2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar hamileliği 2.yada 3.olanlar bebeginizin segirme gibi hissediyormusunuz ben hissediyordum ama kac gündür hissetmedim endişeleniyorum doktor günüm cuma gunü inşallah iyidir

Kizin mi olcak acaba kizlar annelerinin guzelligini alir derler

Bendede oluyor

Kızlar ben en son 12. Haftada gittim dr a beni 16. Haftada çağırdı 1 ay sonra yani normal mi ? Sizler ne kadar sürede kontrole gidiyorsunuz ?
Normal gebelik kontrolu ayda 1, riskli gebelik kontrolu 2 haftada 1 haftada 1 falan oluyor. Normal yani benim de oyle:)

evet benim de öyle oldu. Sivilce değil minnacık çok ufak şeyler var ve bazı bölgeler kırmızı

Cnm benimde ilk hamileliğim ikiz olarak başladı daha snra biri 10 hastalıkken diğeri 6 haftalıkta kaldı biri buyudukce diğeri küçülmeye başladı ve kendi kendine eridi Yok oldu hiç merak etme çok skr sağlıklı 5 yasında bi kızım var

Aynen ya ne antibiyotik iğneler oldum bu kadar öldürmedi. 2 tane oldum daha 5 gün iğne var.

Bi kerelik iğne miydi canım?
Yok canım ya. Perşembe Cuma 1 tane oldum. Bütünden itibaren 5 iğne daha var günlük 1 tane. 4 gün arayla ikinci kanama olunca doktor hapa ek olarak 7 iğne verdi

Denemesi kolaymış, teşekkürler kolonya ve bir de bunu deniyeyim. Görüntüde morluk vs yok ama içi taş gibi oldu yayılmıyor ilaç sanki

Canım benim de öyle olmuştu arnica diye bir kremle masaj yapmıştık ve çok iyi gelmişti

Masajı iğneden sonra mı yaptınız canım?

Al benden de o kadar
Ergen gibi sivilcelendim
Parlaklığı gitti cildimin. İlk gebelikte tam tersi herkes ne çok güzelleştin demişti.
Makyaj bile canlılık vermiyor sanki yüzüme

Canım, bebeğin pozisyonu dolayısıyla farklı ölçülmüştür. Zaten 1.8 mm ile 2.4 mm çok yakın birbirine. 2.4 ölçen hangi doktoe ? Ne doktoru ?
Ben 2 li için gittiğimde doktor 6.28 ölçtü. Perinatoloğa gönderdiler. Perinatolog defalarca bebek doğru pozisyonda durana kadar ölçtü. 5-6 ölçümün kağıdını bana verdi zaten. 5.06, 5.04, 5.08 dolaylarinda ölçtü hep. En doğru pozisyonda 5.08 dedi. Bak önceki 6.28 ölçüyor perinatolog 5.08.
Bebek için 14+1 ile 14+3 te farklı değil bence. Yine doğru pozisyonla ölçülmesi lazım ki sağlıklı sonuç versin.

Kızlar ben en son 12. Haftada gittim dr a beni 16. Haftada çağırdı 1 ay sonra yani normal mi ? Sizler ne kadar sürede kontrole gidiyorsunuz ?
Evet canım normal. Geçen yıl ben de ayda 1 gidiyordum. Bu yıl riskli gebeliğim diye kontrollerim 15 günde 1.
Son 3 haftadır kanama olduğundan her hafta hastane yollarına düştük hatta.

Normali senin ki canını sıkma canım

Ben gebeliğin başında 1 kere oldum iğne canım. Hem iğneden hem de yapan kişiden kaynaklı bence o ağrı. Bende de olmuştu. Bebeğin iyi plsun da çekersin ağrıyı kuzum. Allah yardımcın olsun

Evet iğneden sonra iğne yerine dağıtsın diye

Ben gebeliğin başında 1 kere oldum iğne canım. Hem iğneden hem de yapan kişiden kaynaklı bence o ağrı. Bende de olmuştu. Bebeğin iyi plsun da çekersin ağrıyı kuzum. Allah yardımcın olsun
Ah kuzum vajinal ultrasondan rahatsız olan ben 15 günde 1 vajinal ultrason oluyorum. Doğum kanalım tam kapanmamış diye elle de muayene oldum. Asla dediğim ne varsa bu gebelikte yaşıyorum. O kadar zor geliyor ki.

İğneyi de çekeceğiz mecbur ama bende mi bu kadar sorun yarattı sizler ne yapıyorsunuz sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…