Benimkide kiz galiba yani insllahBende öğrenmek istiyorum en son Kıza benzetti ama 12 değdik. Haftaya randevum var 16 hafta da söyler artık çatlayacam
Anjiyo sıvısı alınan yer bazen hemen kapatmıyormuş,sıvı alınan yerdense anne su kaybediyor...zaten siırıngayla su alındığım için bir miktarda o şekilde azalıyor...yani aralarında en riskli test 3lu test ayrıca doğruluğunda en az olan...3lü testten sonra neden bebeginii kaybeden var ki onu anlamadım
ama hakket anne karnında nasılsa doğunca da öyle
benim kız 5. aya kadar göstermedi şansa zorla gördük düşün hala öyle utangaç
ama karnımdaki 2 haftadır açıyor herşeyi yaymış yumurtalığı dahi belliydi.
babama çekerse çok zor işim ama şimdide babama huyu benziyor gibi inş sakin uslu mutlu sağlıklı ve hayırlı olurlar :)))
Evet kiza uzulurum tavsanli tulumlar giymek varken besiktas formasiyla gezecek
Ne diyorsunerken alışveriş yapmayacağım güvenmem ben herhalde 20.haftaya kadar bu gidişle
Yaaaaa bu çok kötü olmuşdemekki en iyisi geç öğrenip kesin bilgi almak
Inşallah o hafta alış-veriş falan yapmadin,gerçi erkek kıyafetlerde pek tatlis oluyor ❤❤
Amniyon sıvısının alınması riskli onu biliyorum da siz üçlü testten sonra bebeginii kaybeden var yazmışsınız onu anlamadım dedimAnjiyo sıvısı alınan yer bazen hemen kapatmıyormuş,sıvı alınan yerdense anne su kaybediyor...zaten siırıngayla su alındığım için bir miktarda o şekilde azalıyor...yani aralarında en riskli test 3lu test ayrıca doğruluğunda en az olan...
Bizzat ennyakininda bu acıyı ve vicdan azabını yaşamış biri olarak söyledim bunu tabiki tercih annenin...
Zaten doktorların çoğuda karşı,artık daha gelismis testlere yönlendirilir anneleri
Ahhh bu babalar benimkide gs satırdan tulum ve patik aldi maçlarda giydirip totem yapacakmışYaa aslinda ben cok severim böyle fırlama kıpır kıpır çocuklarıÇok çekingen utangaç yapım yok ama kız kardeşim öyle desene teyzesine çekecek
Aminn kuzum boşver biraz yırtık olsunlarr tuttuklarını koparsınlar
Quaresma gibi dolaşacak yavrum ortalıkta
Ya iste doktorlar cok emin olmadan zorlamamak lazımmış erkege o kadar alistim ki kizı duyunca oğluma ihanet etmis gibi hossettimKordonu pipi olarak görmüş..
Gerçi kızda da emin olmadı kesin değil yani bayramdan sonra kontrolüm var o zaman görünür inşallah sıpa
Babası Beşitaş storeden bi kaç parca bise almıs Allahtan 1 hafta sonra doktor kız da olabilir dedi de durduk
Ya ben birde basindan beri erkek hissediyorudum doktorda erkek olabilir diyince farkinda olmadan erkege cok alistirmisiz kendimizi.. gecen hafta kizi duyunca istemsizce hadiya olduk .. aslinda hamile kalmadan once kızmı erkek mi diye sorsalardi esimde bende kız derdik
Herseyden önce Rabbim saglikla kavusturmayı nasip etsin en önemli bu tabi
Canim neyi anlamadım ki 3lu testte amniyon sıvısı alınmıyormu,ve işlem sonucunda bazı annelerin suyu bitme derecesine gelip bebeklerini kaybediyorlar..Amniyon sıvısının alınması riskli onu biliyorum da siz üçlü testten sonra bebeginii kaybeden var yazmışsınız onu anlamadım dedim
3lu test demek karindan sıvı almak demek miiiCanim ne olur 3luyu yaptırma,illa istiyorsan daha gelişmiş bir test yaptır.. ama ne olur amniyon sıvısı aldırıp bebeğim hayatını riske atma...
O kadar çok yasanmis olay varki 3lu test sonrası suyu tükenip bebeğini kaybeden,düşük yapan...allah senide evladınida korusun
3 lu tarama testi bir kan testidir orda bir yanlışlık varCanim neyi anlamadım ki 3lu testte amniyon sıvısı alınmıyormu,ve işlem sonucunda bazı annelerin suyu bitme derecesine gelip bebeklerini kaybediyorlar..
Hemde işlemden 1 2 hafta gibi kısa bir süre sonra...
Inşallah anlatabilmisimdir istersen netten daha detaylı araştır
Ahhh bu babalar benimkide gs satırdan tulum ve patik aldi maçlarda giydirip totem yapacakmış
Valla doktor bize erkek derse düşer bayılırız herhalde çünkü ilk günden itibaren bende kocamda kızım diye seviyoruz..hele kocam benden beter ise gider vedalaşır,uyurken iyi geceler kızım diye öpüp seviyorum bize büyük şok olur
Allah hayırlısını nasip etsin,kızmış erkekmiş onlar işin cilvesi...anneleri yer onları ❤❤
Hayır oda kanla bakılan bir test3lu test demek karindan sıvı almak demek miii
@Sosyaljo bence de sen karistiriyorsun kuzum. Sivi almak ayri bir sey 3lu test ayri bir seyHayır oda kanla bakılan bir test
3lu test demek karindan sıvı almak demek miii
Canim neyi anlamadım ki 3lu testte amniyon sıvısı alınmıyormu,ve işlem sonucunda bazı annelerin suyu bitme derecesine gelip bebeklerini kaybediyorlar..
Hemde işlemden 1 2 hafta gibi kısa bir süre sonra...
Inşallah anlatabilmisimdir istersen netten daha detaylı araştır
Evet baktim kuzum internetten de. Cok sagol. Ay su yanlis bilgilendirmeler öldürecek beni bir günYok hayır değil.. 3 lüde 2li gibi kana bakılıyor
Bildiğim kadarıyla 4lüden sonra ki testte amniyo sıvısı alıyorlar en son hepsi kötü cikinca
Evet baktim kuzum internetten de. Cok sagol. Ay su yanlis bilgilendirmeler öldürecek beni bir gün
Cunku benim doktorum 2li yapmadi ben 3lu ve 4luyu yapiyorum dedi. Artik ikisi birlikte yapiliyormus sanirim bircok yerde. Arkadas da karindan sivi aliniyor deyince şimşek çaktı beynimdeKuzum internette bile bazen çok abartılı bilgiler oluyor .. doktorundan başka kimseyi dikkate alma. Bazı ciddi durumlarda, testlerde hatta iki ayrı doktora danış. Onların bile bildikleri bazen çöp olabiliyor
M MAVIDUSLERyok kuzum o 3lü test değil 3 lü de ayni 2li gibi kana bakiliyor
Cunku benim doktorum 2li yapmadi ben 3lu ve 4luyu yapiyorum dedi. Artik ikisi birlikte yapiliyormus sanirim bircok yerde. Arkadas da karindan sivi aliniyor deyince şimşek çaktı beynimde
Doktoruma guveniyorum cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?