2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bence inanç meseleside defil.gibi benim burdaki doktorum yabancı ama ister yaptır ister yaptırma dedi bize bıraktı mecbursunuz falan demedi hatta eşim sordu neden zorunlu değil kadında dedi bazıları istemiyor siz bilirsiniz falan

valla ilk ense kalınlığı fazla çıktığında ben de ensesi kalın diye düşündüm doktor arkadaşım ve perinatolog açıkladı işte. Ödemmiş aslında o. O doktor espri yaptı acaba
Kasılma işini bilmem canım sen yine de bol su iç. Sana bana özel değil , tüm gebelerin bol su içmesi gerekiyormuş

Delirella o iğnenin ağrısı çok fena yağlı iğneymiş o yüzden gece hiç uyutmuyor dimi Ben bi gece sabaha kadar uyumadım dedim herhalde totoma felc indi
Bu kac gün sürüyor kuzumm ağrısı.. ben 3 günde bir vuruluyordum tam hafiften gecer gibi oluyordu yine vuruluyordum daha beter oluyordu
Vurulurken kendini hiç sıkma morarma da yapar

Kuzum buradakiler öyle bi duruma getiriyor ki psikolojik olarak yaptırmak istenesen bile yaptırmak zorunda gibi hissediyorsun. Hepsin için demiyorum..
Yani sana mecbursun, zorunlusun demiyor ama öyle bir etkili konuşuyorlar ki bi bakmışsın yaptırtmışsın..
Yani mesela bi doktor nasıl der ben olsam aldırırım yaşadığım toplum böyle bir çocuğu kaldırmaz..
Iste doktor olmuş, insan olamamış..
Doğru söylüyorsun inançla değil vicdanla alakalı

Günaydın kızlar hamileliği 2.yada 3.olanlar bebeginizin segirme gibi hissediyormusunuz ben hissediyordum ama kac gündür hissetmedim endişeleniyorum doktor günüm cuma gunü inşallah iyidir ☹
Ya benim ilk ama vende tam 14 buçuk haftalıkken bi kere hissettim sonra bida hissetmedim benim randevumda ay sonu catliyacam meraktan

Her güzelliğin bir bedeli var dediklerini yaşıyoruz galiba canım. Aslında yaşanan mucizeyi düşününce böyle şeyler yaşamamız normal geliyor. Suyun içinde bir canlı büyüyor , 9 ay orda kalıyor . Düşünsene, inanılmaz bir olay . Sıfır sorunsuz geçmesi de biraz güç gibi. Sen iyi ol, bebeğin iyi olsun da hepsi geçecek inşallah canım.
Herkes vücuduna göre yaşıyordur belirli şeyler kuzum. Kendini kötü hissetme bu konuda. Biliyorsundur belki, ense kalınlığı çok çıktı ben de. CVS ye girdim. O işlem o kadar stresli ki. Bi hafta yi beklerken saniyeler geçmedi. Oturduğum yerden bile çamaşırıma bakardım bi kanama var mı diye. O bir hafta geçti ama hala tedirginliğim devam ediyor çünkü risk devam ediyor.
Bunlar olmasa bile , arada ağrılar geliyor. Vajina ağrısı çok oluyor. Uyku uyuyamıyorsun. Açıkçası tüm herşeyiyle düzenim çok değişti. Bu bile başlı başına zor bi durum herkes için. Yaşanan mucizeyi düşününce , normal geliyor artık her şey

Iyi ki lcw'den almisim su hamile pantolonunu. Yoksa karnımi goremeyecektim
Bedenleri normal kalip degil sanirim bana 36 bile bol oldu bacaklari. Iyice sicak suda yikadim ancak oyle oturdu ustume.
70 tl idi kizlar tavsiye edilir

Eklentiler

• 20190518_114551.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 20190518_114544.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 20190518_114522.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 86
Iyi ki lcw'den almisim su hamile pantolonunu. Yoksa karnımi goremeyecektim
Bedenleri normal kalip degil sanirim bana 36 bile bol oldu bacaklari. Iyice sicak suda yikadim ancak oyle oturdu ustume.
70 tl idi kizlar tavsiye edilir
Hayırlı olsun kuzum. Güle güle giy inşallah . Gayet güzel bir pantolon. Ben de ordan 2 tane aldım ama bunu göremedim. Güzelmiş bu da, ben de bakayım
Senin göbek tam bebiş göbeği. Benim 16 hafta bitti. Benimkini bi görsen kendi göbeğim de eklenince daha büyük oluyor.

Yaa yerim o bebisleri minik kuzularimiz ya her seyden habersiz icimizde kanat cirpiyorlar. Anneleri disarida binbir telaş..

ben de siseyim yuvarlanayim otobuste yer versinler falan istiyorum

Bendede durum aynı aynaya bile bakmak istemiyorum bazen, bide killandim yüzümde beyaz tüylerde çıktı iyice zıvanadan cıktı cildin
Hatta yüzüm o kadar kuruduki sanki şu 4 ayda kırıştım gibime geliyor,uyandığımda göz çevrem çöl gibi çizgi çizgi oluyor

Kayınvalide doktoru çok iyi tanıyor doğum için indirim yaptırt dedim.. doktoru aramış adam o kadar şeyin içinde gitmiş kadına "çok kilo almış, dikkat etmesi lazım" demiş. Üstüne basa basa bana demişti zaten.
Kayınvalide de kıvrana kıvrana bana bunu demeye çalışıyor

Ömrü hayatımda bi obez muamelesi görmediğim kalmamıştı

8 kilo aldim ama halâ bu kilo boyumun altında 1.78 boyum var 74 kilo oldum doktor niye bu kadar takıldı ki anlamadım

Yaa yerim o bebisleri minik kuzularimiz ya her seyden habersiz icimizde kanat cirpiyorlar. Anneleri disarida binbir telaş..

ben de siseyim yuvarlanayim otobuste yer versinler falan istiyorum
okulda çok belli olsun istemiyorum ama dışarda göbüşümü salıp gezmek istiyorum ben de. Hoş okulda bütün çocuklar öğrenmiş. Kim söyledi, nasıl söyledi hiç bi fikrim yok.

1.78 e 74 çok değil bence de. Sağlığına dikkat et sadece canım. Gerisini boşver.
Kayınvalide yeni bir malzeme mı kazandı yoksa

1.78 e 74 çok değil bence de. Sağlığına dikkat et sadece canım. Gerisini boşver.
Kayınvalide yeni bir malzeme mı kazandı yoksa

Doktor çok takilmis yani.. o kadar problemimin arasinda gitmis ona takilmis kayinvalideye onu soylemis

Yok aksine kayinvalide ye ye ye diye anlamsız bir baskı yapardı evine gittiğimde.. iyi oldu bi yandan

İkisi de kadın dogumcu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…