- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.632
- 133
- 41
Benim hamilelikten önce çıktı. Geçen yıl eylül, ekim gibi. Bende de ellerde titreme, kilo kaybı, gözlerin dışarı fırlaması olmadı. Sanırım bunlar en son aşama. Benim tek şikayetim çarpıntıydı. Oturduğum yerde 120-130 arasıydı kalp atışım. Benimki geçici değil büyük ihtimalle ama inşallah senin geçicidir canım.Canım tiroidlerim çok çalıştığı için şu an ekdokrin doktoruna gidiyorum yoldayım. Bu tiroidlerin hızlı çalışmasının sebebi gebelikten mi yoksa gerçek tiroid ten mi tahlil yapacak. Ellerimi kontrol etti hiç titreme yok. Kilo kaybı yok bakalım umarım gebeliğe bağlı geçici bir vakadır
Kızlar bugun görüş günümüz, 14+1 cinsiyet öğrenirim inş.
Ah canım ben toplamda 7 gün peşpeşe vurulacağım hakkınızı helal edin o zamanDelirella o iğnenin ağrısı çok fena yağlı iğneymiş o yüzden gece hiç uyutmuyor dimi Ben bi gece sabaha kadar uyumadım dedim herhalde totoma felc indi
Bu kac gün sürüyor kuzumm ağrısı.. ben 3 günde bir vuruluyordum tam hafiften gecer gibi oluyordu yine vuruluyordum daha beter oluyordu
Vurulurken kendini hiç sıkma morarma da yapar
Ben keseyi görünce basladım canım 12 de kestim amaYanı regenesisi cnm
Ha bide unutmadan 1.8 ölçende bebek pozisyonu daha uygundu canım cok hareket etmiyordu ama 2.4 ölçende baya hareketliydi baya zorlandı belki bu da fark ederCanım, bebeğin pozisyonu dolayısıyla farklı ölçülmüştür. Zaten 1.8 mm ile 2.4 mm çok yakın birbirine. 2.4 ölçen hangi doktoe ? Ne doktoru ?
Ben 2 li için gittiğimde doktor 6.28 ölçtü. Perinatoloğa gönderdiler. Perinatolog defalarca bebek doğru pozisyonda durana kadar ölçtü. 5-6 ölçümün kağıdını bana verdi zaten. 5.06, 5.04, 5.08 dolaylarinda ölçtü hep. En doğru pozisyonda 5.08 dedi. Bak önceki 6.28 ölçüyor perinatolog 5.08.
Bebek için 14+1 ile 14+3 te farklı değil bence. Yine doğru pozisyonla ölçülmesi lazım ki sağlıklı sonuç versin.
Canım ense kalınlığı için bir arkadaş yazmıştı burada genetik olabiliyor cidden de . Arkadaşım 36 sında hamileydi 2 yıl önce ense kalınlığı yüksek çıktı ama baba tarafında fiziksel olarak bu özelliği taşıyan aile bireyleri varmış. Canını sıkma.Her güzelliğin bir bedeli var dediklerini yaşıyoruz galiba canım. Aslında yaşanan mucizeyi düşününce böyle şeyler yaşamamız normal geliyor. Suyun içinde bir canlı büyüyor , 9 ay orda kalıyor . Düşünsene, inanılmaz bir olay . Sıfır sorunsuz geçmesi de biraz güç gibi. Sen iyi ol, bebeğin iyi olsun da hepsi geçecek inşallah canım.
Herkes vücuduna göre yaşıyordur belirli şeyler kuzum. Kendini kötü hissetme bu konuda. Biliyorsundur belki, ense kalınlığı çok çıktı ben de. CVS ye girdim. O işlem o kadar stresli ki. Bi hafta yi beklerken saniyeler geçmedi. Oturduğum yerden bile çamaşırıma bakardım bi kanama var mı diye. O bir hafta geçti ama hala tedirginliğim devam ediyor çünkü risk devam ediyor.
Bunlar olmasa bile , arada ağrılar geliyor. Vajina ağrısı çok oluyor. Uyku uyuyamıyorsun. Açıkçası tüm herşeyiyle düzenim çok değişti. Bu bile başlı başına zor bi durum herkes için. Yaşanan mucizeyi düşününce , normal geliyor artık her şey
Teşekkürler canım. Tek başına tuvalet kullanmayı gerektiren bi ilaç yazıyordu gülmekten öldümOkuyayim ben bibu arada cinsiyet hayirli olsun kuzucum
Koku ve renkTeşekkürler canım. Tek başına tuvalet kullanmayı gerektiren bi ilaç yazıyordu gülmekten öldümcidden kaç saat kokusu çıkmıyor wc den
Aynen canım çok haklısın son 3 gündür günde 2.5 litre suyumu içiyorumvalla ilk ense kalınlığı fazla çıktığında ben de ensesi kalın diye düşündüm doktor arkadaşım ve perinatolog açıkladı işte. Ödemmiş aslında o. O doktor espri yaptı acaba
Kasılma işini bilmem canım sen yine de bol su iç. Sana bana özel değil , tüm gebelerin bol su içmesi gerekiyormuş
Renginden geçtim fakat kokusu berbatKoku ve renk
Renk aynen dedikleri gibi. Geçen yıl 7-8 tane iğnesini vuruldum, büyük tuvaletinizin rengi insani değil. Hepsi gerçekKoku ve renk
Ah canım ben toplamda 7 gün peşpeşe vurulacağım hakkınızı helal edin o zaman
regenesisi bana ilk doktorum vermişti. ilk kutu bittikten sonra şimdi takibimi yapan doktora sordum buna mı devam edeyim değiştirecek miyiz diye, rahatsızlık vermiyorsa devam edelim dedi. 12+0 dı bu konuşma esnasında.Ben keseyi görünce basladım canım 12 de kestim ama
Ya işte bende böyleyim :) demek ki pantolon ile ilgili :) güle güle giyinIyi ki lcw'den almisim su hamile pantolonunu. Yoksa karnımi goremeyecektim
Bedenleri normal kalip degil sanirim bana 36 bile bol oldu bacaklari. Iyice sicak suda yikadim ancak oyle oturdu ustume.
70 tl idi kizlar tavsiye edilir
Tahlil sonuçlarına göre tsh kanda düşük çıkmasına rağmen serbest T3 ve t4 bende normal. Hipertiroidte T3 ve t4 yüksek ve anti tpo ve anti tiroglobulin değeri yüksek çıkarmış. Tahlil sonucuna göre bu değerler bende normal aralıkta çıktı. Doktor geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum fakat tsh anti reseptör antikoru tahlili istedi. O da sadece istanbulda bakılıyormuş bakalım verdik sonuç 10 güne çıkar inşallahBenim hamilelikten önce çıktı. Geçen yıl eylül, ekim gibi. Bende de ellerde titreme, kilo kaybı, gözlerin dışarı fırlaması olmadı. Sanırım bunlar en son aşama. Benim tek şikayetim çarpıntıydı. Oturduğum yerde 120-130 arasıydı kalp atışım. Benimki geçici değil büyük ihtimalle ama inşallah senin geçicidir canım.
İnşallah iyi sonuçlar gelir canım.Tahlil sonuçlarına göre tsh kanda düşük çıkmasına rağmen serbest T3 ve t4 bende normal. Hipertiroidte T3 ve t4 yüksek ve anti tpo ve anti tiroglobulin değeri yüksek çıkarmış. Tahlil sonucuna göre bu değerler bende normal aralıkta çıktı. Doktor geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum fakat tsh anti reseptör antikoru tahlili istedi. O da sadece istanbulda bakılıyormuş bakalım verdik sonuç 10 güne çıkar inşallah
Bazı Dr lar kilo takıntılı birazcık, benimki de çok alma diyor,dikkat ediyorum şeker falan sadece çok çok canım isterse ki istemiyor,zaten tüp bebek tedavisindeyken sıfır şeker beslendiğim için zor olmuyor, rafine şeker zararlı hem anne hem bebik içinKayınvalide doktoru çok iyi tanıyor doğum için indirim yaptırt dedim.. doktoru aramış adam o kadar şeyin içinde gitmiş kadına "çok kilo almış, dikkat etmesi lazım" demiş. Üstüne basa basa bana demişti zaten.
Kayınvalide de kıvrana kıvrana bana bunu demeye çalışıyor
Ömrü hayatımda bi obez muamelesi görmediğim kalmamıştı
8 kilo aldim ama halâ bu kilo boyumun altında 1.78 boyum var 74 kilo oldum doktor niye bu kadar takıldı ki anlamadım
Maşallah maşallah aynen benim de dümdüzdü azıcık var şimdi birde yemek yiyince çıkıyor onu da seviyorum :) sanırım 600 gr falan almışımBende 12 haftalıkken çekmiştim
Daha hiç kilo almadım normal mi ya
Ama dümdüz olan göbeğim artık birazda olsa var
Maşallah maşallah aynen benim de dümdüzdü azıcık var şimdi birde yemek yiyince çıkıyor onu da seviyorum :) sanırım 600 gr falan almışım
aksamları cnm yat tatlı bısey ye anlarsınYa benim ilk ama vende tam 14 buçuk haftalıkken bi kere hissettim sonra bida hissetmedim benim randevumda ay sonu catliyacam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?