canım tabikide hasetle derin acıyı ayırt edebiliyorum fakat benim diger kuzeniminde 3 yıldır olmuyor kız hiçte onun davrandgı gibi davranmıyor. bana karşı içten davranıyor ha burukluk var mı var ama kızcağız neyse o. bnim haset dedigim kuzenim geçmişten beri böyle bebek değil başka ne mesele olursa olsun hep bana karşı bi çekememezliği var. yoksa ayırt etmek mümkün ama birde pat diye bunlar yüze söylenmez demi ben asla yanında hamileymiş gibi davranmıyorum oldugum gibiyim allahta biliyor. ama kendsii diyebilirdi güzellikle ne güzel şanslısın işte bak biz zor yollardan geçiyoruz allaha şükret çok aratmadı diyebilir. ama aksine keskin cümleler konuştu tek ben değil tüm ailem farkında . oldum olası bu kız bana karşı böyle.
mesela nişan alışverişine çıktık beni hiç aramayan kız ikide bir arıyor ne aldınız kaç çift bilezik elbisen ne renk yüzük kaç tane sonra bende konuşuruz sonra şuan müsait değilim dedim çünkü daha alışveriş bitmemişti . kız nişana gelmiyordu kıyamet kopardı benden saklıyor söylemiyor diye. evime gelir sorgusuz sualsiz yatak odama girer dolaplarımı açar kendince eleştiri yapar. her gelmesinde herşeyi tek tek inceler kötü yorumlarda bulunur. ya şimdi anladın mı