Hangisinin cihazı daha iyi ve doktorluğu daha tecrübeli iyi bir hekimse onunki doğrudur canım bence. Doktor ve cihaz önemli yani. Yoksa devlet özel farketmez diye düşümüyorum
Yani bilemedim devlet derken tıp fakültesiydi aslında ben devlet diyorum niyeyse cihaz da özeldeki daha iyi bence doktor dersen onun hakkında bi fikrim yok ama tabi özeldeki ikili teste baktığı için detaylı baktı ve ölçüm yaptı
evet müthiş de birinciyi emziremedim 2. için endişeliyim o aşamaları düşündüm mü korkuorum beceremezsem diye
hala emzirmeyi bilmiyorum ilk kez doğurmuş gibi olcam sanki
yeni doğum yapan grupları okuyorum sanki biri yanımda koçluk yapsa anca kafam netleşcek benimde kafamda net olmadımı hep bir sorun var gibi oluyor
çok istiyorum emzirmek özellikle o görümcenin inadına uyuz
Kız video ya çekmiştim sabah baktım cinsiyet hakkında ben size bişey söylemim burda bişey var ama o varken buna kız da diyemem biraz daha büyüsün ama şurda pipi oluşacak gibi duruyor ama daha şuna pipi diyemem kordon değil 12. Haftada her hastanın cinsiyet ini göremeyebiliyoruz diyor bence erkek videoda belli yani bacak arasında bir çıkıntı var
Kız video ya çekmiştim sabah baktım cinsiyet hakkında ben size bişey söylemim burda bişey var ama o varken buna kız da diyemem biraz daha büyüsün ama şurda pipi oluşacak gibi duruyor ama daha şuna pipi diyemem kordon değil 12. Haftada her hastanın cinsiyet ini göremeyebiliyoruz diyor bence erkek videoda belli yani bacak arasında bir çıkıntı var