Nifty testi için ekşi sözlükte biri yazmış. Sonuçlar güzel gelmesine rağmen bebek down lu doğmuş. Ben araştırdım. Sonuç hiç kötü gelen yok. En düşük 2000 tl.
Nifty testi için ekşi sözlükte biri yazmış. Sonuçlar güzel gelmesine rağmen bebek down lu doğmuş. Ben araştırdım. Sonuç hiç kötü gelen yok. En düşük 2000 tl.
Haydaaa işte o yüzden iyi düşünüp günleri dua ederek geçirmek lazım kaderimizde varsa yasiycaz bundan kaçış yok ben her zaman söylüyorum sağlık li doğup sonradan engelli olan bir sürü birey var bilemeyiz
Nifty den vazgeçtim. Amniyosentez den de vazgeçmek üzereyim. Bebeği istiyoruz babasıyla karar verdik. Sonuç kötü gelse ne olacak ki. Nasıl güveneceğiz. Bugün arkadaşımla konuştum iki çocuğunda da test yaptırmamış. Dua etmiş sürekli. Ben de kıyamam kalp sesini duydum. Nasılda oynuyor zıplıyor kıyamam. Rabbim inşallah sağlıklıdır. 2.7 ense kalınlığı çok değil diyor herkes. İnşallah sağlıklıdır yavrum.
Nifty den vazgeçtim. Amniyosentez den de vazgeçmek üzereyim. Bebeği istiyoruz babasıyla karar verdik. Sonuç kötü gelse ne olacak ki. Nasıl güveneceğiz. Bugün arkadaşımla konuştum iki çocuğunda da test yaptırmamış. Dua etmiş sürekli. Ben de kıyamam kalp sesini duydum. Nasılda oynuyor zıplıyor kıyamam. Rabbim inşallah sağlıklıdır. 2.7 ense kalınlığı çok değil diyor herkes. İnşallah sağlıklıdır yavrum.
Bizde sonuç ne olursa olsun aldirmiycaz o yüzden gunlerimizi kabus görerek geçirmek istemiyoruz herşey kabulumuz benim saglikli doğup sonradan zihinsel engelli bir görümcem var o yüzden herşey allahtan
Dün iyiki cinsiyeti öğrenmişim arkadaşlar akşam oturdum 3 tane ilk 3 aylık takım 3 tane de 3-6 aylık takım aldım üstüne yetmedi bi de beşik aldım içindeki uyku setinden tut yatağına kadar aldım geçtim. Eğer cinsiyeti kız olsaydı kızımın kıyafetlerini kullanacaktım ama erkek olunca illa alınacak
Canım arkadaşımın bebeğinin değeri de böyleydi. eğer ailenle kalın enseli birileri varsa bebeğin ona çekmiş olabilir. Çünkü bu değere doktoru babası kalın enseli babasına çekecek demekki demişti. Çocuk doğdu aynı babasının tipindeydi
Dün iyiki cinsiyeti öğrenmişim arkadaşlar akşam oturdum 3 tane ilk 3 aylık takım 3 tane de 3-6 aylık takım aldım üstüne yetmedi bi de beşik aldım içindeki uyku setinden tut yatağına kadar aldım geçtim. Eğer cinsiyeti kız olsaydı kızımın kıyafetlerini kullanacaktım ama erkek olunca illa alınacak
Ohhh masallah ya kac haftaliksin sen benim 13+5 ti ogrndigimde ama 10 gun sonra muayenem var onu bekliyorum. Esim de kiziyor bana sen kiz olmasini istedigin icin bisey almiyorsun diyor hic alakasi yok sadece emin olamiyorum.