Ya kuzum benim fena ağrı yapıyor kramplar giriyor uyutmuyor.. gündüz sıkıntı yok ama gece eşinin yanında psikolojik olarak sıkıyorum kendimi sanırım ondan da olabilir.
Yatakları mı ayırsam ne yapsam
valla benim rahatlığımı bazı arkadaşlar bilir ben geçen 2 hafta öncesine kadar bebeğe sadece acilde bakmış insanım okadar rahat okadar allaha teslim bu bebekte.
ama ben kendimi böyle huzurlu hissederken artık 3 aydır aynı yorum tarzlarından mümkün değil etkilenmemek.
ki kaldıki benim gibi takanda vardır. söylediklerime bakarsan herşeyi konuşalım kavgayı küslüğü iyi kötü herşeyi
ama ikili kötü şu kesin bunu bekliyorum şu şöyleler beni etkiliyor birinin bebeği kötü çıksa dua ederim çok üzülürüm söyledi diye kızmam bozulmam ama şüphe giriyor içime anlatabildim umarım
Anladım ben seni canım. Ben eskisi kadsr girip yazmıyorum dua ediyorum kötü ihtimali olana onun dışında güzel şeyleri okumaya çalışıyorum. Takarda üzülürsem karnım kasılıyor direk bebeği etkiliyor. 1-2 ay geçsin rahatlayacağız hepimiz inşallah
Kesin ondan ya.. eşimin yanında yapamıyorum gece bile ödüm kopuyor eşim duyar diye Böyle de ağrı oluyor işte bu gece hiç uyuyamadım sağlı sollu kramplar girdi .. bi çare bulmam lazım bu duruma
çok çok geçmiş olsun canım rabbim iyi günler yaşatsın acı çektirmesin inş sana ve hepimize.
ben cinsiyet haberi görünce yada biri bişey almış yada harika haberlerle gelenleri görünce çok seviniyorum.
ama bıktım bu sürekli panik yorumlarından.
geçmiyor zaman birde dikkatimi çeken hiç güzel şeylere cev verilmiyor.
çok verilmiyor yani ama nerde karamsar birşey var herkes uzatıyorda uzatıyor ya.
kız cinsiyet soruyor yorum 3 kişi max.
yada öğreniyor yine çok takan yok ne bileyim banamı öyle geldi bilmem
Amin inşallah evet ne yazıkki öyle olumsuzluklar daha çok konuşuluyor.Eşim ne zaman beni bu sayfada görse telefonu elimden alıyor ister istemez etkileniyorum çünkü
İnşallah ihtimallerle tanıdıklarımızın başına gelenlerle etrafımıza endişe saçmayı bırakabiliriz.
Anladım ben seni canım. Ben eskisi kadsr girip yazmıyorum dua ediyorum kötü ihtimali olana onun dışında güzel şeyleri okumaya çalışıyorum. Takarda üzülürsem karnım kasılıyor direk bebeği etkiliyor. 1-2 ay geçsin rahatlayacağız hepimiz inşallah
he canım bak sende aslında etkileniyorsun.
bende okumıcam da bakıyorum kötü başlıyor anlayınca okumuyorum hep güzel yada yardım edebileceklerime yazıyorum.
çok isterim alışveriş konuşmak emzirmeyi konuşmak hareketlerini konuşmak
yaptıklarımızı cinsiyetleri konuşmak haksızmıyım
pozitif olsa grup bayılcam
Amin inşallah evet ne yazıkki öyle olumsuzluklar daha çok konuşuluyor.Eşim ne zaman beni bu sayfada görse telefonu elimden alıyor ister istemez etkileniyorum çünkü
İnşallah ihtimallerle tanıdıklarımızın başına gelenlerle etrafımıza endişe saçmayı bırakabiliriz.
he canım bak sende aslında etkileniyorsun.
bende okumıcam da bakıyorum kötü başlıyor anlayınca okumuyorum hep güzel yada yardım edebileceklerime yazıyorum.
çok isterim alışveriş konuşmak emzirmeyi konuşmak hareketlerini konuşmak
yaptıklarımızı cinsiyetleri konuşmak haksızmıyım
pozitif olsa grup bayılcam
Bir sürü düşüncede insan var canım herkes farklı düşünüyor engeleyemezsin mümkün değil. En iyisi canını sıkan şeyleri es geçmek. Şu aralar tam sıkıntılı dönemden normal döneme geçiş aşamasındayız. Biraz geçsin herkes rahatlayıp kıyafet hareket onlardan bahsedecek.
canim o baska doktora ilk kez mi gittin ? Ve gidince ne dedin cinsiyet icin mi geldim yoksa baska biseymi ? Bende haftaya baska doktora gidecegim ama direk cinsiyet icin geldim desem cok absürt olur yada esimi mi öne sürsem normalde devlete gittigim icin esim hic gormedi, esim de artik gormek istedigi icin geldik mi desem
Bir sürü düşüncede insan var canım herkes farklı düşünüyor engeleyemezsin mümkün değil. En iyisi canını sıkan şeyleri es geçmek. Şu aralar tam sıkıntılı dönemden normal döneme geçiş aşamasındayız. Biraz geçsin herkes rahatlayıp kıyafet hareket onlardan bahsedecek.
Ben 3500 lira verdim test kussura bakmayin kimseyi endiselendirmek amaciyla soylemedim bu testi. 2 tane dusugum oldugu icin bana direk bu testi soyledi doktor sonucta hepsinin yanilma payi var bundan once test mi vardi hepimizin isi Allaha emanet arkadaslar hassas bir donem yasiyoruz hepimiz niyetim kimseyi tedirgin etmek degil. Bende endise icinde bekliyorum zenginlikten yaptirmadim testi mecburiyetten yaptirdim malesef.
Şimdi tam ikili sonuçlarını alma zamanı o yüzden böyle grup. Birkaç hafta sonra eğlenceli olcak grup cinsiyetler, alışveriş muhabbetleri falan havada uçuşcak sonra 20. Hafta ultrasonunda yine grup enerjisi düşücek sonra rahatız inşallah
philips lumea canim evet yani memnundum diyebilirim cokta duzenli kullanmadim acikcasi egerduzenli kullansaydim daha iyi verim alirdim diye dusunuyorum, azalmisti tuylerim yalniz makine benim canimi oldukca acitiyordu birazda o yuzden duzenli kullanmadim, yani acisiz deniyor ama kisiden kisiye degisiyor bence
canim o baska doktora ilk kez mi gittin ? Ve gidince ne dedin cinsiyet icin mi geldim yoksa baska biseymi ? Bende haftaya baska doktora gidecegim ama direk cinsiyet icin geldim desem cok absürt olur yada esimi mi öne sürsem normalde devlete gittigim icin esim hic gormedi, esim de artik gormek istedigi icin geldik mi desem
Yok kuzum ya bahanesiz gidilir mi benim sabahlari boyle elim ayagim bosaliyor gozum karariyor acliktan sanirim onu soyledm rahatsiz oluorum niye oluor diye tansiyonun dusmus kan ilaci kullanmadigin icin de olabilir dedi oyle ilac yazdi bebegine de bakalim dedi ama cinsiyeti ben hic sormadm bile gordum bakiyordu bacak arasina kendisi soyledi
Yok kuzum ya bahanesiz gidilir mi benim sabahlari boyle elim ayagim bosaliyor gozum karariyor acliktan sanirim onu soyledm rahatsiz oluorum niye oluor diye tansiyonun dusmus kan ilaci kullanmadigin icin de olabilir dedi oyle ilac yazdi bebegine de bakalim dedi ama cinsiyeti ben hic sormadm bile gordum bakiyordu bacak arasina kendisi soyledi