kendine gelsin. Ay daha yazmak istemiyorum hey allahım yaEstağfirullah doğru söylüyorsun yok canım ben onu zorla gönderdim şiddetde vardı işin içinde o yüzden aynı evde kalmayı istemedim
maşallah. Allah saglıklı kucağına almayı nasip etsin. senin ikinci olunca isyer istemez merak ediyorsun cinsiyeti. benim bir ya şuan tek merak ettiğim saağlıklı kucağıma alabilcek miyim.Doktor ense kalınlığı normal aralıklar içinde dedi. 1.1 yazıyordu zaten. İlk çocuğumda da 1.1 idi ense kalınlığı. Sanırım ablasının aynısı olacak bu 2 numarada
#adkpnrKoz bende adanadayım:))) ama metroyu hiç tavsiye etmiyorum kadın Doğumu sıkıntılı bilgin olsun
Canım bende giymeye başladım hamike pantolonu. Diğerleri düğme yeri rahatsız ediyor. Ama karnımda da şişkinlik var 3 gündür. Toplam 2 kilo aldım ama sanki 5 kilo almışım gibi karnım şiş normal bence dert etmeKızlar hamilelik öncesi giydiğim kotlar çok sıktığı için karın bölgemi bugün gittim bende lcw dan iki tane hamile pantolonu aldım ama karnım çıkmadı okulda da gören sen erken başlamışsın bunlardan giymeye falan diyo sinirim bozuluyo birde cuma günü karnım çok şişti ama hamilelikten değil göbek yapmışım ondada moralimi bozdular bu hamike karnı deil bu haftalarda çıkmaz ki bildiğin yağ bağlamışsın falan dediler çok çok moralim bozuldu ne giyceğimi şaşırdım
bende günlük pantolonumu giyemiyorum. rahat olsun istiyorum . göbek çokta önemli degil dpgumdan sonra gidecek zaten çok çok 3 4 ay diyet yaparız. insn ömründe kaç defa özgürce canının istediğini yiyebilir ki. hiç üzme kendini. o diyenler kendi hamileliklerinde giymesinler aman kilo da yapmasınlar.Kızlar hamilelik öncesi giydiğim kotlar çok sıktığı için karın bölgemi bugün gittim bende lcw dan iki tane hamile pantolonu aldım ama karnım çıkmadı okulda da gören sen erken başlamışsın bunlardan giymeye falan diyo sinirim bozuluyo birde cuma günü karnım çok şişti ama hamilelikten değil göbek yapmışım ondada moralimi bozdular bu hamike karnı deil bu haftalarda çıkmaz ki bildiğin yağ bağlamışsın falan dediler çok çok moralim bozuldu ne giyceğimi şaşırdım
Allah şifa versin. bebeğini de sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin.Canim bana da propycil verdi.Gunde 3 doz.Ve her ay kan verecegim.Degerlere gore doz sayisi azaltilacak..Bugun basladim kullanmaya.
AA bilmiyordum ve ben yiyordum yemiyim sağol tatlım.Hamileliğin ilk 3 ayında ananas zararlı diye biliyorum canım. Yanlış hatırlamıyorsam içindeki bi maddeden ötürü rahim güçsüzleşebiliyormuş.
Aynen canım bnmde karnımda şişkinlik var 2 kilo almışım ama dediğin gibi en az 5 kg almışım gibi kafama takmim diyorum ama takıyorum :/Canım bende giymeye başladım hamike pantolonu. Diğerleri düğme yeri rahatsız ediyor. Ama karnımda da şişkinlik var 3 gündür. Toplam 2 kilo aldım ama sanki 5 kilo almışım gibi karnım şiş normal bence dert etme
ben çok yedimAA bilmiyordum ve ben yiyordum yemiyim sağol tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?