2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yavrum kizlarnki daha kivircik gibi diyim erkek bebeklerinkine gore . Bir doktor gorumceme 11 haftalikken oyle demisti cinsiyeti goremiorun ama kordonu cok suslu muhtemelen kiz olur diye
Cok hosuma gitti yaa :) saglikla gelsinler insallah demek daha anne karninda kizlar suslu oluyo hi :) vala bn bugune kdr kordon gormedim olup olmadigindan supheliyim daha carsmba gunu 2li testte ayaklarini yeni ayirt ettm dogana kdr da kordonu gorurum heerhalde

Aahahah dogdugunda gorursun kordonu artik sen de senin kiz mi bebis ben gecen gittigimse diz kapaklarina kadar gordum yaa yerim ince bacaklarini cok tatlilar

Aahahah dogdugunda gorursun kordonu artik sen de senin kiz mi bebis ben gecen gittigimse diz kapaklarina kadar gordum yaa yerim ince bacaklarini cok tatlilar
Benm daha belli degil kuzumm soylemediler bnde sormadim vala su hastaneden bir kurtulaym sag salim insallah da sona ogreniriz elbet :) bi de ikisi de yk nasilsa diye onun rahatligi da var kuzum..

Benm daha belli degil kuzumm soylemediler bnde sormadim vala su hastaneden bir kurtulaym sag salim insallah da sona ogreniriz elbet :) bi de ikisi de yk nasilsa diye onun rahatligi da var kuzum..
Yaa inanki ikisi olsa da olmasa da insan merak edior tabi senin onceligin suan farkli oldugu icin cok haklisin kac haftalik oldu kuzucugun suanda

Kızlar benim kalp çarpıntıları başlamıştı hızlı atıyor gibi kalbim bazen yerinden çıkacak kadar atıyor.bu akşam bide nefes darlığı çıktı daha doğrusu sanki nefesi tam alamıyor gibiyim. Bunları yasayan var mı?

Yaa inanki ikisi olsa da olmasa da insan merak edior tabi senin onceligin suan farkli oldugu icin cok haklisin kac haftalik oldu kuzucugun suanda
Hastane kanama durumlari olmasa meraktan ölürdüm kiz :) ama simdi dedigin gibi onceligimiz daha ck saglik..13 haftaligiz teyzesi :) insallah saglikla buyusun gelsinler..

Ben varım canım. 1 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum resmen. Kalp çarpıntım özellikle gece yattığımda oluyor. Ama sanırım benim troidler hızlanmaya başladı. Önümüzdeki hafta kan vercem bi kontrol için. Sende bi baktır olmazsa canım.

Benim de 2.8 cikti 13+3 te. Insallah saglikla gelir bebeklerimiz

bende bugun hamilelikten sonra ilk kez bebek magazasına girdim. o kadar farklı baktım ki. çoçuğum olmuş ve ona kıyafet bakarmış gibi. cinsiyeti belli olsa poşet poşet alcaktom nerdeyse . kendimi zor frenledim. Allah a şükürler olsun ki bu duygguyu yaşadım. inşaallah alıp giydirmekte basip olur hepimize.

Hastane kanama durumlari olmasa meraktan ölürdüm kiz :) ama simdi dedigin gibi onceligimiz daha ck saglik..13 haftaligiz teyzesi :) insallah saglikla buyusun gelsinler..
Haa daha minikk seninki ay allahim suanda aramizdaki 2 hafta sanki 2 yillik yas farkiymis gibi geldi ahahahah ne tuhaf saglikla alirsin insallah kucagina yavrunu yordu seni biraz olsun sagligi yerinde olsun da çekilir

Benimde birden bire yemek sonrası oldu canim anlamadım. Başım ağrıyor bide felaket kafam in tepesine vuruyor ağrı.nefes alamıyor gibiyim az alıyorum sanki yetmiyor. bakayım geçmezse yarın doktora gideyim bi

Haa daha minikk seninki ay allahim suanda aramizdaki 2 hafta sanki 2 yillik yas farkiymis gibi geldi ahahahah ne tuhaf saglikla alirsin insallah kucagina yavrunu yordu seni biraz olsun sagligi yerinde olsun da çekilir
Aynn oyle oluyo kuzumm haftalar yil gibi geliyoo :) minikiz biz daha :) insallah hepimiz saglikla alalim cnm bnm yuregimi agzima getirip duruyo sipa :) bnmle kalsin da insallah hepsi geciyr

Aminnn kuzumm insallahh Benim kanamam var diye hic birsey almak istemiyordum sonra eşim gidip almış o bebek kıyafetlerini görünce nasıl tuhaf oldumm seni o kadar iyi anlıyorum ki ❤ Çok farklı duygu gerçekten bazen hala rüya gibi geliyor Allah'ımm insallah saglikla giydirdiğimiz günleri nasip eder bize

Aynn oyle oluyo kuzumm haftalar yil gibi geliyoo :) minikiz biz daha :) insallah hepimiz saglikla alalim cnm bnm yuregimi agzima getirip duruyo sipa :) bnmle kalsin da insallah hepsi geciyr
Ah bir de sen o minigi kucaginda gör ısırıp koparasin geliyor yasayip goreceksiniz insallah uyusun artık diye kızıp uyuyunca da suratınin masumluguna bakıp ozleyecksiniz annelik cok guzel bir his rabbim olmayan herkese versin.

Cnmm ne guzel soyledinn insalah Rabbim kucagimiza almayi da nasip eder hasretle belliyrm yavrumu

Kızlar 1.5 gün giremedim. Oku oku ancak bitti bebişlerimizle birlikte mutlu huzurlu gecelerimiz olsun inşallah çok yorucu bir gündü ama olsun elimi göbişime koyunca unutuyorum her şeyi çok şükür. Umarım hepimiz de sağ salim kokularını alacağız yavrularımızın . Iyi uykular güzel anneler

İyi geceler kızlar, bursa yüksek ihtisas hastanesi kadın doğuma randevu aldım, iyi bi hastane mi bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…