Kızlar,
Benim cildim çok bozuldu. Özellikler yüzümden daha çok rahatsızım. Canlılığı gitti, 5-6 sene yaşlandım sanki, pütür pütür sivilcemsi şeyler çıktı. Bi pürüzler bir şeyler.
Bazı yerleri kızarıyor cildimin..
Böyle şeyler yaşayan var mı?
Böyle bir duruma çözüm önerisi olan?
Kızlar,
Benim cildim çok bozuldu. Özellikler yüzümden daha çok rahatsızım. Canlılığı gitti, 5-6 sene yaşlandım sanki, pütür pütür sivilcemsi şeyler çıktı. Bi pürüzler bir şeyler.
Kızlar,
Cnm benimde ilk hamileliğim ikiz olarak başladı daha snra biri 10 hastalıkken diğeri 6 haftalıkta kaldı biri buyudukce diğeri küçülmeye başladı ve kendi kendine eridi Yok oldu hiç merak etme çok skr sağlıklı 5 yasında bi kızım var
Cnm benimde ilk hamileliğim ikiz olarak başladı daha snra biri 10 hastalıkken diğeri 6 haftalıkta kaldı biri buyudukce diğeri küçülmeye başladı ve kendi kendine eridi Yok oldu hiç merak etme çok skr sağlıklı 5 yasında bi kızım var
Ahh ahh ilac kuzum ilac yagli bi ilac oldugu icin mahvediyr..ben onu gun asiri kullanirken sorun yoktu yani azcik geciyodu diger igne zamani gelene kdr ama 15 gundur sabah aksm vuruluyrm ve mahvoldum..kuzum bursa bi sivi verdiler biraz rahatlatti ama ole aman aman faydasi olmadi..kolonyayi dolaba koy pamukla ov kuzum faydasi olucaktir evde oyle yapiydm saglik ocagindaki hemsire onermisti..bnm smdi sag da sol da fenalarda donerken canm yaniyo fena
Yok canım ya. Perşembe Cuma 1 tane oldum. Bütünden itibaren 5 iğne daha var günlük 1 tane. 4 gün arayla ikinci kanama olunca doktor hapa ek olarak 7 iğne verdi
ben 10 gün kullandım. size önerim gitmeden önce avucunuzda ısıtın. en az 10 dakika. daha az acıyor. arkadaşlar buz koyarlarmış ben onu denemedim ısıttığım için çok oturamıyacak kadar acımıyordu.
Kızlar,
Al benden de o kadar
Ergen gibi sivilcelendim
Parlaklığı gitti cildimin. İlk gebelikte tam tersi herkes ne çok güzelleştin demişti.
Makyaj bile canlılık vermiyor sanki yüzüme
Ben ikili test Yaptırmadım canım doktora da gec gittim bilerek doktor yinede baktı görebilirsem ölçeyim diye e biri 1.8 ölçtü, digeri 2.4 ölçtü 20 dk arayla oluyor bu dedigim 2.4 ölçende bebek gununden büyük boyu daha uzun cıktı 1.8 ölçenden,, 2.4 ölçen hemen bana bu yurt dışına giden testleri ve amniyosentez önerdi. 1.8 ölçen düzenli gittigim doktorum gayet saglıklı hic bir problem yok burun kemiği var ensesi cok iyi kan tahlilinde de bişey cıkmazdı zaten dedi bu dedigim doktor da bulunduğum yerin ilk üçüne girer. Ee ben şimdi kime inancam napcam 14+1 di 14+3 cıktı biri 1.8 ölçtü digeri 2.4
Canım, bebeğin pozisyonu dolayısıyla farklı ölçülmüştür. Zaten 1.8 mm ile 2.4 mm çok yakın birbirine. 2.4 ölçen hangi doktoe ? Ne doktoru ?
Ben 2 li için gittiğimde doktor 6.28 ölçtü. Perinatoloğa gönderdiler. Perinatolog defalarca bebek doğru pozisyonda durana kadar ölçtü. 5-6 ölçümün kağıdını bana verdi zaten. 5.06, 5.04, 5.08 dolaylarinda ölçtü hep. En doğru pozisyonda 5.08 dedi. Bak önceki 6.28 ölçüyor perinatolog 5.08.
Bebek için 14+1 ile 14+3 te farklı değil bence. Yine doğru pozisyonla ölçülmesi lazım ki sağlıklı sonuç versin.
Evet canım normal. Geçen yıl ben de ayda 1 gidiyordum. Bu yıl riskli gebeliğim diye kontrollerim 15 günde 1.
Son 3 haftadır kanama olduğundan her hafta hastane yollarına düştük hatta.
Aynen ya ne antibiyotik iğneler oldum bu kadar öldürmedi. 2 tane oldum daha 5 gün iğne var.
Yok canım ya. Perşembe Cuma 1 tane oldum. Bütünden itibaren 5 iğne daha var günlük 1 tane. 4 gün arayla ikinci kanama olunca doktor hapa ek olarak 7 iğne verdi
Denemesi kolaymış, teşekkürler kolonya ve bir de bunu deniyeyim. Görüntüde morluk vs yok ama içi taş gibi oldu yayılmıyor ilaç sanki
Ben gebeliğin başında 1 kere oldum iğne canım. Hem iğneden hem de yapan kişiden kaynaklı bence o ağrı. Bende de olmuştu. Bebeğin iyi plsun da çekersin ağrıyı kuzum. Allah yardımcın olsun
Aynen ya ne antibiyotik iğneler oldum bu kadar öldürmedi. 2 tane oldum daha 5 gün iğne var.
Denemesi kolaymış, teşekkürler kolonya ve bir de bunu deniyeyim. Görüntüde morluk vs yok ama içi taş gibi oldu yayılmıyor ilaç sanki
Ben gebeliğin başında 1 kere oldum iğne canım. Hem iğneden hem de yapan kişiden kaynaklı bence o ağrı. Bende de olmuştu. Bebeğin iyi plsun da çekersin ağrıyı kuzum. Allah yardımcın olsun
Ah kuzum vajinal ultrasondan rahatsız olan ben 15 günde 1 vajinal ultrason oluyorum. Doğum kanalım tam kapanmamış diye elle de muayene oldum. Asla dediğim ne varsa bu gebelikte yaşıyorum. O kadar zor geliyor ki.
İğneyi de çekeceğiz mecbur ama bende mi bu kadar sorun yarattı sizler ne yapıyorsunuz sormak istedim