Aynen canım haklısın. Doktor tabirleri arasında çok değişiklik oluyor. Geçen doktorun birisi bana rahmin çok kasılıyor su iç dedi. Ertesi günü başka doktor bebeğe bakarken sordum rahmim çok kasılıyormuş su iç dedi doktor dedim. Tıp literatüründe böyle tabir yok dediCanım valla doktorun bu yorumuna şaşırdım açıkçası. Çünkü ense kalınlığı dediğimiz şey et parçası değil. Baştan enseye doğru ödem oluşması olay aslında.
Canım tam 14+0 da gittim bebek 14+6 haftalık çıktı. 10+2 de zaten doktor erkek bu demişti ama artık kesinleştirdik o yüzden doğuma kadar borçları bitsin diye erkenden aldım taksitler anca biterOhhh masallah ya kac haftaliksin sen benim 13+5 ti ogrndigimde ama 10 gun sonra muayenem var onu bekliyorum. Esim de kiziyor bana sen kiz olmasini istedigin icin bisey almiyorsun diyor hic alakasi yok sadece emin olamiyorum.
Teşekkür ederim canım inşallahne güzel cnm güle güle kullansın bebis
Ben de gynoferon kullanıyorum ekşisözlükte komik yorumlar vardıGyno ferro sanol hap kullanıyorum ben
Canım tiroidlerim çok çalıştığı için şu an ekdokrin doktoruna gidiyorum yoldayım. Bu tiroidlerin hızlı çalışmasının sebebi gebelikten mi yoksa gerçek tiroid ten mi tahlil yapacak. Ellerimi kontrol etti hiç titreme yok. Kilo kaybı yok bakalım umarım gebeliğe bağlı geçici bir vakadırBen varım canım. 1 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum resmen. Kalp çarpıntım özellikle gece yattığımda oluyor. Ama sanırım benim troidler hızlanmaya başladı. Önümüzdeki hafta kan vercem bi kontrol için. Sende bi baktır olmazsa canım.
ben 10 gün kullandım. size önerim gitmeden önce avucunuzda ısıtın. en az 10 dakika. daha az acıyor. arkadaşlar buz koyarlarmış ben onu denemedim ısıttığım için çok oturamıyacak kadar acımıyordu.Kuzuların anneleri merhaba
Bu progestan iğnenin acısı geçmiyor. 2 gün oldu daha resmen oturtamıyorum açıdan, uzanmam gerekiyor. İlaç mı sıkıntı enjekte eden hemşire mi
Canım yaa seni çok iyi anlıyorum. Ben kızıma hamileyken 2016 da özel dr a gidiyordum ikili test zamanı daha 10. Hafta da bana ensesi kalın dedi başladı felaket tellallığı yapmaya ağla ağla için dışına cıktı tedavi ile hamile kalmıştım bit de böyle bir sıkıntı olabileceğini duyunca çok kötü olmuştum. Gittim devlet hastanesine bir iki gün sonra orada normal muayene oldum ve durumdan hiç bahsetmedim oradaki dr bana herşeyin normal olduğunu söyledi için rahatladı.12. Haftada ikili testimi cerrahpaşa da yaptırdım ve hiç bir sıkıntı çıkmadı yaşım 33 du o zamanlar. Daha sonra yari özel bi hastanede takibine devam ettim çok mükemmel bir dr bulmuştum şansıma kilolu olmama rağmen (doğuma 93/94 ile gitmiştim) bana şeker yüklemesi yapmadı suyun gayet iyi dedi gerek duymuyorum dedi ilerde ihtiyaç duyarsak yaparız dedi ve hiç ihtiyaç olmadı çok şükür.kizim şuan 3 yaşında ve sağlıklı çok şükür..Bu gittiğim kendi dr um dildi hastanenin perinatologu var İstanbul’u bilenleriniz bilir Amerikan hastanesinin doktorlarindan çok iyi bi kimliği var . Ayrıca bana dün şeker yüklemesi yaptirtiyodu Allah’tan tok gitmiştim kilom fazla diye şeker yüklemesi yaptır zamanı gelince yine yaptırırsın diyo SEKer çıkarsa ilaç kullancakmisim, ben zamanı geldiğinde bile şeker yüklemesi yaptirmasamm mi diye dusunurken , demir icin erken dedi başlatmadı , kendi doktorum Vitamin vermemişti bu regenesis diye bi vitamin verdi
Velhasil doktor insanın bütün gebelik sürecini okdr etkiliyoki ...
Ya kiZlar hakkaten bakın doktordan doktora herşey okdr değişiyoki dün gittim Ya enseyi 1.9 ölçtü burun kemiginide gayet iyi ölçtü hiç sknti yok dedii . Beni ikili teste gönderdi dediki iki sonucun yasına bağlı olarak (35 im ) biraz riskli çıkabilir fetal DNA yaptırırız
O da dedii %5 hastada sonuç vermiyo biraz kilolu hastalarda yanı,sonuç vermezse dedi amniyosentez ypariz bunları 1.9 a göre soledi
Eşim dedi hocam bunları yaptık sonuçta allah vermesin bisey çıktı tedavisimi var Yok dedi sdce aileye 2. Şansı sunup aldırmalarii icin benim dedii yapım aile yapım yaşadığım kültür böle bi çocuğu kaldirmaz benim basıma gelse aldırırım dedii
Smdi herhangi başka daha inanc yönü kuvvetli ne bilim farklı bi dr olsaydi enseyi 1.9 ölçtüm ztn sknti yok bu testlerin hiç birine gerek Yok gerisi Allah’a kalmış derrdii , bu testlerin hepsi anneye stres bence doğrusu hiç yaptırmamak ama insanın içi rahat etmiyo
Daha 12 haftalık dün gördüm elleri ayakları kıpır kıpır test yapican gonderixen 1.5 ay gecicek koca bi bebek olucak aldırma fikri yoksa insanın kafasında ole mantiksizki su testler günlerdir bunları konusuyoruz hepimiz mahvolduk uykularım kaçtı bu prosedurler ne kötü Ya
Canım regenenesis ilk 12 haftaya kadar kullanılıyor benim bildiğim ben öyle kullandımBu gittiğim kendi dr um dildi hastanenin perinatologu var İstanbul’u bilenleriniz bilir Amerikan hastanesinin doktorlarindan çok iyi bi kimliği var . Ayrıca bana dün şeker yüklemesi yaptirtiyodu Allah’tan tok gitmiştim kilom fazla diye şeker yüklemesi yaptır zamanı gelince yine yaptırırsın diyo SEKer çıkarsa ilaç kullancakmisim, ben zamanı geldiğinde bile şeker yüklemesi yaptirmasamm mi diye dusunurken , demir icin erken dedi başlatmadı , kendi doktorum Vitamin vermemişti bu regenesis diye bi vitamin verdi
Velhasil doktor insanın bütün gebelik sürecini okdr etkiliyoki ...
Oluyor öyle bana da.. kalbimiz daha fazla kan pompaladığı için oluyormuş diye okumuştum, internetten doktor videosu seyretmiştim orada da öyle diyordu ama çok fazla oluyorsa sen bir doktoruna sor istersen.Kızlar benim kalp çarpıntıları başlamıştı hızlı atıyor gibi kalbim bazen yerinden çıkacak kadar atıyor.bu akşam bide nefes darlığı çıktı daha doğrusu sanki nefesi tam alamıyor gibiyim. Bunları yasayan var mı?
Draje olani aç karnına içiyorum hic bir etki yapmior cok guzel o butun hamilleliklerimde hep onu kullandımKahvalti yapıyorum 1 saat bi sey yiyip icmiyorum sonra hapi iciyorum sonra tekrar 1 saat bi sey yiyip icmiyorum = sıfır bulanti :)
Doktorum böyle yap dedi daha hic bulanti yasamadim
Bir kere ac karnina deneyeyim dedim ölüyordum
Benim de yüzümde bir sürü sivilce cikti biri geçiyor diğeri çıkıyor çok canim sıkılıyor yaKızlar,
Benim cildim çok bozuldu. Özellikler yüzümden daha çok rahatsızım. Canlılığı gitti, 5-6 sene yaşlandım sanki, pütür pütür sivilcemsi şeyler çıktı. Bi pürüzler bir şeyler.
Bazı yerleri kızarıyor cildimin..
Böyle şeyler yaşayan var mı?
Böyle bir duruma çözüm önerisi olan?
Benim yüzümde pütürlendiKızlar,
Benim cildim çok bozuldu. Özellikler yüzümden daha çok rahatsızım. Canlılığı gitti, 5-6 sene yaşlandım sanki, pütür pütür sivilcemsi şeyler çıktı. Bi pürüzler bir şeyler.
Benimde aynı sorunum var. Bide kuruluk var. Okdr su içmeme rağmen vücudum kuruyor pul pul. Ama bunlar normalmiş. Doktora gidince soralım belki e vitamin vs yazar. 25 inde benim kontrolüm daha. Her yer neyse de yüzümde ki durum beni üzüyor. Cildiyeden de randevu aldım ayın 20 sinde de o var. Bakalım ne diycek yüzümeKızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?