2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim hamilelikten önce çıktı. Geçen yıl eylül, ekim gibi. Bende de ellerde titreme, kilo kaybı, gözlerin dışarı fırlaması olmadı. Sanırım bunlar en son aşama. Benim tek şikayetim çarpıntıydı. Oturduğum yerde 120-130 arasıydı kalp atışım. Benimki geçici değil büyük ihtimalle ama inşallah senin geçicidir canım.

Ah canım ben toplamda 7 gün peşpeşe vurulacağım hakkınızı helal edin o zaman

Ha bide unutmadan 1.8 ölçende bebek pozisyonu daha uygundu canım cok hareket etmiyordu ama 2.4 ölçende baya hareketliydi baya zorlandı belki bu da fark eder

Canım ense kalınlığı için bir arkadaş yazmıştı burada genetik olabiliyor cidden de . Arkadaşım 36 sında hamileydi 2 yıl önce ense kalınlığı yüksek çıktı ama baba tarafında fiziksel olarak bu özelliği taşıyan aile bireyleri varmış. Canını sıkma.

Bu son kanamadan sonra sık Sık wc yapıp kan var mı diye bakıyorum bende. Takıntı gibi kaldı. Hayırlısıyla önümüzdeki haftayı da atlatsam, test sonucum da temiz çıksa serklaj var sırada.

Evet zor bir süreç. Geçen ki gebelik kuş gibi geçmişti hayatımı değiştirmeyecek kadar rahattı sonu hüzünlü bitti ne yazık ki... Bunun sonu ona benzemesin, ne gerekirse yaparım modundayım zaten.

Ama insanız bazen heyheyler geliyor işte

Rabbimiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
Aynen canım çok haklısın son 3 gündür günde 2.5 litre suyumu içiyorum

Ah canım ben toplamda 7 gün peşpeşe vurulacağım hakkınızı helal edin o zaman

benim iğnenemi vuran hemşire de bana sıcak kompres yapmamı söylemişti. açıklama olarak da yağı sıcağın çözeceğini ve dağıtacağını söylemişti. Rabbim kolaylık versin. son günlerde uyku uyuyamaz olmuştum acıdan, ama geçti bitti.

Ben keseyi görünce basladım canım 12 de kestim ama
regenesisi bana ilk doktorum vermişti. ilk kutu bittikten sonra şimdi takibimi yapan doktora sordum buna mı devam edeyim değiştirecek miyiz diye, rahatsızlık vermiyorsa devam edelim dedi. 12+0 dı bu konuşma esnasında.

Iyi ki lcw'den almisim su hamile pantolonunu. Yoksa karnımi goremeyecektim
Bedenleri normal kalip degil sanirim bana 36 bile bol oldu bacaklari. Iyice sicak suda yikadim ancak oyle oturdu ustume.
70 tl idi kizlar tavsiye edilir
Ya işte bende böyleyim :) demek ki pantolon ile ilgili :) güle güle giyin

Tahlil sonuçlarına göre tsh kanda düşük çıkmasına rağmen serbest T3 ve t4 bende normal. Hipertiroidte T3 ve t4 yüksek ve anti tpo ve anti tiroglobulin değeri yüksek çıkarmış. Tahlil sonucuna göre bu değerler bende normal aralıkta çıktı. Doktor geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum fakat tsh anti reseptör antikoru tahlili istedi. O da sadece istanbulda bakılıyormuş bakalım verdik sonuç 10 güne çıkar inşallah

İnşallah iyi sonuçlar gelir canım.
Benim de ultrason normal, antitpo normal, t3, t4 normal ama tsh biraz yükselmişti ama ilaç kullanıyorum.

Bazı Dr lar kilo takıntılı birazcık, benimki de çok alma diyor,dikkat ediyorum şeker falan sadece çok çok canım isterse ki istemiyor,zaten tüp bebek tedavisindeyken sıfır şeker beslendiğim için zor olmuyor, rafine şeker zararlı hem anne hem bebik için

Bende 12 haftalıkken çekmiştim
Daha hiç kilo almadım normal mi ya
Ama dümdüz olan göbeğim artık birazda olsa var
Maşallah maşallah aynen benim de dümdüzdü azıcık var şimdi birde yemek yiyince çıkıyor onu da seviyorum :) sanırım 600 gr falan almışım

Maşallah maşallah aynen benim de dümdüzdü azıcık var şimdi birde yemek yiyince çıkıyor onu da seviyorum :) sanırım 600 gr falan almışım

Bende sabahları aç karnına tartışıyorum 400 gr falanda ben almışım
Ama yemek yedikten sonra aşırı şişlik oluyor midem ağrıyo gaz sancısı gibi çokta yemiyorum aslında
Yemek yedikten sonra hep bi rahatsızlık halsizlik ağırlık çökmesi yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…