2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Evlât tabii ki kuzum. Ne olursa olsun. Biz her şeyi yapmaya hazırız diyoruz ama onlar bu şekilde yaşamak isterler mi acaba. Aramızda en iyi anlayabileceklerden biri sensin bak. Ne kadar zordur kardeşin için her şey. Bu tarz durumlarda karar vermek de çok çok zor. Allah kimseyi tercih yapmak zorunda bırakmasın.
Sen içini ferah tut. Bence gayet iyidir kuzun. Farklı doktorlara gitmek iyi olur canım. Asla kötü düşünme.

Canım 2.8 çok değil bence. Perinatolog 3 e kadar normal kabul ediyoruz dedi. İyi düşün, iyi bi destek al ve sonra karar verin bence . İçini ferah tut. Bence hiç bi şeyi yok yavrunun. ♥
Bende böyle biliyorum canım bide haftası 11,12 degil 13+5 olmus 3 e kadar normal degil mi

Haklisin kötü düsünmemem lazim. Zaten stres yaptim karnima agrilar girdi aksam. Kardesim baya toparladi rehabilitasyon merkezleri fizik tedaviler derken. Bu haline sükür. 14 yasina girdi simdi. Yasitlari gibi olamiyor elbette

Bana anormal dedi doktor ya
Canım doktorlar 2 nin üstünde olmasını istemeyiz diyorlar ama neye göre kime göre yani. Bosu bosuna anneye stres yani baska bişey degil her bebek farklı boyutta, yanlış ölçüm kurbanı olup amniyosentez yaptıran test yaptıran cok fazla. Sen takma kafana benim bebegimin kafası büyük duruyor usg de ama eşim ve onun tarafının kafaları hep büyük takmıyorum yani illaki cekecek bi yere üstelik benim ablamda zihinsel engelli

Bende böyle biliyorum canım bide haftası 11,12 degil 13+5 olmus 3 e kadar normal degil mi
Aynen canım. Eğer 13+5 se kesinlikle normal bence. Benimki tam 13 iken 5.08 çıktı. Geçen salı gittim, 15+3 te, ensesinden değil de kafasından ölçtü doktor. 5 çıktı. Bana da gösterdi hatta. Bebeğin büyüklüğüne yani haftasına göre normal kabul ediyoruz bu değeri dedi. Bu haftada 6 ya kadar normal dedi 15+3 için . Önceki değerin artmamış olması iyi bi şey yani.

Haklisin kötü düsünmemem lazim. Zaten stres yaptim karnima agrilar girdi aksam. Kardesim baya toparladi rehabilitasyon merkezleri fizik tedaviler derken. Bu haline sükür. 14 yasina girdi simdi. Yasitlari gibi olamiyor elbette
Sakin ol sen canım. İyi düşün ki bebek te iyi olsun. Farklı doktorlara git mutlaka. Güzel şeyler duyacaksın , emin ol

Ben ikili test Yaptırmadım canım doktora da gec gittim bilerek doktor yinede baktı görebilirsem ölçeyim diye e biri 1.8 ölçtü, digeri 2.4 ölçtü 20 dk arayla oluyor bu dedigim 2.4 ölçende bebek gununden büyük boyu daha uzun cıktı 1.8 ölçenden,, 2.4 ölçen hemen bana bu yurt dışına giden testleri ve amniyosentez önerdi. 1.8 ölçen düzenli gittigim doktorum gayet saglıklı hic bir problem yok burun kemiği var ensesi cok iyi kan tahlilinde de bişey cıkmazdı zaten dedi bu dedigim doktor da bulunduğum yerin ilk üçüne girer. Ee ben şimdi kime inancam napcam 14+1 di 14+3 cıktı biri 1.8 ölçtü digeri 2.4

Yaa troidlerdenmidir bende de nefes darlığı oluyor bende diyorum şimdiden böyleyse sonu nasıl olur :) bende bir baktirayim o zaman
Yani troidle hiçbir alakası olmayabilir canım. Benim büyük ihtimalle troidlerden ama tamamen hamilelikten de olabilir. Sen yine de kontrol amaçlı baktır ama.

Benim de 2.8 cikti 13+3 te. Insallah saglikla gelir bebeklerimiz
Kızlar içiniz rahatlasın diye yazıyorum oğlumun 13. Haftada 2.7 idi ölçümü doktor hiç umursamadı bile normal 3-3.5 normal diye. Suan yine bebegin ensesi 14 haftalıkken 7 cıktı onda bile gayet sakin olacakları anlattı 16 haftalıkken tekrar bakıldı doktor 4 radyolog 2.9 ölçtü 5 e kadar normal dediler. Hani doktorlarda Bi tuaf yani ufacık degerlere insanları strese sokuyorlar yazık günah. Sizin değerler korkulacak degerlere değil içiniz rahat olsun.

Bende de oldu hemde çok yoğun yaşadım
2 yastıkla yatmaya başlamıştım
Şimdi yeni yeni düzeldi sanki
Yine arada oluyor
Gebelikten mi başka bişi mi anlamadım
Doktorum gebelikte böyle ni şikayet beklemeyiz demişti

Canım benim yiğenim 15 yaşında şimdi ensesi 5 e yakın çıkmıştı amniyosentez de yapıldı turp gibi seninki o kadar yüksek de değil bence çok tedirgin olma iyi bir aralıkta

Ayyy onu nasil iciyorsun beni cok kotu yapiyordu o tiksiniyordum ondan draje istedim ben gynoferon draje yazdi doktor en azindan midemi bulandirmior tatli
Kahvalti yapıyorum 1 saat bi sey yiyip icmiyorum sonra hapi iciyorum sonra tekrar 1 saat bi sey yiyip icmiyorum = sıfır bulanti :)
Doktorum böyle yap dedi daha hic bulanti yasamadim
Bir kere ac karnina deneyeyim dedim ölüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…