2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hangisinin cihazı daha iyi ve doktorluğu daha tecrübeli iyi bir hekimse onunki doğrudur canım bence. Doktor ve cihaz önemli yani. Yoksa devlet özel farketmez diye düşümüyorum
Yani bilemedim devlet derken tıp fakültesiydi aslında ben devlet diyorum niyeyse cihaz da özeldeki daha iyi bence doktor dersen onun hakkında bi fikrim yok ama tabi özeldeki ikili teste baktığı için detaylı baktı ve ölçüm yaptı

Bende birinciyi emziremedim insallah ikinciler cuk cuk emerler

Valla bende merakliyimdir ama sen bu konuda benden iyisin kabul edelim senin ne zaman randevun sana bir kiz bir erkek demislerdi dimi noldu en son
Kız video ya çekmiştim sabah baktım cinsiyet hakkında ben size bişey söylemim burda bişey var ama o varken buna kız da diyemem biraz daha büyüsün ama şurda pipi oluşacak gibi duruyor ama daha şuna pipi diyemem kordon değil 12. Haftada her hastanın cinsiyet ini göremeyebiliyoruz diyor bence erkek videoda belli yani bacak arasında bir çıkıntı var

Sen zaten oyle hissediyordun ne zaman gideceksin peki benim 26 veya 27 sinde fln olacak randevu

Video atilmior mu buraya at bakayim

Geçen yıl gebelikte cidden pek iyi olmuştu yüzüm bunda sivilcelerden resmen öldüm kız mı diyorum annenin güzelliğini alır derler ya :)
Sivilce ikisindede çıkıyor canım solukluk varsa yüzün yuvarlaklaştıysa kız diyolar yüzün parlıyorsada erkek diyorlar

Sivilce ikisindede çıkıyor canım solukluk varsa yüzün yuvarlaklaştıysa kız diyolar yüzün parlıyorsada erkek diyorlar
Geçen yıl erkekti yine de kilo alınca yuvarlaklaşmıltı. Valla ben uymadım hiçbirine yüzük deneyeyim

Canım bence bu erkek benim de aynıydı doktor yüzde 70 erkek demişti bak bu şekil bende videodan çektim tam belli olmayabilir ama Eki Görüntüle 2267136
Canım bence bu erkek benim de aynıydı doktor yüzde 70 erkek demişti bak bu şekil bende videodan çektim tam belli olmayabilir ama Eki Görüntüle 2267136
evet sendede bir çıkıntı görünüyor kızlarda çıkıntı olmuyor bu pozisyonda bakılınca doğru biliyorum değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…