işte öyle yapmaya çalışıyorum yoksa bende 2 yıldır evliyim bir yıl korunduk diger 1 yıl boyuncada eşimle ben tedavi gördük bizde çok para harcadık çok şükür rabbim aratmadı . herkesin derdi kendine ağır allah herkesin kalbine göre versin herşeyi :)Degisik bir tipmiş o zaman :/ uzak durmak en iyisi
ya bende arada çk az kullanıyorum geride pişman oluyorum ama ağzımı bağlıyorum kokuyu almamak için yine de gelior :) ben başka bi yöntem bulamadımYerine ne kullanıyorsun canım. Aslında birçok şeyden vazgeçtim ama çamaşır suyu hala kullanıyorum malesef
müthiş bilgi benim u var hakkket hep zorluklarla boğuşurum.Bu arada isim düşünürken şarkı söyleyen sesli söyleyen arkadaşlar aslında çok mantıklı yaptıgınız şeyhatta harika. Mesajları okuduktan snra aklımdaki isimle doğum günü kutlaması yaptım.
Birde bey hanım gibi ünvanlara olan uyumuda önemli.
Ne kdr doğru bilmem ama isminde u,ü,o,ö olan çocukların hayat boyu işleri zor olurmuş. Her işi dolambaçlı olurmuş. Böyle illa sıkıntılar çekermiş falan. Bi hoca sohbetinde dinleyen biri dedi. Pek inanmam batıl gelir bana ama yine de değişik bakış açısı. Birde a ile başlarsa çocuk zeki olurmuş. Şanslı olurmuş.
Gunaydin canim.Ben domestos kullanirken..Saglik maskeleri varya eczaneden ondan almistim.Solumamak icin..Onu takip kullaniyordum..Sonra camasir suyu gorevini goren bitkisel bir ilac buldum.Hic kokusu yok..Onu kullaniyorum..Hatta dun yanlislikla gozume sıktım.Gram yanma olmadi..Onu kullaniyorum..günaydın kızlar domestosla aranız nasıl hamilelikte kullanıyor musunuz.
ben arada bir 2 damla kadar döküp tezgah beyaz oldugu için onla temizliyorum ama kokuyor sonra pişman oluyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ?
canım bayağı iyiymiş adını söyler msin bende alayım . çünkü korkuyorum bebege bişey edecek diye öyle çok kullanmıyorum zaten damla damla ancaGunaydin canim.Ben domestos kullanirken..Saglik maskeleri varya eczaneden ondan almistim.Solumamak icin..Onu takip kullaniyordum..Sonra camasir suyu gorevini goren bitkisel bir ilac buldum.Hic kokusu yok..Onu kullaniyorum..Hatta dun yanlislikla gozume sıktım.Gram yanma olmadi..Onu kullaniyorum..
Ya kizlar aksam oldu mu bulantim basliyor Allahim sanki bi saati var 10 dedin mi tamam hic birseyde fayda etmiyor cogu zaman cikarip oyle yatiyorum bugun 12+3 ne zaman bitecek buvar mi benim gibi aksam bulantisi yasayan
valla bu değişebiliyor lafından sonra asla cinsiyetine inanmıyorumDogrudur canım. Burda bacak arası acık pozisyonda aynen attıgın sekilde cıkıntı olan bir usg vardı biz kesin erkek demiştik ama kızı dogmak üzere duyduğumda baya sasırdım ama bazen Olabiliyor
onlar şanslı kişiler şans lazım15. haftadayım. Başından beri her kokuya her an çıkarıyordum. Şuan sadece sabah akşam çıkarıyorum ne zaman geçer hiç bilmiyorum. Maşallah kimi hiiiç kusmamış bile
içine atarsan hasta olursun ne düşünüyorsan söyle ona zehiri at rahatlaunutamam o kesin ama.napacagimi bilmiyorum şuan odadan çıkamıyorum eşimin bana öfkeli bakışları gözümden gitmiyor elinden gelse bi kaşık suda boğacak gibibaktı azarlaması falan eve gelince bağırışı hangisine üzülsem o da ayrı
Canim adi glint...Suyun zarar vermedigi her yerde kullanabiliyorsun.Lavabo,klozet,camlar,firin,hali,koltuk..Ben tasinirken temizlik sirasinda kayinvalidem getirdi bunu..Hicbir ilacin cikaramadigi zor lekeyi bu cikardi hem de bitkisel.Hemen el koydum:))Her yerde bunu kullaniyorum...:)canım bayağı iyiymiş adını söyler msin bende alayım . çünkü korkuyorum bebege bişey edecek diye öyle çok kullanmıyorum zaten damla damla anca
Ben mahvoldum bulantıdan hergün her saat uyku hariçYa kizlar aksam oldu mu bulantim basliyor Allahim sanki bi saati var 10 dedin mi tamam hic birseyde fayda etmiyor cogu zaman cikarip oyle yatiyorum bugun 12+3 ne zaman bitecek buvar mi benim gibi aksam bulantisi yasayan
Canim benim de bulantim cok oldu.Gunde 5-6 defa istifra ediyordum..Ben de 14.haftaya girdim. 12.haftada yavas yavas azaldi.Gunde 2 ye indi..Su an bulantim devam ediyor ama hic istifra etmiyorum masallah..Baya yiyorum..Insallah senin de 1 haftaya falan kesilir ya da azalma olur.15. haftadayım. Başından beri her kokuya her an çıkarıyordum. Şuan sadece sabah akşam çıkarıyorum ne zaman geçer hiç bilmiyorum. Maşallah kimi hiiiç kusmamış bile
ohhh çok iyiymiş bakayım bi . peki genel temizliği mi sende ki üstünde ne yazıyorCanim adi glint...Suyun zarar vermedigi her yerde kullanabiliyorsun.Lavabo,klozet,camlar,firin,hali,koltuk..Ben tasinirken temizlik sirasinda kayinvalidem getirdi bunu..Hicbir ilacin cikaramadigi zor lekeyi bu cikardi hem de bitkisel.Hemen el koydum:))Her yerde bunu kullaniyorum...:)
Ben pek takılmam böyle şeylere ama limonu kullandıktan sonra iç kısmı ile birazda karbonat sararan kısımları silebilirsin en kötü eşler yapıversin 2 dk.bende hamileligimden beri kulanmıyordum ama tezgah leke olunca damla olarak döküyorum başka bişey beyazlatmıyor çünkü. artık bende kullanmayayım bari
bence eşe yaptırmak daha mantıklı :)Ben pek takılmam böyle şeylere ama limonu kullandıktan sonra iç kısmı ile birazda karbonat sararan kısımları silebilirsin en kötü eşler yapıversin 2 dk.
Evet geçen kanama da hemen kestik emzirmeyi daha dün sabah doktordaydım herşey yolundaydı Akşamdan beri kanama devam ediyor hatta sabahtan beri 3 pet doldu resmenÜzülme canım bebişin sana naz yapıyo ikiniz de sağlicakla çıkacaksınız. Senin emzirdigin bebeğin vardı dimi bi ara emzirmekten de kanama olur diye konuşuldu bıraktın mi emzirmeyi
İnşlh rabbimden tek duam sağlıkla kucağıma almak varsın kanasın yatalım allah razı olsun
Teşekkür ediyorum dua edin tek beklentim buçok geçmiş olsun canım ya
İnşlh rabbime sığındım Beni de onu koruyacak biliyorumcanım çok geçmiş olsun bak bebeğin iyiymiş geçecek inşallah
İnşlh beni mutlu eden onun kalp atışlarını duymak zaten inşlh bizi ayırmayacak allahımcanım çok geçmiş olsun bak bebeğin iyiymiş geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?