2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım çok geçmiş olsun bak bebeğin iyiymiş geçecek inşallah

günaydın kızlar domestosla aranız nasıl hamilelikte kullanıyor musunuz.

ben arada bir 2 damla kadar döküp tezgah beyaz oldugu için onla temizliyorum ama kokuyor sonra pişman oluyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ?

günaydın kızlar domestosla aranız nasıl hamilelikte kullanıyor musunuz.

ben arada bir 2 damla kadar döküp tezgah beyaz oldugu için onla temizliyorum ama kokuyor sonra pişman oluyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ?
Ben eve çamaşır suyu sokmuyorum. Faydadan çok zararı var canım.

inşallahhh canımm benim inşallah dualarım öyle

R Rabsernur çok geçmiş olsun. Kuzenimde doğıma kadar kanama yaşamıştı ve sağlıklı bir oğlu oldu. Bazılarında böyle normal olabiliyor belki de. Çok stresli bi durum tabi ne olursa olsun. Kısa sürede geçer gider inş

Sivilce ikisindede çıkıyor canım solukluk varsa yüzün yuvarlaklaştıysa kız diyolar yüzün parlıyorsada erkek diyorlar
yeşim valla sen ihtisas yapmışın bacım sana sorcaz artık :)))
benim parlıyor işyerinde bir erkek arkadaş oğlun olcak yüzün baya parlıyor demişti

kıyamam sana erkekler bazen manyaklaşıyor olabilir o an sinirle demiştir üzülme kuzum ya

L Leiyla canım çok geçmiş olsun öncelikle eşinin tavrı tabiki doğru değil ama şu açıdan da düşün bebeğiniz olacak masraflarınız artacak maddi olarak sıkıntıya gireceğini düşündüğü için böyle davranmıştır benim de eşim sinirlenirdi böyle bi durumda ama sonradan pişman olurdu eminim senin eşinde gönlünü alacak benim de en çok korktuğum şey kaza çok şükür yapmadım ama yapmayacağım anlamına gelmez herkes yaşayabilir kendini sakın suçlama ve üzülmeyi bırak karnındaki yavru direk etkileniyor hiç bir şey ondan değerli deil

Degisik bir tipmiş o zaman :/ uzak durmak en iyisi

Geçen yıl erkekti yine de kilo alınca yuvarlaklaşmıltı. Valla ben uymadım hiçbirine yüzük deneyeyim
yüzük arkadaş 4 haftalık hamileyken yaptı kız çıktı
ben sonraki hafta sürekli yaptım erkek çıktı
ve bıçağa oturdum :))
artık ne çıkcak bilmem
yüzükde doğru çıkıyor diyorlar
çin erkek diyor
kızımda da erkek demişti :)) inanmıyorum hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…