- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
M MAVIDUSLER
itirazediyorumhakimbey
Ayla-
Kızlar benim kuzenime aynı gün hem kan testi hem yapılmış hem amniyo sıvısı alınmış ben ordan biliyorum.
Şimdi tekrar sordum acaba benmi yanlış hatırlıyorum diye doğru hatırlıyorsun dedi ve maalesef sonu hiç iyi olmadi.
Ay sizi korkuttuysam ne olur affedin,en sevmediğim şey negatif enerji verip huzursuz etmek sizleri
Dr kuzenini hem 3 lu test yapıp aynı zamanda amniyo sıvısı almış Dr un tercihi ikisini aynı anda yapmak ama ikiside ayrı testler öyle denk gelmisM MAVIDUSLER
itirazediyorumhakimbey
Ayla-
Kızlar benim kuzenime aynı gün hem kan testi hem yapılmış hem amniyo sıvısı alınmış ben ordan biliyorum.
Şimdi tekrar sordum acaba benmi yanlış hatırlıyorum diye doğru hatırlıyorsun dedi ve maalesef sonu hiç iyi olmadi.
Ay sizi korkuttuysam ne olur affedin,en sevmediğim şey negatif enerji verip huzursuz etmek sizleri
Onemli degil canim benim sen de bildigini paylasmak istedin sonuçta iyi niyetleM MAVIDUSLER
itirazediyorumhakimbey
Ayla-
Cok sasirdim kuzum ya.. ben yaptirmayacagim icin iyice doktoruma sormustum.
3 lunun sonucunu beklemeden neden doktoru böyle bir teste kalkmışki
Insallah ihmal kurbanı olmamıstır.. üzüldüm kuzeninin adına
Ve malesef 3lu testin sonucu temiz çıkmışDr kuzenini hem 3 lu test yapıp aynı zamanda amniyo sıvısı almış Dr un tercihi ikisini aynı anda yapmak ama ikiside ayrı testler öyle denk gelmis
Onun sıvı aldıktan sonra sorun olmuştur üçlü testte sıkıntı cıkmıştır çünkü bu testler kandan yapılıyor sadece kan alıyorlar yani kesinliği doğruluğu yanılma payı tartışılıyor ama öyle bebeğe zarar verecek testler değil yani sadece kan dan yapılan tarama testleriM MAVIDUSLER
itirazediyorumhakimbey
Ayla-
Bilmezmiyim canim bende aynıyım,çokta kızdığım bir şey yaptım aslında.. ama gerçekten ben öyle biliyordum çünkü doktor 2sini birlikta yapmış demekki dava açabilir kuzenim..aslinda yanlis bişey yapmış doktorum.Onemli degil canim benim sen de bildigini paylasmak istedin sonuçta iyi niyetle
Ama bizim yurekler agiza gelmeye cok meyilli oldugu icin hemen cirpinmaya basliyoruz ister istemez
Bende öğrenemedim. 11. Haftada nuba göre kız demiştim doktora gülüp büyük ihtimalle dedi. Sonra 2 kez daha gittim kontrole daha çok erken diyip gönderdilerValla sürekli aklıma geliyor.Ben unutsam eşim bahsediyor, o unutsa kızım soruyor.Aklımızdan çıkmıyor kısacası
Demekki doktor üçlü testin sonucunu beklemeden sıvı almış neden öyle bi saçmalık yapmıs anlamadım her doktora da güven olmuyor zaten Allah iyi insanlarla karşılaştırsınBilmezmiyim canim bende aynıyım,çokta kızdığım bir şey yaptım aslında.. ama gerçekten ben öyle biliyordum çünkü doktor 2sini birlikta yapmış demekki dava açabilir kuzenim..aslinda yanlis bişey yapmış doktorum.
Gerçi dava açsa ne olacak giden gitti
Ve malesef 3lu testin sonucu temiz çıkmış
Kızlar tekrar kusura bakmayın ben lütfen,sizi boşa üzdüm galiba..hakkinizi helal esin
Ense 1.85 cıktı. Kan verdim yurtdışına gonderdiler. Prenetal test yapılıyor onun sonucunu bekliyorum. Bizim K Kutsal Alerji arkadaşımızın ense kalınlıgı fazla cıkmıstı o da test yaptırdı ilk sonuclar iyi cıktı kesin sonucu bekliyor. Korkmayın bunlar sadece ihtimal...Peki ense kalinligi kacti sizin? Haklisiniz. Ben yeni öğrenmenin şokunu yasiyorum şuanda. Baska testler yaptirdiniz mi
Yok yok yaptırmayın önce bu testi yaptırın en azından risksiz.Nifty testi degil mi. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Bana amniyosentez yapariz dediler cok korktum. Yaptirmam sanirim
Canım 3lü testle amniyosentez farklı şeyler, neden öyle dedin? Ben amniyosentez yaptırmıyorum ki. Benim zaten prenatal test yapılıyor şu an. %99.9 muş sonuç.Canim ne olur 3luyu yaptırma,illa istiyorsan daha gelişmiş bir test yaptır.. ama ne olur amniyon sıvısı aldırıp bebeğim hayatını riske atma...
O kadar çok yasanmis olay varki 3lu test sonrası suyu tükenip bebeğini kaybeden,düşük yapan...allah senide evladınida korusun
Öyleymiş canım biz saçma bir olay yaşadığımız için ikisi birlikte yapılyor sanıyordum ben...meger farklıymışCanım 3lü testle amniyosentez farklı şeyler, neden öyle dedin? Ben amniyosentez yaptırıyorum ki. Benim zaten prenatal test yapılıyor şu an. %99.9 muş sonuç.
Canım 3lü dedigimiz 2li gibi tarama testi kanla bakılan...??Anjiyo sıvısı alınan yer bazen hemen kapatmıyormuş,sıvı alınan yerdense anne su kaybediyor...zaten siırıngayla su alındığım için bir miktarda o şekilde azalıyor...yani aralarında en riskli test 3lu test ayrıca doğruluğunda en az olan...
Bizzat ennyakininda bu acıyı ve vicdan azabını yaşamış biri olarak söyledim bunu tabiki tercih annenin...
Zaten doktorların çoğuda karşı,artık daha gelismis testlere yönlendirilir anneleri
He korktum ben de bir an. Kuzum canım siz ne yaşadınız?Öyleymiş canım biz saçma bir olay yaşadığımız için ikisi birlikte yapılyor sanıyordum ben...meger farklıymış
Senin sonuç oranın gayet iyimiz zaten inşllah iyi haberler alirsin
Sizin 1.85 cikinca panik yapmissiniz benim 2.8Ense 1.85 cıktı. Kan verdim yurtdışına gonderdiler. Prenetal test yapılıyor onun sonucunu bekliyorum. Bizim K Kutsal Alerji arkadaşımızın ense kalınlıgı fazla cıkmıstı o da test yaptırdı ilk sonuclar iyi cıktı kesin sonucu bekliyor. Korkmayın bunlar sadece ihtimal...
Offf kıyamam yaaaM MAVIDUSLER
itirazediyorumhakimbey
Ayla-
hayır ben 1.85 e panik yapmadım. Ona normal dedi dr. Benim kan sonucum kötü çıktı. 1/270 cıktı...Sizin 1.85 cikinca panik yapmissiniz benim 2.8insallah saglamdir bebeklerimiz
12+0 da gittim son kontrolüme, babamız yanımızda yokken görseniz de söylemeyin demiştim. odadan çıkarken çok uğraştım görmeyeyim diye ama gördüm dedi. yani 12+2de de görülebilir bence : )
aynı zamanda ikili testi de yaptırdık. ense kalınlığı çok güzel dedi, kan testini verdik pazartesi kontrol var. ama hiç endişeli değilim, çok şükür. bu kadar hasta denip sağlam doğan varken lütfen bekleyen herkes içini ferah tutsun. Rabbim tüm bebekleri korusun, ailesine hayırlısıyla kavuştursun.
Sizin 1.85 cikinca panik yapmissiniz benim 2.8insallah saglamdir bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?