2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende 12 haftalıkken çekmiştim
Daha hiç kilo almadım normal mi ya
Ama dümdüz olan göbeğim artık birazda olsa var
Normal ben de 600 gr aldım. Ama dikkat ettiğim için yoksa ohoooo :) Dümdüz bir göbeğe hiç sahip olmadığım için söylüyorum, eski haline göre çıkmış bence canım. Sadece dışarıdan insanlar tanımayanlar kilo sanabilir.

İlk 3 ayda aldığın kilo bebeğe değil doğrudan sana kalıyor zaten. 3. Aydan itibaren bebek de kilo almaya başlıyor canım.

İnşallah iyi sonuçlar gelir canım.
Benim de ultrason normal, antitpo normal, t3, t4 normal ama tsh biraz yükselmişti ama ilaç kullanıyorum.
Aynı durumdayız canım endokrin doktoru ilaç kullanmayalım şimdilik dedi. Eğer bu anti reseptör antikoru pozitif gelirse öyle ilaç kullanacağız dedi. Negatif gelirse de takibi yapılacak 2 hafta sonra tekrar tsh testi bakılacak

Kahvaltı değil ama akşam yemeği sonrası halsizlik ve uyku çökmesi bende de var,bir de işte hafif mide yanması

gunaydin canim nasilsin ? Nasil gidiyor cinsiyeti ogrendin mi

Yok canım öğrenmedim daha vallah merak ediyorum ama bir yandan da eşimle öğrenmek istiyorum ben memleketteyim daha
Bu arada ansızın doğum sancısıyla kıvrandım sancıyla uyudum 2 saat sonra çok kanamam oldu 4 gün yatırdılar düşük riski. devam ediyor 2 hafta daha evde yatış bu arada 16+1 haftalığım hamileliğimin başından beri hep kanamam oldu sürekli yattım biraz yürüsem yine oluyor. İnşallah bu sondur Allahım korusun bütün yavruları

Kızlar bugün doktora gittik. 12. haftadayken, çıkıntı var erkek diyorum demişti. 15+3 te yani bugün önce göstermiyo göstermiyo dedi sonra bacak arasında çıkıntı yok, kız dedi. kesin mi dedim kesin dedi. eşimin yüzü düştü, hastaneden çıktığımızda da “bi erkek doğuramadın”dedi, bende karşı kaldırama geçtim yüzüm düştü. yanıma geldi özür dilerim özür dilerim dedi durdu. çok sinirim bozuldu, hevesimi kursağımda bıraktı

Keşke bnm de kızım olsa eşin çok kötü

Ahh bu kanamalarr kanama alanim bitmedi bnde sanirim daha yasayacagim bir sure gecms olsn cnm

Iyi ki lcw'den almisim su hamile pantolonunu. Yoksa karnımi goremeyecektim
Bedenleri normal kalip degil sanirim bana 36 bile bol oldu bacaklari. Iyice sicak suda yikadim ancak oyle oturdu ustume.
70 tl idi kizlar tavsiye edilir
Çok yakışmış canım bende alayım rengide güzelmis,boy kilo kac sana 36 olduysa bana kac olur acaba netten alayim bende artık normal patronlarımı giymeyeyim

Esin cok ayip etmis kuzumm ama sanirim bnde ayni senaryoyu yasayacagim.. ah bu erkeklerin erkek cocuk beklentisi..bnm esimde oglum diyip duruyr ya daha belli degl diip duzeltiyrm her seferinde bu sefer diyoki Allah soyletiyo..ikisidee evlat bnm babam 3. Kardesimde kiz oldugunu ogrenince annemi vuracakti neredeyse simdi hepimizden ck son besigine duskun 3 kiziz biz ve iyikide oyleyiz..saglikla al kucagina kuzumm hiic takilma esin dengesizlik etmis ama inan ck duskun olucak kizina

Sagolasin canim icimi rahatlattin. Insallah bizim bebislerimiz de saglikli dogar

eşinize iletir misiniz cinsiyeti belirleyen anne değil babadır. bir erkek doğurtamayan kendisi yani, bilgisi olsun.

Evet sabahları aç karnına tartılmak lazım bende hiç almamışım daha.
Ama sabahla akşam kilosu arasında 1 1.5 kilo oynuyor nerdeyse,en sagliklisi sabah tartılmak o yuzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…