Ben varım canım. 1 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum resmen. Kalp çarpıntım özellikle gece yattığımda oluyor. Ama sanırım benim troidler hızlanmaya başladı. Önümüzdeki hafta kan vercem bi kontrol için. Sende bi baktır olmazsa canım.
Ay evet gordum yavrum ya cocuga niye Ali Galip veya safiye sultan ismini vereyim. Yeniceri agasiyla, padisah hasekisi gibi tarihci oldugumu anladılar sanirim. Ordan vurmaya calisiyorlar
Ay evet gordum yavrum ya cocuga niye Ali Galip veya safiye sultan ismini vereyim. Yeniceri agasiyla, padisah hasekisi gibi tarihci oldugumu anladılar sanirim. Ordan vurmaya calisiyorlar
Cidden ya şu cocuklara bu kadar agir isimler vermesinler. Hep aklima cocugun ismini Muharrem Hacı koyan annemin komsulari gelir bu konuda. Neden ben diye sormaz mi cocuk
Ense 1.85 cıktı. Kan verdim yurtdışına gonderdiler. Prenetal test yapılıyor onun sonucunu bekliyorum. Bizim KKutsal Alerji
arkadaşımızın ense kalınlıgı fazla cıkmıstı o da test yaptırdı ilk sonuclar iyi cıktı kesin sonucu bekliyor. Korkmayın bunlar sadece ihtimal...
Canım arkadaşımın bebeğinin değeri de böyleydi. eğer ailenle kalın enseli birileri varsa bebeğin ona çekmiş olabilir. Çünkü bu değere doktoru babası kalın enseli babasına çekecek demekki demişti. Çocuk doğdu aynı babasının tipindeydi
Canım valla doktorun bu yorumuna şaşırdım açıkçası. Çünkü ense kalınlığı dediğimiz şey et parçası değil. Baştan enseye doğru ödem oluşması olay aslında.
Canım 2.8 çok değil bence. Perinatolog 3 e kadar normal kabul ediyoruz dedi. İyi düşün, iyi bi destek al ve sonra karar verin bence . İçini ferah tut. Bence hiç bi şeyi yok yavrunun.
Ahh ahh ilac kuzum ilac yagli bi ilac oldugu icin mahvediyr..ben onu gun asiri kullanirken sorun yoktu yani azcik geciyodu diger igne zamani gelene kdr ama 15 gundur sabah aksm vuruluyrm ve mahvoldum..kuzum bursa bi sivi verdiler biraz rahatlatti ama ole aman aman faydasi olmadi..kolonyayi dolaba koy pamukla ov kuzum faydasi olucaktir evde oyle yapiydm saglik ocagindaki hemsire onermisti..bnm smdi sag da sol da fenalarda donerken canm yaniyo fena
Canım 2.8 çok değil bence. Perinatolog 3 e kadar normal kabul ediyoruz dedi. İyi düşün, iyi bi destek al ve sonra karar verin bence . İçini ferah tut. Bence hiç bi şeyi yok yavrunun. ♥
Sagolasin canim. Insallah öyledir birseyi yoktur. Baska doktorlara da gidecegiz. Ne olursa olsun benim yavrum orasi ayri. Ancak onun icin cok endiseleniyorum. Benim kardesim de engelli. Ben onun icin bile hala cok üzülüyorum alisamadim. 15 yasimdayken dogdu elimde büyüdü. Zorluklari nedir biliyorum. Ama kendi maddi ve manevi zorluklarinin bir ehemmiyeti yok onun cektiginin yaninda inan ki. Iyi ki dogmus o ayri mesele dünyayi degismem ona. Ama keske saglikli dogsa idi, acaba saglikli olsa nasil bir cocuk olurdu diye düsünmekten alamiyorum kendimi. Allahim benim bir melegim var bir tane daha verme diyorum. Saglikli evlat ver diyorum suan. Bakalim