2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Cok sasirdim kuzum ya.. ben yaptirmayacagim icin iyice doktoruma sormustum.
3 lunun sonucunu beklemeden neden doktoru böyle bir teste kalkmışki
Insallah ihmal kurbanı olmamıstır.. üzüldüm kuzeninin adına

Dr kuzenini hem 3 lu test yapıp aynı zamanda amniyo sıvısı almış Dr un tercihi ikisini aynı anda yapmak ama ikiside ayrı testler öyle denk gelmis

Onemli degil canim benim sen de bildigini paylasmak istedin sonuçta iyi niyetle
Ama bizim yurekler agiza gelmeye cok meyilli oldugu icin hemen cirpinmaya basliyoruz ister istemez

Cok sasirdim kuzum ya.. ben yaptirmayacagim icin iyice doktoruma sormustum.
3 lunun sonucunu beklemeden neden doktoru böyle bir teste kalkmışki
Insallah ihmal kurbanı olmamıstır.. üzüldüm kuzeninin adına
Dr kuzenini hem 3 lu test yapıp aynı zamanda amniyo sıvısı almış Dr un tercihi ikisini aynı anda yapmak ama ikiside ayrı testler öyle denk gelmis
Ve malesef 3lu testin sonucu temiz çıkmış
Kızlar tekrar kusura bakmayın ben lütfen,sizi boşa üzdüm galiba..hakkinizi helal esin

Onun sıvı aldıktan sonra sorun olmuştur üçlü testte sıkıntı cıkmıştır çünkü bu testler kandan yapılıyor sadece kan alıyorlar yani kesinliği doğruluğu yanılma payı tartışılıyor ama öyle bebeğe zarar verecek testler değil yani sadece kan dan yapılan tarama testleri

Onemli degil canim benim sen de bildigini paylasmak istedin sonuçta iyi niyetle
Ama bizim yurekler agiza gelmeye cok meyilli oldugu icin hemen cirpinmaya basliyoruz ister istemez
Bilmezmiyim canim bende aynıyım,çokta kızdığım bir şey yaptım aslında.. ama gerçekten ben öyle biliyordum çünkü doktor 2sini birlikta yapmış demekki dava açabilir kuzenim..aslinda yanlis bişey yapmış doktorum.
Gerçi dava açsa ne olacak giden gitti

Valla sürekli aklıma geliyor.Ben unutsam eşim bahsediyor, o unutsa kızım soruyor.Aklımızdan çıkmıyor kısacası
Bende öğrenemedim. 11. Haftada nuba göre kız demiştim doktora gülüp büyük ihtimalle dedi. Sonra 2 kez daha gittim kontrole daha çok erken diyip gönderdiler

Demekki doktor üçlü testin sonucunu beklemeden sıvı almış neden öyle bi saçmalık yapmıs anlamadım her doktora da güven olmuyor zaten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ve malesef 3lu testin sonucu temiz çıkmış
Kızlar tekrar kusura bakmayın ben lütfen,sizi boşa üzdüm galiba..hakkinizi helal esin

Estğ. kuzum bildiğini paylaştın olur öyle şeyler.. ama gerçekten kuzenine çok üzüldüm doktorun yaptığı olacak iş değil.. ama kısmetin önüne geçilmiyor işte. Doktor ne derse inanıyoruz çaresiz kaldığımızda. Allah karşımıza iyi insanlar cıkarsın

Peki ense kalinligi kacti sizin? Haklisiniz. Ben yeni öğrenmenin şokunu yasiyorum şuanda. Baska testler yaptirdiniz mi
Ense 1.85 cıktı. Kan verdim yurtdışına gonderdiler. Prenetal test yapılıyor onun sonucunu bekliyorum. Bizim K Kutsal Alerji arkadaşımızın ense kalınlıgı fazla cıkmıstı o da test yaptırdı ilk sonuclar iyi cıktı kesin sonucu bekliyor. Korkmayın bunlar sadece ihtimal...

Canım 3lü testle amniyosentez farklı şeyler, neden öyle dedin? Ben amniyosentez yaptırmıyorum ki. Benim zaten prenatal test yapılıyor şu an. %99.9 muş sonuç.

Canım 3lü testle amniyosentez farklı şeyler, neden öyle dedin? Ben amniyosentez yaptırıyorum ki. Benim zaten prenatal test yapılıyor şu an. %99.9 muş sonuç.
Öyleymiş canım biz saçma bir olay yaşadığımız için ikisi birlikte yapılyor sanıyordum ben...meger farklıymış
Senin sonuç oranın gayet iyimiz zaten inşllah iyi haberler alirsin

Canım 3lü dedigimiz 2li gibi tarama testi kanla bakılan...??

Öyleymiş canım biz saçma bir olay yaşadığımız için ikisi birlikte yapılyor sanıyordum ben...meger farklıymış
Senin sonuç oranın gayet iyimiz zaten inşllah iyi haberler alirsin
He korktum ben de bir an. Kuzum canım siz ne yaşadınız?

Sizin 1.85 cikinca panik yapmissiniz benim 2.8 insallah saglamdir bebeklerimiz

Offf kıyamam yaaa (

ay desene benim için umut var canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…